salonikios30
Active Member
στο προφιλ μου εβαλα μια απο τις φωτο που εστειλα, 3500grafts με κοβετε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν του είπες οτι θέλεις να γίνεις Norwood 1, τότε ναι, πας για 3.000 άνεταστο προφιλ μου εβαλα μια απο τις φωτο που εστειλα, 3500grafts με κοβετε?
Αν όμως είσαι αποφασισμένος να "μπλέξεις" με μεταμοσχεύσεις θα πρέπει να πέσεις σε έμπειρα και τίμια χέρια τα οποία θα σου βάλουν όσα μοσχεύματα πρέπει, εκεί που πρέπει γιατί διαφορετικά σε βλέπω να πέφτεις σε έναν φαύλο κύκλο μεταμοσχεύσεων.
Τα μεταμοσχευμένα μαλλάκια θα είναι πολύ πιο αραιά από τα φυσικά σου και από τη στιγμή που θα ξεφύγεις τόσο πολύ από τη φυσική σου hairline το αποτέλεσμα θα είναι πολύ άσχημο. Είναι με μαθηματική ακρίβεια βέβαιο ότι η hairline σου θα φαίνεται πολύ αραιή και τελικά θα το μετανιώσεις...
Για μένα ακόμα και το προσχέδιο που σου έφτιαξε ο Stripar είναι πολύ τολμηρό...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θεωρω οτι με 2000-2500 μονο στους κροταφους και εννοειται με συντηρητικο κλεισιμο θα ειμαι πολυ κομπλε,λαμβανοντας παντα υποψη οτι δεν εχω τρελες απαιτησεις και οτι η εικονα μου απο κοντα ειναι τελειως διαφορετικη απ'οτι στις φωτο.....για το crown ανησυχω για αργοτερα,οπως και την συνεχιζομενη τριχοπτωση.Όσο για τον φίλο lmg νομίζω με 3000 μπροστά θα ειναι αρκετά καλό το αποτέλεσμα του αν κάνει φυσικά συντηρητικό κλείσιμο. Για πίσω θέλει άλλα 1000-1500 αλλά χωρίς λήψη θεραπείας θα ανοίξει και άλλο παντου.
φαίνεσαι norwood 2, αλλά εδώ είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε κάτι, η μμ δεν λύνει το πρόβλημα.Το λέω γιατί πολλοί νομίζουν ότι θα κάνουν μμ και θα επανέλθουν πλήρως, αυτό δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι η μμ βελτιώνει την εικόνα σου, τίποτα άλλο. Με λίγα λόγια το ότι είσαι norwood 2 δεν σημαίνει ότι θα πας και norwood 1. Me 3.500 grafts βέβαια θα είσαι πολύ κοντά.Soraltero καλησπερα!!τι nw με κοβεις απο την φωτο? γιατι αναγκαστηκα απο nw 2 σε nw 1 παω, αν ειμαι nw 2.