Μεταμόσχευση σε ιδιώτη γιατρό

Chs

Μέλος του προσωπικού
RE: Μεταμόσχευση σε ιδιώτη γιατρό Δρ. Καραλέξης

Προς dimoslive,

να σε προειδοποιήσω, πως ήδη έχεις παραβεί κανόνες του forum περί "διαφήμισης", από τον τίτλο και μόνο. Πέρα από αυτό για εμένα προσωπικά οι μαρτυρίες σου και τα λεγόμενα σου (με τον τρόπο που το ξεκίνησες) είναι ανακριβή, και όπως βλέπεις αγαπητέ φίλε όχι μόνο από εμένα αλλά και από άλλα μέλη.

Προσωπικά μου δείχνει καθαρά διαφήμιση ιατρού / κλινικής, απλά το αφήνω να δω μέχρι που θα πάει πριν πράξω ανάλογα, και μην έχω λάθος για αυτά που σκέφτομαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member

είναι όντως λίγο μυστήριο αλλά ας περιμένουμε και άλλες φωτος.εμένα το άλλο που μου προξενεί εντύπωση είναι πως κάλυψε τέτοια έκταση με μόνο 1250 grafts.εγώ έχω σχεδόν το μισό πρόβλημα και μου έχουν ζητήσει όλοι σχεδόν από εξωτερικό 3000 grafts.παρόμοιας λογικής είναι και η dhi εδώ τουλάχιστον που βγάζει αποτελέσματα που στον υπόλοιπο πλανήτη απαιτούν 3500-4000 grafts με 2000.μαλλον πρωτοπορούμε και δε το ξέρουμε :p

εισαγει χαπια φιναστεριδης ο ιδιος απο Γερμανια ? Ειμαστε καλα?

Hairsick

Active Member

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για ύποπτη ανάρτηση, ειδικά αυτού του είδους ποσταρίσματα έκθεση "βρωμάει". Όμως αγαπητέ Chs ίδια διαφήμιση γίνεται και σε άλλα threads γιατί τέτοια ευαισθησία για αυτό; Στο τέλος τέλος αν δεν πει που την έκανε τι πληροφόρηση θα έχουμε;

panoslydios

New Member

Στη δευτερη σελιδα ,στην πρωτη φωτογραφια μου κανει για photoshop.
Το ιδιο και στην κοιλια.

crossfire

Well-Known Member

panoslydios είπε:
Το ιδιο και στην κοιλια.

αχαχαχαχαχα.....μπραβο ρε panoslydios.
κακιστο photoshop και χωρις λογο να γινει κατι τετοιο

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Παντως ο φιλος ειναι πραγματικα απιστευτος!!!Με 1200 grafts καλυψε το μισο κεφαλι 2ον τον ελουζε ο γιατρος καθε μερα για ενα μηνα κ 3ον αφηνε κ το 1/3 του τριχοθυλακιου για να ξαναβγει.

Chs

Μέλος του προσωπικού

Hairsick είπε:
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για ύποπτη ανάρτηση, ειδικά αυτού του είδους ποσταρίσματα έκθεση "βρωμάει". Όμως αγαπητέ Chs ίδια διαφήμιση γίνεται και σε άλλα threads γιατί τέτοια ευαισθησία για αυτό; Στο τέλος τέλος αν δεν πει που την έκανε τι πληροφόρηση θα έχουμε;

Καμία ευαισθησία και για κανέναν που παραβαίνει τους κανόνες αγαπητέ Hairsick. Πες μου αν θες που είδες κάτι ύποπτο.

Παιδιά σας παρακαλώ, ας τον αφήσουμε να απαντήσει στα ερωτήματα σας, να δούμε τι θα πει. Από εκεί και πέρα θα λάβω τα μέτρα μου, δίκαια και ωραία σύμφωνα τους κανονισμούς του forum.

Hairsick

Active Member

Chs αυτό που είπα είναι ότι βλέπω και σε άλλους τίτλους θεμάτων ονόματα κλινικών.

edyuser1

Active Member

ναι ρε παιδια ας τον δωσουμε μια ευκαιρια να μας πει το παιδι.

gianniskritikos2

Active Member

δεν ειναι διαφιμιση αυτο που κανουν οι αλλοι.... λενε παω για μεταμοσχευση την ταδε μερα.... ολοι του λενε καλη επιτιχια και μας διχνει τα αποτελεσματα του... αλλοι επισεις ψαχνοντε λενε να παω εκει? τελικα καπου παει και μας ενημερωνει με τα αποτελεσματα... δεν ηρθαν μια μερα ξαφνηκα χωρις να εχουν μιλισει ποτε πουθενα να πουνε παιδια εκανα μεταμοσχευση εκει και ηταν τελεια... η να πουνε παιδια ο ταδε γιατρος με εκανε ετσι δειτε φοβερος... η οπως τωρα που λεει ο δημος επιδει του ειμαι ευγνομον απο το αποτελεσμα τον διαφιμιζω.. γιατι κουτσα στραβα αυτο ειπε... οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ετσι θελω να τον ευχαριστισω(πως? απο οτι φενεται μεσο διαφιμισης) το λεει ξεκαθαρα.

αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι μπας και δεν εχει κακο σκοπο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimoslive

New Member

koskar είπε:
kwpous είπε:
το αποτελεσμα φενεται πολυ καλο μπραβο του δεν περιμενα για τα Ελληνικα δεδομενα κατι τετοιο αν και εχβ τις επιφυλακσεις μου....

Το πολυ καλό αποτελεσμα που το ειδες;;;
Δεν το αμφισβητω αλλα μονο μια φωτογραφια εχει ανεβασει ο φιλος που ομως δεν ειναι ευδιακριτη για αξιολογα σχολια. Εγω θα ηθελα και μερικες φωτογραφιες ακριβως μετα την τοποθετηση των grafts στην περιοχη της λήπτριας.
Για το τελικο αποτελεσμα πάντως με τοσα λιγα grafts δεν θεωρω οτι μπορεις να πετυχεις ικανοποιητικη πύκνωση. Με βαση την αραιωση που εχεις λογικα θα χρειαστεις σιγουρα πάνω απο 2500 grafts.
Κουραγιο και υπομονη...

Καλησπέρα,
Σίγουρα θα χρειαστώ κι επόμενη επέμβαση αλλά πήρε 1200 από πίσω και 50 από κοιλιά.
Τα grafts που τοποθέτησε ήταν διπλές και τριπλές τρίχες (όχι μονές).
Δες πιο κάτω photos όταν τα έβαλε. Sorry αλλά επειδή υπάρχει περιορισμός στο χώρο δεν μπορώ να τις ανεβάσω όλες σε ένα post.

kwpous είπε:
οντως ποσταρε ακομα μερικες φωτογραφιες...πριν μιλησα για τα Ελληνικα δεδομενα οτι ειναι πολυ καλο αποτελεσμα σε αλλες μεταμοσχευσεις εχω δει φωτος που τους κανουν το κεφαλι σα χωραφι οργωμενο και το διαφημιζουν οτι ειναι καλο...

Θέλω να τις postaro όλες με μεγαλύτερη ανάλυση αλλά δεν μπορώ λόγω περιορισμού (πρέπει να έχω πάνω από 5 post).

Ούτε link δεν με αφήνει να περάσω. Αν θέλεις μπορώ να στις στείλω σε pm

Όπως έγραψε κι αρχικά έψαξα αρκετά (σχεδόν 3 μήνες)

panoslydios είπε:
Ευλογοι λογοι για τους οποιους θα αμφισβητησω
το νημα.

1) Ο τιτλος αναφερει το ονομα του γιατρου.

2) Εχει ανακαλυψει ο συγκεκριμενος τεχνικη scarless healing.
Γιατι η εσυ εχεις τρελες επουλωτικες ικανοτητες που το 99.9 των συγχρονων ανθρωπων δεν εχουν
ή ο γιατρος εχει ανακαλυψει τεχνικη που κανενας ομοιος του δεν μπορεσε να βρει.

3) Ο τυπος στην πρωτη φωτο εχει ξανθο μαλλι ενω στη δευτερη εχει και καστανο και αραιωση στο πανω μερος κοντα σε crown.

Το συγκεκριμενο νημα ειναι scam-διαφημιση.
Φτιαγμενο για τα $$$$$ και οχι για να προσφερει λυση.

Ενας πραγματικος χρηστης θα ξεκινουσε νημα με τιτλο:''η θεραπεια μου/η μεταμοσχευση μου/
η πορεια μου κτλ'' χωρις να αναφερει το ονομα γιατρου.
Το μονο που ελπιζω ειναι τουλαχιστον να πληρωνετε το φορουμ για να σας το επιτρεψουν αυτο.

Αν ειμαι λαθος, ζητω συγγνωμη.

Καλησπέρα,
Να μην ζητάς συγνώμη γιατί κι εγώ στη θέση σου θα ήμουν προσεχτικός όπως πρέπει να είμαστε σε αυτές τις περιπτώσεις.
Σου παραθέτω τις απαντήσεις μου.
1. Ο τίτλος φέρει το όνομα του γιατρού. Σκέφτηκα να το γράψω ή να μην το γράψω το όνομα. Από την άλλη όμως είχα διαβάσει και σε άλλες posts τίτλους με ονόματα κλινικών κι έτσι σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν κακό.

2. Ο Γιατρός είναι δερματολόγος στρατιωτικός, κι αν διαβάσεις στο site του τι έχει σπουδάσει και που έχει κάνει μετεκπαίδευση θα καταλάβεις γιατί έχει τέτοιες τεχνικές. Επίσης κάνει κι άλλου είδους «δερματολογικές» επεμβάσεις επομένως από τι διαπίστωσα είναι γνώστης του δέρματος και του skin γενικότερα. Στην περιοχή της κοιλιάς όταν πέρασε 1 μήνας κι έβλεπα το σημάδι έλεγα αμάν πως θα βγω στην παραλία το καλοκαίρι καλύτερα να μην μου έπαιρνε από εκεί (εγώ του είχα ζητήσει να μου πάρει γιατί από τρίχες μπροστά όπως είδες είμαι full). Στο πίσω μέρος της κεφαλής ακόμα δεν έχει επουλωθεί (από άποψη αραίωσης – δες photo πιο πάνω). Όπως μου εξήγησε ο γιατρός στους περισσότερους θέλει ένα χρόνο για περάσει εντελώς γι’ αυτό και είναι αρνητικός στο να κάνω την επόμενη επέμβαση σε λιγότερο από χρόνο

3. Το μαλλί μου είναι καστανόξανθο (στο πάνω μέρος) στα πλαϊνά όμως σκουραίνει (δες πιο κάτω photo μετά την τοποθέτηση των grafts). Είναι λογικό να φαίνονται πιο σκούρες τώρα αφού πήρε τις μαύρες από το πίσω μέρος της κεφαλής και την κοιλιά.

Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω pm με photos σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    69.3 KB · Προβολές: 402
  • 6.jpg
    6.jpg
    63.4 KB · Προβολές: 361

anieros36

New Member

το κείμενο του φίλου για το πόσο καλή μεταμόσχευση έκανε μου κίνησε την περιέργεια. Γενικά είμαι καλόπιστος άνθρωπος. Δε θα κρίνω αν είναι διαφήμιση ή όχι. Το μόνο που έκανα είναι να επισκεφτώ τη σελίδα του γιατρού. οι φωτογραφίες που βάζει για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών δείχνουν μέτρια στην καλύτερη και τραγικά, ελεεινά αποτελέσματα στην καλύτερη...

Τέλος, πρόκειται για έναν γιατρό «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», δηλαδή γιατρό που δραστηριοποιείται σε πολλών ειδών επεμβάσεις...

Ποτέ δε θα εμπιστευόμουν έναν πολυτεχνίτη ερημοσπίτη για μια τέτοια σημαντική για την εμφάνισή μου επέμβαση. Ζούμε στην εποχή της εξειδίκευσης. Ο καθένας εφ ο ετάχθη.

dimoslive

New Member

Καλημέρα φίλε Πάνο,

το αν είναι διαφήμιση η όχι θα φανεί, πέρα από αυτό συμφωνώ μαζί σου για τον τίτλο, και γενικά όλο το "πακέτο" πως ίσως κάτι τρέχει.

Το παρακολουθώ στενά πριν καταλήξω στην οποιαδήποτε απόφαση για αυτό το μέλος και το νήμα του.

Το Forum δεν χρηματίζεται, και δεν έχει κάποιο συμφέρον από τον κάθε έναν που θέλει να γράψει το οτιδήποτε.
Όπως είπα και παραπάνω παρακολουθώ στενά το νήμα αυτό και θα πάρω και εγώ αλλά και οι υπόλοιποι διαχειριστές τις αποφάσεις που πρέπει, αν πρέπει, για το μέλος και το νήμα του.

[/quote]

Καλησπέρα κι από μένα,

όπως εξήγησα και στον Πάνο τους λόγους που έγραψα αυτό το post. Αν θέλετε να αφαιρέσω το όνομα του γιατρού από τον τίτλο να το κάνω.

Αν θέλετε μπορώ να στείλω και τις photos μου στους διαχειριστές του forum (χωρίς να καλύπτω το προσώπο μου και σε μέγιστη ανάλυση)

Με εκτίμηση,
Δήμος,

Hairsick είπε:
Από 1 τριχοθυλάκιο με 3 τρίχες παίρνει τις 2;;; Αποκλείεται

ΓΙΝΕΤΑΙ! Αφήνει ένα μικρό βολβό. Θα περάσω φωτος πιο κάτω πως είναι οι κοιλιά μου σήμερα!

Scrooge είπε:
Πάντως, έχω την εντύπωση ότι με κόστος 3.000/1.250 = 2,40 €/τθ δεν ήταν ακριβώς και ευκαιρία.

Ούτε με 3000 strip ήταν όμως ευκαιρία. Δεν ήθελα τομή.

Chs

Μέλος του προσωπικού

dimoslive είπε:
Καλησπέρα κι από μένα,

όπως εξήγησα και στον Πάνο τους λόγους που έγραψα αυτό το post. Αν θέλετε να αφαιρέσω το όνομα του γιατρού από τον τίτλο να το κάνω.

Αν θέλετε μπορώ να στείλω και τις photos μου στους διαχειριστές του forum (χωρίς να καλύπτω το προσώπο μου και σε μέγιστη ανάλυση)

Με εκτίμηση,
Δήμος,

Οι τίτλοι που αναφέρουν ονόματα απαγορεύονται, και κανονικά απαγορεύονται και ονόματα κλινικών, από εδώ και πέρα, για την ομαλή λειτουργία του forum, θα υποχρεούνται οι χρήστες να βάζουν αστερίσκο στα αρχικά η στα τελευταία γράμματα όταν αναφέρονται σε κάποιον γιατρό η κλινική για ευνόητους λόγους, αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για κάποια συγκεκριμένη ονομασία, μπορεί να το κάνει με pm.

Μπορείς να μου στείλεις φωτογραφίες και να στις προσθέσω εγώ στο αρχικό η στο προηγούμενο post σου.

Ευχαριστώ.

dimoslive

New Member

gianniskritikos2 είπε:
και εγω αυτο δεν το καταλαβα.... τι παιζει ειναι δυνατον? και μαλιστα ισχυριζεται οτι περιμενει να επουλωθει οπως στην κοιλια και η δοτρια απο πισω... αρα να βγαλει παλι τα χαμενα μαλλια οπως η κοιλια? αρα με το χρονο εχει απεριοριστη δοτρια? αρα ποιο το νοημα να βρουν οι επιστιμονος κλωνοποιηση τριχωθυλακιων? η λυση ειναι εδω... καλα τα λεω ? η δεν καταλαβακατι? γιατι απο οτι ειδα στην κοιλια εβγαλε παλλι τριχες αρα αμα βγαλει και στο κεφαλι ....

και δεν καταλαβα τι ειναι τρο τριχοθυλακιο για να το σπασει ? και να παρει τις 2? γινεται αυτο?

Η κλονοποίση τριχοθυλακίου από τι έχω διαβάσει είναι το μέλλον αλλά αν ψάξεις στο Internet υπάρχουν κλινικές στο εξωτερικό που τις εφαρμόζουν αλλά οχι με 100% επιτυχία κι αυτό γιατί τα κλονοποιημένα τριχοθυλάκια τα αποβάλει ο οργανισμός.

Η μεταμόσχεση μαλλιών που κι εγώ νόμιζα παλιά οτι πέρνεις τρίχες απο εκεί αλλά βγαίνουν ξανά είναι απλά ανακατομή της τρίχας στο κεφάλι για αισθητικό αποτέλεσμα.

Αυτό που κάνει ο γιατρός είναι να βρίσκει τριχοφυλάκια με πολλές τρίχες μαζί και να αφήνει ένα μικρό βολβό για να μεγαλώσει ξανά η τρίχα (δεν θα βγούν ξανά όλες οι τρίχες από το τριχοφυλάκιο που αφαίρεσε!)

krhtikos21

Member

anieros36 είπε:
το κείμενο του φίλου για το πόσο καλή μεταμόσχευση έκανε μου κίνησε την περιέργεια. Γενικά είμαι καλόπιστος άνθρωπος. Δε θα κρίνω αν είναι διαφήμιση ή όχι. Το μόνο που έκανα είναι να επισκεφτώ τη σελίδα του γιατρού. οι φωτογραφίες που βάζει για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών δείχνουν μέτρια στην καλύτερη και τραγικά, ελεεινά αποτελέσματα στην καλύτερη...

Τέλος, πρόκειται για έναν γιατρό «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», δηλαδή γιατρό που δραστηριοποιείται σε πολλών ειδών επεμβάσεις...

Ποτέ δε θα εμπιστευόμουν έναν πολυτεχνίτη ερημοσπίτη για μια τέτοια σημαντική για την εμφάνισή μου επέμβαση. Ζούμε στην εποχή της εξειδίκευσης. Ο καθένας εφ ο ετάχθη.

Συμφωνώ ότι στην πλαστική για να διαλέξεις έναν γιατρό θα πρέπει να δεις που εξειδικεύεται.Δε μπορεί να είναι σε όλα τέλειος καταρχάς και να θέλει δε μπορεί γτ για να γίνει ανταγωνιστικός σε κάποιο είδος θα πρέπει να αφιερώσει δεκαετίες.Στην Ελλάδα μπαίνεις σε ένα site πλαστικού και μόνο φροντιστήρια για πανελλαδικές δε κάνει.πολύ πιθανόν να τα γνωρίζει όλα αυτά αλλά να μην μπορεί να τα εφαρμόσει σε διεθνές ανταγωνιστικό επίπεδο όπως η μεταμόσχευση μαλλιών ή ρινοπλαστική γιατί από ένα σημείο και μετά σταματά η επιστήμη και αρχίζει η τέχνη και η τεχνική.

dimoslive

New Member

Chs είπε:
Προς dimoslive,

να σε προειδοποιήσω, πως ήδη έχεις παραβεί κανόνες του forum περί "διαφήμισης", από τον τίτλο και μόνο. Πέρα από αυτό για εμένα προσωπικά οι μαρτυρίες σου και τα λεγόμενα σου (με τον τρόπο που το ξεκίνησες) είναι ανακριβή, και όπως βλέπεις αγαπητέ φίλε όχι μόνο από εμένα αλλά και από άλλα μέλη.

Προσωπικά μου δείχνει καθαρά διαφήμιση ιατρού / κλινικής, απλά το αφήνω να δω μέχρι που θα πάει πριν πράξω ανάλογα, και μην έχω λάθος για αυτά που σκέφτομαι.

Καλησπέρα,
Όπως ανέφερα ήμουν αρκετά προβληματισμένος αν θα έπρεπε να βάλω το όνομα του γιατρού ή όχι.
Η επέμβαση κράτησε 8 ολόκληρες ώρες κι ειλικρινά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου αυτή. Δεν λέω πάτε στον Καραλέξη να βάλετε μαλλιά.
Το γράφω επανελλειμένα. Κάντε έρευνα πριν αποφασίσετε. Εγώ ξεκίνησα να ψάχνω από τέλη Νοεμβρίου μέχρι τέλος Γενάρη για να καταλήξω κάπου.
Μου την έδινε που πήγαινε σε διάφορες κλινικές και δεν έβλεπα το γιατρό αλλά μια βοηθό τύπου «Marketing» κι έπαιρνε το μαρκαδόρο και ζωγράφιζε σαν τον Πικάσο.
Κι όταν έλεγα που είναι ο γιατρός θέλω να μιλήσω μαζί του μου απαντούσε «δεν μιλάτε με τον γιατρό, μιλάτε μαζί μας μόνο. Τον γιατρό θα τον δείτε την μέρα της επέμβασης».

krhtikos21 είπε:
είναι όντως λίγο μυστήριο αλλά ας περιμένουμε και άλλες φωτος.εμένα το άλλο που μου προξενεί εντύπωση είναι πως κάλυψε τέτοια έκταση με μόνο 1250 grafts.εγώ έχω σχεδόν το μισό πρόβλημα και μου έχουν ζητήσει όλοι σχεδόν από εξωτερικό 3000 grafts.παρόμοιας λογικής είναι και η dhi εδώ τουλάχιστον που βγάζει αποτελέσματα που στον υπόλοιπο πλανήτη απαιτούν 3500-4000 grafts με 2000.μαλλον πρωτοπορούμε και δε το ξέρουμε :p

1250 grafts μην ξεχνιόμαστε δεν σημαίνει 1250 τρίχες.
Ασε που μερικοί πέρνουν 1200 grafts και μετα τα «σπάνε» κι έτσι σου λένε τοποθετήσαμε 2000 ή 300 grafts

georgehairs είπε:
εισαγει χαπια φιναστεριδης ο ιδιος απο Γερμανια ? Ειμαστε καλα?

Εισάγει την "πρώτη" ύλη από Γερμανία και το παρασκευάζει ο ίδιος. Δεν είναι τύπου φαρμακοποιός, πήρα ένα μαγαζί και το άνοιξα, το έχει σπουδάσει το αντικείμενο. Ο κανονικός φαρμακοποιός που έχει σπουδάσει το αντικείμενο ξέρει να φτιάχνει φάρμακα. Το εργαστήριο που το παρασκευάζει το έχει μέσα στο φαρμακείο ενώ η Proscar του έχει κάνει μήνυση λόγω της τιμής που το πουλάει. Μου τον είχαν προτείνει παλιότερα από τον Νοσοκομείου Συγγρού για ένα δερματικό πρόβλημα που είχα και χρειαζόταν να πάρω φάρμακο που έπρεπε να παρασκευαστεί από 2-3 μαζί.
Αν θες να σου στείλω περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου pm

Hairsick είπε:

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ κι έβαλα το όνομα του γιατρού αλλά μάλλον κακώς έπραξα γιατί θα βρώ και τον μπελά μου στο τέλος.

panoslydios είπε:
Το ιδιο και στην κοιλια.

Panoslydios & Crossfire δεν είναι photoshop.
Μπορώ να σας στείλω τις photo σε full ανάλυση με pm
Ορίστε και πως είναι η κοιλιά σήμερα, 29/06/2013
Πριν από ένα μήνα έκανα αποτρίχωση κι όταν το είπα στην κοπέλα μου είπε ότι ούτε καν φαίνεται!

Συγχωρέσετε με για το βρακάκι αλλά έχει ζέστη! :)

gianniskritikos2 είπε:
δεν ειναι διαφιμιση αυτο που κανουν οι αλλοι.... λενε παω για μεταμοσχευση την ταδε μερα.... ολοι του λενε καλη επιτιχια και μας διχνει τα αποτελεσματα του... αλλοι επισεις ψαχνοντε λενε να παω εκει? τελικα καπου παει και μας ενημερωνει με τα αποτελεσματα... δεν ηρθαν μια μερα ξαφνηκα χωρις να εχουν μιλισει ποτε πουθενα να πουνε παιδια εκανα μεταμοσχευση εκει και ηταν τελεια... η να πουνε παιδια ο ταδε γιατρος με εκανε ετσι δειτε φοβερος... η οπως τωρα που λεει ο δημος επιδει του ειμαι ευγνομον απο το αποτελεσμα τον διαφιμιζω.. γιατι κουτσα στραβα αυτο ειπε... οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος και ετσι θελω να τον ευχαριστισω(πως? απο οτι φενεται μεσο διαφιμισης) το λεει ξεκαθαρα.

αλλα ας κραταμε μικρο καλαθι μπας και δεν εχει κακο σκοπο.

Γεια σου Γιάννη,

Εγώ να βοηθήσω ήθελα και να μοιραστώ την εμπειρία μου. Το γράφω και το ξαναγράφω όταν κάποιος να κάνει μια τέτοια επέμβαση θέλει ψάξιμο αρκετό.

Εγώ μέσα από εδώ έμαθα να πάω σε εκείνη την κλινική να πάω κι εκεί…
Για παράδειγμα ο γιατρός μου είχε δώσει botafex στην αρχή κι από εδώ μέσα, από το Forum έμαθα για το Rogaine τον αφρό και μετά ζήτησα τη συμβουλή του να πάρω αυτό αντί για botafex.

O καθένας από εμάς αποφασίζει να πάει εκεί που του «κάθεται» καλύτερα μετά όμως από ψάξιμο. Μέχρι και Τουρκία είχα σκεφτεί να πάω όπως γράφανε άλλοι εδώ στο forum αλλά ήθελα κάποιον για να έχω άμεση επικοινωνία μαζί του κι όχι τύπου μέσω Skype κτλ.

Ίσως αν το έκανα έξω να είχα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αλλά όπως έγραψα και παραπάνω οι περισσότεροι ήθελαν stip γιατί προφανώς βαριόντουσαν να κάτσουν 8 ώρες πάνω από μια καρέκλα.

Σίγουρα στο εξωτερικό είναι ακόμα πιο εξελιγμένα τα πράγματα αλλά για έναν που δεν έχει την πολυτέλεια να φύγει έξω καλό είναι να ξέρει ότι υπάρχουν και αξιόλογοι γιατροί στην Ελλάδα.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    37.2 KB · Προβολές: 275
  • 2.jpg
    2.jpg
    38.5 KB · Προβολές: 266
  • 3.jpg
    3.jpg
    33.3 KB · Προβολές: 84

Chs

Μέλος του προσωπικού
Να ενημερώσω πως το όνομα του γιατρού στον τίτλο του thread αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους.

dimoslive

New Member
Chs είπε:
Να ενημερώσω πως το όνομα του γιατρού στον τίτλο του thread αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους.

To καταλαβαίνω Χρήστο και σε ευχαριστώ. Κατανοννώ το λόγο της αλλαγής.

Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.

Απλά να μοιράστω την εμπειρία μου γιατί έμεινα ευχαριστημένος κι είδα αποτέλεσμα σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα.

Όλοι μας πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και εγώ στη θέση αρκετών θα
αντιδρούσα ανάλογα.

Εύχομαι να μου πάνε όλα καλά και να κάνω και τη 2η που περιμένω πως και πώς για να καλύψω το πίσω μέρος. :)

Χαίρομαι που υπάρχει αυτό το forum και μαθαίνουμε πράγματα μέσα από αυτό από προιόντα, χρήσεις, εφαρμογές, κτλ.

Με εκτίμηση,
Δημοσθένης

Μπλουζα