Μεταμοσχευση στην Βergmant Kord

Δημητρης38

Active Member
Χαιρετω ολους τους χρηστες του Φορουμ.
Σας βρηκα τυχαια επειτα απο αναζητηση που εκανα στο Google.

Να στε καλα παιδια, πολυ χρησιμο το φορουμ σας και ολες σας οι αποψεις !!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geroksouras

Active Member
καλημερα,
2 μτχσεις πριν 10 χρονια που θα εκπλαγουμε
αλλα «η αραιωση ειναι μεγαλη παρολο που γεμιζω το κεφαλι μου με toppic»
πραγματικα..
εχεις δικιο.εχω εκπλαγει!

Flosk

Well-Known Member
Και γω αυτη την απορια ειχα.. να ειναι τοσο καλο που θα εκπλαγουμε αλλα να βαζει τοπικ και να γινεται ρεζιλι απο την αλλη πως γινεται? Στην αλλη περιπτωση παλι που ειναι χαλια πως παει ο φιλος 3η φορα στην ιδια κλινικη?
Δημητρη πρεπει να μας εξηγησεις λιγο καλυτερα :)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μη γραψει ενα μελος αμεσως να το αποπαρετε απαπαπαπα:16m::couple

John_HDC

Καποιους φιλους που πηγαν εκει εδω και πολλα χρονια δυστηχως ολοι εχουν απο 5 τριχες.
Στο παραπεντε θα πηγαινα και εγω.
Αυτο με το τοππικ και εγω ετσι χαλια φενομουν οταν εβαζα γιατι ειχα πολυ αραιωση.Γαμ@τα.
Βαλε φωτο να δουμε που βρισκεσαι.

Δημητρης38

Active Member
Φωτογραφιες θα σας ποσταρω Σε 2-3 ημερες παιδια. Θα απουσιασω για λιγες ημερες μολις επιστρεψω θα το κανω.

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Και εμεις εχουμε ολη την καλη διαθεση να σε βοηθησουμε.
Και αν εισαι απο θεσσαλονικη καποια μερα μπορουμε να τα πουμε.
Οι φωτογραφιες των παιδιων δεν ειναι ψευτικες αλλα να ξερεις παραπλανουν παλι.
Περα απο αυτα εχουμε σημαντικα βηματα στην μεταμοσχευση απο τα τοτε χρονια και μπορεις να βελτιωσεις αρκετα την εικονα σου.
Τι ηλικια εχεις?

athenian

Well-Known Member
Δεν παίζουν εδώ επεξεργασμενες φωτογραφίες. Οπότε έπαιξαν έπεσε μπαν οπότε ότι βλέπεις είναι αληθινό.

Flosk

Well-Known Member
Δημητρη sorry που σε αποπηραμε, δεν ησουν απολυτα σαφης και εχουν δει πολλα τα ματια μας.. οταν επιστρεψεις με το καλο τα ξαναλεμε! Καλως ορισες στην παρεα μας!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Ωραια... επειδη βλεπω οτι πολλοι απο εσας εχετε προσωπικη πειρα και ειστε διαθεσιμοι να επικοινωνησουμε.

Να ειστε καλα παιδια θα τα πουμε σε λιγες ημερες.

Τελευταία επεξεργασία:

KROTALIAS13

New Member
Ακόμα δεν έχει κλείσει αυτό το μαγαζί ? Εφτάψυχοι είναι οι π@@@ς . Εμένα θείος μου είχε κάνει πριν 10 χρονιά μμ εκεί και την θεωρώ πετυχημένη γιατί δεν είχε κανένα αποτέλεσμα μετά την μμ . Συνηθως εκεί σε κάνουν χειρότερα απο πριν . Για Ελλάδα πιστεύω είναι μονόδρομος που θα πας άλλα αυτό είναι προσωπική άποψη και εξαρτάτε τι προσδοκίες έχεις . Αν έχεις χρηματα φύγε για εξωτερικό .

athenian

Well-Known Member
Πάντως είναι κατάντια να πρέπει να ξενιτευομαστε για μια αξιοπρεπή μεταμόσχευση.

KROTALIAS13

New Member
athenian είπε:
Πάντως είναι κατάντια να πρέπει να ξενιτευομαστε για μια αξιοπρεπή μεταμόσχευση.

Διαφωνώ . Αξιοπρεπή ΜΜ μπορείς να κάνεις και στην Ελλάδα . Έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ μην ήμαστε μηδενιστές . Αλλά αν θες το κάτι παραπάνω η το πρόβλημα είναι μεγάλο τότε δεν το συζητάμε ........ Ξενιτιά ........

Μπλουζα