Μεταμόσχευση στα 27

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Καλη επιτυχια..Μην αγχωνεσαι για την δοτρια..Μπορεις να κανεις και strip ωστε να βγαλεις παραπα νο grafts και μπορεις να παρεις και απο μουσι μελλοντικα..ευχομαι να μην χρειαστει.


Aπο μουσι ποσα μοσχευματα μπορουνε να βγαλουνε και ποσα απο αυτα θα φυτρωσουνε?
Για την Στριπ παλι ποσα μοσχευματα θα δωσει απο την στιγμη που εχει κανει fue ?
Το Καλυτερο απο ολα ειναι (κατα την αποψη μου παντα) να ξεκινανε αυτοι που πανε για μεγαλα nw με strip.. 1..2....3.. και να τελειωνουν με FUE
 

giwrgos athina

Active Member
Δημητρη αυτο που προτεινεις σιγουρα ειναι η καλυτερη τακτικη να ξεκιναςμε strip και να τελειωνεις με fue.οσο για γενια μεχρι 2000 νομιζω μπορεις να βαλεις και ποσα θα φυτρωσουν ισως και το 80% στην καλυτερη περιπτωση..το καλο με τα γενια ειναι πως ειναι χοντρε η τριχες και κανουν καλη καλυψη
 

Karaflage

New Member
Συγγνώμη για την καθυστέρηση των απαντήσεών μου.
Ελπίζω να μην έρθει ή τουλάχιστον να καθυστερήσει πολύ η εποχή που θα εξαντληθούν τα μοσχεύματά μου, τόσο με την FUE (περί τις 4600-5000 τριχοθηλάκια με αυτή τη μέθοδο εκ των οποίων χρησιμοποίησα περί τα 1500) όσο και με τη strip για να καταφύγω στα γένια.
Τώρα είμαι στη φάση όπου κανένα σημάδι μεταμοσχεύσεως δεν είναι ορατό από πενθημέρου. Όμως έχει αρχίσει για τα καλά η απόπτωση των τριχών των μοσχευμάτων, κάτι που όσο και να το περιμένεις, σε αγχώνει. Ελπίζω ότι εντός μηνών θα τις δω να φυτρώνουν. Για αυτό ευχαριστώ θερμά και πάλι για τις ευχές σας για καλά αποτελέσματα. Η εμψύχωση και η μεταφορά “καλής ενέργειας” είναι κάτι που τη συγκεκριμένη περίοδο το έχω φαίνεται ανάγκη.
Επισκέφθηκα προγραμματισμένα τον εκπρόσωπο της κλινικής για να δει την κατάσταση του κεφαλιού μου με το πέρας της πρώτης μετεπεμβατικής εβδομάδος. Στη συνάντηση του ανέφερα ότι η αριστερή πλευρά φαινόταν αισθητά αραιότερη από τη δεξιά. Επικοινώνησε με τον κύριο Παπανικολάου και του είπε ότι “θα δούμε στο 6μηνο αυτό το κενό να γεμίζει”. Ήταν φαίνεται και αυτή η προκύπτουσα διαφορά απότοκο της μετεπεμβατικής απόπτωσης τριχών των μοσχευμάτων, αφού και η δεξιά πλευρά φαίνεται πλέον αραιωμένη.
Η τιμή που τελικά μου προτάθηκε ήταν 2,200e για 3,000 τρίχες (όχι grafts). Τελικά τοποθετήθηκαν όπως προείπα 2,887 τρίχες μόνο μπροστά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσφορά τους, θεωρώντας ότι μου έγινε δίκαιη τιμή.
Δε γνωρίζω τον ακριβή αριθμό grafts/cm που τοποθετήθηκε στο hairline φίλε ilcapitano και ούτε θέλησα να απαιτήσω συγκεκριμένες πυκνότητες ανά περιοχή. Άφησα το γιατρό να αποφασίσει μόνος του την κατανομή των τριχοθυλακίων διότι τον εμπιστεύομαι και έμεινα στην εγγύησή του “εντυπωσιακού αποτελέσματος” με την τοποθέτηση αυτού του αριθμού τριχών στην πρόσθια περιοχή.
 
Μπλουζα