RE: Μεταμόσχευση σε ιδιώτη γιατρό Δρ. Καραλέξης
Chs είπε:
Προς dimoslive,
να σε προειδοποιήσω, πως ήδη έχεις παραβεί κανόνες του forum περί "διαφήμισης", από τον τίτλο και μόνο. Πέρα από αυτό για εμένα προσωπικά οι μαρτυρίες σου και τα λεγόμενα σου (με τον τρόπο που το ξεκίνησες) είναι ανακριβή, και όπως βλέπεις αγαπητέ φίλε όχι μόνο από εμένα αλλά και από άλλα μέλη.
Προσωπικά μου δείχνει καθαρά διαφήμιση ιατρού / κλινικής, απλά το αφήνω να δω μέχρι που θα πάει πριν πράξω ανάλογα, και μην έχω λάθος για αυτά που σκέφτομαι.
Καλησπέρα,
Όπως ανέφερα ήμουν αρκετά προβληματισμένος αν θα έπρεπε να βάλω το όνομα του γιατρού ή όχι.
Η επέμβαση κράτησε 8 ολόκληρες ώρες κι ειλικρινά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου αυτή. Δεν λέω πάτε στον Καραλέξη να βάλετε μαλλιά.
Το γράφω επανελλειμένα. Κάντε έρευνα πριν αποφασίσετε. Εγώ ξεκίνησα να ψάχνω από τέλη Νοεμβρίου μέχρι τέλος Γενάρη για να καταλήξω κάπου.
Μου την έδινε που πήγαινε σε διάφορες κλινικές και δεν έβλεπα το γιατρό αλλά μια βοηθό τύπου «Marketing» κι έπαιρνε το μαρκαδόρο και ζωγράφιζε σαν τον Πικάσο.
Κι όταν έλεγα που είναι ο γιατρός θέλω να μιλήσω μαζί του μου απαντούσε «δεν μιλάτε με τον γιατρό, μιλάτε μαζί μας μόνο. Τον γιατρό θα τον δείτε την μέρα της επέμβασης».
krhtikos21 είπε:
είναι όντως λίγο μυστήριο αλλά ας περιμένουμε και άλλες φωτος.εμένα το άλλο που μου προξενεί εντύπωση είναι πως κάλυψε τέτοια έκταση με μόνο 1250 grafts.εγώ έχω σχεδόν το μισό πρόβλημα και μου έχουν ζητήσει όλοι σχεδόν από εξωτερικό 3000 grafts.παρόμοιας λογικής είναι και η dhi εδώ τουλάχιστον που βγάζει αποτελέσματα που στον υπόλοιπο πλανήτη απαιτούν 3500-4000 grafts με 2000.μαλλον πρωτοπορούμε και δε το ξέρουμε
1250 grafts μην ξεχνιόμαστε δεν σημαίνει 1250 τρίχες.
Ασε που μερικοί πέρνουν 1200 grafts και μετα τα «σπάνε» κι έτσι σου λένε τοποθετήσαμε 2000 ή 300 grafts
georgehairs είπε:
εισαγει χαπια φιναστεριδης ο ιδιος απο Γερμανια ? Ειμαστε καλα?
Εισάγει την "πρώτη" ύλη από Γερμανία και το παρασκευάζει ο ίδιος. Δεν είναι τύπου φαρμακοποιός, πήρα ένα μαγαζί και το άνοιξα, το έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Ο κανονικός φαρμακοποιός που έχει σπουδάσει το αντικείμενο ξέρει να φτιάχνει φάρμακα. Το εργαστήριο που το παρασκευάζει το έχει μέσα στο φαρμακείο ενώ η Proscar του έχει κάνει μήνυση λόγω της τιμής που το πουλάει. Μου τον είχαν προτείνει παλιότερα από τον Νοσοκομείου Συγγρού για ένα δερματικό πρόβλημα που είχα και χρειαζόταν να πάρω φάρμακο που έπρεπε να παρασκευαστεί από 2-3 μαζί.
Αν θες να σου στείλω περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου pm
Hairsick είπε:
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για ύποπτη ανάρτηση, ειδικά αυτού του είδους ποσταρίσματα έκθεση "βρωμάει". Όμως αγαπητέ Chs ίδια διαφήμιση γίνεται και σε άλλα threads γιατί τέτοια ευαισθησία για αυτό; Στο τέλος τέλος αν δεν πει που την έκανε τι πληροφόρηση θα έχουμε;
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ κι έβαλα το όνομα του γιατρού αλλά μάλλον κακώς έπραξα γιατί θα βρώ και τον μπελά μου στο τέλος.
panoslydios είπε:
Στη δευτερη σελιδα ,στην πρωτη φωτογραφια μου κανει για photoshop.
Το ιδιο και στην κοιλια.
Panoslydios & Crossfire δεν είναι photoshop.
Μπορώ να σας στείλω τις photo σε full ανάλυση με pm
Ορίστε και πως είναι η κοιλιά σήμερα, 29/06/2013
Πριν από ένα μήνα έκανα αποτρίχωση κι όταν το είπα στην κοπέλα μου είπε ότι ούτε καν φαίνεται!
Συγχωρέσετε με για το βρακάκι αλλά έχει ζέστη!
gianniskritikos2 είπε:
δεν ειναι διαφιμιση αυτο που κανουν οι αλλοι.... λενε παω για μεταμοσχευση την ταδε μερα.... ολοι του λενε καλη επιτιχια και μας διχνει τα αποτελεσματα του... αλλοι επισεις ψαχνοντε λενε να παω εκει? τελικα καπου παει και μας ενημερωνει με τα αποτελεσματα... δεν ηρθαν μια μερα ξαφνηκα χωρις να εχουν μιλισει ποτε πουθενα να πουνε παιδια εκανα μεταμοσχευση εκει και ηταν τελεια... η να πουνε παιδια ο ταδε γιατρος με εκανε ετσι δειτε φοβερος... η οπως τωρα που λεει ο δημος επιδει του ειμαι ευγνομον απο το αποτελεσμα τον διαφιμιζω.. γιατι κουτσα στραβα αυτο ειπε... οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ετσι θελω να τον ευχαριστισω(πως? απο οτι φενεται μεσο διαφιμισης) το λεει ξεκαθαρα.
αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι μπας και δεν εχει κακο σκοπο.
Γεια σου Γιάννη,
Εγώ να βοηθήσω ήθελα και να μοιραστώ την εμπειρία μου. Το γράφω και το ξαναγράφω όταν κάποιος να κάνει μια τέτοια επέμβαση θέλει ψάξιμο αρκετό.
Εγώ μέσα από εδώ έμαθα να πάω σε εκείνη την κλινική να πάω κι εκεί…
Για παράδειγμα ο γιατρός μου είχε δώσει botafex στην αρχή κι από εδώ μέσα, από το Forum έμαθα για το Rogaine τον αφρό και μετά ζήτησα τη συμβουλή του να πάρω αυτό αντί για botafex.
O καθένας από εμάς αποφασίζει να πάει εκεί που του «κάθεται» καλύτερα μετά όμως από ψάξιμο. Μέχρι και Τουρκία είχα σκεφτεί να πάω όπως γράφανε άλλοι εδώ στο forum αλλά ήθελα κάποιον για να έχω άμεση επικοινωνία μαζί του κι όχι τύπου μέσω Skype κτλ.
Ίσως αν το έκανα έξω να είχα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αλλά όπως έγραψα και παραπάνω οι περισσότεροι ήθελαν stip γιατί προφανώς βαριόντουσαν να κάτσουν 8 ώρες πάνω από μια καρέκλα.
Σίγουρα στο εξωτερικό είναι ακόμα πιο εξελιγμένα τα πράγματα αλλά για έναν που δεν έχει την πολυτέλεια να φύγει έξω καλό είναι να ξέρει ότι υπάρχουν και αξιόλογοι γιατροί στην Ελλάδα.