Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gio είπε:
Πραγματικά φίλε Kapa, απαράδεκτη η φορά αλλά και η πυκνότητα. Τους κυνήγησες; Εννοώ... τι σου είπαν για το τελικό αποτέλεσμα; Για ποιόν λόγο συνέβει αυτό;

Όσο για τους γιατρούς φυσικά και παίζει ρόλο ποιοι σου έκαναν την επέμβαση!!! Καταρχήν ανήκουστο να είναι δυο διαφορετικά άτομα στους κροτάφους. Μιλάμε για σοβαρό ιατρικό παράπτωμα. Άλλο πάλι και αυτό.. Απο την στιγμή που παραθέτεις φωτογραφικό υλικό, μπορείς άνετα να πεις τα ονόματα τους.. και έτσι θα προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του forum.

σκοπος μου δεν ειναι να κυνηγησω η να διεκδικήσω κατι.
ονοματα δεν εχει νοημα να πω.
μιλαμε για ενα σουπερ μαρκετ που αλαζει συνεχεια υπαλληλους.
αμφιβαλω αν δουλευουν ακομα εκει,που απο οτι διαβαζω απο τα λεγομενα σας μαλλον δεν δουλευουν εκει.
μην ξεχναμε οτι τα μισα σφαγμενα κεφαλια που βλεπουμε στους δρομους ποιανου εργο ειναι.
και πιστεψε με οτι αν δεν υπηρχε το φορουμ θα δρουσαν ανεξελεκτα.
με αισχρο τροπο (απειλες)διεγραψαν μισο φορουμ με δικες τους μεταμοσχευσεις με φωτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Ανεβάζω μία φωτογραφία προκειμένου να μην κατηγορούμαι από ορισμένους για ψεύτης. Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να τραβήξω επιπλέον φωτογραφίες (από απόσταση, κ.λπ.) για να μην στοχοποιήσω τον εαυτό μου.

Η φωτογραφία είναι από κρόταφο σε απόσταση πυκνομέτρησης. Παρατηρήστε την πυκνότητα και τη φορά των τριχών.

Δεν είναι ένα αριστούργημα; Αν η μεταμόσχευση στην D*I δίνει τέτοια αποτελέσματα, τώρα καταλαβαίνω γιατί μερικοί ξεσκίζονται να τη διαφημίζουν εδώ μέσα για τα καταπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρει στους πελάτες της.

http://www.freeimagehosting.net/dhjbt

Eπέστρεψες δριμύτερος βλέπω. Εντάξει... ομολογώ το οτι ανέβασες μια φωτογραφία σε ανάλυση τσέπης είναι ενα βήμα. Και εγώ θα μπορούσα να τραβήξω φωτογραφία τις τρίχες του ποδιού μου και να τις ανεβάσω..

Pazuzu, ανέβασε μια σοβαρή φωτογραφία τα μαλλάκια σου, και κάνε blur το πρόσωπο σου αν θεωρείς οτι στοχοποιήσε. Έτσι θα έχουμε ΣΑΦΗ εικόνα για το πρόβλημα. Επιμένεις βέβαια να μην μιλάς με λεπτόμεριες.. καταρχήν ποιός γιατρός σου την έκανε, πόσα μοσχεύματα και σε ποιά κλινική.

pazuzu

New Member
Gio, μέγιστε ανθρωπιστή και τρομερέ ευεργέτη του φόρουμ, άσε τις εξυπνάδες σε εμένα. Το λινκ της φωτογραφίας είναι από κάτω για να τη δεις σε φουλ μέγεθος.

Τελικά είσαι λίγο πιο κουτός απ'ό,τι περίμενα: αν ήθελες να αμφισβητήσεις τα αποτελέσματά μου από την DHI θα μπορούσες απλά να αρχίσεις να ισχυρίζεσαι ότι δεν πιστεύεις πως τη μεταμόσχευση την έκανα εκεί και ίσως θα έπρεπε να προσκομίσω την απόδειξη παροχής υπηρεσιών μεταξύ εμού και της κλινικής. Έχασες μια τρομερή ευκαιρία.

Gio

New Member
kapa είπε:
Gio είπε:
Πραγματικά φίλε Kapa, απαράδεκτη η φορά αλλά και η πυκνότητα. Τους κυνήγησες; Εννοώ... τι σου είπαν για το τελικό αποτέλεσμα; Για ποιόν λόγο συνέβει αυτό;

Όσο για τους γιατρούς φυσικά και παίζει ρόλο ποιοι σου έκαναν την επέμβαση!!! Καταρχήν ανήκουστο να είναι δυο διαφορετικά άτομα στους κροτάφους. Μιλάμε για σοβαρό ιατρικό παράπτωμα. Άλλο πάλι και αυτό.. Απο την στιγμή που παραθέτεις φωτογραφικό υλικό, μπορείς άνετα να πεις τα ονόματα τους.. και έτσι θα προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του forum.

αμφιβαλω αν δουλευουν ακομα εκει,που απο οτι διαβαζω απο τα λεγομενα σας μαλλον δεν δουλευουν εκει.
μην ξεχναμε οτι τα μισα σφαγμενα κεφαλια που βλεπουμε στους δρομους ποιανου εργο ειναι.
με αισχρο τροπο (απειλες)διεγραψαν μισο φορουμ με δικες τους μεταμοσχευσεις με φωτο

Κοίταξε, super-market δεν την λες σε καμία περίπτωση. Ξέρω οτι θα πείτε οτι υπερ-αμύνομαι πάλι, αλλά μην ξεχνάς οτι μιλάς για μια κλινική με 43 παρουσίες σε όλο τον κόσμο, διεθνείς συνέδρια με κορυφαίους γιατρούς και διαρκής προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Ναι, το αποτέλεσμα σου ήταν κακό αλλά μιλάμε για 6 χρόνια πριν.. Πολλοί απο τους ξένους γιατρούς δεν υπήρχαν στο προσκήνιο καν τότε!! Το μεγάλο μπαμ άλλωστε στις μεταμοσχεύσεις έχει γίνει τα τελευταία 2-3 χρονια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gio είπε:
Κοίταξε, super-market δεν την λες σε καμία περίπτωση. Ξέρω οτι θα πείτε οτι υπερ-αμύνομαι πάλι, αλλά μην ξεχνάς οτι μιλάς για μια κλινική με 43 παρουσίες σε όλο τον κόσμο, διεθνείς συνέδρια με κορυφαίους γιατρούς και διαρκής προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Ναι, το αποτέλεσμα σου ήταν κακό αλλά μιλάμε για 6 χρόνια πριν.. Πολλοί απο τους ξένους γιατρούς δεν υπήρχαν στο προσκήνιο καν τότε!! Το μεγάλο μπαμ άλλωστε στις μεταμοσχεύσεις έχει γίνει τα τελευταία 2-3 χρονια.

υπερ αμυνεσαι πραγματικα.
δεν βλεπω το λογο της υπερασπισης.
εγω ειδα ενα σουπερ μαρκετ με την εννοια οτι 3 διαφορετικα ατομα εκαναν τοποθετηση μοσχευματων την ιδια χρονικη στιγμη

Gio

New Member
kapa είπε:
Gio είπε:

υπερ αμυνεσαι πραγματικα.
δεν βλεπω το λογο της υπερασπισης.
εγω ειδα ενα σουπερ μαρκετ με την εννοια οτι 3 διαφορετικα ατομα εκαναν τοποθετηση μοσχευματων την ιδια χρονικη στιγμη

Δεν την υπερασπίζομαι φίλε Kapa. Απλώς ορισμένοι χαρακτηρισμοί είναι ακραίοι θεωρώ. Super-market θα χαρακτήριζα ας πούμε τα Las****ne Clin**s τα οποία και τελικώς, παρέδωσαν πνεύμα ύπαρξης. Ακόμα και η Berg*** K**d ακροβατεί σε αυτό τον όρο. Σου είπα, έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά το αποτέλεσμα σου. Εγώ είμαι μαζί σου και όχι με την κλινική. Αλλά εν πάση περιπτώση πιστεύω οτι έχουν αλλάξει πολλά απο τότε.

Όσο για σένα φίλε pazuzu, θεωρώ οτι δεν έχει νοήμα ο διάλογος μας.. δεν έχω να αποδείξω τίποτα ενώ αν συνεχίσουμε θα χαλάσουμε την ζαχαρένια μας. Εσυ λοιπόν είσαι δυσαρεστημένος πελάτης, και εγώ ευχαριστημένος (προς το παρόν τουλάχιστον). Κλείνει εκεί το κεφάλαιο.

krhtikos21

Member
43 παρουσίες δε σημαίνει τπτ.το προιόν που παράγει δεν είναι κοκα κόλα αλλά χειρουργική επέμβαση. η αρτιότητα της επέμβασης εξαρτάταια από τον γιατρό. χιλιάδες γιατροί χιλιάδες διαφορετικά αποτελέσματα κανέναν όμοιο μεταξύ τους καν.σε αυτούς τους χιλιάδες υπάρχουνε μέτριοι καλόι και άσχετοι και θα πρέπει να κοστολογείται η επέμβαση με βάση τον γιατρό που την κάνει. είναι απλά τα πράγματα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν εγω ειμαι καλος στην δουλεια μου δεν σημαινει οτι ειναι και ο βοηθος μου.
αν βαλω αλλο ατομο να κανει την δουλεια μου σαφως και δεν θα καταφερει ουτε τα μισα.
η τοποθετηση των μοσχευματων ειναι το ποιο κρησιμο σημειο στο αν θα φυτρωσουν,και προς τα που θα κοιτανε τα μοσχευματα

athenian

Well-Known Member
Πάντως αυτό που βλέπουμε στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Κανονικά θα έπρεπε να επιστρέψουν πίσω τα χρήματα και να κάνουν δωρεάν επαναληπτική μεταμόσχευση. Δικαίωμα στην αποτυχία όλοι έχουμε άλλα το θέμα είναι πως επανορθωνουμε.

Gio

New Member
krhtikos21 είπε:
43 παρουσίες δε σημαίνει τπτ.το προιόν που παράγει δεν είναι κοκα κόλα αλλά χειρουργική επέμβαση. η αρτιότητα της επέμβασης εξαρτάταια από τον γιατρό. χιλιάδες γιατροί χιλιάδες διαφορετικά αποτελέσματα κανέναν όμοιο μεταξύ τους καν.σε αυτούς τους χιλιάδες υπάρχουνε μέτριοι καλόι και άσχετοι και θα πρέπει να κοστολογείται η επέμβαση με βάση τον γιατρό που την κάνει. είναι απλά τα πράγματα.

+10000 Κrhtike.
Αν θυμάσαι καλά το ίδιο έιχα τονίσει αρκετές φορές σε παλαιότερες απαντήσεις μου. Οτι σημαντικότερο ρόλο παίζει ο Γιατρός και λιγότερο η κλινική. Εκείνη παρέχει απλά την "στέγη" και μια πολιτική. Thats all. Για αυτό εγω επέμεινα να μου κάνει την επέμβαση συγκεκριμένος γιατρός.

Και για αυτό ΣΥΝΕΧΙΖΩ να ρωτάω τους φίλους pazuzu, και Κapa ποιοι γιατροί τους ανέλαβαν χωρίς να έχω πάρει ακόμα απάντηση..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pazuzu

New Member
Kapa, εγώ λέω να ψάξουμε τις αποδείξεις και τα συμβόλαια από τη μεταμόσχευση, να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες τα κεφάλια μας, να σκανάρουμε τις ταυτότητές μας για να φαίνεται ότι τα ονόματα στα συμβόλαια είναι αληθινά και να δώσουμε τα πλήρη στοιχεία μας και το ιστορικό μας εδώ μέσα για να πιστέψει ο ανθρωπιστής Gio, που έχει ταχθεί στον ιερό σκοπό να βοηθήσει τα μέλη του hairloss δημιουργώντας δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του φόρουμ και της DHI, ότι λέμε την πάσα αλήθεια: ότι δηλαδή η εταιρία την οποία υπερασπίζεται καταστρέφει κεφάλια.

Δεν μπορεί να είμαστε τόσα άτομα που έχουμε μείνει ανικανοποίητα από τη συγκεκριμένη κλινική κι αυτός να είναι ο μοναδικός που σε 10 μέρες είχε καταπληκτικά αποτελέσματα (α ναι, είναι και ο londonakis με τη διπλή ip και τη διπλή προσωπικότητα) και να έχουμε εμείς δίκιο. Κάτι δε στέκει, δεν είναι προφανές ότι είναι ο μοναδικός που λέει την αλήθεια και ότι οι προθέσεις του είναι αγνές και αθώες; Για το καλό όσων υποφέρουν από τριχόπτωση επιτελεί αυτό το θεάρεστο έργο, άλλες δουλειές δεν έχει στη ζωή του από το να επισκέπτεται τη DHI ή να παίρνει τηλέφωνα τους γιατρούς της για να τους θέτει τις απορίες που έχουμε εδώ μέσα. Ομολογώ ότι δάκρυσα γράφοντας αυτές τις γραμμές.

dk1984

Member
Gio είπε:
kapa είπε:
Gio είπε:

Το θεμα ειναι οτι οταν πηγαινες εκει σου ελεγαν οτι θα εχεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Σου εδιναν ελπιδα λεγοντας 4000 τριχες 3500 τριχες 5000 τριχες και το κοστος ανεβαινε κατακορυφα και το πραγματικο αποτελεσμα ηταν να φυτρωνουν 800 τριχουλες που μονο αξιοπρεπες δεν ηταν. Εκμεταλλευοντουσαν την ασχετοσυνη σου για να σου τα φανε.
Παντως να σημιωσω οτι η φορα των τριχων μου ηταν προσεγμενη δεν ειχα τετοιο θεμα. Το προβλημα ηταν αυτα που σου υποσχονταν και το χοντρα εργαλεια που καταστρεφαν τη δοτρια αν και ν094 ειχε πει οτι τοτε 2008 δεν ειχαν εξελιχθει τα εργαλεια που χρησιμοποιουσαν. Δε ξερω τι χρησιμοποιουσαν τοτε στο εξωτερικο

krhtikos21

Member
pazuzu αν δεν γίνεις πιο συγκεκριμένος είσαι κ εσύ λάθος γτ δεν ανεβάζεις κάποιο αποδεκτικό στοιχείο. βέβαια οι θεωρητικές προσεγγίσεις σ είνια σωστές αλλά δεν ξέρουμε ποιοςείσαι κ δ ξέρω γτ κολλάς τόσο να γίνεις γνωστός.

Gio

New Member
pazuzu είπε:
Kapa, εγώ λέω να ψάξουμε τις αποδείξεις και τα συμβόλαια από τη μεταμόσχευση, να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες τα κεφάλια μας, να σκανάρουμε τις ταυτότητές μας για να φαίνεται ότι τα ονόματα στα συμβόλαια είναι αληθινά και να δώσουμε τα πλήρη στοιχεία μας και το ιστορικό μας εδώ μέσα για να πιστέψει ο ανθρωπιστής Gio, που έχει ταχθεί στον ιερό σκοπό να βοηθήσει τα μέλη του hairloss δημιουργώντας δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του φόρουμ και της D*I, ότι λέμε την πάσα αλήθεια: ότι δηλαδή η εταιρία την οποία υπερασπίζεται καταστρέφει κεφάλια.

Δεν μπορεί να είμαστε τόσα άτομα που έχουμε μείνει ανικανοποίητα από τη συγκεκριμένη κλινική κι αυτός να είναι ο μοναδικός που σε 10 μέρες είχε καταπληκτικά αποτελέσματα (α ναι, είναι και ο londonakis με τη διπλή ip και τη διπλή προσωπικότητα) και να έχουμε εμείς δίκιο. Κάτι δε στέκει, δεν είναι προφανές ότι είναι ο μοναδικός που λέει την αλήθεια και ότι οι προθέσεις του είναι αγνές και αθώες; Για το καλό όσων υποφέρουν από τριχόπτωση επιτελεί αυτό το θεάρεστο έργο, άλλες δουλειές δεν έχει στη ζωή του από το να επισκέπτεται τη D*I ή να παίρνει τηλέφωνα τους γιατρούς της για να τους θέτει τις απορίες που έχουμε εδώ μέσα. Ομολογώ ότι δάκρυσα γράφοντας αυτές τις γραμμές.

Pazuzu εκτός απο το ειρωνικό υφάκι, συνεχίζεις και βγάζεις συμπεράσματα για μένα και μάλιστα μιλάς σε προσωπικό επίπεδο λες και με γνωρίζεις. Ε λοιπόν, εσυ είσαι γραμμένος 10 μέρες στο forum και όχι εγώ.. Φυσικά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα αλλά δεν παύει να δείχνει μια εικόνα. Άσε που φημολογείται οτι έχεις παρελθόν με διαφορετικά nicks.. τέλος πάντων, δεν αξίζει να αναλώσω περισσότερο χρόνο μαζί σου, πάω για μπαλίτσα.. Κράξε ελεύθερα!!!

no_hair

New Member
Ωρες ωρες οταν γινεται ολος αυτος ο χαμος λες και βλεπεις οπαδους του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου να μαλωνουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα αναρωτιεμαι που πηγε το επιπεδο!! Και δεν ειναι τυχαιο που εχουν αρχισει ολοι να υποπτευονται τους παντες εδω μεσα. Δεν ειναι τα γεγονοτα αλλα οι αποψεις οπου ο καθενας λεει το καρυ και το κοντο του και δικαζουν εταιριες, μελη, διαχειριστες....χαλαρωστε. Εχετε χασει το σκοπο. Ειμαστε εδω για να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον.

dk1984

Member
no_hair είπε:
Ωρες ωρες οταν γινεται ολος αυτος ο χαμος λες και βλεπεις οπαδους του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου να μαλωνουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα αναρωτιεμαι που πηγε το επιπεδο!! Και δεν ειναι τυχαιο που εχουν αρχισει ολοι να υποπτευονται τους παντες εδω μεσα. Δεν ειναι τα γεγονοτα αλλα οι αποψεις οπου ο καθενας λεει το καρυ και το κοντο του και δικαζουν εταιριες, μελη, διαχειριστες....χαλαρωστε. Εχετε χασει το σκοπο. Ειμαστε εδω για να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον.

αν ειχες χασει 4000ευρω το 2008 για 800 τριχουλες ισως να μην ησουν τοσο cοοl

pazuzu

New Member
krhtikos21 είπε:
pazuzu αν δεν γίνεις πιο συγκεκριμένος είσαι κ εσύ λάθος γτ δεν ανεβάζεις κάποιο αποδεκτικό στοιχείο. βέβαια οι θεωρητικές προσεγγίσεις σ είνια σωστές αλλά δεν ξέρουμε ποιοςείσαι κ δ ξέρω γτ κολλάς τόσο να γίνεις γνωστός.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8121-page-29.html

Gio είπε:
+10000 Κrhtike.
Αν θυμάσαι καλά το ίδιο έιχα τονίσει αρκετές φορές σε παλαιότερες απαντήσεις μου. Οτι σημαντικότερο ρόλο παίζει ο Γιατρός και λιγότερο η κλινική. Εκείνη παρέχει απλά την "στέγη" και μια πολιτική. Thats all. Για αυτό εγω επέμεινα να μου κάνει την επέμβαση συγκεκριμένος γιατρός.

Και για αυτό ΣΥΝΕΧΙΖΩ να ρωτάω τους φίλους pazuzu, και Κapa ποιοι γιατροί τους ανέλαβαν χωρίς να έχω πάρει ακόμα απάντηση..

Δεν καταλαβαίνεις ότι εμάς, ως πελάτες, δεν μας αφορούν αυτά; Το να έχει σωστή πολιτική η εταιρία στην επιλογή ειδικευμένου προσωπικού, σε θέματα εκπαίδευσης, κ.λπ. είναι θέματα που αφορούν αποκλειστικά την εταιρία που υπόσχεται αυτά που υπόσχεται. Εγώ ως πελάτης θεωρώ αυτονόητο ότι οποιοσδήποτε πιάνει χειρουργικό εργαλείο εντός της κλινικής γνωρίζει και πώς να το χειρίζεται με αριστοτεχνικό τρόπο.

Gio είπε:
Pazuzu εκτός απο το ειρωνικό υφάκι, συνεχίζεις και βγάζεις συμπεράσματα για μένα και μάλιστα μιλάς σε προσωπικό επίπεδο λες και με γνωρίζεις. Ε λοιπόν, εσυ είσαι γραμμένος 10 μέρες στο forum και όχι εγώ.. Φυσικά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα αλλά δεν παύει να δείχνει μια εικόνα. Άσε που φημολογείται οτι έχεις παρελθόν με διαφορετικά nicks.. τέλος πάντων, δεν αξίζει να αναλώσω περισσότερο χρόνο μαζί σου, πάω για μπαλίτσα.. Κράξε ελεύθερα!!!

Βλέπω ότι καλύφθηκαν οι απορίες σου για την DHI -πού να το περίμενες ότι θα σου ερχόταν και δεύτερο παράδειγμα από τον Κάπα, είναι too much μέσα σε μια μέρα- και σε έπιασε τώρα ο πόνος για το αν είμαι καινούριος ή παλιός στο φόρουμ ("Φυσικά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα").

Μάθε μπαλίτσα και επίσης μάθε να σέβεσαι το ότι πολλά από τα άτομα του φόρουμ -τα οποία θες τόσο διακαώς να βοηθήσεις- καταστράφηκαν από την εταιρία στην οποία τους παραπέμπεις για όποιες απορίες μπορεί να έχουν. Το αν τελικά λειτουργείς για το καλό των μελών ή για το καλό της DHI έχει αρχίσει και γίνεται διακριτό ακόμα και από τον πιο αθώο.

Chs

Μέλος του προσωπικού
no_hair είπε:

Σωστά μιλάς..

και τον σκοπό τον χάσαμε γιαυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.. γενικά, όχι μόνο στο forum...

@pazuzu, δεν λέω πως δεν μιλάς σωστά και πως έχεις άδικο, όμως αν θες μετρίασε λίγο την ειρωνική στάση σου.

Μπλουζα