Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

krhtikos21

Member
και γενικά δεν υπάρχει μέχρις στιγμής σε μία μμ πάνε καλά.
και στην Bk na πήγαινα ακόμα όλα τέλεια θα μου φαινόντουσαν.εγώ στο λέω απλά για σένα γτ ξέρεις οτι έχουμε μιλήσει κιόλας προσωπικά, μην εκτίθεσαι.όσοι εκτίθενται πολύ εδώ μέσα είναι κατ επάγγελμα.εννοώ άμα λένε κτ αρνητικό για dhi μην δίνεις σημασία.αυτό γτ φαίνεται άσχημο νομίζω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
krhtikos21 είπε:
συμφωνώ με φλοσκ. ρε gio πολύ ενθουσιασμός.ακόμα και εγώ που έχουνε περάσει τόσοι μήνες έχω τρελό άγχος και λέω ρε συ μήπως έγινε καμιά στραβή? εγώ το χέρι μου στην φωτιά δε το βάζω μέχρι να δω τα μαλλιά μου.
απλά μην υπεραμύνεσαι την συγκεκριμένη κλινικη τόσο νωρίς έχοντας στο παρελθόν πολλά μέτρια αποτελέσματα.και εμένα αν έρθει να μου ένας ότι η κλινική που πήγες δεν αξίζει γ αυτό το λόγο θα πω ίσως έχεις δίκιο.μπορεί να έπεσα θύμα πλεκτάνης..γτ δεν ξέρω ακόμα. απλά έχω δει μόνο το ιστορικό του γιατρού στα ξένα σαιτ και συμβουλές τροφέα που είναι ένας πολύ σοφός και ηθικός άνθρωπος. εσύ ρε φίλε πας πολύ κόντρα στο κύμα και εκτίθεσαι πολύ διότι άμα γίνει μία στραβή θα ναι κακό για όλους.
πχ είδες τι έγινε με λονδονάκη .τι άλλο δλδ να γίνει για να σε πείσει πώς πρπεει ίσως να είμαι πιο ουδέτερος?

Φίλε Krhtike, δεν υπεραμύνομαι καμίας κλινικής. Το όλο θέμα ξεκίνησε απο την προτροπή που έκανε o pazuzu στα μέλη να κάνουν ΜΜ στο εξωτερικό ενώ παράλληλα κατηγορεί -χωρίς αποδείξεις- την εν λόγω κλινική. Εγώ απο την πλευρά μου έκανα μια ΜΜ, έβαλα ενα θέμα περιγράφοντας όσο πιο αναλυτικά την εμπειρία μου και αυτό είναι όλο. Το ίδιο θα έκανα και αν πήγαινα στην Κύπρο (που αν με προσέχετε... θα είχατε δει οτι παραλίγο να πήγαινα εκεί) , το ίδιο και αν πήγαινα στα αραβικά εμιράτα. Ότι κάνω το κάνω επειδή γουστάρω να βλέπω ανθρώπους να βρίσκουν λύση στο πρόβλημα τους. Δεν με πληρώνει κανένας, και δεν εξαρτάμαι απο κανένα.

krhtikos21 είπε:
και γενικά δεν υπάρχει μέχρις στιγμής σε μία μμ πάνε καλά.
και στην Bk na πήγαινα ακόμα όλα τέλεια θα μου φαινόντουσαν.εγώ στο λέω απλά για σένα γτ ξέρεις οτι έχουμε μιλήσει κιόλας προσωπικά, μην εκτίθεσαι.όσοι εκτίθενται πολύ εδώ μέσα είναι κατ επάγγελμα.εννοώ άμα λένε κτ αρνητικό για D*I μην δίνεις σημασία.αυτό γτ φαίνεται άσχημο νομίζω

Φίλε Krhtike, και εγώ Κρητικός είμαι. Μπορείς να με συναντήσεις αν θέλεις. Μην ξεχνάς όμως, οτι έγω έχω ήδη μια μεταμόσχευση στις πλάτες μου.. και άρα μπορώ να ξέρω τι θα περιμένω. Τουλάχιστον στο περίπου.

n094

Active Member
super7 είπε:
pazuzu είπε:
super7 είπε:
δεν υπαρχει απλο...οπως λενε καποιοι πηγαινε με κλειστα ματια επειδη εκαναν εκει(και πονηρα σκεπτομενοι λεμε εχουν σκοπο που σου λενε πηγαινε εκει) ετσι κι αυτοι που σου λενε προσεχε τη κλινικη που σου προτεινουν ή πηγα εκει κ με σφαξανε(πονηρα σκεπτομενοι παλι αυτοι εχουν σκοπο να σε διωξουν απο αυτη τη κλινικη)

γι αυτο λεω δε βγαζεις ακρη!!!!!!!!!!!

Ποιο είναι το όφελος στη δεύτερη περίπτωση; Τι κερδίζει δηλαδή αυτός που σου λέει μην πας στη συγκεκριμένη κλινική, εφόσον ο ανταγωνισμός είναι έτσι κι αλλιώς τεράστιος; Θα καταλάβαινα να με κατηγορήσει κάποιος για τσιράκι του ανταγωνισμού αν έλεγα "μην πας εκεί, πήγαινε ΕΚΕΙ". Εγώ δεν λέω πηγαίντε κάπου συγκεκριμένα.

Να το πούμε με ένα άλλο παράδειγμα; Έστω ότι θέλεις να αγοράσεις ένα τζιν και ρωτάς για την ποιότητα των Energy. Η υπόθεση της μεταμόσχευσης δεν είναι φυσικά τόσο απλή, ας πούμε όμως χάριν παραδείγματος ότι θες να μάθεις για ποιότητες τζιν επειδή θες να αγοράσεις ένα.

Σου λέει λοιπόν ο Α ότι τα Energy είναι "σούπερ ντούπερ καταπληκτικά, εγώ αγόρασα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, δεν σκίζονται, τα έχω λιώσει, είναι μοδάτα, κ.λπ.". Και σου λέει μετά ο Β ότι έχει αγοράσει κι αυτός Energy και δεν έμεινε ευχαριστημένος, η ποιότητα του υφάσματος και της ραφής δεν ήταν πολύ καλή, κ.ο.κ. Αρχίζεις λοιπόν να υποψιάζεσαι ότι κάποιος (ή και οι δύο) μπορεί να είναι βαλτός.

Υπάρχουν τα εξής δύο τινά:

1) Ο Α είναι εκπρόσωπος των Energy και για να ανεβάσει τις πωλήσεις τα εκθειάζει.

2) Ο Β είναι εκπρόσωπος του ανταγωνισμού και για να πουλήσει η φίρμα που εκπροσωπεί αυτός θάβει τα Energy. Ποια φίρμα όμως εκπροσωπεί ο Β; Diesel; Pepe Jeans; Zara; Custo Barcelona; Replay; Εφόσον δεν έχει αναφέρει καμία από τις παραπάνω, δεν έχει προτείνει καμία συγκεκριμένη ως εναλλακτική, ποιανής μπορεί να είναι εκπρόσωπος;

ΑΝ κάποιος από τους δύο είναι βαλτός, ποιος είναι; ο Α ή ο Β;

μη το κανουμε πυρηνικη φυσικη τωρα....αμα καποιος σε διωχνει απο την χ κλινικη ειναι προφανες βαλτος απο τους υπολοιπους υποψηφιους...αμα ειμαστε πονηροι οτι καποιοι σε σπρωχνουν σε μια κλινικη τοτε να μαστε πονηροι και για το αντιθετο... δε χρειαζεται αυτος που θα σε διωξει να σε στειλει καπου...αυτο το κανει αλλος βαλτος αν ειναι...

βαζω καποιους να θαβουν τη χ κλινικη και βαζω αλλους να εκθειαζουν την ψ κλινικη...γιατι δε μπορει να γινει αυτο?

δε λεω οποιος θαβει ή εκθειαζει ειναι βαλτος απλα μπαινεις σε τρυπακι να αμφιβαλλεις γενικα

ειμαι παντως σιγουρος οτι υπαρχουν original μαρτυριες στο φορουμ και για τα 2 ενδεχομενα...εχω δει να θαβουν μονο ελλαδα βεβαια κι οχι κυπρο(υπαρχει κακη αναφορα για κυπρο? ξερει κανεις?)

αυτο που θελω να διαπιστωσω ειναι αν η εικονα εχει οντως αλλαξει οσον αφορα την D*I (δε μπορει να ναι ολοι βαλτοι οποτε τα κακα αποτελεσματα στο παρελθον ισχυουν) ή ειναι δημιουργημα πονηρων....

Αυτη η αποψη ειναι απο τις πιο σωστες που εχω διαβασει στο φορουμ ολα αυτα τα χρονια super7. Λοιπον παιδες το εχουμε κανει το φορουμ ποδοσφαιρικο... ΠΑΟ ΟΣΦΠ ενα πραμα. Απλα τα πραγματα: θες να εισαι σιγουρος για κατι; πηγαινε απο κοντα και δες... τι χαλαμε τη ζαχαρενια μας. Η dhi ειναι δυο βηματα στην Αθηνα και οι λοιποι γνωστοι ειναι λιγο μακρυτερα στην Κυπρο κ αν δεν μπορεις να πας στην Αθηνα η στην Κυπρο, υπαρχουν διαθεσιμα μελη να σου δειξουν το αποτελεσμα τους, ισως κ ο pazuru να δειξει κ τα στραβα που ισχυριζεται, γιατι το ριχνουμε στον οπαδισμο κ γιατι κατηγορουμε χωρις νοημα.

super7

Member
Gio είπε:
Super7 θα με τρελάνεις;;; Μίλησα εγώ ποτέ για τελικό αποτέλεσμα;;; Εγω κρίνω βήμα βήμα την επέμβαση, και οτι λέω στηρίζεται στα αποτελέσματα μέχρι στιγμής... Δηλαδή ρε παιδιά έλεος...
Εδώ άνοιξα συγκεκριμένο θέμα για τον σκοπό αυτό. Για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την πορεία. Αν δεν μείνω -τελικώς- ευχαριστημένος θα ντραπώ να το πω νομίζεις;;; Χαλαρώστε λίγο γιατί στο τέλος θα αρχίσω εγώ να έχω υποψίες οτι γίνεται μαζική επίθεση προς εμέ..

δεν ειχα σκοπο να σε θιξω..σορρυ...κι οντως θυμαμαι που ησουν προς κυπρο μερια οταν ρωταγα για πληροφοριες στις πρωτες μου επαφες με το φορουμ....

ειναι αυτο που λεω οτι μπαινουμε στο τρυπακι της καχυποψιας ολοι...δυστυχως

Gio

New Member
super7 είπε:
Gio είπε:
Super7 θα με τρελάνεις;;; Μίλησα εγώ ποτέ για τελικό αποτέλεσμα;;; Εγω κρίνω βήμα βήμα την επέμβαση, και οτι λέω στηρίζεται στα αποτελέσματα μέχρι στιγμής... Δηλαδή ρε παιδιά έλεος...
Εδώ άνοιξα συγκεκριμένο θέμα για τον σκοπό αυτό. Για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την πορεία. Αν δεν μείνω -τελικώς- ευχαριστημένος θα ντραπώ να το πω νομίζεις;;; Χαλαρώστε λίγο γιατί στο τέλος θα αρχίσω εγώ να έχω υποψίες οτι γίνεται μαζική επίθεση προς εμέ..

δεν ειχα σκοπο να σε θιξω..σορρυ...κι οντως θυμαμαι που ησουν προς κυπρο μερια οταν ρωταγα για πληροφοριες στις πρωτες μου επαφες με το φορουμ....

ειναι αυτο που λεω οτι μπαινουμε στο τρυπακι της καχυποψιας ολοι...δυστυχως

Φίλε Super7, δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Πάνω στην ένταση της συζήτησης ειπώθηκαν δυο λόγια παραπάνω. Εντάξει. Εγώ θέλω να ξέρετε οτι δεν έχω με κανέναν πρόβλημα και θέλω να παραμείνω έτσι. Για αυτό τον λόγο σκέφτομαι να μην συνεχίσω την ενημέρωση για την μεταμόσχευση μου. Αν είναι να γράφω τις εντυπώσεις μου (καλές ή κακές) και να με κατηγορούν σαν αντιπρόσωπο, σαν συμφεροντολόγο, σαν υπάλληλο(!) και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο καλύτερα να το αφήσουμε το θέμα έτσι και ο καθένας να στηριχτεί στην δική του έρευνα. Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι..

super7

Member
@pazuzu: καταλαβαινω αν εχεις μια ασχημη εμπειρια να τη μοιραστεις κ με λεπτομερειες κ φωτογραφιες κι ολα τα σχετικα ωστε να μας βοηθησεις να μη κανουμε το ιδιο λαθος

για το εξωτερικο ομως που βασιζεις τα σχολια σου οτι ειναι καλυτερα? απ οτι καταλαβα δεν εχεις σχετικη εμπειρια με το εξωτερικο...γιατι κι εκει μπορει να πετυχεις σφαχτες

φανταζομαι στηριζεσαι σε ερευνα σε ξενα φορουμ?

Flosk

Well-Known Member
Και γω θα ήθελα να δω φωτός απο άτομα που έχουν κακές εμπειρίες απο Ελλάδα, αλλιώς δεν υπάρχει και νόημα στο να κατηγορουμε για αποτελέσματα!
Εγω πχ έχω άσχημες εμπειρίες απο Ελλάδα αλλα όχι τοσο απο αποτελέσματα , οσο απο τις συνάντησεις που έχω κανει και αυτα που ακουσα και θεώρησα παράλογα στο θέμα των μεταμοσχευσεων και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις γνώσεις που είχα στον συγκεκριμένο τομέα. Οπότε Pazuzu ναι, αν δεν σου ειναι κόπος κανε μια κατάθεση επι τη ευκαιρεια..

athenian

Well-Known Member
Είδα σήμερα γνωστό μου που έκανε μμ σε άλλη γνωστή κλινική εδώ. Η μμ έγινε με strip και η ουλή έχει πάχος 3 χιλιοστά περίπου. Φαίνεται από πολύ μακριά. Από ότι μου είπε έδωσε 3000 ευρώ χωρίς να ξέρει τον αριθμό των grafts. Στους κροτάφους του έχουν βάλει τόσο πολύ μαλλί που είναι αφύσικο το αποτέλεσμα. Γενικά είναι ίσως η χειρότερη δουλειά που έχω δει και λόγω επαγγέλματος έχω δει αρκετές.

super7

Member
athenian είπε:
Είδα σήμερα γνωστό μου που έκανε μμ σε άλλη γνωστή κλινική εδώ. Η μμ έγινε με strip και η ουλή έχει πάχος 3 χιλιοστά περίπου. Φαίνεται από πολύ μακριά. Από ότι μου είπε έδωσε 3000 ευρώ χωρίς να ξέρει τον αριθμό των grafts. Στους κροτάφους του έχουν βάλει τόσο πολύ μαλλί που είναι αφύσικο το αποτέλεσμα. Γενικά είναι ίσως η χειρότερη δουλειά που έχω δει και λόγω επαγγέλματος έχω δει αρκετές.

απο τις αρκετες που εχεις δει απο κοντα τι συμπερασματα εχεις βγαλει?

athenian

Well-Known Member
Έχω δει κυρίως μέτριες δουλειές παλαιότερα αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει σημαντική βελτίωση μόνο από μια κλινική όμως. Οι υπόλοιποι έχουν μείνει πίσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ είδα στο gym πριν μήνες δουλειά του μαγκούρα και έπαθα πλάκα, οι φύτρες ήταν λίγο χοντρές μπροστά, κατα τα άλλα ήταν τέλειο το αποτέλεσμα.

athenian

Well-Known Member
Οι ιδιώτες γιατροί είναι δίκοπο μαχαίρι. Υπάρχουν όμως και καλές δουλειές από ιδιώτες που τις πληρώνεις παραπάνω από ότι αξίζουν όμως.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μια φορα και εναν καιρο σε ηλικια 27 το 2007 ειχα φτασει nw3.
στον πανικο μου επανω εκανα μεταμοσχευση 1500 τριχες στους κροταφους.
η συμφωνια ηταν 2500 ευρω αλλα μεχρι να φτασω στην πορτα του μαγαζιου προς την εξοδο,με κατι λοσιον με κατι σαμπουαν εφτασαν τα 2,700.
θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν μιλουσα με την εκπροσωπο-πολιτρεια στην θεσσαλονικη που μου ελεγε θα γινεις σαν 20 χρονων.
τελικα το αποτελεσμα ηταν να καλυψουμε 1cm στους κροταφους με κακη κατευθυνση μοσχευματων και στην δεξια μερια να φυτρωσουν μονο το 10 graft.
υποψιν οτι ολα ειναι απο δυτριχα και πανω.
εγω ευχομαι ολοψυχα αν αποφασισετε για ελλαδα να μην εχετε τα δικα μου αποτελεσματα.
και μια σημερινη φωτο με τα 10 graft που καιτανε προς τα πισω αντι για μπροστα

Συνημμένα

• 1238762_588734677832599_141708184_n.jpg
    1238762_588734677832599_141708184_n.jpg
    48.2 KB · Προβολές: 134

Gio

New Member
kapa είπε:
η συμφωνια ηταν 2500 ευρω αλλα μεχρι να φτασω στην πορτα του μαγαζιου προς την εξοδο,με κατι λοσιον με κατι σαμπουαν εφτασαν τα 2,700.
θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν μιλουσα με την εκπροσωπο-πολιτρεια στην θεσσαλονικη που μου ελεγε θα γινεις σαν 20 χρονων.
τελικα το αποτελεσμα ηταν να καλυψουμε 1cm στους κροταφους με κακη κατευθυνση μοσχευματων και στην δεξια μερια να φυτρωσουν μονο το 10 graft.
εγω ευχομαι ολοψυχα αν αποφασισετε για ελλαδα να μην εχεται τα δικα μου αποτελεσματα.

Όντως φίλε Kapa. Μιλάμε εν ολίγοις για περίπου 600 grafts. Που έγινε η μεταμόσχευση σου , απο ποιον γιατρό και με ποιά μέθοδο;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gio είπε:
kapa είπε:
εγω ευχομαι ολοψυχα αν αποφασισετε για ελλαδα να μην εχεται τα δικα μου αποτελεσματα.

Όντως φίλε Kapa. Μιλάμε εν ολίγοις για περίπου 600 grafts. Που έγινε η μεταμόσχευση σου , απο ποιον γιατρό και με ποιά μέθοδο;

DHI, fue δυο ατομα τοποθετησαν μοσχευματα ενας στον καθε κροταφο,διαφορετικα αποτελεσματα κακη κατευθυνση και οι δυο κροταφοι,στο διπλα δωματιο ενας ακομα εκανε μεταμοσχευση.
τραγικο!!!!!
παμε με κλειστα τα ματια και δεν ξερουμε καν ποιος θα τα τοποθετησει.
ονοματα δεν εχει νοημα να πω

Gio

New Member
kapa είπε:
Gio είπε:
kapa είπε:

D*I, fue δυο ατομα τοποθετησαν μοσχευματα ενας στον καθε κροταφο,διαφορετικα αποτελεσματα κακη κατευθυνση και οι δυο κροταφοι,στο διπλα δωματιο ενας ακομα εκανε μεταμοσχευση.
τραγικο!!!!!
παμε με κλειστα τα ματια και δεν ξερουμε καν ποιος θα τα τοποθετησει.
ονοματα δεν εχει νοημα να πω

Πραγματικά φίλε Kapa, απαράδεκτη η φορά αλλά και η πυκνότητα. Τους κυνήγησες; Εννοώ... τι σου είπαν για το τελικό αποτέλεσμα; Για ποιόν λόγο συνέβει αυτό;

Όσο για τους γιατρούς φυσικά και παίζει ρόλο ποιοι σου έκαναν την επέμβαση!!! Καταρχήν ανήκουστο να είναι δυο διαφορετικά άτομα στους κροτάφους. Μιλάμε για σοβαρό ιατρικό παράπτωμα. Άλλο πάλι και αυτό.. Απο την στιγμή που παραθέτεις φωτογραφικό υλικό, μπορείς άνετα να πεις τα ονόματα τους.. και έτσι θα προστατέψεις και τα υπόλοιπα μέλη του forum.

krhtikos21

Member
τι λες ρε φίλε? πλάκα κάνεις? πω θα αγχωθώ και εγώ τώρα.

παιδιά παίζει από ψυχολογική πίεση ή άγχος να μη βγούνε όλα τα γκραφτς?

pazuzu

New Member
Ανεβάζω μία φωτογραφία προκειμένου να μην κατηγορούμαι από ορισμένους για ψεύτης. Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να τραβήξω επιπλέον φωτογραφίες (από απόσταση, κ.λπ.) για να μην στοχοποιήσω τον εαυτό μου.

Η φωτογραφία είναι από κρόταφο σε απόσταση πυκνομέτρησης. Παρατηρήστε την πυκνότητα και τη φορά των τριχών.

Δεν είναι ένα αριστούργημα; Αν η μεταμόσχευση στην DHI δίνει τέτοια αποτελέσματα, τώρα καταλαβαίνω γιατί μερικοί ξεσκίζονται να τη διαφημίζουν εδώ μέσα για τα καταπληκτικά αποτελέσματα που προσφέρει στους πελάτες της.

Η φωτογραφία σε μεγάλο μέγεθος:

http://www.freeimagehosting.net/dhjbt

Μπλουζα