Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
n094 είπε:Ας μπω και εγώ στην πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα. Κατ’ αρχάς να πω ότι δεν ξέρω αν είναι διαφήμιση ή όχι το συγκεκριμένο νήμα, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω αποτελέσματα και λεπτομέρειες από διάφορους γιατρούς και κλινικές και από αυτήν την άποψη χαίρομαι που το νέο μέλος της παρέας μας άνοιξε αυτό το νήμα.
Στο προκείμενο: ο «διαχωρισμός» τριχοθυλακίων ή αλλιώς η παραμονή μέρος του λιπώδη ιστού του τριχοθυλακίου στη δότρια για αναγέννηση νέου δεν είναι κάτι καινούργιο. Το κάνει ο Gho (τον ανέφερε και ο Φλοσκ πιο πάνω) εδώ και κάποια χρόνια αλλά χωρίς πολλές αποδείξεις και χωρίς να έχει πείσει ακόμα (τον παρακολουθώ σε πολλά ξένα φόρουμ). Επίσης η κλωνοποίηση τριχοθυλακίων δεν είναι κάτι νέο, το παλεύει ο Nigram στην Ινδία, αλλά και αυτός δεν έχει πείσει τη διεθνή κοινότητα.
Τώρα όσον αφορά το αποτέλεσμα του φίλου μας, θα ήθελα να δω λίγο κοντινές μπροστά για να δω φορά και γωνία, αλλά εκ πρώτης δεν φαίνεται κακό. Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι ότι μετά από 3,5 μήνες τα σημάδια στη δότρια φαίνονται έντονα, που σημαίνει ότι τα εργαλεία εξαγωγής θα πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλης διαμέτρου (το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και η μμ μου το 2006 μου άφησε κάποια σημάδια) και από αυτήν την άποψη δεν μπορώ επίσης να καταλάβω πως πέτυχε και διχοτόμηση ή αναμονή βολβού. Αυτό που λες για πλήρη ανάρρωση στον χρόνο έχει βάση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να έχει αυτήν την εικόνα η δότρια σου μετά από 3,5 μήνες με μόλις 1200 μοσχεύματα.
Τέλος ελπίζω το νήμα να μην «μπαναριστεί» γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
n094 είπε:Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις υψηλής ανάλυσης, απλά μια πιο κοντινή.... όσο για τη δότρια, δεν εννοώ τον ερεθισμό της ή οτιδήποτε τέτοιο, εννοώ ότι τα κενά μεταξύ των τριχών που έχουν απομείνει είναι αρκετά μεγάλα για εξαγωγή μόλις 1200 μοσχευμάτων, αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Σκέψου πάντως (και δες τις φωτογραφίες μου) ότι εγώ έχω βγάλει περίπου 4.500 μοσχεύματα από το κεφάλι μου και δεν φαίνεται τόσο αραιό, όπως το δικό σου στη δότρια.
dimoslive είπε:n094 είπε:Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις υψηλής ανάλυσης, απλά μια πιο κοντινή.... όσο για τη δότρια, δεν εννοώ τον ερεθισμό της ή οτιδήποτε τέτοιο, εννοώ ότι τα κενά μεταξύ των τριχών που έχουν απομείνει είναι αρκετά μεγάλα για εξαγωγή μόλις 1200 μοσχευμάτων, αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Σκέψου πάντως (και δες τις φωτογραφίες μου) ότι εγώ έχω βγάλει περίπου 4.500 μοσχεύματα από το κεφάλι μου και δεν φαίνεται τόσο αραιό, όπως το δικό σου στη δότρια.
Θα ανεβάσω. Απλά εμένα γενικά κι η επούλωση (να σταματήσει το αίμα πίσω) καθυστέρησε και του γιατρού του έκανε εντύπωση γιατί άλλοι ασθενείς του δεν καθυστερήσαν τόσο. Όμως μετά μου είπε ότι έχω αρκετό λεπτό sulpt και χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ στην κοιλιά στο τρίμηνο εξαφανίστηκαν τα σημάδια.
Μου είπε επίσης οτι χρησιμοποίησε μικρά εργαλεία εξαγωγής (μέχρι 1,1mm) αλλά όπως σου ανέφερα μου είπε περίπτωση με περίπτωση (οργανισμό με οργανισμό) διαφέρει.
Γενικά είμαι slim fit και καταλαβαίνεις...
Να φανταστείς το πρώτο δίμηνο φαινόταν αρκετά έντονα πίσω και τώρα πια μπαίνω στον 5ο μήνα (οι φώτος είναι τραβηγμένες αρχές Ιουνίου - οι τελευταίες για πίσω)
Στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει τα έχω ήδη ξυρίσει με τη μηχανή τα πλαινά (με τη "σκάλα 1")
Όσο για το album σου, το έχω κρατήσει στα "αγαπήμενα" εδώ και καιρό
Μια ερώτηση μόνο: έχω διπλές και τριπλές τρίχες στο λαιμό (γενια). Αξίζει να πάρω από εκεί; Πόσο καιρό σου έκανε για να φύγουν τα σημάδια από το λαιμό;
n094 είπε:dimoslive είπε:n094 είπε:Δεν χρειάζεται να ανεβάσεις υψηλής ανάλυσης, απλά μια πιο κοντινή.... όσο για τη δότρια, δεν εννοώ τον ερεθισμό της ή οτιδήποτε τέτοιο, εννοώ ότι τα κενά μεταξύ των τριχών που έχουν απομείνει είναι αρκετά μεγάλα για εξαγωγή μόλις 1200 μοσχευμάτων, αλλά ας περιμένουμε να δούμε. Σκέψου πάντως (και δες τις φωτογραφίες μου) ότι εγώ έχω βγάλει περίπου 4.500 μοσχεύματα από το κεφάλι μου και δεν φαίνεται τόσο αραιό, όπως το δικό σου στη δότρια.
Θα ανεβάσω. Απλά εμένα γενικά κι η επούλωση (να σταματήσει το αίμα πίσω) καθυστέρησε και του γιατρού του έκανε εντύπωση γιατί άλλοι ασθενείς του δεν καθυστερήσαν τόσο. Όμως μετά μου είπε ότι έχω αρκετό λεπτό sulpt και χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ στην κοιλιά στο τρίμηνο εξαφανίστηκαν τα σημάδια.
Μου είπε επίσης οτι χρησιμοποίησε μικρά εργαλεία εξαγωγής (μέχρι 1,1mm) αλλά όπως σου ανέφερα μου είπε περίπτωση με περίπτωση (οργανισμό με οργανισμό) διαφέρει.
Γενικά είμαι slim fit και καταλαβαίνεις...
Να φανταστείς το πρώτο δίμηνο φαινόταν αρκετά έντονα πίσω και τώρα πια μπαίνω στον 5ο μήνα (οι φώτος είναι τραβηγμένες αρχές Ιουνίου - οι τελευταίες για πίσω)
Στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει τα έχω ήδη ξυρίσει με τη μηχανή τα πλαινά (με τη "σκάλα 1")
Όσο για το album σου, το έχω κρατήσει στα "αγαπήμενα" εδώ και καιρό
Μια ερώτηση μόνο: έχω διπλές και τριπλές τρίχες στο λαιμό (γενια). Αξίζει να πάρω από εκεί; Πόσο καιρό σου έκανε για να φύγουν τα σημάδια από το λαιμό;
dimoslive, γενικά η εξαγωγή τριχών από τα γένια μου θεωρώ πως ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Σαφώς καλύτερα μοσχεύματα από ό,τι αυτά από το στήθος-κοιλιά. Μεγαλύτερη διάμετρο τριχών, ίδιους κύκλους ανάπτυξης με αυτά από το κεφάλι και η επούλωση στη δότρια των γενιών απλά απίθανη, πιο γρήγορη από αυτή του κεφαλιού. Ωστόσο, θα συνιστούσα να μην χρησιμοποιήσετε εργαλείο εξαγωγής πάνω από 0,8. Το 1,1 χλστ θεωρείται πια μεγάλο, αυτό μαζί με 1,2 χλστ χρησιμοποίησαν και σε μένα το 2006 όπου όπως σου ανέφερα μου άφησε κάποια σημάδια. Σε όλες τις άλλες το μεγαλύτερο εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε ήταν 0,95 χλστ και το μικρότερο 0,7. Πες στον γιατρό σου αν μπορεί να κατέβει στη διάμετρο, θα δεις ότι τα εργαλεία κάτω από 1χλστ κάνουν την μμ αόρατη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.