Μεταμόσχευση κ απορίες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν σε προσέξουν σε Κύπρο δεν νομίζω να δεις καν διαφορά σε αποτέλεσμα σε σχέση με άλλες χώρες εκεί μακριά. Αλλά σε σχέση με Ελλάδα ναι θα δεις μεγάλη διαφορά. Είμαστε ακόμη πολύ πίσω. Πάρα πολύ όμως. Και οι μεταμοσχεύσεις γενικά σαν τεχνική παγκοσμίως, αλλά και ειδικά σαν χώρα. Στην Τουρκία καλύτερα θα βρείς απο Ελλάδα.

giannaras13 είπε:
παιδια δηλαδη αναμεσα σε κυπρο και σε κατι πολυ πιο ακριβο πχ Ηαnsson κλπ υπαρχει μεγαλο χασμα σαν αποτελεσμα?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Αν σε προσέξουν σε Κύπρο δεν νομίζω να δεις καν διαφορά σε αποτέλεσμα σε σχέση με άλλες χώρες εκεί μακριά. Αλλά σε σχέση με Ελλάδα ναι θα δεις μεγάλη διαφορά. Είμαστε ακόμη πολύ πίσω. Πάρα πολύ όμως. Και οι μεταμοσχεύσεις γενικά σαν τεχνική παγκοσμίως, αλλά και ειδικά σαν χώρα. Στην Τουρκία καλύτερα θα βρείς απο Ελλάδα.

giannaras13 είπε:
παιδια δηλαδη αναμεσα σε κυπρο και σε κατι πολυ πιο ακριβο πχ Ηαnsson κλπ υπαρχει μεγαλο χασμα σαν αποτελεσμα?
Ως την ωρα η αληθεια ειναι οτι η Κυπρος ειχε καλα αποτελεσματα με υψηλοτερο βεβαια κοστος.Τα τελευταια αποτελεσματα ομως που ειδαμε προσφατα στο site ειναι τουλαχιστον μετρια.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι μια καλη εταιρια δεν εχει κ τις αποτυχιες της.Θα ηθελα ομως προσωπικα να αναγνωριζει η καθε εταιρια το λαθος της κ να το διορθωνει.Δεν ειναι καθολου λιγα τα λεφτα που τσεπωνουν.Προσωπικα πιστευω οτι το 80%ειναι καθαρο κερδος μιας μεταμοσχευσης.Ακομα δυστυχως υπαρχουν κοροιδα που τους γλυφουν ακομα κ οταν το αποτελεσμα ειναι μετριο.Αυτο εμενα προσωπικα με χαλαει.

danceworld_2001

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Για ποιά αποτελέσματα Κυπριακών κλινικών λές μέτρια (πλύν του κρητικού)? Και ποιά αποτελέσματα ορίζεις καλά εδώ μέσα απο Ελλάδα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Παιδια εδω νομιζω οτι κανουμε λες και οι κλινικες ειναι ομαδες μας και εμεις φανατικοι οπαδοι και προσπαθουμε να αποδειξουμε πια ειναι η καλυτερη Ολυμπιακος,Παναθηναικος η Παοκ.
Εχω παρατηρησει οτι ο καθενας εκει που πηγε και εκανε προσπαθει να αποδηξει και να προβαλει την ομαδα του (κλινικη).
Δε λεω και εγω παρασυρομαι και ενθουσιαζομαι πολλες φορες,αλλα πρεπει να δουμε την πραγματικοτητα λιγο γιατι η δικια μας τσεπη ποναει και η δικια μας ψυχολογια γινεται χαλια.
Μικε βλεπω να μιλας για κοστος τελευταια για τις κυπριακες κλινικες.
Εδωσα 6400 ευρω για 3400 Grafts (1.88ευρω το grafts)Πιστευεις στην d*i θα με βγαινε φθηνοτερα και θα μου εκαναν αναλογη δουλεια? Και Παλι το εχω πει 100 φορες ειμαι ενα 77% ευχαριστημενος γιατι συμπεριλαμβανω και την τιμη μεσα που για μενα ειναι μεγαλο το ποσο αλλα θα θελα λιγο ακομη πυκνωση στη μεσαια ζωνη.Αλλα οκ απο χαλιας που ημουνα τουλαχιστον τωρα βλεπομαι.
Με δανειο την εκανα την μεταμοσχευση 5 χρονων και εχω ακομη περιπου 2,30 χρονια να ξεχρεωσω+ τους τοκους.
Και αυτο με τις προσδοκιες του καθενος δε το καταλαβενω. Δηλαδη να εχω δωσει 5000-6000-7000-8000 χιλιαρικα και να βλεπω ενα μετριο αθλιο αποτελεσμα και να λεω εεε δοξα το θεο μια χαρα ειναι αφου εχουμε την υγεια μας. Ποσο ηλιθιος,τυφλος και αγαθος πρεπει να εισαι για να το λες αυτο.Εκει καταντησαμε απο την απογοητευση του αποτελεσματος να παρηγορουμαστε στο να λεμε δοξα το θεο που εχω την υγεια μου. Ε ωραια τοτε μας εχουν τσακισει τους μισθους και τις συνταξεις ειμαστε ανεργοι αλλα δοξα το θεο απο υγεια μια χαρα.
Θελουμε λογικες τιμες και λογικα αξιοπρεπη αποτελεσματα.Και αν καποια κλινικη κανει κατι στραβα να προστατεψει το πελατη της στο μελλον γιατι ετσι θα κερδισει και τους επομενους.

Bouklas

Well-Known Member
John_John1 είπε:
Παιδια εδω νομιζω οτι κανουμε λες και οι κλινικες ειναι ομαδες μας και εμεις φανατικοι οπαδοι και προσπαθουμε να αποδειξουμε πια ειναι η καλυτερη Ολυμπιακος,Παναθηναικος η Παοκ.
Εχω παρατηρησει οτι ο καθενας εκει που πηγε και εκανε προσπαθει να αποδηξει και να προβαλει την ομαδα του (κλινικη).
Δε λεω και εγω παρασυρομαι και ενθουσιαζομαι πολλες φορες,αλλα πρεπει να δουμε την πραγματικοτητα λιγο γιατι η δικια μας τσεπη ποναει και η δικια μας ψυχολογια γινεται χαλια.
Εδωσα 6400 ευρω για 3400 Grafts (1.88ευρω το grafts)Πιστευεις στην d*i θα με βγαινε φθηνοτερα και θα μου εκαναν αναλογη δουλεια? Και Παλι το εχω πει 100 φορες ειμαι ενα 77% ευχαριστημενος γιατι συμπεριλαμβανω και την τιμη μεσα που για μενα ειναι μεγαλο το ποσο αλλα θα θελα λιγο ακομη πυκνωση στη μεσαια ζωνη.Αλλα οκ απο χαλιας που ημουνα τουλαχιστον τωρα βλεπομαι.
Με δανειο την εκανα την μεταμοσχευση 5 χρονων και εχω ακομη περιπου 2,30 χρονια να ξεχρεωσω+ τους τοκους.
Και αυτο με τις προσδοκιες του καθενος δε το καταλαβενω. Δηλαδη να εχω δωσει 5000-6000-7000-8000 χιλιαρικα και να βλεπω ενα μετριο αθλιο αποτελεσμα και να λεω εεε δοξα το θεο μια χαρα ειναι αφου εχουμε την υγεια μας. Ποσο ηλιθιος,τυφλος και αγαθος πρεπει να εισαι για να το λες αυτο.Εκει καταντησαμε απο την απογοητευση του αποτελεσματος να παρηγορουμαστε στο να λεμε δοξα το θεο που εχω την υγεια μου. Ε ωραια τοτε μας εχουν τσακισει τους μισθους και τις συνταξεις ειμαστε ανεργοι αλλα δοξα το θεο απο υγεια μια χαρα.
Θελουμε λογικες τιμες και λογικα αξιοπρεπη αποτελεσματα.Και αν καποια κλινικη κανει κατι στραβα να προστατεψει το πελατη της στο μελλον γιατι ετσι θα κερδισει και τους επομενους.
:bravo: :14m:

danceworld_2001

Well-Known Member
Πολύ καλά τα λές Γιάννη. Το θέμα ειναι πως εγώ ρώτησα τον ΜΙΚΕ γιατι νομίζω οτι υπερβάλει σε κάποια σημεία. Καταρχάς δεν ειμαι οπαδός καμία κλινικής. Αν μου περίσσευαν περισσότερα λεφτά θα πήγαινα Χάσον και θα έριχνα ενα στριπ 4500 grafts και θα έκανα άλλα πράγματα. Εχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση τους μεγαλογιατρούς του εξωτερικού, και οχι όλους. Η Κύπρος ήταν μια μέση λύση με χαμηλότερο κόστος και σχεδόν αντάξιο αποτέλεσμα. Απλα διαβάζω τον τελευταίο καιρό απίστευτα εγκώμια για μια Ελληνικη κλινική που έχει μακελέψει εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικά κεφάλια. Και σχόλια σόκιν του τύπου η d** τα σπάει στην φυσικότητα ειναι για γέλια μόνο. Ούτε φυσικότητα ούτε πυκνότητα υπάρχει. Απλά επιτέλους αποφάσισαν να σταματήσουν την strip για να μην τους πάνε φυλακή, έμαθαν ένα μπούσαλα απο τους ξένους, και εκ τους ασφαλούς με χαμηλές πυκνότητες εξασφαλίζουν φυτρωτικότητα επιτέλους. Δηλαδή με λίγα λόγια στο βασίλειο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Οπότε χωρίς να πάει το θέμα σε επίπεδο διαμάχης κλινικών, γιατί εγώ εδώ δεν έχω να πώ ποιά ειναι η καλύτερη, ποιά είναι όμως η χειρότερη όλοι ξέρουμε, ήθελα να μου πει αν θέλει, και ευγενικά ρωτάω δεν τον προκαλώ, ο ΜΙΚΕΣ, ποιά αποτελέσματα γενικά στο φόρουμ απο Κυπριακές ή άλλες κλινικές του εξωτερικού θεωρεί μέτρια και ποιά τα σπάνε, απλά να μου τεκμηριώσει ορισμένα πράγματα για να αντιληφθώ την λογική του. Εγώ πάντως σε όλα τα παιδιά που έχουν πάει σε Ελληνική κλινική θα ευχυθώ και θα χαρώ να πάνε καλά, και δόξα το θεό καλά πανε, δεν έχω τίποτα με κανέναν, και δημόσια το λέω πως η d** έχει κάνει σημάδια βελτίωσης. Αλλά να βγάζουμε τους άλλους του εξωτερικού ξαφνικά μέτριους και την εν λόγω κλινική οτι τα σπάει, ειναι θα έλεγα οχι μόνο αστείο, αλλά και προκλητικό.

Bouklas

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Dance σε όλα όσα έγραψε. Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό κάποια αποτελέσματα που δεν είναι τίποτα το σοκαριστικό και δέχονται υπερβολικά σχόλια. Όταν είδα το "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα σπάει" από τον MIKE απόρησα, ποια φυσικότητα? το πάνω μέρος είναι αραιό και τα πλαiνά πυκνά, το αποτέλεσμα είναι αφύσικο (άσε και έξω ότι ο φίλος μόλις έχει κλείσει 3 μήνες!!!). Εκτος αν εννοούν την φορά της τρίχας επιτυχία που είναι κάτι δεδομένο αν θέλουμε να μιλάμε για σωστές δουλειές. Και αυτό δείχνει πως είναι ακόμα πολύ πίσω στο επάγγελμα, γιατί η πυκνότητα μετράει (όπως είπε και ο Τροφέας). Στην Κύπρο παίζουν με μεγαλύτερες που δείχνει ότι το κατέχουν καλύτερα το άθλημα.

Ο δεύτερος λόγος που δεν προτίμησα να πάω Ελλάδα και δεν το είπα ποτε για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι είναι επειδή τις μεγαλύτερες απατεωνιές εδώ μέσα τις έχω δει από συγκεκριμένη Ελληνική κλινική. Όσο τέλειες τιμές και να έχουν εμενα με φόβισαν πολύ όσα είδα στο forum.
Τις κυπριακές κλινικές δεν τις θεοποιεί κανεις, και οποιος το κάνει τρώει τα μούτρα του όποτε χρειαστεί. Απλά έχουν δείξει ότι κάνουν καλύτερες δουλειές από την Ελλάδα. Τα ατυχή αποτελέσματα των Κυπριακών ισοδυναμούν με τα αξιοπρεπή αποτελέσματα της Ελληνικής. Όταν τα κάνει Κυπριακή είναι μέτρια και χαλια, όταν τα κάνει Ελληνική τότε τα σπάει? :D
Βλέπω και αλλα σχόλια που με παραξένεψαν του τύπου "η Κύπρος ΕΙΧΕ καλά αποτελέσματα", δηλαδή τώρα δεν έχει? Το λέω ξανά κανεις δεν τις θεοποιεί αλλα μην τα ισοπεδώνουμε και όλα! Η D*Ι δεν μπορεί να συγκριθεί με τις Κυπριακές. Να πέρνω τηλέφωνο D*Ι και να μου λένε για 40-45 grafts hairline και απο την άλλη δεν είμαι 100% ευχαριστημένος με 60-70 που έβαλα Κύπρο.
Ότι ο κρητικός είχε ένα κακό αποτέλεσμα το είπαμε όλοι, όπως και οποιος έχει ένα μέτριο ποτέλεσμα πάλι τα χώνουμε ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.
Οποιος έχει ματια και βλέπει ας πάει στις παρουσιάσεις για συμπεράσματα και αν διαφωνεί με αυτά που λέω ας μου πει που είμαι λάθος.

danceworld_2001

Well-Known Member
Οχι απλά λάθος δεν είσαι, τα είπες καλύτερα απο εμένα. Θα ήθελα να δω απο κοντά έναν πελάτη Ελληνικής κλινικής που έχει γίνει τούμπανο. Που και αυτό δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, αλλά ας δω έστω έναν. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε ειναι τραγικά μέτρια. Γενικές οι μμ ειναι μέτριες σαν τεχνική. Οι πυκνότητες ειναι χαμηλές σε σχέση με μαμά μαλλιά και τα αποτελέσματα ποικίλουν απο άτομο σε άτομο ανάλογα με το μέγεθος κεφαλιου, ποιότητα δουλειάς, αποδοχή μοσχευμάτων, φυτρωτικότητα, φορά, φυσικότητα, πάχος τρίχας, χρώματα, βαθμός αραίωσης, υποστήριξη θεραπείας, και πολλές άλλες συνιστώστες. Οι πραγματικοί υποψήφιοι για μμ με θεαματικό αποτέλεσμα ειναι ούτε 10 στους 100. Οι φωτογραφίες λένε ψέματα συνήθως. Αν έχεις υφιστάμενα μαλλιά και ρίξεις πολύτριχα μέσα, καλώς. Σε γυμνή περιοχή συμβιβάσου με την μετριότητα at best που λέμε. Τούμπανο δεν γίνεσαι, αν είσαι τυχερός απλά σουλουπώνεσαι. Εγώ προσωπικά ειμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω στον καθρέπτη. Άλλοι οχι και θέλουν πυκνότητα ρουβά. Δεν γίνονται αυτά, γιαυτό ρίχνουν μετά τόπικ κτλ. Εγώ όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα μου ειναι διαθέσιμος για γνωριμία απο κοντά με όποιον θέλει να με δει για να δει ενα αποτέλεσμα μμ απο κοντά, χωρίς τόπικ χωρίς κοροιδία. Ήδη με είδε ο giwrgos athina θα σας πει την γνώμη του, θα με δει και ο τροφέας τον άλλο μήνα και ο κρητικός το ΣΚ πιθανότατα. Θέλετε να κλείσετε μμ, δείτε τον γιατρό απο κοντά, λάβετε εγγυήσεις, παζερέψτε σκληρά, και ζητήστε να δείτε και πραγματικά περιστατικά απο την συγκεκριμένη κλινική.

Εγώ πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι ο βαθμός αραίωσης που έχει ο καθένας και αναλόγως πράττει. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η δοτρια δεν επαρκεί για να καλύψει ένα κεφάλι nw5 και πανω με πυκνότητες 70 grafts οπότε πρέπει να αποφασίσει ο κάθενας μας τι θα κάνει, θα πάει για φουλ κάλυψη σε hairline και αραιό πίσω ή θα προσπαθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια με μικρότερη πυκνότητα? Πάντα με περισσότερες από 1 μμ και εξάντληση της δότριας. Εγώ σε αυτό το τριπάκι έχω μπει και δεν ξέρω τι θα αποφασίσω τελικά, μπορεί να ρίξω ξουρα Και να ησυχάσω.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ακριβώς όπως τα είπες φίλε Περικλή. Νομίζω για nw4 και πάνω, και αν προσδοκάς ενα αποτέλεσμα ρεαλιστικό που δεν θα σε κοιτάνε παράξενα με αξιποπρεπή πυκνότητα, καλύτερα μην ασχοληθείς με μμ.

Φίλε ΜΙΚΕ περιμένω ακόμη τις αναφορές σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geroksouras

Active Member
John_John1 είπε:

πες τα ρε Γιάνναρε!
και ποιος μας λεει οτι οι ιδιες οι κλινικες δεν τα χουνε κανει πλακακια και δεν τροφοδοτουν αυτον τον χαζοφανατισμο για να αυτοπροβαλλονται τζαμπα και να μας αρμεγουνε;
ποια κλινικη για παραδειγμα εχει τα μπαλακια να παρουσιαζει στους υποψηφιους πελατες της ΠΡΙΝ την μτχ(στην πρωτη επαφη με τον πελατη) 4-5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αποτελεσματα απο κοντα live και με πολλες ρεαλιστικες φωτο του πριν ωστε να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα του εγχειρηματος;
και μη μου πειτε οτι δεν μπορουνε να βρουνε 5 προθυμους πελατες για 2-3 φορες το χρονο να βλεπουμε σε Ελλαδα και Κυπρο απο τους εκατονταδες που κανανε μτχ

Μπλουζα