Μεταμόσχευση Στο Βέλγιο-εμπειρία

tropheus

Well-Known Member
Μου ανέφερε καποια στιγμη οτι το μεγαλύτερο έξοδο του είαι ο "ορος μεταμοσχεύσεων". Σα γιατρός μπορω να σας πω οτι αυτό είναι ένα ειδικό θερπτικό υλικό στο οποιο τοποθετούνται όργανα όπως νεφρά και καρδιά στις μεταμοσχεύσεις. Μου φάνηκε τρομερό οτι βάζει τα μοσχευματα σε κατι τετοιο και όχι σε φυσιολογικό ορό (Nacl 0,9%).

Καλά αποτελέσματα και από εμένα MariosH.Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε αποτελέσματα από γιατρούς που δεν πολυγνωρίζουμε. Φυσικά θα περιμένουμε να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις.

Τελευταία γίνεται όλο και μεγαλύτερος λόγος για το υγρό φύλαξης των μοσχευμάτων από τη στιγμή που αυτά θα βγουν από τη δότρια μέχρι την επανατοποθέτησή τους.
Πρόσφατα (Οκτώβριος 2014) στο διεθνές συνέδριο των Χειρουργών Μεταμοσχεύσεων Μαλλιών στη Μαλαισία (International Society of Hair Restoration Surgery 2014) συζητήθηκε αρκετά το θέμα και μάλιστα αναφέρθηκαν δύο διαλύματα το Plasmalyte A που είναι αρκετά παλαιό αλλά και το σχετικά νέο Hypothermasol (http://blog.hairrestorationsavannah...and-why-do-we-use-it-during-hair-transplants/) το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από αρκετές κλινικές.
Σε κάθε περίπτωση ο φυσιολογικός ορός έχει ξεπεραστεί παρόλο που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τον χρησιμοποιούν...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για το πόσο ενθουσιασμένος είμαι με τη δουλεία που έκανε αυτός ο ανθρώπος. Θα πω δύο κουβέντες: Κάνει το 70-80% της δουλείας ο ίδιος, προσωπικά. Όλο το extraction και μεγάλο μέρος της εμφύτευσης. Το κάνει με απίστευτη (σχεδόν αυτιστική) προσοχή στη λεπτομέρεια. Η δική μου επέμβαση κράτησε 2 μέρες (2χ12ώρες).

Προσωπικά αυτό δε θα με ενθουσίαζε καθόλου...
Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.
 
Μπλουζα