Μεταμόσχευση στην τουρκια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Δεν ξερω παιδια,ισως η τακτικη του ερντογαν να ειναι επιθετικη.Μπορει να πιστευει οτι μπαινουν 5000 μοσχευματα σε δυο μερες.Εγω δεν πιστευω οτι μπαινουν,θα εχει καταστραφει τοσο πολυ το δικτυο των ιστων που θα σου πεσουν ολα τα υπολοιπα.Γιαυτο ισως προτεινει την φινα,για να μειωσει οσο μπορει το φαινομενο.

Stripar

Established Member
Συμφωνώ τόσο με @John_John1 όσο και με @salonikios30 & @athenian...o γιατρός είναι επιθετικός & θέλει να ντουμπανιάσει του πελάτες του !!!...

Πόσοι απο εσάς όμως μπήκανε στην διαδικασία διαπραγμάτευσης του evaluation του?...να υποθέσω κανένας?.

Όταν είχα πάει εγώ στην Κωνσταντινούπολη για να με δεί , πέρα το δικό μου consultation , κρατούσα και φωτογραφίες ενός μέλους (όπου θέλει να κάνει μτχ στον συγκεκριμένο γιατρό & με εμπιστεύτηκε με τα προσωπικά του δεδομένα και την κρίση μου) καθώς και το ιστορικό του και τις προσδοκίες του σε σημειώσεις για το δικό του evaluation.

Πρίν φύγω είχαμε μιλήσει αρκετά με το μέλος και είχαμε προσδιορίσει τον αριθμό των grafts που θεωρούσαμε σωστά για την περίπτωσή του , καθώς και το πλάνο που έπρεπε να κινηθεί.
Πρόχειρα να σας πώ ότι είχαμε εκτιμήσει ότι θέλει περίπου 5-6000grafts.O Erdogan γύρω στις 7-8000 (2.000 παραπάνω) απο τις φωτογραφίες και την εμβαδομέτρηση που κάνει στο computer με ειδικό λογισμικό.
Από κοντά είναι διαφορετική προσέγγιση , μετρήσεις και ακριβείς υπολογισμός.

Πέρα τούτου ο Erdogan δέν κάνει κουμάντο και επιτάσσει τον συγκεκριμένο αριθμό και τέλος , αλλιώς αλλού ( recommendation κάνει)...άν κάποιος ξέρει να επιχειρηματολογήσει και να στοιχειοθετήσει την άποψή του, (όπως έκανα εγώ για την περίπτωση του μέλους) ο γιατρός πάει με τα νερά του, δεδομένου ότι καταλαβαίνει και ο ίδιος , ότι ο απέναντί του έχει άποψη!.

Για να μήν μακρηγορώ «κλείσαμε» τελικά το μέλος για 6.000grafts , όσα είχαμε προσδιορίσει με το μέλος αρχικά ,& με το πλάνο που ήθελε.
2 sessions μοιρασμένα 60-40% ή 50-50% σε δύο χρονιές.
Ευχαριστημένος ο γιατρός , ευχαριστημένο το μέλος !!!

Στο σχόλιο του @Soralteno να προσθέσω ότι έχουμε μερικά μέλη που άλλα έχουνε βάλει 3.500grafts μόνο στην Hairline , ενώ άλλοι έχουν κάνει 2 μτχ πυκνώσεων στου κροτάφους και έχουν δαπανήσει 4-5000grafts μόνο για εκεί !!!...(ονόματα να μην λέμε)

Εξαρτάται ο καθένας τις προσδοκίες που έχει και τί πυκνότητες θέλει να επιτύχει...

Aν όμως δέν έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες ποιός ο λόγος τότε να μπείτε στην όλη διαδικασία για Erdogan και να ξοδευτείτε και λίγο παραπάνω?

ο @kwsTakis έβαλε 2.500grafts στην DHI...Hairline , Middle A + B.

Είναι και δίπλα στο σπίτι σας για τους Θεσσαλονικιούς και Αθηναίους.

1.jpg 2.jpg

http://www.hairlossgr.com/threads/Μεταμοσχεση-στην-d-i.10054/page-2#post-140207

Βέβαια δέν ξέρω άν ξέρει , ότι μπήκανε με 30-35max, και του χρόνου (άν είναι απαιτητικός) θα χρειαστεί άλλη μία με 1000-1500 για πύκνωση (εκτός άν περιοριστεί στην χρήση Topic)

Συνεπώς ερχόμαστε στα 3.500-4000 grafts και πάλι , ένας φαύλος κύκλος όπως καταλαβαίνεται...

Τέσπα…

Τελευταία επεξεργασία:

salonikios30

Active Member
john john , 3 φωτο εστειλα, αυτην αλλη μια πανοραμικη να δει πυκνωτυτα και μια να φαινεται η δοτρια,3 φωτο επερνε η φορμα να στειλω
Παρεπιπτωντος nw 2 ειμαι και πυκνωτητα του erdogan ειναι 55 grafts ανα cm, τοσα μου ειπε.
Η τιμη 2,5 ευρω ανα graft + 1000 ευρω παρελκομενα εξοδα , συμπεριλαμβανομενο και prp.

salonikios30

Active Member
στριπαρ 10000 ευρω ειναι λιγο παραπανω? αλλα δεν μενω τοσο στα λεφτα αλλα στο εγχειρημα να μπουν σε μια συνεδρια 3500 graft στους κροταφους, σπαταλωντας τη μιση σου δοτρια.
Soraltero καλησπερα!!τι nw με κοβεις απο την φωτο? γιατι αναγκαστηκα απο nw 2 σε nw 1 παω, αν ειμαι nw 2.

Stripar

Established Member
Όχι φίλε δέν είναι λίγο παραπάνω , είναι αρκετά παραπάνω , όμως είναι και πόσα grafts παραπάνω και το θέμα είναι τί μπορείς να επιτύχεις ή προσδοκάς με αυτά τα παραπάνω grafts στην βιτρίνα του προσώπου σου!!!.

(Και η HDC και ο Μάρας είναι μιά θαυμάσια επιλογή)

Όχι δέν αξίζει να σπαταλήσεις την μισή σου δότρια για τους κροτάφους...θα την σπαταλήσεις όμως :(

Κράτα αυτά που λέει ο tropheus στο νήμα σου και το "Less is more" μπορεί να ισχύει στο Middle A , B & crown , σε καμία περίπτωση όμως στους κροτάφους και στην Hairline !!!

Αν όμως είσαι αποφασισμένος να "μπλέξεις" με μεταμοσχεύσεις θα πρέπει να πέσεις σε έμπειρα και τίμια χέρια τα οποία θα σου βάλουν όσα μοσχεύματα πρέπει, εκεί που πρέπει γιατί διαφορετικά σε βλέπω να πέφτεις σε έναν φαύλο κύκλο μεταμοσχεύσεων.

Τα μεταμοσχευμένα μαλλάκια θα είναι πολύ πιο αραιά από τα φυσικά σου και από τη στιγμή που θα ξεφύγεις τόσο πολύ από τη φυσική σου hairline το αποτέλεσμα θα είναι πολύ άσχημο. Είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο ότι η hairline σου θα φαίνεται πολύ αραιή και τελικά θα το μετανιώσεις...

Για μένα ακόμα και το προσχέδιο που σου έφτιαξε ο Stripar είναι πολύ τολμηρό...

Ίσως απο τα παραπάνω να μπορείς να αντιληφθείς πώς θα δείχνεις με 1000 , πώς με 2000 και πώς με τα 3500 του Erdogan.

Για μένα κάτσε στα αυγά σου και περίμενε να αδειάσεις λίγο ακόμα στην Hairline , έτσι ώστε να κινηθείς απο εκεί και πίσω και αρκετά πιο συντηρητικά...

athenian

Well-Known Member
@Stripar εγω στο mail που εστειλα ζητησα μια συντηριτικη προσεγγιση και να φτιαξω hair line χωρις να κατεβουμε σε κροταφους.Η απαντηση ηταν φιναστεριδη για 6 μηνες.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ο γιατρός απο Τουρκία έχει επιθετική τακτική στα grafts και θέλει να δείξει στο παλμαρέ του και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Για να ειναι εντυπωσιακά χρειάζονται πολλά grafts και θεραπεία. Δεν ειναι παράλογο ούτε κακό. Σίγουρα στον athenian κακοφάνηκε όπως και στον οποιονδήποτε θα κακοφαινόταν. Αλλά και να απορρίπτεις ασθενείς γιατί εσύ θές να δείξεις μόνο καλά αποτελέσματα σίγουρα καλό δεν ειναι, αυτός έχει όμως την κλινική, αυτός κάνει κουμάντο. Όσο για τον φίλο lmg νομίζω με 3000 μπροστά θα ειναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα του αν κάνει φυσικά συντηρητικό κλείσιμο. Για πίσω θέλει άλλα 1000-1500 αλλά χωρίς λήψη θεραπείας θα ανοίξει και άλλο παντου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
@athenian καταλαβαίνω απόλυτα τους δισταγμούς σου !

( έχω περάσει απo αυτό το στάδιο του δισταγμού - απόφασης και ξέρω )

Δέν έχω όμως να προσθέσω κάτι παραπάνω , αυτά είναι προσωπικές επιλογές του καθενός!

Ας σχολιάσουν τα υπόλοιπα μέλη την παρακάτω φωτογραφία σου (συγκρίνοντας την Hairline,middle Α & B με τα πλαϊνά - πτέρυγες) που νομίζω μιλάει από μόνη της...

Athenian.jpg

Stripar

Established Member
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : O Erdogan , όπως και ο αναισθησιολόγος του κάνουν χρήση Propecia επί δέκα συναπτά έτη !!!

Είναι λογικό να προτείνει στους ασθενείς του να πάρουν Fina (όταν και ο ίδιος είναι χρήστης) έτσι ώστε να σταθεροποιήσουν την τριχόπτωσή τους , της αποφυγή shock loss λήπτριας & δότριας και για να κρατήσουν τα μαλάκια τους τα περισσότερα δυνατά χρόνια!!!.

Αν κάποιος είναι πονηρός , δέν θα συμφωνούσε στην λήψη της , έτσι ώστε να χάνεις τα μαλλιά σου και να κάνεις επιπλέον μτχ , δηλ. λεφτά για εκείνον.

Τελικά τί είναι καλύτερο , να τους τα ακουμπάμε κάθε δύο - τρία χρόνια ή κάθε "δέκα" ?...

:rolleyes:

gkast

Active Member
Τις (κολόνες) τις έχει άρα μπορεί να κτίσει άνετα ........και με 3000grafts .
Επειδεί έχω πάρει γνώμες από πολλούς κορυφαίους γιατρούς όλοι σου προτείνουν την χρήση Φίνας δεν είναι όμως υποχρεωτικό .
Σχετικά όμως με την λήψη τέτοιου φαρμάκου την τελική επιλογή θα πρέπει να την έχει ο πελάτης και κατα πόσο αισθάνεται άνετα με αυτήν την επιλογή και όχι σαν μοχλός πίεσης για ένα καλύτερο αποτέλεσμα ....

Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
εγω νομιζω ο athenian πρεπει οπωςδηποτε να κανει χρησης φινας αν εχει σκοπο να μπει στο χορο των μμ..
βλεπω αραιωμενα μαλια παντου..ακομα και οι πτερυγες αρχιζουν και αραιωνουν προς τα κατω(εχουν ξεκινησει απο τη πισω πλευρα)...εκτος αν κανω λαθος λογο των φωτο....

lmg 7

Active Member
Όσο για τον φίλο lmg νομίζω με 3000 μπροστά θα ειναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα του αν κάνει φυσικά συντηρητικό κλείσιμο. Για πίσω θέλει άλλα 1000-1500 αλλά χωρίς λήψη θεραπείας θα ανοίξει και άλλο παντου.
Θεωρω οτι με 2000-2500 μονο στους κροταφους και εννοειται με συντηρητικο κλεισιμο θα ειμαι πολυ κομπλε,λαμβανοντας παντα υποψη οτι δεν εχω τρελες απαιτησεις και οτι η εικονα μου απο κοντα ειναι τελειως διαφορετικη απ'οτι στις φωτο.....για το crown ανησυχω για αργοτερα,οπως και την συνεχιζομενη τριχοπτωση.
Οπως ειπα ομως και στον στριπαρ θεωρω οτι ειναι θεμα χρονου να βρεθει κατι σε θεμα συντηρησης(αν και ξερω οτι οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος μας).....περιμενουμε κ αυτο το follicept να δουμε τι ρολο βαραει.
Σευχαριστω πλ παντως για την τοποθετηση σου

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Soraltero καλησπερα!!τι nw με κοβεις απο την φωτο? γιατι αναγκαστηκα απο nw 2 σε nw 1 παω, αν ειμαι nw 2.
φαίνεσαι norwood 2, αλλά εδώ είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η μμ δεν λύνει το πρόβλημα.Το λέω γιατί πολλοί νομίζουν ότι θα κάνουν μμ και θα επανέλθουν πλήρως, αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι η μμ βελτιώνει την εικόνα σου, τίποτα άλλο. Με λίγα λόγια το ότι είσαι norwood 2 δεν σημαίνει ότι θα πας και norwood 1. Me 3.500 grafts βέβαια θα είσαι πολύ κοντά.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βρε αμα τον δεις απο κοντα μια χαρα ειναι ακομη.
Ουτε 2 ειναι.Θα συνφωνουσα με stripar να κατσει στα αυγα του και οταν αραιωση κιαλο να μπει στην διαδικασια αλλα οταν βλεπεις στο καθρεφτη κατι που δεν σαρεσει και σε τρωει ολη μερα νυχτα ειναι σαν να εχει ερθει η ωρα.
Εγω στην θεση του λιγο τοππικ μπροστα στη τουφιτσα θα ριχνα και ολα καλα.

athenian

Well-Known Member
@Stripar η εικόνα που ανέβασες ήταν αυτή που είχα στείλει πέρσι στον Erdoğan. Στην τωρινή μας επαφή του έστειλα αυτήν.
20150323_112239-1.jpg

Να προσθεσω οτι η φωτο ειναι κατω απο τρια μεγαλα φωτιστικα λεντ που κανουν το προβλημα εμφανεστατο.Το μηκος των μαλλιων ειναι στα 6χιλ.

Stripar

Established Member
@athenian

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να ξεκινούσες έστω μια θεραπεία malt (δέν κάνεις καμία)...ένα καλό σαμπουάν , ένα roller , ίσως μία minox , έστω ένα shemin ή μια keto ρε αδερφέ...κάτι τέλος πάντων!.

Είναι κρίμα να στέκεσαι στην DHT απέναντι με ένα "λουλούδι" , όταν αυτή κρατάει "πολυβόλο" !!!.

Δέν θα επιμείνω σε βαριές θεραπείες (fina) γιατί έχεις περάσει από διάφορα "κανάλια" & κάποια αρκετά δύσκολα.

Μήν το βάζεις κάτω , να είσαι ανήσυχος & να της ψάχνεις , όπως και κάνεις...

Εύχομαι ότι καλύτερο!

:)

Μπλουζα