Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Amunt οποιος σου μιλάει για θαύματα να ξέρεις πως είναι τσαρλατάνος. Για να γίνει το θαύμα θα πρέπει εσύ ο ίδιος να διαθέτεις τα μαγικά, χονδρή τρίχα και καλή δότρια. Χωρίς αυτά ξεχνα το (το θαύμα εννοώ).
Όσο για το που να πας είναι υποκειμενικό από την στιγμή που δεν έχουμε δει φωτογραφίες σου και δεν μας έχεις πει τι δουλειά θες να σου γίνει.
εσυ που εισαι πιο παλιος και εμπειρος, να εμπιστευθω απο τιμη-αποτελεσμα την κλινικη που ειχες αναφερει ως την πιο αξιολογη στην Ελλαδα?
Γνωριζεις καποιον που εχει υποβληθει σε τεχνικη SMP στην εν λογω κλινικη?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stripar εγώ τον είδαι πρόσφατα (πριν 1 μήνα περίπου που πήγα για συμβουλευτική). Το συνολικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό (ούτε και εγώ θυμάμαι πόσα hair + beard grafts σε 2 ή 3 μεταμοσχεύσεις). Mε το SMP έχει γίνει σχετικά καλή δουλειά την οποία όμως και σαφώς υποστηρίζει και μια σχετική πυκνότητα τριχών που ήδη έχει στο crown και μπορεί να καλύπτει κάποιες ατέλειες.
με λενε κωνσταντινο τακη,,ειμαι απο λαμια 34 ετων..,κατεβηκα αθηνα για να κανω ερευνα αγορασ σε κλινικη για μεταμοσχευση μαλλιων και συστηνω ανεπιφυλακτα την dhi,,και οσον αφορα την τεχνικη μεταμοσχευσησ αλλα κυριωσ τον αρτιο τεχνικο εξοπλισμο και την ενημερωση που σου κανει το φοβερο προσωπικο του,με διαφορα οι καλυτεροιΡωταω τους εμπειρους στο φορουμ να μας πουνε που να παμε για μεταμοσχευση στην Ελλαδα κι αν αξιζει και σε τι norwood. Εχω δει και παλιοτερα threads αλλα σημερα στο 2015 οι εταιριες με την μεθοδο FUE μας μιλουν για θαυματα, εχουμε ελπιδες τελικα?
Γεια σου. Που ακριβώς πήγες (εννοώ και σε ποιες άλλες κλινικές) και κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;με λενε κωνσταντινο τακη,,ειμαι απο λαμια 34 ετων..,κατεβηκα αθηνα για να κανω ερευνα αγορασ σε κλινικη για μεταμοσχευση μαλλιων και συστηνω ανεπιφυλακτα την dhi,,και οσον αφορα την τεχνικη μεταμοσχευσησ αλλα κυριωσ τον αρτιο τεχνικο εξοπλισμο και την ενημερωση που σου κανει το φοβερο προσωπικο του,με διαφορα οι καλυτεροι
σε ολεσ τισ γνωστεσ,,,gouras m proteine strip,,aparadektos,,επισησ πηγα bermann kord kai medi jeneusse,στηdhi καταρχασ χρισημοποιουν μια νεα τεχνικη καλυτερησ τησ FUE,,λεγεται αμεση εμφυτευση DHI και τα εργαλεια ειναι ποιο προηγμενα και κυριωςσ οσον αφορα την εμφυτευση ππιο μικρησ διαμετρου εργαλεια με συνεπεια μικροτερη ουλη αλλα και σταθεροτερησ τησ FUE εμφυτευσησ λογω τιησ διαμετρου του εργαλειου,,Γεια σου. Που ακριβώς πήγες (εννοώ και σε ποιες άλλες κλινικές) και κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;
σε ολεσ τισ γνωστεσ,,,gouras m proteine strip,,aparadektos,,επισησ πηγα bermann kord kai medi jeneusse,στηdhi καταρχασ χρισημοποιουν μια νεα τεχνικη καλυτερησ τησ FUE,,λεγεται αμεση εμφυτευση DHI και τα εργαλεια ειναι ποιο προηγμενα και κυριωςσ οσον αφορα την εμφυτευση ππιο μικρησ διαμετρου εργαλεια με συνεπεια μικροτερη ουλη αλλα και σταθεροτερησ τησ FUE εμφυτευσησ λογω τιησ διαμετρου του εργαλειου,,
Ειναι καλοι στην πυκνωση? Απο τιμες, τους θεωρεις οικονομικη επιλογη στην Ελλαδα του σημερα?με λενε κωνσταντινο τακη,,ειμαι απο λαμια 34 ετων..,κατεβηκα αθηνα για να κανω ερευνα αγορασ σε κλινικη για μεταμοσχευση μαλλιων και συστηνω ανεπιφυλακτα την dhi,,και οσον αφορα την τεχνικη μεταμοσχευσησ αλλα κυριωσ τον αρτιο τεχνικο εξοπλισμο και την ενημερωση που σου κανει το φοβερο προσωπικο του,με διαφορα οι καλυτεροι
Hope, μπορεις σε παρακαλω, να με κατατοπισεις σχετικα? Εχω αραιωση σε ενα περιεργο σημειο, στα πλαγια (πανω απο φαβοριτες και απο τα αυτια). Ειδικα, οταν φοραω γυλια ηλιου και τα 'σηκωνω', τα στηριγματα απο τα γυλια, 'τραβουν' τις τριχες προς τα πανω και αναδυκνειουν την αραιωση.. εχω κανει thread στο forum (θεμα: Μεταμοσχευση η hair tatoo), οπου και εχω αναρτησει φωτογραφιες. Σιγουρα χρειαζεται εμφυτευση.. δυναται αραγε, να συνδιαστει η μεταμοσχευση με το hair tatoo? Η εν λογω κλινικη, ειναι πραγματι αξιολογη? Εαν την επιλεξω, θα 'κανω την δουλεια μου', με εναν σχετικα οικονομικο τροπο? (Γιατι, εαν ειχα πολλα χρηματα, σιγουρα θα πηγαινα Κυπρο η Βελγιο, οπου εχω διαβασει πως λειτουργουν οι καλυτερες κλινικες...)