Μεταμόσχευση στην Ελλάδα

Dimitris80

New Member
Δεν ξέρω, εγώ το αποτέλεσμα είδα κυρίως. Τι εννοείς κάνω το κεφάλι κόσκινο? Τρύπημα με παλιές μεθόδους? μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα τέτοιου είδους επέμβαση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Aπο κοντα φαινονται μεγαλες οι τρυπες που σου τοποθετουν τα μοσχευματα.Δεν εχεις την ανεση να εχεις κοντα μαλλια γιατι φαινεται.. Εχει κανει και μενα ενας φιλος μου καΓκουρα και δεν μπορει να τα κοψει κοντα και τωρα σκεφτεται και ψηνεται και αυτος για Κυπρο μερια για να το διορθωσει!!!
Your choice..

Dimitris80

New Member
Ευχαριστώ για την παρατήρηση.¨Οταν δω τον φίλο μου θα τον ρωτήσω και θα το κοιτάξω. οπότε πιστέυεις D*I είναι η καλύτερη στον συγκεκριμένο τομέα?

Flosk

Well-Known Member
Δεν εχω δει απο κοντα και δεν ξερω..τελευταια εχει παρουσιασει καλα αποτελεσματα στο φορουμ μας ομως και συζητειται πως εχει βελτιωθει σε σχεση με το παρελθον οπου δεν ειχε καθολου καλες κριτικες. Αν θες να κανεις καλη ερευνα ομως επικοινωνησε και με Κυπρο για να σου δωσουν και απο εκει τιμες. Τα 10000 που ειπες ειναι μεγαλο ποσο και απευθυνεται σε πολυ μεγαλα Norwood. Googlαρε να δεις τι ειναι η κλιμακα norwood και πες μας που ανηκεις για να σου πουμε και μεις τι παιζει στο περιπου με την περιπτωση σου. Ακομα καλυτερα να ανεβασεις φωτο βεβαια..

Dimitris80

New Member
Για 4Α με κόβω. Και γενικά δεν θέλω κατεβάσω το hairline μου πάει το μεγάλο κούτελο. Θέλω να καλύψω κυρίως το κενό μπροστά.

[attachment=5808]
[attachment=5809]
------
think positive!
Μπορεί να έχω λιγότερα μαλλιά να χτενίζω,
Αλλά έχω περισσότερο πρόσωπο να πλένω

Συνημμένα

• koutelo.jpg
    koutelo.jpg
    39.9 KB · Προβολές: 166
  • pisw.jpg
    pisw.jpg
    44.7 KB · Προβολές: 637

giwrgos athina

Active Member
Flosk είπε:
Οχι σε Γκ**ρα και Β**ρη..Θα σου κανουν το κεφαλι κοσκινο!!!

//Edit από Chs: Διακριτικά σε επώνυμα Ιατρών.//

αν το δευτερο ονομα εννοεις παντελης βα*βης ενα σου λεω μακρια.....εχω κανει εγω σε αυτον...και ο γκ*υρας το ιδιο στυλ ειναι μαλιστα ειναι και συνεργατες....εχω αναρτησει και φωτογραφιες μου...ο τυπος ειναι πολυ ψευτης,αλαζονας και ασχετος........κανει μονο στριπ....μαλιστα σε ενα γνωστο μου ειπε προσφατα πως η fye εχει το μισο κοστος απο την στριπ διοτι δεν γινεται να παρεις ικανοποιητικο αριθμο grafts και οτι τα μισα δεν επιβιωνουν.....

geroksouras

Active Member
ρε σεις βαλτε πιο καθαρες φωτο.με σκοτεινες φιγουρες δεν μπορει κανενας
να σου πει ξεκαθαρα την γνωμη του
μετρα με μεζουρα το κενο που θελεις να καλυψεις να σου πουμε

Dimitris80

New Member
Η βασική επιφάνεια που θέλω να καλύψω είναι 30 -40 τ. εκ.
περίπου 5 εκ. μήκος και 5 μέχρι 10 εκ φάρδος. Η περιοχή αυτή δεν είναι εντελώς καραφλή , αλλά έχει λίγες και λεπτές τρίχες, ειδικά στον ήλιο χτυπάει σαν καράφλα. Και πίσω βέβαια αρχίζω να έχω αραίωση αλλά όχι σε προβληματικό βαθμό.

Συνημμένα

• koutelo-sun.jpg
    koutelo-sun.jpg
    76.3 KB · Προβολές: 611

Gio

New Member
Φίλε bakaliero, δεν είμαι γιατρός, κρίνωντας ωστόσο απο τις φωτογραφίες σου πιστεύω οτι για την περιοχή που θέλεις να καλύψεις, 2000 με 3000 μοσχεύματα λογικά θα είναι ο αριθμός που θα χρειαστείς, ανάλογα βεβαίως και με την πυκνότητα που θέλεις να ανέβεις. Δεν γράφεις την ηλικία σου οπότε αν η τριχόπτωση σου εξελιχθεί, και θελήσεις να κάνεις και δεύτερη επέμβαση στο μέλλον καλό είναι να ακολουθήσεις μια συντηρητική προσέγγιση σαν πρώτη φορά τουλάχιστον.

Dimitris80

New Member
Ναι , ο Γκ**ρας μου είπε ότι θα μου βάλει 3,000 μοσχεύματα και θα καλύψει εντελώς το πρόβλημα. Σκεφτόμουν βασικά και για ένα mega session στην DHI με τα ίδια χρήματα, αλλά πάλι θα είναι αραιό μάλλον. Βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 κλινικές αφού και στις 2 έχω θετικά παραδείγματα στο κοντινό περιβάλλον μου. Ουλή και πολύ μαλλί, η λιγο μαλλί χωρίς ουλή! ΙΔού η απορία! Ο πρώτος βέβαια απ'ότι βλέπω δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης εδώ, και αυτό είναι κάτι ακόμα που με προβληματίζει εκτός την μεγάλη ουλή, η οποία βέβαια δεν φαίνεται στον φίλο μου. Και η ηλικεία μου είναι 33 παρεπιπτώντος

Gio

New Member
Κοίταξε, το "ουλή και πολύ μαλλί ή χωρίς ουλή αλλά λίγο μαλλί" είναι λίγο άστοχο. Θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί : Είτε strip είτε fue , η μέθοδος εισαγωγής είναι η ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η μεταχείρηση της δότριας. Αν θέλεις να κουρεύεσαι πολύ κοντά τότε η fue είναι μονόδρομος. Εν ολίγοις, σημασία έχουν πόσα μοσχεύματα θα εισαχθούν και όχι το πως θα εξαχθούν (αρκεί βεβαίως ο γιατρός να ξέρει τι κάνει, έτσι; ). Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις με 3000 μοσχεύματα strip, το ίδιο και με 3000 fue. Η επιλογή είναι δική σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimitris80

New Member
Ναι αλλά αυτό που αλλάζει στην ουσία είναι .......... η τιμή! Στην fue πάμε σε διπλάσια τιμή ανά μόσχευμα και γενικά δεν είναι εποχές σπατάλης. Ευχαριστώ πάντως παιδιά για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές.

giwrgos athina

Active Member
bakaliaros είπε:
Ναι αλλά αυτό που αλλάζει στην ουσία είναι .......... η τιμή! Στην fue πάμε σε διπλάσια τιμή ανά μόσχευμα και γενικά δεν είναι εποχές σπατάλης. Ευχαριστώ πάντως παιδιά για τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές.

να ξερεις κατι οτι η ελληνικες κλινικες οτι τιμη σου πουν αρχικα εχουν περιθωρια να καταιβουν παρα πολυ αναλογα ποσο σκληρος εισαι στο παζαρεμα......

geroksouras

Active Member
με 3000 απο strip πας στα 6000 ευρω και αφηνεις την fue παρθενα
για το μελλον,αν χρειαστει
με μια καλη τομη και τετοιο μαλλι πισω δεν θα χεις κανενα θεμα

Dimitris80

New Member
Τελικά σχεδόν έκλεισα να ερθω από Κρήτη ΑΘήνα να πάω D*I να κάνω επέμβαση με γιατρό τον Παπανικολάου την άλλη βδομάδα ένα mega session. Σκέφτηκα καλύτερα λίγες τρίχες και σωστά, παρά πολλές με ουλή, λάθος γωνία και δεν ξέρω τι άλλο. Ελπίζω να δω αποτέλεσμα. Θεωρητικά με 1300 grafts, αν μπουν και πιάσουν όλα ή σχεδόν όλα, καλύπτω το μπροστά κομμάτι που έχω το πρόβλημα, χωρίς να κατεβάσω hairline με πύκνωση > 40 grafts / τ.εκ.

giwrgos athina

Active Member
Dimitris80 είπε:
Τελικά σχεδόν έκλεισα να ερθω από Κρήτη ΑΘήνα να πάω D*I να κάνω επέμβαση με γιατρό τον Παπανικολάου την άλλη βδομάδα ένα mega session. Σκέφτηκα καλύτερα λίγες τρίχες και σωστά, παρά πολλές με ουλή, λάθος γωνία και δεν ξέρω τι άλλο. Ελπίζω να δω αποτέλεσμα. Θεωρητικά με 1300 grafts, αν μπουν και πιάσουν όλα ή σχεδόν όλα, καλύπτω το μπροστά κομμάτι που έχω το πρόβλημα, χωρίς να κατεβάσω hairline με πύκνωση > 40 grafts / τ.εκ.

καλη επιτυχια ευχομαι να εχεις το αναμενο για σενα αποτελεσμα

Flosk

Well-Known Member
Καλη επιτυχια Dimitris80. Μεταξυ των 2 επιλογων που ειχες, πηρες τη σωστη αποφαση. Keep us posted

Μπλουζα