Μεταμόσχευση στην Ελλάδα

bimi33

New Member
παιδια καλησπερα!εχω πολυ μικρο προβλημα στις γωνιες φανταστειτε περιπου οσο 2 ευρω απο καθε πλευρα.ολοι μου λενε μην ασχολεισαι.ειναι γοητεια.....κλπ.αλλα εμενα με ενοχλει.με εξωτερικο δεν ασχολουμαι γιατι δεν αξιζει τωρα για 500 γκραφτς να δινω πολλα κτλ.πηγα ντι ειτς αι κ μου πανε 2350 ευρω κ θα καλυφθει η περιοχη με περιπου τοσα η κ παραπανω γκραφτς.χρεωνουν με την συνεδρια edit

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Μεταμόσχευση στην Ελλάδα

Καλωσόρισες φίλε...

Καταρχήν γράφε σε ένα θέμα αν θες για να βγένει νόημα για να καταλάβουμε...

Τελικά στο vertex έχεις αραίωσει ή στις γωνίες?

Θα σε παρακαλούσα επίσης να μην συγκρίνεις κλινικές μεταξύ τους και να λες αν είναι ίδιες ή καλύτερες κτλ. Είναι κανόνας του φόρουμ.

Για τις φωτογραφίες που ρώτησες στο προηγούμενο post, όταν γράφεις ένα νέο μήνυμα ακριβώς από κάτω λέει με μπλε γράμματα "Συννημμένα και άλλες επιλογές" , κανε κλικ εκεί και κάνε upload τις φωτογραφίες που θέλεις.

bimi33

New Member

ειμαι λιγο αρχαριος γιαυτο.ευχαριστω παντως.θα βαλω φωτο.παντως μ αυτα που διαβασα εδω μεσα ελλαδα μακρυα.κανενας ευχαριστημενος!!!!κ συγγνωμη δεν ειμαι της τεχνολογιας!!!θα μαθω που θα παει.....

n094

Active Member

DIMI333 είπε:
ειμαι λιγο αρχαριος γιαυτο.ευχαριστω παντως.θα βαλω φωτο.παντως μ αυτα που διαβασα εδω μεσα ελλαδα μακρυα.κανενας ευχαριστημενος!!!!κ συγγνωμη δεν ειμαι της τεχνολογιας!!!θα μαθω που θα παει.....

Ε, αφού πρώτα άνοιξες νήμα και μετά διάβασες και έβγαλες το συγκεκριμένο συμπέρασμα και αφού από ότι φαίνεται δεν θα μας ανεβάσεις και φωτογραφίες… εύχομαι καλή τύχη και καλό αποτέλεσμα για όπου αλλού τραβήξεις. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ να μας ενημερώσεις και εμάς για το που κατέληξες, πως τα πήγες κλπ…

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

DIMI333 είπε:
Αν εισαι τυχερος,εδω Ελλαδα θα εχεις το πολυ ενα μετριο αποτελεσμα.Καλο θα ηταν παντως να βαλεις καποια φωτογραφια κ να πεις την ηλικια σου.

bimi33

New Member

παιδια καταρχην ειμαι 33.οσο για τις φωτο μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να κρυψω προσωπο? εχω πολλες στο λαπτοπ αλλα φαινεται προσωπο!!δεν ειπα για ελλαδα.μ αυτα που ειδα εδω μεσα δισταζω για ελλαδα να κανω μεταμοσχευση.. :-X

bimi33

New Member

αυτο το λιγο θελ να κατεβουν οι κροταφοι...γιαυτο ειπα κατι εδω κοντα!κ με λιγα λεφτα εννοειται!! δεν εχω κατι σοβαρο για να τρεχω εξω κτλ. αλλα απο την αλλη φοβαμαι παρα πολυ την ελλαδα..μην παθω καμια ζημια χειροτερη. ξερω γω...τι να πω

koskar

Member

Φιλε DIM οι φωτογραφίες που μας εδειξες ειναι του 2009, οποτε φανταζομαι τωρα θα εσαι σε χειρότερη φάση.
Εφοσον ετοιμάζεσαι για μεταμόσχευση πρεπει να έχεις τωρινες φωτογραφίες που να εστιαζουν στις περιοχές που έχεις αραιωση, όπως και από την δότρια.
Αυτες που μας δειχνεις δεν κανουν για αξιολογηση της καταστασης.
Για τα 500 grafts που αναφερεις τα θεωρω πολύ λίγα και δεν νομιζω ότι θα σε καλύψουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

Αγαπητε DIM333, συμφωνώ και εγώ με τον κοσκαρ. Θεωρώ ότι χρειάζεσαι από 700-800 μοσχεύματα, ανάλογα βέβαια και με τις απαιτήσεις σου και το που θες να κλείσεις τους κροτάφους. Επίσης κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι η τριχόπτωσή σου μπορεί να συνεχιστεί, το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστείς και νέα μεταμόσχευση το μέλλον… Όσο για το αν θα την κάνεις στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, είναι δική σου απόφαση, ωστόσο θα σου έλεγα να μη φοβάσαι την χώρα μας, γιατί η κλινική που επισκέφτηκες κάνει καλή δουλειά και αν δεν σου κάνουν τα παραδείγματα που βλέπεις εδώ, ζήτα τους να σου δείξουν περιστατικά «ζωντανά»… (θα πρέπει να ξέρεις ότι στον τομέα της μεταμόσχευσης παίζονται πολλά λεφτά, πολλά συμφέροντα και άρα και πολλές «τρίπλες». Προσπάθησε λοιπόν να δεις από κοντά περιστατικά, τότε μόνο θα καταλάβεις αν σου κάνει και ποιος σου κάνει…)

bimi33

New Member

οχι ετσι ειμαι ακομα!700 τριχοθ. καλα τα βλεπω.μετα θα ειναι αφυσικο.εχει κανει κανεις ελλαδα?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

DIMI333 είπε:
οχι ετσι ειμαι ακομα!700 τριχοθ. καλα τα βλεπω.μετα θα ειναι αφυσικο.εχει κανει κανεις ελλαδα?απ οτι βλεπω μονο ο Ν094 κ ο dim74 εχουνε παει εκει....κ βλεπω μεγαλη υποστηριξη......γιατι??περιεργο..

DIMI333 είπε:
κανενας αλλος να χει κανει εκει?? :chinscratch :chinscratch

Έχουν κάνει και άλλα παιδιά μεταμόσχευση διάβασε ΟΛΑ τα θέματα με τις εμπειρίες ΌΛΩΝ των παιδιών για να καταλάβεις καλύτερα και μετά βγάζεις συμπέρασμα. Κανείς δεν υποστηρίζει καμία κλινική, κρίνουμε μόνο αποτελέσματα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

DIMI333 είπε:
κανενας αλλος να χει κανει εκει?? :chinscratch :chinscratch
εγω στους κροταφους,1500 τριχες,200 τριχες φυτρωσαν στην αριστερη μερια,30 στην δεξια,απο φυσικοτητα οι δεξιες κοιτανε στον βορα και οι αριστερες στην ανατολη,σου αρεσει το αποτελεσμα? :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο οτι φαινετε και στην φωτογραφια μου τοποθετησαν τα μοσχευματα δυο διαφορετικα ατομα και ενα τριτο στη διπλανη αιθουσα εκανε το ιδιο.
καταλαβαινεις οτι υπαρχουν 10 διαφορετικοι μεταμοσχευτες με 10 διαφορετικα αποτελεσματα.
το οτι εχουμε 2 ατομα με καλα αποτελεσματα ειναι επειδη ειναι μελη εδω και το super market μαλλιων δεν μπορουσε να κανει αλλιως.
μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι τα θεματα μελων σφαγμενων με φωτος εχουν διαγραφει,λογω μηνυσεων.
ειχανε τετοιες ουλες που αν κανω εγω τετοιες σε ανθρωπο θα φαω 5 χρονια φυλακη και χωρις αναστολη

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

kapamarou είπε:
εγω στους κροταφους,1500 τριχες,200 τριχες φυτρωσαν στην αριστερη μερια,30 στην δεξια,απο φυσικοτητα οι δεξιες κοιτανε στον βορα και οι αριστερες στην ανατολη,σου αρεσει το αποτελεσμα? :chinscratch
Καπα,ετσι εισαι τωρα?Οντως δεν σου εχουν κανει καλη δουλεια.Η δοτρια σε τι κατασταση ειναι τωρα?Ποσα ειχες πληρωσει?

kapa

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Καπα,ετσι εισαι τωρα?Οντως δεν σου εχουν κανει καλη δουλεια.Η δοτρια σε τι κατασταση ειναι τωρα?Ποσα ειχες πληρωσει?
ειμαι λιγο καλυτερα λογο θεραπειων,αλλα και σε αυτην την φωτο ειμαι καλυτερα λογο μινοξιδιλης,το αποτελεσμα σκετο ειναι πραγματικα αθλιο.
η δοτρια ειχε σακατευτει για τα καλα,στον εκτο μηνα εκανα φλεγμονη εκει,2700 το μαλλι

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Τελικα φιλε καπα,ισως ειναι καλυτερα να περιμενουμε κανοντας την καβατζα μας για κατι που να αξιζει πραγματικα.Οι μεταμοσχευσεις κοστιζουν παρα πολυ κ εκτος οτι δεν λυνουν το προβλημα ισως δημιουργουν και αλλα περισσοτερα.

Μπλουζα