Έχω δει δουλειά του Παπανικολάου από γένια, δεν ξέρω τι φύτρωσε , αλλά η δότρια ήταν μια χαρά
Λεγε μου τετοια...!
Μα δε μου προτεινε ποτε μεταμοσχευση απο γενια...
νομιζα οτι κανει μονο smp διοτι στο τηλεφωνο καποτε το γεμισμα του κεφαλιου με τατουαζ ειχε προτεινει!
Δηλ. προβαινει κι ο Ελευθεριος σε bht? ενταξει..δε θελω και πολλα πραγματα ακομα...
τις τριχες του σβερκου τις θελω εκει μπροστα που σχηματιζονται τριγωνακια...δηλαδη γωνιες!
πχ δες το σχημα
Hair loss is progressive and can advance. Planning a hair transplant is vital. Choosing what hair loss stage suits the best hair transplant and restoration.
hairrestorationeurope.com
θελω να στρογγυλεψουν αυτες οι γωνιες της 2ης εικονας στο γραφημα με τριχοθυλακια απ την περιοχη των γατοτριχων..!
και το υπολοιπο κεφαλι απο μπροστα εως το crown να τιγκαριστει με μοσχευματα απο την περιοχη της γενειαδας!
μπορει να τα κανει αυτα ο L.P. ? αν ναι και σε καλη τιμη τοτε αξιζει...αλλα ο Κ.Α. αφαιρει γενια με τροπο που δεν καταλαβαινεις πονο, με μια καταλληλη τεχνικη...εννοησες φιλτατε?
αλλιως, θα στραφω μελλοντικα στον Αναστασακη Κωνσταντινο που ειναι πολυ ακριβος βεβαια!
ο Τυρκαλας αν και πολλα υποσχομενος ως ανερχομενο ταλεντο...βρισκεται στη συμπρωτευουσα...εκει κανει τις επεμβασεις εννοω!!!