Μεταμόσχευση από γένια

vag25

Well-Known Member
Απο περιεργια:
Μπορεις να παρεις απο οποιο σημειο θες τριχες.Ακομα και απο μουστακι ας πουμε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
koskar είπε:
n094 είπε:
Τιποτα απολυτως πραγματικα. Τα τοποθετησα στις πτερυγες ψηλα σε μιξη με αλλα κ εχουν δεσει μια χαρα, αλλα μονο αν το δεις απο κοντα θα καταλαβεις τι εννοω.

N094 είναι εφικτο να ποσταρεις μια φωτογραφια σου, όπου θα έχεις σημαδεψει την περιοχη στην οποία έχεις βάλει grafts από γενια, ώστε να δουμε το αποτελεσμα; Εαν αφησεις τα μαλλια να μεγαλώσουν φαινεται η διαφορα με τα υπολοιπα κανονικα μαλλάκια ή θα έχεις τον περιορισμο να εισαι παντα κοντοκουρεμένος;

Αν δεις στο νημα μου εχω βαλει τετοια φωτογραφια κ σιγουρα οταν γυρισω απο διακοπες θα βαλω κ αλλες. Μπορεις να μεγαλωσεις τα μαλλια σου οσο θες, αν ομως βαλεις και τριχες απο στηθος τοτε εχεις καποιους περιορισμους μιας κ αυτες μακραινουν μεχρις ενα σημειο.

@vag ετσι πιστευω αλλα δεν μπορω να στο πω με σιγουρια.

n094

Active Member
Γίνεται, αλλά τις περισσότερες φορές η φυτρωτικότητα είναι κάτω του 70% συν ότι έχουν διαφορετικούς κύκλους (μπορεί να μπουν σε "χειμερία νάρκη" για μακρά χρονική περίοδο) συν ότι έχουν περιορισμό στο μήκος, μακράν καλύτερη περίπτωση είναι τα μοσχεύματα από γένια.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες μου όταν το 2010 μετά από 4 χρόνια από την πρώτη μου μμ αποφασίζω να βάλω δοκιμαστικά 800 μοσχεύματα από στήθος στην Α και Β ζώνη. Το αποτελέσμα το θεωρώ ικανοποιητικό με φυτρωτικότητα που ξεπέρασε το 80%, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση με τις επόμενες μμ που χρησιμοποιήθηκαν μοσχεύματα από το κεφάλι και τα γένια. Στην 1 φωτο είμαι τέλος του 2009 με μόνα μαλλιά τα μμ του 2006 και κάποια σκόρπια μαμά, στη δεύτερη φαίνεται η τοποθέτηση των 800 μοσχευμάτων από το στήθος και στην τρίτη ένα χρόνο μετά το τελικό αποτέλεσμα.

Συνημμένα

• 2009-2010.jpg
    2009-2010.jpg
    42 KB · Προβολές: 129
  • 2010_ 800 chest grafts.jpg
    2010_ 800 chest grafts.jpg
    118.9 KB · Προβολές: 148
  • 12 months later with 800 chest grafts.jpg
    12 months later with 800 chest grafts.jpg
    64 KB · Προβολές: 141

vayero

Member
Δεν μπορω να καταλάβω διαφορά. Το θέμα είναι ότι έχω κάνει μια strip και δυο fue στο παρελθόν. Από τα γενια παίρνουν από το κάτω σημείο από σαγονι, στο λαιμό κοντά; Γιατί γενικότερα έχω μουσι που αφήνω συνέχεια.

vayero

Member
Πρώτη φορά στο laser line clinic και οι άλλες δυο στη dhi. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι πολύ φτωχό.

Gio

New Member
vayero79 είπε:
Πρώτη φορά στο laser line clinic και οι άλλες δυο στη D*I. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι πολύ φτωχό.

Φίλε Vayero79, μετά απο τρείς μεταμοσχεύσεις και θεωρείς το αποτέλεσμα σου φτωχο; Πες μας λίγο το ιστορικό σου.. Τι norwood είσαι, πότε έκανες τις επεμβάσεις σου, που και πόσα μοσχεύματα έβαλες;;
Θα σου έλεγα να ανεβάσεις φωτογραφία γιατί ομολογουμένως με προβλημάτισες, αλλά αν δεν θέλεις, ας αρκεστούμε στα λόγια..

n094

Active Member
vayero79 είπε:
Δεν μπορω να καταλάβω διαφορά. Το θέμα είναι ότι έχω κάνει μια strip και δυο fue στο παρελθόν. Από τα γενια παίρνουν από το κάτω σημείο από σαγονι, στο λαιμό κοντά; Γιατί γενικότερα έχω μουσι που αφήνω συνέχεια.

Τι εννοείς όταν λες ότι δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά. Αν δεις προσεχτικά την πρώτη φωτογραφία θα δεις ότι σε κάποια σημεία είμαι εντελώς καραφλός (μα εντελώς όμως!!!) έχουν μείνει μόνο τα μεταμοσχευμένα του 2006 και λίγα μαμά. Στην τρίτη φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα καραφλά σημεία έχουν πλέον λίγες τρίχες (μαυρίζουν). Με δεδομένο ότι διέσπειρα 800 τριχοθυλάκια από στήθος σε όλη την Α και Β και λίγο από Γ και βγήκε πάνω από 80% από αυτά, θεωρήθηκε πολύ καλό αποτέλεσμα. Βεβαίως δεν βελτίωσε την εικόνα μου θεαματικά, αλλά αυτή η μμ ήταν περισσότερο δοκιμαστική για να δω τι μπορώ να περιμένω από το στήθος. Αυτό που με χάλασε ήταν απλά οι περιορισμοί που αναφέρω στο πρώτο μου μνμ. Έτσι τις επόμενες 3 στις οποίες έβαλα άλλα 4.500 μοσχεύματα χρησιμοποίησα από κεφάλι και γένια.... ΑΛΛΑ στις φωτος που σου ανέβασα νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά του πριν τα 800 από το στήθος και του μετά...

vayero

Member
Εχω τραβήξει φωτογραφίες τώρα και έχω επίσης παλιότερες. Για να δείτε την κατάσταση. Πως μπορω να ανοίξω καινούργιο θέμα και να τις περάσω;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα