Μεταμόσχευση στην D*I [3/2013]

meandros

Member
RE: Μεταμόσχευση στην DHI [3/2013]

Billy_tramp είπε:
meandros 9.000 μου φαίνοντα πολλα!

αυτη ειναι η τιμη σχεδον παντου.3ευρω το graft περιπου.
εγω για να καλυψω την περιοχη που εχω προβλημα θελω μινιμουμ
3000 grafts αρα 3000grafts επι 3ευρω=9000ευρω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

no_hair

New Member

Πολλά λες 9.000... Με την κρίση έχουν ρίξει τις τιμές παντού..

n094

Active Member

viel κατ' αρχάς καλή επιτυχία. Παρότι οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές, τόσο στη λήπτρια, όσο και στη δότρια φαίνεται πως έχει γίνει καλή δουλειά.... με το καλό τώρα να φυτρώσουν όλες, υπομονή και προσοχή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αναφέρεις ότι έβαλες 2600 τρίχες με 1000 μοσχεύματα που σημαίνει λόγος 2,6, το οποίο είναι τρομερά υψηλό!!! να φανταστείς ότι εγώ στην πρώτη μου μεταμόσχευση με παρθένα δότρια πάρα πολύ πυκνή και με μερικά 7αρια μοσχεύματα δεν ξεπέρασα νομίζω το 2,4, που σημαίνει ότι έχεις κάνει ρεκόρ!!!

giannis1991

Well-Known Member

η dhi μασ δουλευει μου φαινεται...μια χρεωνει θυλακα,μια την τριχα,μια την συνεδρια,μια τις ωρες...τι να πω...

Viel

New Member

n094 είπε:
viel κατ' αρχάς καλή επιτυχία. Παρότι οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές, τόσο στη λήπτρια, όσο και στη δότρια φαίνεται πως έχει γίνει καλή δουλειά.... με το καλό τώρα να φυτρώσουν όλες, υπομονή και προσοχή. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αναφέρεις ότι έβαλες 2600 τρίχες με 1000 μοσχεύματα που σημαίνει λόγος 2,6, το οποίο είναι τρομερά υψηλό!!! να φανταστείς ότι εγώ στην πρώτη μου μεταμόσχευση με παρθένα δότρια πάρα πολύ πυκνή και με μερικά 7αρια μοσχεύματα δεν ξεπέρασα νομίζω το 2,4, που σημαίνει ότι έχεις κάνει ρεκόρ!!!

σε ευχαριστω πολυ, μολις μου στειλουν τις φωτο απο την dhi θα τις ανεβασω, ο γιατρος μου ειπε οτι ειχα απιστευτη δοτρια και παρα πολλα 4πλα τριχοθυλακια. τωρα προσεχω σε λιγο θα κανω και το πρωτο μου λουσιμο στην ληπτρια

koskar

Member

Φιλε σου ευχομαι οτι καλύτερο. Τωρα θελει πολυ υπομονη και προσοχη. Για την τιμη θα συμφωνησω και εγω θα μπορουσες να διαπραγματευτεις κατι καλυτερο, ειδικα εαν τους ελεγες οτι ειχες την προθεση για δημοσιευση της μεταμοσχευσης στο forum. Για τον αριθμο των grafts θεωρω λιγα τα 1000, καθως η περιοχη που καλυψες εαν και δεν φαινεται καθαρα στην φωτογραφια ειναι σχετικα μεγαλη για τον αριθμο που αναφερθηκε. Πάντως πριν την μεταμοσχευση ειναι απαραιτητο να κανεις εκτενη ερευνα και μεγαλη προσοχη στην επιλογη του γιατρου. Ελπιζω να εχεις το καλύτερο για σενα αποτελεσμα!!!!

no_hair

New Member

meandros είπε:
no_hair είπε:

δεν εχω βρει καπου με λιγοτερο απο 3euro/graft για fue.
εχεις κατι αλλο υποψη σου?

Αν σκεφτείς λογικά..ότι είδους πλαστική επέμβαση και να έκανες θα είχε ένα μινιμουμ κόστος. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι χρεώνουν τόσα πολλά. Κάνω κι εγώ την έρευνα μου και έχω ρωτήσει, πάνω από 5.000 δε ζητάνε πια ότι και να κάνεις. Απλά ρε φίλε δεν έχω ούτε αυτά τα 5 χιλιάρικα..!!!!!

meandros

Member

no_hair είπε:
meandros είπε:
no_hair είπε:

δεν εχω βρει καπου με λιγοτερο απο 3euro/graft για fue.
εχεις κατι αλλο υποψη σου?

Αν σκεφτείς λογικά..ότι είδους πλαστική επέμβαση και να έκανες θα είχε ένα μινιμουμ κόστος. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι χρεώνουν τόσα πολλά. Κάνω κι εγώ την έρευνα μου και έχω ρωτήσει, πάνω από 5.000 δε ζητάνε πια ότι και να κάνεις. Απλά ρε φίλε δεν έχω ούτε αυτά τα 5 χιλιάρικα..!!!!!

το θεμα δεν ειναι αν χρεωνουν πολλα η λιγα.το θεμα ειναι οτι χρεωνουν το ιδιο με τις κλινικες η τους γιατρους του εξωτερικου.

n094

Active Member

Παίδες το έχω αναφέρει αρκετές φορές και θα το αναφέρω ξανά: μια πετυχημένη μεταμόσχευση δεν σχετίζεται πάντα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που βάζεις αλλά και με το πόσες τρίχες έχει το κάθε μόσχευμα (μάλιστα θα έλεγα ότι σχετίζεται περισσότερο με το δεύτερο). Αν για παράδειγμα ο Viel έχει λόγο πάνω από 2,6 (δλδ κατά ΜΟ 2,6 τρίχες/μόσχευμα) τότε το αποτέλεσμα του θα είναι πολύ καλύτερο από κάποιον που έχει λόγο 2,1 και έβαλε 1600 μοσχεύματα και αυτό γιατί η πυκνότητα σχετίζεται και ευνοείται με τα πολύτριχα μοσχεύματα. Έτσι, σε ένα 1 εκ2 αν μπουν 35 μοσχεύματα 4τριχα θα έχεις 140 τρίχες, ενώ αν βάλεις 50 μοσχεύματα 2τριχα θα έχεις 100 τρίχες με αποτέλεσμα περισσότερα ναι μεν μοσχεύματα αλλά χειρότερο αποτέλεσμα. Το βασικό λοιπόν είναι κατά πόσο ο γιατρός είναι μάστορας για να σου βγάλει και να σου "φορτώσει" πολύτριχα μοσχεύματα, γιατί αυτά είναι το μυστικό της επιτυχίας. Σίγουρα η εξαγωγή τους και γενικά ο χειρισμός τους είναι πιο δύσκολος, αλλά στο τέλος μπορούν να σε δικαιώσουν. Εν μέρει και το δικό μου αποτέλεσμα οφείλεται στο ότι σε δύο από τις επεμβάσεις μου "παίξανε" πολύ με πολύτριχα μοσχεύματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Viel

New Member

σημερα μου εστειλα και τις φωτο απο την dhi και τις ανεβαζω

συνεχεια

Συνημμένα

• before1.JPG
    before1.JPG
    931.1 KB · Προβολές: 751
  • before2.JPG
    before2.JPG
    929.1 KB · Προβολές: 777
  • before3.JPG
    before3.JPG
    914.6 KB · Προβολές: 711
  • before4.JPG
    before4.JPG
    938.3 KB · Προβολές: 644
  • after1.JPG
    after1.JPG
    945.2 KB · Προβολές: 636
  • after2.JPG
    after2.JPG
    920.8 KB · Προβολές: 307
  • after3.JPG
    after3.JPG
    914.8 KB · Προβολές: 348

n094

Active Member

μια χαρά φαίνεται η δουλειά. Με δεδομένο ότι έχεις κάποιες "μαμά-τρίχες" στην περιοχή θεωρώ ότι η επιλογή να βγάλουν και να βάλουν πολλά πολύτριχα μοσχεύματα ήταν σωστή μιας και μείωσαν το ρίσκο τραυματισμού των υπαρχόντων θυλάκων, που θα ήταν αυξημένος αν βάζανε απλά πολλά μοσχεύματα. Νομίζω ωστόσο, ότι θα μπορούσαν να βάλουν και λίγα περισσότερα μοσχεύματα, αλλά... "Κυριακή κοντή γιορτή" που λένε, σε 10 μήνες περίπου θα ξέρουμε αν όντως χρειαζόσουν περισσότερα.

Viel

New Member

ειχαμε πει για 2800 τριχες και μου εβαλαν 2600 δεν ξερω γιατι, ο γιατρος μου ειπε οτι προχωρησε και 1-2 εκατοστα περισσοτερο απο εκει που ειχαμε πει, οχι κατι ιδιετερο αλλα καλο εφοσον πηγε και παραπερα, για να γινει φουλ δουλεια ηθελα 4000 τριχες οποτε ισως στο μελλον θελω αλλη μια αλλα και παλι ισος και οχι θα δουμε μακαρι να πανε ολα καλα

crossfire

Well-Known Member

εχεις ολες τις προδιαγραφες για ενα καλο αποτελεσμα.
ψηλα πλαινα,χοντρη τριχα,μαμα τριχες στις ζωνες 1,2,3 και καλη δοτρια απο οτι φαινεται για το μελλον.
υπομονη.........
μονο φροντισε καμμια θεραπεια για να δεσεις τα μεταμοσχευμενα με τα προυπαρχοντα.....
μην μεγαλωνουν τα καινουρια και ταυτοχρονα χανεις τα παλια....υποστηριξε τα οσο μπορεις

Viel

New Member

παιδια μια ερωτηση εχουν περασει 5 μερες απο την μεταμωσχευση και στο λουσιμο στην ληπτρια περιοχι εχω ακομα κακαδια και ειναι σκληρο, τα μοσχευματα ειναι σαν ξυραφακια, σε καθε λουσιμο βαζω και περισσοτερη δυναμε(απαλα) αλλα φοβαμαι να τα ζορισω. αυτα θα φυγουν με τον καιρο? πρεπει να πιεσω να φυγει το δερματακι?

n094

Active Member

μην πιέζεις πολύ....!!! θα φύγουν από την 8-9 μέρα θα αρχίζεις να καθαρίζεις αρκετά, ωστέ να μην φαίνονται... θα έλεγα ότι τα μοσχεύματα είναι αρκετά ευαίσθητα τις πρώτες 12-15 μέρες και παρότι μου λέγανε από την DHI από την 10 μέρα να τα λούζω κανονικά με αρκετό "πιάσιμο" εγώ δεν το έκανα... δεν ξέρω έτσι μου έβγαινε έτσι έκανα...

Viel

New Member

ειμαι στον ενα μηνα και κατι, θα βγαλω αυριο να βαλω καμια φωτο

Viel

New Member

εδω ειμαι ενα μηνα και 8 μερες, εχουν πεσει πολλα απο τα μοσχευματα αλλα εχω και πολλα που μεγαλονουν, στις φωτο ειμαι ακριβως κατω απο την λαμπα οποτε ολα φαινονται εντονα

Συνημμένα

• IMG_0047.JPG
    IMG_0047.JPG
    371.3 KB · Προβολές: 340
  • IMG_0048.JPG
    IMG_0048.JPG
    401.6 KB · Προβολές: 343
Μπλουζα