Μεταμόσχευση στην D@I 2658 grafts

tropheus

Well-Known Member
Flosk είπε:
Αυτο το κανουν παντα οι κλινικες για να αναδεικνυουν το προβλημα πριν την μεταμοσχα. Φυσικα θα επρεπε να συμβαινει και το ιδιο μετα για να ειναι πιο σωστη η συγκριση αλλα παντα βαζουν τις καλυτερες δυνατες φωτογραφιες και με τα πιο μεταμφιεστικα χτενισματα..

Και πολλές φορές στις φωτογραφίες πριν τη μμ το ψιλοβρέχουν το μαλλί...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagelis

Member
Καλησπέρα φίλοι μου!
Το μαλλί μου ήταν έτσι για το λόγο ότι φορούσα σκούφο στο κεφάλι μου και με το που το έβγαλα τραβήξαμε τις φωτογραφίες. Ούτε βρεγμένο ήταν ούτε τίποτα.

tropheus

Well-Known Member
gkast είπε:
Τελικά ποιά κλινική κάνει σωστά τι δουλέια της ....

Όλοι κρίνονται gkast συνεχώς, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις δουλειές.

Γι΄αυτό είμαστε εδώ, για να παρακολουθούμε, να κρίνουμε, να κατακρίνουμε να επικροτούμε και να επιβραβεύουμε ανάλογα με τη δουλειά και τα αποτελέσματα που βλέπουμε.

Το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά χωρίς παρωπίδες να θέτουμε τον πήχη ψηλά και να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Και βέβαια να μην εξυπηρετούμε μεγάλα συμφέροντα με αντάλλαγμα τα ψίχουλα που μας προσφέρουν...

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
Και βέβαια να μην εξυπηρετούμε μεγάλα συμφέροντα με αντάλλαγμα τα ψίχουλα που μας προσφέρουν...

Αυτο είναι ενα πολυ λεπτό ζήτημα. Η ΑΑ χτυπάει ύπουλα και δυνατά, το μεγαλύτερο ποσοστό των ¨ασθενων¨ θα έκανε τα πάντα -νόμιμα/ηθικά και μη- για να απαλλαγεί απο αυτή οπότε οι καρχαρίες εχουν μυρίσει το αίμα απο χιλιόμετρα και εχουν σκάσει όλοι μύτη. Αυτα τα φαινόμενα ειναι μέρος του παιχνιδιού και δεν είναι δυνατόν να λείψουν, διαβάζοντας ανάμεσα απο τις γραμμές είναι συχνά ηλίου φαηνότερο τι παιχνίδι παίζει ο καθένας, αυτο που με ενοχλεί εμένα ειναι το γεγονός οτι πολύς κόσμος φέρεται στην κοινότητα και στο forum σαν τη προσωπική του πουτ@ν@, τι θα πάρουμε απο εδώ χωρίς να προσφερουμε τίποτα, τι καλύτερες τιμες μμ θα μας κανουν (αν ειναι δυνατόν και τζαμπα), τι πρόσωπα και καταστάσεις θα εκβιάσουμε, τι πελατακια θα τσιμπήσουμε και γενικώς πως θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα μας και οι άλλοι να πανε να κουρευονται πρωί μεσημέρι και βράδυ. Και δεν ειναι ένας και δυο που το κανουν αυτο, ειναι παρά πολλοί.

tropheus

Well-Known Member
Soralteno είπε:
Αυτο είναι ενα πολυ λεπτό ζήτημα. Η ΑΑ χτυπάει ύπουλα και δυνατά, το μεγαλύτερο ποσοστό των ¨ασθενων¨ θα έκανε τα πάντα -νόμιμα/ηθικά και μη- για να απαλλαγεί απο αυτή οπότε οι καρχαρίες εχουν μυρίσει το αίμα απο χιλιόμετρα και εχουν σκάσει όλοι μύτη. Αυτα τα φαινόμενα ειναι μέρος του παιχνιδιού και δεν είναι δυνατόν να λείψουν, διαβάζοντας ανάμεσα απο τις γραμμές είναι συχνά ηλίου φαηνότερο τι παιχνίδι παίζει ο καθένας, αυτο που με ενοχλεί εμένα ειναι το γεγονός οτι πολύς κόσμος φέρεται στην κοινότητα και στο forum σαν τη προσωπική του πουτ@ν@, τι θα πάρουμε απο εδώ χωρίς να προσφερουμε τίποτα, τι καλύτερες τιμες μμ θα μας κανουν (αν ειναι δυνατόν και τζαμπα), τι πρόσωπα και καταστάσεις θα εκβιάσουμε, τι πελατακια θα τσιμπήσουμε και γενικώς πως θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα μας και οι άλλοι να πανε να κουρευονται πρωί μεσημέρι και βράδυ. Και δεν ειναι ένας και δυο που το κανουν αυτο, ειναι παρά πολλοί.

Έτσι ακριβώς είναι Soralteno. Να αγιάσει το στόμα σου!

gkast

Active Member
tropheus είπε:
Soralteno είπε:

Έτσι ακριβώς είναι Soralteno. Να αγιάσει το στόμα σου!
Το θέμα είναι να βγαίνει ένα συμπέρασμα και να μην μπερδεύεται ο καθένας πόσο μάλλον ένα καινούργιο μέλος..
Όντως είναι αλήθεια υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που γράφουν για άλλο σκοπό .
Γίνονται και deal εαν γράφεις στο φορουμ .....έχει μεγάλη δυναμική ...

Μπλουζα