Μεταμοσχευση στην Βergmant Kord

Δημητρης38

Active Member
Παιζει οτι απο την στιγμη που πρωτοεγραψα στο Φορουμ μεχρι σημερα εχω κανει μια ακομα επεμβαση.
Μπηκα σε Ελληνικα & Ξενα Φορουμς, διαβασα τα νηματα των χρηστων, ειδα τις φωτογραφιες με την προοδο τους, μιλησα με ορισμενους που μου αρεσανε τα αποτελεσματα τους, σχηματισα εικονα και πηρα την αποφαση μου.

Τωρα μην μου ζητησεις να ποσταρω φωτογραφιες και εντυπωσεις γιατι οπως εχεις καταλαβει υπαρχουν συγκεκριμενοι χρηστες που περιμενουν την ευκαιρια να δημιουργησουν πεδιο προσωπικης αντιπαραθεσης ... εαν θελεις καποια πληροφορια και μπορω να σε βοηθησω, μπορεις να μου στειλεις προσωπικο pm !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hope

Active Member
Δημήτρης38 θα θέλαμε να δούμε φωτογραφίες σου και να ακούσουμε την ιστορία σου στην Βergmant Kord αναλυτικά.
Απλά θα αγνοήσεις τους χρήστες που θα θελήσουν προσωπική αντιπαράθεση και θα επικεντρωθείς σε εμάς τους υπόλοιπους που αναζητάμε την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μέσα από αυτό το forum.
Όταν όμως δεν έχεις ποστάρει ούτε μια φωτογραφία σου από τότε που είσαι στο forum είναι λογικό να δημιουργούνται αμφιβολίες και ερωτηματικά. Με αυτόν δε τον τρόπο δίνεις πραγματική τροφή προς αντιπαράθεση.
Σε παρακαλώ μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου. Απλά έτσι αντιλαμβάνομαι τα πράγματα.
Φιλικά
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
ο @Δημητρης38 και ο κάθε @Δημητρης38 δεν έχει καμία υποχρέωση να μοιράζεται τις εμπειρίες του στο forum. Είναι το προνόμιο του κάθε ενός από μας να επιλέξει πως θέλει να κινηθεί στη κοινότητα, όταν δεν παραβιάζει κανόνες.
 

Hope

Active Member
Soralteno σεβαστοί οι κανόνες του forum αλλά περισσότερο σεβαστή σε εμένα προσωπικά η ισότιμη, ανοιχτή, ειλικρινής και αντικειμενική επικοινωνία μεταξύ των μελών. Το 1ο δεν προϋποθέτει το 2ο, το 2ο όμως προϋποθέτει και τα 2.
Επέτρεψε μου εγώ προσωπικά να αποζητώ και τα 2.

Και φυσικά δεν αφορά μόνο εμπειρίες αλλά και συμπεριφορές. Νομίζω ότι αυτοί που θέλουν να καταλάβουν, καταλαβαίνουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα