Μεταμόσχευση στην D*I [3/2013]

Viel

New Member
καλησπερα σας σημερα εκανα μεταμοσχευση και θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα να βαλω φωτος αλλα μαλλον επιδη δεν εχω 10 post δεν με αφηνει, μπορει καποιος admin να με βοηθησει? ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
RE: ανοιγμα νεο thread στις μεταμοσχευσεις

Κάνε το εδώ κ θα το μεταφέρω εγώ. Ή καλύτερα, χρησιμοποίησε αυτό το θέμα, βάλε τις φωτογραφίες σου και διορθώνουμε και τον τίτλο.

Viel

New Member

Άκης είπε:
Κάνε το εδώ κ θα το μεταφέρω εγώ. Ή καλύτερα, χρησιμοποίησε αυτό το θέμα, βάλε τις φωτογραφίες σου και διορθώνουμε και τον τίτλο.

καλησπερα σημερα εκανα στην DHI μεταμοσχευση 2.600 τριχες
ο γιατρος λεγετε Ευαγγελοπουλος (αν δεν κανω λαθος) αν και νεαρος ηταν αριστος. σημερα δεν με βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ γιατι φοβαμαι :) αυριο παω για να μου βγαλουν γαζα και πρωτο λουσιμο δοτρειας

θα ανεβασω 2-3 φωτο που εβγαλα μονος μου και οταν μου στειλουν απο την dhi το album θα βαλω και αλλες

δεν ξερω αν φενονται καλα αυτες, απο κοντα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο

Συνημμένα

• IMG_0012.JPG
    IMG_0012.JPG
    393 KB · Προβολές: 1,133
  • IMG_0013.JPG (2).JPG
    IMG_0013.JPG (2).JPG
    387.1 KB · Προβολές: 1,147
  • IMG_0014.JPG (2).JPG
    IMG_0014.JPG (2).JPG
    401.6 KB · Προβολές: 1,083
  • IMG_0015.JPG (2).JPG
    IMG_0015.JPG (2).JPG
    368.6 KB · Προβολές: 984

anieros36

New Member

Viel είπε:
Άκης είπε:

καλησπερα σημερα εκανα στην DHI μεταμοσχευση 2.600 τριχες
ο γιατρος λεγετε Ευαγγελοπουλος (αν δεν κανω λαθος) αν και νεαρος ηταν αριστος. σημερα δεν με βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ γιατι φοβαμαι :) αυριο παω για να μου βγαλουν γαζα και πρωτο λουσιμο δοτρειας

θα ανεβασω 2-3 φωτο που εβγαλα μονος μου και οταν μου στειλουν απο την dhi το album θα βαλω και αλλες

δεν ξερω αν φενονται καλα αυτες, απο κοντα το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο

καλή επιτυχία φίλε και καλά αποτελέσματα.

Viel

New Member

ευχαριστω πολυ ανεβαζω και 2 φωτο απο τωρα που εβγαλα γαζα

Συνημμένα

• IMG_0020.JPG
    IMG_0020.JPG
    436.4 KB · Προβολές: 880
  • IMG_0019.JPG (2).JPG
    IMG_0019.JPG (2).JPG
    436.5 KB · Προβολές: 381

Adriano

Well-Known Member

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες...Πόσα πλήρωσες,πόσα grafts βγήκαν,πόσες μέρες ήταν η διαδικασία κτλ.

Viel

New Member

3000 εδωσα για 2800 ειχα πει 2600 μου εβαλαν τελικα. αν δεν κανω λαθος 1000 τριχοθυλακια, ειχα παρα πολλα 3πλα 4πλα μεχρι και ενα 5απλο χαχαχ μια συνεδρια mega 8 ωρες περιπου. ολα αψογα το μονο θεμα που ειχα εγω ηταν με την ανεσθισια, μου ειπε ο γιατρος εχω πολυ δυνατο οργανησμο και την καταπολεμουσε γρηγορα με αποτελεσμα να την ακουσω πολυ καλα, απο τη μια ποναγα απο την αλλη γελαγα χαχαχ το ενα παιδι που εκανα την ιδια μερα εμ μενα δεν καταλαβε τιποτα εγω ομως το εριξα το γελιο μου

Adriano

Well-Known Member

3000 ευρώ για 1000 grafts δηλαδή....Χμμμ

meandros

Member

τι σου κανει εντυπωση adriano?αυτα εχει η χρεωση με την ωρα....

krhtikos21

Member

meandros είπε:

ε 1000 μοσχεύματα 3000 χιλιάρικα είναι πολλά. πόσο χρονών είσαι?
το ψάξες το θέμα η πήγες κατeυθείαν dhi?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Viel

New Member

28 ειμαι οχι δεν το ψαξα ιδιαιτερα, ηταν το πρωτο ονομα που ειχα ακουσει πως ειναι καλοι. παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος, να δουμε φυσικα και το τελικο αποτελεσμα

crossfire

Well-Known Member

αν ελεγες οτι θα γραφεις στο forum,θα πληρωνες τα μισα

crossfire

Well-Known Member

σοβαροτατα....
μετραει και στην τιμη και σε πιο προσεκτικη δουλεια

meandros

Member

τι να πω.παντως το 3χιλιαρο ειναι το ποσο που ζητανε ολοι ανεξαρτητα τι norwood εισαι

Adriano

Well-Known Member

meandros είπε:

Δεν μου κάνει εντύπωση φίλε.Βασικά μου κάνει.Κακή.Αυτό που δεν μου αρέσει πραγματικά καθόλου είναι ο αριθμός των grafts (είναι λίγα) και ότι δεν υπάρχει σταθερός γιατρός.Κρίμα.Ήθελα πολύ να μην ξενιτευτώ για μεταμόσχευση.

Viel

New Member

παντως ο γιατρος ο ευαγγελατος που μου την εκανε ηταν αψογος και τον ρωτησα και μου ειπε κανει 4-5 περιστατικα την βδομαδα. συνολικα εβαλα 2600 τριχες, τωρα με τα graf και αυτα δεν τα ξερω νομιζω 1000 ηταν αν αυτα ειναι τα τριχοθυλακια επιδη μου βρηκαν 3πλα και 4πλα παρρα πολλα. πατνος τις κοκκινες κουκιδες που βλεπω μαρεσει πολυ το αποτελεσμα σαν σχεδιασμος, μακαρι και δοξα το θεο να πανε καλα και στο τελικο αποτελεσμα.

meandros

Member

Adriano είπε:
meandros είπε:

Δεν μου κάνει εντύπωση φίλε.Βασικά μου κάνει.Κακή.Αυτό που δεν μου αρέσει πραγματικά καθόλου είναι ο αριθμός των grafts (είναι λίγα) και ότι δεν υπάρχει σταθερός γιατρός.Κρίμα.Ήθελα πολύ να μην ξενιτευτώ για μεταμόσχευση.

δεν θα εκανα ποτε στην ελλαδα εστω και αν ηταν φθηνοτερα.ποσο μαλλον τωρα που βγαινει ιδια τιμη με εξω.θελω περιπου 3000 grafts αρα 9000 ευρω.τοσα μου εχουν ζητησει και εξω....

Μπλουζα