Μεταμόσχευση Μαλλιών - 3460 Μοσχεύματα - HDC

montecristo

Well-Known Member
guaranteed NW6 με χαμηλο κραουν και εβαλε 3500 grafts μονο Α ζωνη.

Στις παρακατω φωτογραφιες ολη η κοκκινη περιοχη θα αδειασει και θα πρεπει να καλυφθει απο τις τριχες της δοτριας στην μπλε περιοχη η οποια επιπροσθέτως ειναι κατα 50% πιο αδεια λογω της εξαγωγης των 3500g για την Α ζωνη.

Προβολή συνημμένου 59378
Προβολή συνημμένου 59379

Το μονο θετικο που βλεπω ειναι η σχετικα καλη ποιοτητα τριχας αλλα και παλι…
Ναι και εγώ αυτά που λες παρατηρώ. Γενικά η κατανομή των μοσχευμάτων θα πρέπει να γίνεται βάσει του norwood που πρόκειται να φτάσει, στην προκειμένη περίπτωση Norwood 6. Αν κάλυψε το 1/3 της ληπτριας με αυτά τα μοσχεύματα τότε θα πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα μοσχεύματα για τα υπόλοιπα 2/3.
Πάντως σαν να μου φαίνεται ότι η τωρινή εξαγωγη πήγε πιο ψηλα από την safe μπλε περιοχή που έβαλες. Εσυ τι λες ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Ναι και εγώ αυτά που λες παρατηρώ. Γενικά η κατανομή των μοσχευμάτων θα πρέπει να γίνεται βάσει του norwood που πρόκειται να φτάσει, στην προκειμένη περίπτωση Norwood 6. Αν κάλυψε το 1/3 της ληπτριας με αυτά τα μοσχεύματα τότε θα πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα μοσχεύματα για τα υπόλοιπα 2/3.
Πάντως σαν να μου φαίνεται ότι η τωρινή εξαγωγη πήγε πιο ψηλα από την safe μπλε περιοχή που έβαλες. Εσυ τι λες ;
Ζωνη Β και Γ δεν χρειαζεται την ιδια πυκνοτητα αλλα και παλι ειναι τεραστια η περιοχη και πολυ λιγα τα διαθεσιμα grafts.
Στην εξαγωγη οριακα ειναι

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλημερα Σωτήρη, να πάνε όλα τέλεια εύχομαι! Υπάρχουν φωτογραφίες της δοτριας σου πριν την επέμβαση;

Sotiris_hdc

New Member
Σας χαιρετώ,

Απολογούμαι για την καθυστέρηση αλλά ήταν ένας πιεστικός χρόνος και δεν είχα την ηρεμία και το χρόνο να βγάζω φωτογραφίες και να τις παραθέτω κάθε μήνα. Επίσης θεώρησα ότι είναι καλύτερα να βάλω το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα έχω κλείσει ένα χρόνο και παραθέτω το τελικό μου αποτέλεσμα με 6 συγκριτικές φωτογραφίες που έχω ετοιμάσει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω τη διεύθυνση και την ιατρική ομάδα της HDC.

Για όσους θα επισκεφθείτε την HDC για μεταμόσχευση μαλλιών θα περιμένω να γνωριστούμε κατ’ ιδίαν και να τα πούμε από κοντά.

Συνημμένα

• sotiris set 1.jpg
    sotiris set 1.jpg
    446 KB · Προβολές: 234
  • Sotiris set 2.jpg
    Sotiris set 2.jpg
    714.6 KB · Προβολές: 206
  • Sotiris set 3.jpg
    Sotiris set 3.jpg
    472.5 KB · Προβολές: 200
  • Sotiris Set 4.jpg
    Sotiris Set 4.jpg
    709.8 KB · Προβολές: 210
  • Sotiris Set 5.jpg
    Sotiris Set 5.jpg
    443.8 KB · Προβολές: 234
  • Sotiris Set 6.jpg
    Sotiris Set 6.jpg
    410.7 KB · Προβολές: 239

Larioso1976

Member
Τον είχα δει τον Σωτήρη στη κλινική όταν έκανα μμ και δε πήρα χαμπάρι ότι έχει κάνει μεταμόσχευση πολύ δυνατό και όμορφο αποτέλεσμα...να το χαρεις Σωτήρη !!

iliasrzs93

New Member
Σας χαιρετώ,

Απολογούμαι για την καθυστέρηση αλλά ήταν ένας πιεστικός χρόνος και δεν είχα την ηρεμία και το χρόνο να βγάζω φωτογραφίες και να τις παραθέτω κάθε μήνα. Επίσης θεώρησα ότι είναι καλύτερα να βάλω το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα έχω κλείσει ένα χρόνο και παραθέτω το τελικό μου αποτέλεσμα με 6 συγκριτικές φωτογραφίες που έχω ετοιμάσει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω τη διεύθυνση και την ιατρική ομάδα της HDC.

Για όσους θα επισκεφθείτε την HDC για μεταμόσχευση μαλλιών θα περιμένω να γνωριστούμε κατ’ ιδίαν και να τα πούμε από κοντά.
Πολυ καλό αποτέλεσμα φίλε!

Μπλουζα