Μεταμόσχευση στην D@I 2658 grafts

vagelis

Member
Γεια σας και πάλι!

Μετά από πολύ ψάξιμο και επαφές με κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο κατέληξα στην D@I Θεσσαλονίκης για 2η μεταμόσχευση.

Λίγα πράγματα για μένα από προηγούμενα posts μου στο φόρουμ:

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9016.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8130.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4104.html

Η εμπειρία μου με την D@I στην Θεσσαλονίκη.

Επισκέφθηκα την κλινική 3 φορές στην οδό Αγίας Σοφίας. Μετά από πολύωρες συζητήσεις με την διευθύντρια της κλινικής κ. Β@@υ Κοτ@@@@δη αποφάσισα να εμπιστευτώ τόσο την ίδια όσο και την ομάδα των γιατρών που μου πρότεινε. Είχα την τύχη να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η κ. Ελ@α Μπ@@@@@@κα και μαζί με τον κ. Πα@@νο μου έλυσαν όλες τις απορίες και τους ενδοιασμούς που είχα. Έτσι λοιπόν έκλεισα 2 giga session στις 3 και 4 Φεβρουαρίου στην τιμή των 5.000 ευρώ.
Το πλάνο μας ήταν να βγάλουμε όσα περισσότερα μοσχεύματα μπορούμε και να πυκνώσουμε Α και Β περιοχή.

Την πρώτη μέρα βγάλαμε 1330 grafts (2601 τρίχες) και τοποθετήθηκαν στην Α ζώνη.

Την δεύτερη μέρα βγάλαμε 1328 grafts (2389 τρίχες) και τοποθετήθηκαν κυρίως στη Β ζώνη, έγινε μαι μικρή πύκνωση στην Α και 100 grafts περίπου μπήκαν στη Γ.

Παρακάτω και μερικές φώτο από την δικιά μου μηχανή γιατί δεν πήρα ακόμα της D@I:

ro7g.jpg

ksyu.jpg

upvu.jpg

v06n.jpg

yf63.JPG

Μέχρι στιγμής η ψυχολογία μου έχει ανέβει κατακόρυφα, βέβαια το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει ελπίζω όλα να πάνε καλά.
κάθε σχόλιο η απορία δεκτή ελπίζω να μην σας κούρασα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

prowler3

Member
Καλή ανάρρωση φίλε vagelis, εύχομαι τα καλύτερα & να γίνουν όλα όπως τα θες!
Μη ξεχνάς να ενημερώνεις το συγκεκριμένο νήμα για την εξέλιξη σου!

vagelis

Member
prowler3 σε ευχαριστώ!

Και μερικές σημερινές φώτο από την δότρια περιοχή:

jp7r.jpg

ozmw.jpg

vgzs.jpg

i3wm.JPG

0son.jpg

Την δότρια την ψεκάζω με ένα spray aloe vera που μου έδωσαν από την D@I.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλή επιτυχία και απο εμένα φίλε μου, προσοχή στην αυστηρότατη τήρηση των μετεγχειρητικών οδηγιών και καλώς ήρθες στον κόσμο της μμ!!! Η δουλίτσα φαίνεται καλή και η τιμή, αν και νομίζω έχουν παίξει και χαμηλότερες στην Αθηνα στην ίδια εταιρεία για εφάμιλλα grafts, θα δώσεις και χρήσιμο feedback για το παράρτημα της Θεσ/νικης.

vagelis

Member
Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας!!!
Φίλε dance έχεις δίκιο τις τηρώ κατά γράμμα. Μέχρι στιγμής η ψυχολογία μου είναι στα ύψη με αυτό που βλέπω. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς όλα θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως ότι και να γίνει θα ενημερώνω όσο περισσότερο μπορώ με καθαρές φώτο. Όσο για την τιμή στην Αθήνα έχουν παίξει και καλύτερες, ίσως αν έκανα περισσότερα παζάρια μπορεί να κατέβαινε ακόμα πιο κάτω.
Πάντως από την εμπειρία μου με την D@I Θεσσαλονίκης έχω μόνο καλά λόγια να πω. Άψογη σε όλα τους.

vagelis

Member
Ναι φίλε είναι από παλαιότερη μμ. Την είχα κάνει στην L@@@R L@@E C@@@@@S στην Θεσσαλονίκη το 2007 είχα βάλει 500 μοσχεύματα στους κροτάφους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagelis

Member
Ευχαριστώ πολύ flosk!

Σήμερα μου έστειλαν και τις υπόλοιπες φώτο από την D@I.

Εδώ μερικές από την πρώτη μέρα καθώς εγώ δεν πρόλαβα να βγάλω καμία με την δική μου μηχανή:

qndv.jpg

u05o.jpg

ioy2.jpg

o5t6.jpg

gpim.jpg

bljk.jpg

Απολογισμός συνολικά:

1η μέρα

Μονά: 383 μοσχεύματα
Διπλά: 647 μοσχεύματα
Τριπλά: 277 μοσχεύματα
Τετραπλά: 22 μοσχεύματα
Πενταπλά: 1 μόσχευμα!!!
Σύνολο: 1330 μοσχεύματα 2601 τρίχες.

2η μέρα

Μονά: 471 μοσχεύματα
Διπλά: 661 μοσχεύματα
Τριπλά: 188 μοσχεύματα
Τετραπλά: 8 μοσχεύματα
Σύνολο: 1328 μοσχεύματα 2389 τρίχες.

vagelis

Member
Μερικές φώτο που τράβηξα πριν από λίγο μιας και κλείνω μία εβδομάδα:

bz7h.jpg

8j74.jpg

n5z2.jpg

tbf5.jpg

0r0u.jpg

2cu2.jpg

c913.jpg

Τέταρτο λούσιμο σήμερα με σαμπουάν που μου έδωσαν από την D@I.
Έχω δει κάνα δεκαριά τρίχες με άσπρα πήγματα θέλω να πιστεύω πώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Την Παρασκευή ξεκινάω και regaine 5%.

prowler3

Member
Φαίνεται πολύ γρήγορη η επούλωση, δεδομένου οτι έχει περάσει μια εβδομάδα μόνο! Πολύ καλό αυτό!
Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ, ας μας διαφωτίσουν οι πιο έμπειροι σε αυτό!
Καλή υπομονή φίλε!

Μπλουζα