mimis giova
Active Member
καλα τα λες μικε!!εισαι ωραιος!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannaras13 είπε:παιδια δηλαδη αναμεσα σε κυπρο και σε κατι πολυ πιο ακριβο πχ Ηαnsson κλπ υπαρχει μεγαλο χασμα σαν αποτελεσμα?
Ως την ωρα η αληθεια ειναι οτι η Κυπρος ειχε καλα αποτελεσματα με υψηλοτερο βεβαια κοστος.Τα τελευταια αποτελεσματα ομως που ειδαμε προσφατα στο site ειναι τουλαχιστον μετρια.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι μια καλη εταιρια δεν εχει κ τις αποτυχιες της.Θα ηθελα ομως προσωπικα να αναγνωριζει η καθε εταιρια το λαθος της κ να το διορθωνει.Δεν ειναι καθολου λιγα τα λεφτα που τσεπωνουν.Προσωπικα πιστευω οτι το 80%ειναι καθαρο κερδος μιας μεταμοσχευσης.Ακομα δυστυχως υπαρχουν κοροιδα που τους γλυφουν ακομα κ οταν το αποτελεσμα ειναι μετριο.Αυτο εμενα προσωπικα με χαλαει.danceworld_2001 είπε:Αν σε προσέξουν σε Κύπρο δεν νομίζω να δεις καν διαφορά σε αποτέλεσμα σε σχέση με άλλες χώρες εκεί μακριά. Αλλά σε σχέση με Ελλάδα ναι θα δεις μεγάλη διαφορά. Είμαστε ακόμη πολύ πίσω. Πάρα πολύ όμως. Και οι μεταμοσχεύσεις γενικά σαν τεχνική παγκοσμίως, αλλά και ειδικά σαν χώρα. Στην Τουρκία καλύτερα θα βρείς απο Ελλάδα.
giannaras13 είπε:παιδια δηλαδη αναμεσα σε κυπρο και σε κατι πολυ πιο ακριβο πχ Ηαnsson κλπ υπαρχει μεγαλο χασμα σαν αποτελεσμα?
:bravo: :14m:John_John1 είπε:Παιδια εδω νομιζω οτι κανουμε λες και οι κλινικες ειναι ομαδες μας και εμεις φανατικοι οπαδοι και προσπαθουμε να αποδειξουμε πια ειναι η καλυτερη Ολυμπιακος,Παναθηναικος η Παοκ.
Εχω παρατηρησει οτι ο καθενας εκει που πηγε και εκανε προσπαθει να αποδηξει και να προβαλει την ομαδα του (κλινικη).
Δε λεω και εγω παρασυρομαι και ενθουσιαζομαι πολλες φορες,αλλα πρεπει να δουμε την πραγματικοτητα λιγο γιατι η δικια μας τσεπη ποναει και η δικια μας ψυχολογια γινεται χαλια.
Μικε βλεπω να μιλας για κοστος τελευταια για τις κυπριακες κλινικες.
Εδωσα 6400 ευρω για 3400 Grafts (1.88ευρω το grafts)Πιστευεις στην d*i θα με βγαινε φθηνοτερα και θα μου εκαναν αναλογη δουλεια? Και Παλι το εχω πει 100 φορες ειμαι ενα 77% ευχαριστημενος γιατι συμπεριλαμβανω και την τιμη μεσα που για μενα ειναι μεγαλο το ποσο αλλα θα θελα λιγο ακομη πυκνωση στη μεσαια ζωνη.Αλλα οκ απο χαλιας που ημουνα τουλαχιστον τωρα βλεπομαι.
Με δανειο την εκανα την μεταμοσχευση 5 χρονων και εχω ακομη περιπου 2,30 χρονια να ξεχρεωσω+ τους τοκους.
Και αυτο με τις προσδοκιες του καθενος δε το καταλαβενω. Δηλαδη να εχω δωσει 5000-6000-7000-8000 χιλιαρικα και να βλεπω ενα μετριο αθλιο αποτελεσμα και να λεω εεε δοξα το θεο μια χαρα ειναι αφου εχουμε την υγεια μας. Ποσο ηλιθιος,τυφλος και αγαθος πρεπει να εισαι για να το λες αυτο.Εκει καταντησαμε απο την απογοητευση του αποτελεσματος να παρηγορουμαστε στο να λεμε δοξα το θεο που εχω την υγεια μου. Ε ωραια τοτε μας εχουν τσακισει τους μισθους και τις συνταξεις ειμαστε ανεργοι αλλα δοξα το θεο απο υγεια μια χαρα.
Θελουμε λογικες τιμες και λογικα αξιοπρεπη αποτελεσματα.Και αν καποια κλινικη κανει κατι στραβα να προστατεψει το πελατη της στο μελλον γιατι ετσι θα κερδισει και τους επομενους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
John_John1 είπε:Παιδια εδω νομιζω οτι κανουμε λες και οι κλινικες ειναι ομαδες μας και εμεις φανατικοι οπαδοι και προσπαθουμε να αποδειξουμε πια ειναι η καλυτερη Ολυμπιακος,Παναθηναικος η Παοκ.
Εχω παρατηρησει οτι ο καθενας εκει που πηγε και εκανε προσπαθει να αποδηξει και να προβαλει την ομαδα του (κλινικη).
Δε λεω και εγω παρασυρομαι και ενθουσιαζομαι πολλες φορες,αλλα πρεπει να δουμε την πραγματικοτητα λιγο γιατι η δικια μας τσεπη ποναει και η δικια μας ψυχολογια γινεται χαλια.
Μικε βλεπω να μιλας για κοστος τελευταια για τις κυπριακες κλινικες.
Εδωσα 6400 ευρω για 3400 Grafts (1.88ευρω το grafts)Πιστευεις στην d*i θα με βγαινε φθηνοτερα και θα μου εκαναν αναλογη δουλεια? Και Παλι το εχω πει 100 φορες ειμαι ενα 77% ευχαριστημενος γιατι συμπεριλαμβανω και την τιμη μεσα που για μενα ειναι μεγαλο το ποσο αλλα θα θελα λιγο ακομη πυκνωση στη μεσαια ζωνη.Αλλα οκ απο χαλιας που ημουνα τουλαχιστον τωρα βλεπομαι.
Με δανειο την εκανα την μεταμοσχευση 5 χρονων και εχω ακομη περιπου 2,30 χρονια να ξεχρεωσω+ τους τοκους.
Και αυτο με τις προσδοκιες του καθενος δε το καταλαβενω. Δηλαδη να εχω δωσει 5000-6000-7000-8000 χιλιαρικα και να βλεπω ενα μετριο αθλιο αποτελεσμα και να λεω εεε δοξα το θεο μια χαρα ειναι αφου εχουμε την υγεια μας. Ποσο ηλιθιος,τυφλος και αγαθος πρεπει να εισαι για να το λες αυτο.Εκει καταντησαμε απο την απογοητευση του αποτελεσματος να παρηγορουμαστε στο να λεμε δοξα το θεο που εχω την υγεια μου. Ε ωραια τοτε μας εχουν τσακισει τους μισθους και τις συνταξεις ειμαστε ανεργοι αλλα δοξα το θεο απο υγεια μια χαρα.
Θελουμε λογικες τιμες και λογικα αξιοπρεπη αποτελεσματα.Και αν καποια κλινικη κανει κατι στραβα να προστατεψει το πελατη της στο μελλον γιατι ετσι θα κερδισει και τους επομενους.