Μεταμοσχευση fue -micromotor 3500 grafts στη τουρκια

costa24

New Member
Αγαπητοι φιλοι ! Να σας πω και εγω για την εμπειρια μου. Εκανα και εγω μεταμοσχευση 1,5 χρονο πριν. Ειμουν NW 6 και ξεκινησα με το FUE αλλα καλυτερα να ξεκινουσα με το strip. H διαρκεια της επεμβασης κρατησε 12 ωρες. Δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος γιατι τα 3500 grafts ειναι παρα πολυ λιγα για το NW 6. Τωρα ετοιμαζομαι να κανω πυκνωση τον Αυγουστο στη Τουρκια με τη μεθοδο BHT. Η κλινικη λεγεται Hairline clinic ( HLC) Σας δειχνω φωτογραφιες μου πριν και μετα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

costa24

New Member
Απ: Μεταμοσχευση FUE -micromotor 3500 grafts στη τουρκια

φωτογραφιες μου

Συνημμένα

• DSC00050.JPG
    DSC00050.JPG
    1 MB · Προβολές: 296

kapa

Μέλος του προσωπικού

καλως ηρθες.
ευχομαι τα καλυτερα και να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα :)

costa24

New Member

12 μινες

Συνημμένα

• DSC00298.JPG
    DSC00298.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 190
  • πριν1.jpg
    πριν1.jpg
    2.9 KB · Προβολές: 159
  • μετα1.jpg
    μετα1.jpg
    4 KB · Προβολές: 251

ΠΑΝΟΣ26

New Member

γεια χαρα και απο μενα ..!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ....ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΡ? NW6 ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ?

costa24

New Member

Ευχαριστω παιδια. Ειμαι 40 χρονων και δεν παιρνω φινα και ουτε ποτε πηρα. Ευτηχως εχω πολλες τριχες στο σωμα μου για να κανω BHT. Το μονο που παιρνω ειναι minoxidil και βιταμινες.

kapa

Μέλος του προσωπικού

το αποτελεσμα ειναι οντως καλο για τα graft που εβαλες και την επιφανεια που καλυψες

crossfire

Well-Known Member

Το θετικο στην περιπτωση σου ειναι οτι διατηρεις τα πλαινα πολυ ψηλα χωρις φινα
Αυτο ειναι το σημαντικοτερο για μια καλη μεταμοσχευση με μεγαλο norwood

John83

Member

Όντως καλύφτκε αρκετά μεγάλη επιφάνεια με θετικό κατεμέ αποτέλεσμα. Crossfire πολύ σωστή παρατήρηση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους . Βλέπουμε ένα μεγάλο νόργουντ με φωτογραφίες αποκαλυπτικότατες .

Κόστα , να υποθέσω οτι πάς σε BHT διότι η δότριά σου εξαντλήθηκε;

φιλε συγχαρητηρια.Πολυ ωραιο το αποτελεσμα.Για πόσες τρίχες θα πας τώρα;Υπόψην ότι υπάρχουν πολλά παράπονα απο άτομα που πήγαν ακόμα και στους καλύτερους γιατρούς για σημάδια στο σώμα απο την bht.Αλήθεια τι σε έκανε να διαλέξεις τον συγκεκριμένο γιατρό;

bz

New Member

costa ελπίζω να έχεις ενημερωθεί για τις αδυναμίες και τους περιορισμούς της BHT .
Για να ξέρεις και τι να περιμένεις

οι αδυναμιες εχουν να κανουν περισσοτερο με τα σημαδια που μπορει να αφησει η εξαγωγη τριχων παρα με την φυτρωση.Στα γέννια ειδικά οι τρίχες έχουν το ίδιο yield με αυτες του κεφαλιου.Επίσης βελτιώνουν πάρα πολύ το αποτέλεσμα (ανακατεμένες πάντα με μαλλιά της κεφαλής) γιατί είναι χοντρές.Απλά θα πρέπει να παίρνεις λίγες λίγες για να μην καταλήξεις να έχεις προσωπάκι γεμάτο άσπρες τελείες.Νομίζω ότι στην περίπτωσή σου Χώστα χώστα είναι ότι πρέπει.

bz

New Member

οι τρίχες του σώματος έχουν μεγάλες περιόδους που δεν φυτρώνουν , και σε κάθε φάση είναι ξεπεταγμένες πε΄ριπου οι μισές από όσες είναι φυτρωμένες . Επιπλέον έχουν άλλη διάμετρο , άλλη υφή και γενικά δίνουν μάλλον φτωχα αισθητικά αποτελέσματα . Το αν είναι καλύτερα από το καθόλου , είναι μια μεγάλη συζήτηση και θέλει πολυ΄προσοχή

Οι τρίχες από τα γένια , σωστά είπες οτι εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο για σημάδια .Ασε που δεν είναι και πολλές διαθέσιμες οπότε

Ε

costa24

New Member

Ευχαριστω παιδια.
Δεν θελω να παρω απο δοτρια γιατι κουρευομε κοντα και δεν θελω αραιωση πισω.
Σκεφτομαι να παρω 3000 τριχες απο το σβερκο το στηθος και λιγο απο το μουσι.
Δεν με στεναχωρει τα σημαδια στο στηθος και το σβερκο αλλα μονο στο μουσι.
Τον Γιατρο τον διαλεξα γιατι διαβασα και ειδα φωτογραφειες για τα αποτελεσματα στο BHT στο γερμανικο και ιταλικο φορουμ.

bz

New Member

costa αν επιτρέπεται , σε ποιά σημεία θα βάλεις τις τρίχες ; ( μιλάμε για 3000 τρίχες , όχι για 3000 μοσχεύματα έτσι ; ) . Προσοχή στις τρίχες του σβέρκου , δεν ξέρω από ποιό ύψος ακριβώς θα τις πάρεις , αλλά οι τρίχες του σβέρκου ψηλά , κοντά στο τριχωτό δεν είναι πάντα ασφαλείς στα ψηλά νόργουντ

bz

New Member

costa , αν έχεις την ελαστικότητα για να κάνεις στριπ , δεν θα φαίνεται αραίωση πίσω .

bz

New Member

απ την άλλη , ίσως φαίνεται ουλή

Μπλουζα