Μεταμοσχευση και ουλωδης ιστος απο προηγουμενες μεταμοσχευσεις.

Leone

Active Member
Παιδια καλησπερα.Εχω γραψει και στο παρελθον αρκετες φορες για το προβλημα μου και πανω που παω να παρω μια αποφαση να βελτιωσω το προβλημα μου το οποιο βρισκεται στη hairline και κανα δυο δακτυλα προς τα πισω στους κροταφους ολο κατι γινεται και προβληματιζομαι για το αν που και τι πρεπει να κανω.Αρχικα λιγα πραγματα για εμενα.Ειμαι 32 και τη πρωτη μου επεμβαση την εκανα το 2003 στη me@i lazer με τον ιταλο do@@ti.Ηταν strip 400 μοσχευματα ολα στο hairline.Aκολουθησε μια δευτερη το 2006 παλι με strip 450 μοσχευματα σε ιδιωτικο ιατρειο στη γλυφαδα σε πλαστικο χειρουργο Κ@μπιλ@ος που εργαζοταν τοτε για τη l@@er clinic.Το αποτελεσμα μετριοτατο και επειτα Μαιο του 2008 fue 800 μοσχευματα με τη Κατερινα K@@@i@νη.Ομως επειδη και παλι υπηρχαν κενα οταν με ξαναειδε το Δεκεμβρη μου εκανε αλλη μια συμπληρωματικα 300 μοσχευματα fue τον Ιανουαριο του 2009.Απο τοτε δεν εχω ξανακανει τπτ.Το αποτελεσμα ομως θα το χαρακτηριζα κακιστο.Το καμουφλαρω οσο μπορω με toppik αλλα καποιες φορες κανει μπαμ η μαυριλα.Το 2010 ειχα μιλησει με το comb για hasson ο οποιος μου ειχε πει οταν ειδε φωτο για strip 1500 μοσχευματα,ομως ηθελε να παρει νεο strip γιατι το παλιο ηταν χαμηλα οποτε τον απεκλεισα γιατι δεν ηθελα νεα τομη με τιποτα.Στη συνεχεια με ειδαν και οι δυο Κυπριακες απο κοντα και μου ειπαν για 1500 μοσχευματα.Ειχα καταληξει και ημουν ετοιμος για mh@c αλλα διαβαζοντας εδω μεσα καποια κακα αποτελεσματα απο παιδια του φορουμ επηρρεαστηκα αρνητικα.Και φτανουμε πριν λιγο μηνες να με δει ο bissanga.Και με αυτα που μου ειπε δε ξερω τι να κανω.Μ ειδε λοιπον και συμφωνησε οτι ειναι πολυ κακη δουλεια κλασικα ελληνικης κλινικης οπως ειπε,ενω μου ειπε οτι τα υπολοιπα ειναι παρα πολυ καλα.Μου προτεινε 3 συνεδριες.Στη πρωτη fue 700 μοσχευματα στο κεντρο της hairline και στους κροταφους ομως πιο πανω απο τη hairline διοτι τα μοσχευματα εκει λογω κακης φορας και λογω ridging οπως ειπε πρεπει να αφαιρεθουν γιατι θα επηρρεασουν τη φυτρωση των νεων μεταμοσχευμενων.Επειτα μετα απο καποιους μηνες παλι Βελγιο για lazer προκειμενου να βελτιωθει η κατασταση στις περιοχες που αφαιρεθηκαν τα μοσχευματα.Και τελος μετα απο καποιους μηνες παλι στο Βελγιο να κλεισουμε τους κροταφους στις περιοχες που εγινε λαζερ.Επειδη ενδεχομενως πολλοι να μη με καταλαβουν οπως τα γραφω επισυναπτω και φωτο οπου εχω κυκλωσει με κοκκινο τις περιοχες οπου θα αφαιρεθουν τα μοσχευματα και με μαυρο εκει που θα καλυψουμε.Συνολο και με τις δυο μεταμοχευσεις θα φτασω τα 1500 με 1700 μοσχευματα.Οποτε ακουγοντας ολα αυτα εχω πελαγωσει παιδια και δε ξερω τι να κανω.Πολυ ταλαιπωρια πολλα τα λεφτα που δεν υπαρχουν βεβαια και ολα αυτα μονο για αυτη τη περιοχη.Ζητω τα φωτα σας και τη γνωμη σας και συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο post.
 

Συνημμένα

  • hairline.jpg
    hairline.jpg
    94.4 KB · Προβολές: 79

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member
Soralteno κανει μπαμ μπροστα δεν ειμαι μια χαρα.Εχω βαρεθει να με κοιτανε σε εκεινο το σημειο.Δε παλευεται αλλο.
 

poseidonas77

Well-Known Member
συμφωνω απολυτως με ιωαννη...
αλλα ρε συ φιλαρακο βλεποντας την φωτο λεω εγω τωρα...μηπως σε τρωει ο κ.... ο ποπος σου για μπλεξιμο??σε βλεπω μια χαρα....χωρια οτι θα εχεις κινδυνο σοκλος και θα χρειαστεις σιγουρα φινα για καθε ενδεχομενο και δεν ξερω εαν σε αναλαβουν στη κυπρο....εκτος εαν με γελα η φωτο...
ρε τι τραβαμε με τα κολομαλια ......
καλη επιτυχια οτι και εαν επιλεξεις
 

Δημητρης38

Active Member
4 επεμβασεις μ/μ για μια hairline που δεν σε αφηνει ικανοποιημενο (και με λαθος γωνια φυτρωσης).
Αν λεει μετα ο Δημητρης για τους απατεωνες που κυκλοφορουνε και κοροιδευουνε τον κοσμο... ειναι κακος μετα !!!

Το ουλωδης ιστος που εχεις στον τιτλο που κολλαει αρχηγε μου ?
 

giwrgos athina

Active Member
Αδερφε εγω στην θεση σου δεν θα κανα τιποτα αν ειναι δυνατον εσυ εισαι μαλλιας τι μεταμοσχευσεις μας λες..
Αν σου περισσευουν λεφτα και θες οπωςδηποτε να κανεις κατι εγω θσ μαζευα λευτα και θα εκανα μονο στο bissanga στην θεση σου...Αυτα.
 

Leone

Active Member
Φιλε Δημητρης 38 οταν λεω ουλωδη ιστο εννοω οτι οταν μια περιοχη δουλευτει πολυ με μεταμοσχευσεις το δερμα γινεται σκληρο εχει ουλες και αυτο επηρρεαζει κατα πολυ τη φυτρωση σε νεα μοσχευματα που τυχον τοποθετηθουν εκει.Εγω ειμαι παθων απο Ελληνες γιατρους και εχω ταλαιπωρηθει παρα πολυ.Poseidona 77 οπως μου ειπε και ο Bissanga δε θα μπουμε μεσα σε μαμα μαλλια παρα μονο σε περιοχες που εχω κανει επεμβαση οπoτε δε ξερω κατα ποσο υπαρχει κινδυνος shock loss.Οσον αφορα την θεραπεια παιρνω φινα μονο φθινοπωρο και ανοιξη χωρις κανενα προβλημα και regaine 5% απο το 2008 καθε βραδυ.Η H@c ειναι μια καλη επιλογη αλλα δεν εχω περιθωρια για αλλα λαθη και για αυτο εχω πελαγωσει.Αλλα απο την αλλη να παω και Βελγιο 3-4 φορες ειναι υπερβολικο θεωρω.Δε ξερω τι να κανω ειμαι πραγματικα μπερδεμενος.Αλλα και αυτο με το lazer σε τετοιες περιοχες γνωριζει κανενας τιποτα?
 

Stripar

Established Member
Προσωπικά θα συμφωνήσω με giorgos_athina 100%

Όμως άν πραγματικά θέλεις να αποκαταστήσεις το πρόβλημά σου , έστω αυτό το μικρό...και δεδομένου ότι τον τελευταίο μήνα μιλάω με ένα μέλος του forum όπου έχει παρόμοιο πρόβλημα με εσένα...θα σου πω ότι έχω πει και σε αυτόν :

Ότι δηλ. ο Bissanga είναι απο τους κορυφαίους γιατρούς στο REPAIR !.

O μοναδικός που κάνει Fraction Lazer & επενδύει χρόνο (τμηματικά . σε ένα βάθος χρόνου ) για την σταδιακή αλλά ολική αποκατάσταση του προβλήματος του ασθενή.

Προσωπικά θεωρώ ότι η προσέγγισή του είναι υποδειγματική!

Μου προτεινε 3 συνεδριες.Στη πρωτη fue 700 μοσχευματα στο κεντρο της hairline και στους κροταφους ομως πιο πανω απο τη hairline διοτι τα μοσχευματα εκει λογω κακης φορας και λογω ridging οπως ειπε πρεπει να αφαιρεθουν γιατι θα επηρρεασουν τη φυτρωση των νεων μεταμοσχευμενων.Επειτα μετα απο καποιους μηνες παλι Βελγιο για lazer προκειμενου να βελτιωθει η κατασταση στις περιοχες που αφαιρεθηκαν τα μοσχευματα.Και τελος μετα απο καποιους μηνες παλι στο Βελγιο να κλεισουμε τους κροταφους στις περιοχες που εγινε λαζερ..

Συνοψίζοντας:

Ή κάθεσαι στα αυγά σου ή πάς εκεί ,όπου η προσέγγισή του είναι 100% επαγγελματική , χωρίς να σου αφήσει τρύπες , ουλές κ.τ.λ. και θα αποκαταστήσεις το μικρό-πρόβλημα σου οριστικά!

Ούτε Hasson , Rahal , Erdogan , Lorezzo δεν θα σου δώσει αυτήν την λύση και την υπομονή που χρειάζεται!


Γνώμη μου...
 

Δημητρης38

Active Member
Leone απο τους Γιατρους που σε ειδανε σου ειπε κανενας οτι η περιοχη που θελεις να κανεις την επεμβαση ειναι δουλεμενη (ουλωδης ιστος) οποτε τα ποσοστα φυτρωσης "παιζουνε" σε ενδεχομενη επεμβαση που σκεφτεσαι να κανεις ?

Φανταζομαι ο Bissaga για να σου προτεινει θεραπεια με Laser στο ειπε σιγουρα !!!
Οι υπολοιποι ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member
Οχι απο τους υπολοιπους δεν ειπε κανενας τιποτα.Για να ειμαι ειλικρινης.Μου ειπαν οτι θα βελτιωθει αισθητα και δε θα εχει καμια σχεση με τωρα. Ο Dr Mic@lis Ge@ou μου ειπε οτι θα επηρρεαστει σε ενα μικρο ποσοστο η φυτρωση αλλα θα εχω πολυ καλο αποτελεσμα.
 

Δημητρης38

Active Member
Στην θεση σου, θα εκανα ιστολογικη εξεταση γιατι τα κλινικα χαρακτηριστικα δεν ειναι συνηθως διαγνωστικα.
Επιβαλλεται παντα πριν την επιλογη της θεραπειας!!! (θα δεις και αν ο Bissagga σου ειπε την αληθεια οσον αφορα το laser).
Μπορεις να ακολουθησεις τοπικη θεραπεια για την αποκατασταση του ουλωδη ιστου και καλο ειναι να το συζητησεις με τον Γιατρο που θα σου κανει την ιστολογικη εξεταση. Mπορεις να κανεις θεραπεια με τοπικα εκδοχα (κορτικοστεροειδη), με τοπικες επαλειψεις ημερησιως, ενδιαμεσο μασαζακι και οτι αλλο χρειαστει. Το Αποτελεσμα της θεραπειας θα σε βοηθησει στην αποκατασταση του ουλωδης ιστου και στην μελλοντικη καλυτερη αιματωση της περιοχης. Θα γλυτωσεις χρονο, κοπο και χρημα αλλα παραλληλα ζητησε και την εγκριση του Γιατρου που θελεις να σε εγχειρησει. Βαλε προτεραιοτητα την αποκατασταση του δερματος και την μ/μ την κανεις αργοτερα... αν δεν εχεις καλα ποσοστα φυτρωσης δεν αξιζει ο κοπος !!!
Ενας τυπος απο το Φορουμ ειχε δερματιτιδα και τον εβαλε χειρουργειο Γιατρος απο την Κυπρο. Αποτελεσμα ηταν μετα απο 12 μηνες να κλαιγεται στο Φορουμ οτι τον κοροιδεψαν και οτι τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενομενα. Κοιτα να μην την πατησεις το ιδιο !!!

Κατα τα αλλα να ξερεις οτι το προβλημα σου ειναι ελαχιστο αλλα αν εσενα σε βασανιζει ψυχικα.. πασο !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

poseidonas77

Well-Known Member
εαν πας bisanga θα ηταν υπεροχοοοοοοοο να μας παρουσιασεις με νεο θεμα την μμ σου διοτι δεν εχουμε στο φορουμ δυστυχως δουλειες του...εαν τελικα δεν τα καταφερεις οικονομικα πηγαινε κυπρο...
 

Δημητρης38

Active Member
εαν πας bisanga θα ηταν υπεροχοοοοοοοο να μας παρουσιασεις με νεο θεμα την μμ σου διοτι δεν εχουμε στο φορουμ δυστυχως δουλειες του...εαν τελικα δεν τα καταφερεις οικονομικα πηγαινε κυπρο...

Πουθενα να μην παει !!!
Να ακολουθησει θεραπεια για το τραυματισμενο δερμα του πρωτα και μετα να δει αν θελει να κανει μ/μ.

Μπορει λογω του ουλωδης ιστου το δερμα του να εχει ελαχιστες ινες ελαστινης ή να μην εχει ιδρωτοποιους και σμηγματογονους αδενες καθοριστικοι παραγοντες για την φυτρωση και τον μην εκφυλισμο των θυλακων !! Στο Φορουμ διαβασα πριν λιγους μηνες περιπτωση χρηστη ιδια με του Φιλου μας που πηγε στην dhi και τον διωξανε. Τον προειδοποιησανε να παει σε δερματολογο και εαν θελει να κανει την επεμβαση να την κανει με δικη του ευθυνη.

Η θεραπεια με laser που του προτεινε ο Bissaga και το fraction laser που του εγραψε ο παπαρας ποιο πανω (δινεις και συμβουλες τρομαρα σου... εισαι γιατρος και τους κανεις online διαγνωση?) εχουν την ιδιοτητα να λειαινουν τις ουλες. Το προβλημα του φιλου που θελει να κανει μ/μ δεν ειναι να λειανει τις ουλες με το laser αλλα να θεραπευσει την επιφανεια που λογω του τραυματισμου των μαλακων μοριων απο τις πολλες προηγουμενες επεμβασεις, ο οργανισμος του αντιδρασε με σχηματισμο ουλωδους ιστου. Ετσι με τον τροπο αυτο η περιοχη εγινε ανελαστικη ενω εχει και μειωμενη αιματικη ροη. Οπωσδηποτε να κανει ιστολογικη εξεταση και θεραπεια. Οταν το δερμα γινει καλα, τοτε να σκεφτει την μ/μ... και αν εχει και ουλες ευδιακριτες που θελει να λειανει ας κανει και laser. Το laser δεν θα του δωσει φυτρωση ομως, αλλοι ειναι οι παραγοντες που θα καθορισουν την φυτρωση του.

Leone αν θελεις γραψε μου αν στην επιφανεια που εκανες τις προηγουμενες επεμβασεις εκπεμπονται ερεθισματα.
Ειναι τα νευρα που παγιδευτηκαν ή ελκονται απο τις προσφυσεις.
Αυτα ολα ειναι οι παγιδες των μ/μ που δυστυχώς στην Ελλαδα καποιοι ανιδικευτοι και απατεωνες τις κανουν ανεξελεγκτα με μηδαμινα αποτελεσματα και με προβληματα που δημιουργουνται στο τριχωτο της κεφαλης οπως στον φιλο μας.

Προσωπικα μετα την θεραπεια και εφοσον το δερμα μπορουσε να αντεξει 5η επεμβαση και το ηθελα πολυ, θα πηγαινα σε Γιατρο που ειναι μερακλης στις Hairlines... o Μπισαγκα, ο Χασον κτλ κτλ ειναι μερακληδες στο παντελονιασμα και στο Φωτοσοπυ only !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Πουθενα να μην παει !!!


Η θεραπεια με laser που του προτεινε ο Bissaga και το fraction laser που του εγραψε ο παπαρας ποιο πανω (δινεις και συμβουλες τρομαρα σου... εισαι γιατρος και τους κανεις online διαγνωση?)!!!
2 μερες μπαν επειδη χαρακτηριζεις τους συμφορουμητες σου
 

Leone

Active Member
Στο σημειο που εχουν γινει οι επεμβασεις δεν φαινονται ουτε ουλες ουτε τρυπες ουτε εχω καποιους ερεθισμους.Απλα στα σημεια που εχω σημειωσει με κοκκινο στη φωτογραφια το δερμα ειναι πολυ σκληρο.Θυμαμαι στη τελευταια μεταμοσχευση που ελεγε η Κ@ι@ννη οτι με δυσκολια δημιουργουσε τις ωπες στη ληπτρια για να μπουν τα νεα μοσχευματα.Επισης στη τελευταια επεμβαση των 300 μοσχευματων δουλευε χωρις βοηθο,δηλαδη δεν εκανε διαχωρισμο των μοσχευματων και μου ελεγε οτι ειναι καλυτερα να μπαινουνε ετσι ατοφια τα μοσχευματα.Οτι να ναι δλδ.Αυτο με την ιστολογικη εξεταση να βοηθησει λετε οι πιο εμπειρη.Το lazer ειναι μονοδρομος?
 

Stripar

Established Member
Και ποιος ειναι μερακλης γιατρος τοτε;
Χα , Χα πολύ εύστοχη ερώτηση @Flosk !....:D

Παρακολουθώντας με πόσο ελαφριά την καρδιά κάποιοι ξενυχτάνε & προτείνουνε πράγματα κάνοντάς τα copy paste απο το google ,
που αναφέροντάς τα και μόνο , είναι πασιφανές ή έλλειψη ιατρικού υπόβαθρου και η μαραθώνια προσπάθειά τους να αποδείξουνε κάτι , καταστρέφοντας άλλους...

Θα αντιλογήσω και θα πώ ότι πολλοί από εμάς έχουμε περάσει πενταετία και στα θρανία , και ευτυχώς ή δυστυχώς (ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση) για τον @Leone προσωπικά εγώ , έχω 13+ χρόνια στην ιατρική - διαγνωστική ενημέρωση και ένας από τους τομείς που ενημερώνω είναι και τα ιστολογικά - παθολογικά εργαστήρια - καθηγητές.
Θα μπορούσα να γράφω βδομάδες ολόκληρες για αυτά που υπόθεσαν παραπάνω , με επιστημονικούς & ιατρικούς όρους που μόνο γιατροί-καθηγητές θα καταλάβαιναν...
Nα αναιρούσα , άδειαζα , γελοιοποιούσα την τοποθέτηση του παραπάνω μέλους…όμως αυτός δέν είναι ο αυτοσκοπός μου (ο δικός μου τουλάχιστον) και του forum.
Εδώ προσπαθούμε να προτείνουμε λύσεις και να αποτρέψουμε μέλη από λάθη και όχι να τους βάλουμε σε περιπέτειες !!!....

Συνοψίζοντας :

@Leone ελπίζω αυτό το πρόβλημα τριχόπτωσης που έχεις να είναι και το τελευταίο αισθητικό πρόβλημα που θα ασχοληθείς , και να μην έχεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας για το υπόλοιπο χρόνο της ζωής σου.
Μπαινοβγαίνοντας για παραπάνω από μία δεκαετία σε ιστολογικά-παθολογοανατομικά εργαστήρια θα σου πώ ότι όταν μπαίνω , μπαίνω χαμογελαστός , όταν βγαίνω σκυθρωπός!!!...
Τα δράματα που διαδραματίζονται καθημερινά στον χώρο αναμονής των ασθενών περιμένοντας τα απαντητικά των εξετάσεών τους είναι απίστευτος!!!
Αυτό γιατί με απλό και κατανοητό λόγο:

Ιστολογική εξέταση=βιοψία - τομή ιστού - πλακάκι - χρώση - μικροσκόπιο - διάγνωση = πιθανόν ΚΑΡΚΙΝΟΣ !!!

Αυτό δέν σημαίνει ότι όλοι όσοι κάνουν ιστολογική εξέταση έχουν και καρκίνο ή προδιάθεση καρκίνου ή ότι δέν γίνονται και ιστολογικές εξετάσεις και για άλλους λόγους
Όμως με μεγάλη σιγουριά σου λέω ότι ΔΕΝ θα βρεις σοβαρό καθηγητή όπου θα συμφωνήσει να σου κάνει βιοψία για τους λόγους που το παραπάνω μέλος σου λέει να κάνεις , και για να αποσαφηνίσεις την κατάσταση του ιστού στην συγκεκριμένη περιοχή , προκειμένου να προχωρήσεις σε αισθητική επέμβαση.
Προσωπικά θεωρώ ότι θα βάλει τα γέλια και θα σε διώξει άρον - άρον , όταν υπάρχουν 2-3 μήνες αναμονής κατά μέσο όρο (από κλινική σε κλινική) για αποτελέσματα υποψήφιων καρκινοπαθών και στις μέρες εν έτη 2015 και λόγου έλλειψης προσωπικού σε ένα τόσο σοβαρό κλάδο "πλακάκια ιστών" ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη της Ελλάδας προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος αναμονής των ασθενών!!!.
Άσε δέ που δέν νομίζω να μπορεί να σου αιτιολογήσει - δικαιολογήσει την εξέταση στο ταμείο , και άν πείς ότι πάς σε κάποιο από τα ελάχιστα ιδιωτικά εργαστήρια ...το κόστος δέν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.
Πάνω από όλα και άν θεωρήσουμε ότι ξεπερνάς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα παραπάνω εμπόδια προτεραιότητας , ιδεολογίας , δεοντολογίας ή όπως θέλει κάποιος να τα ονοματίσει....

Τί θα πάς :
Να σου κουρέψουν το μαλλί γουλί στο σημείο εκείνο που έχεις το πρόβλημα , να σου κάνουν μια τομή στο κρανίο σου εξωτερικής διαμέτρου 2-5 εκατοστών ( εξαρτάται την ικανότητα του γιατρού , την εκτίμηση αυτού , και το μέγεθος του προβλήματος) βάθους 2-5 χιλιοστών (κατά περίπτωση) να σου αφαιρέσουν κομμάτι δέρματος - ιστού (προκειμένου να μπεί έπειτα σε μικροτόμο να καθαρίσει , να κοπεί η τομή , να μπεί στο πλακάκι κ.τ.λ) όπου μαζί με το κομμάτι ιστού πιθανόν θα αφαιρεθούν και οι θύλακες των τριχών σου , να κυκλοφορείς για ένα μεγάλο διάστημα με γάζα στο κομμάτι εκείνο , μέχρι να δέσει το δέρμα , να κληρονομήσεις μια ωραιότατη τρύπα στο κεφάλι σου όπου κατά μεγάλη πιθανότητα θα έχεις και μια ωραιότατη ουλή & δέν θα ξαναβγεί "φυσιολογικά "μαλλί στην περιοχή εκείνη?. Αντί δηλ.να λύσεις το πρόβλημά σου θα το μεγενθύνεις & θα το επεκτείνεις ? !!!....:eek:

Με προσδόκιμο τί?...αλλά τί?...να ακολουθήσεις μιά θεραπεία που ΙΣΩΣ , ίσως σου κάνει δουλεία και να γλυτώσεις τα λεφτά λείανσης του ιστού με laser , όπου και οικονομικά άν το δεί κάποιος τα λεφτά που θα δώσεις στην ιστολογική εξέταση , δερματολόγο ,θεραπείες κ.τ.λ θα είναι τα τριπλάσια από το άν εξαρχής έκανες ένα laser?...δέν σου βάζω το αισθητικό κομμάτι (που απ’ο ότι φαίνεσαι είσαι ευαίσθητος) και το πώς θα κυκλοφορείς έξω , ούτε το μοντάρισμα και τα επιπλέον λεφτά που θα χρειαστείς να ξοδιάσεις σε μτχ στην συγκεκριμένη περιοχή και τα πολύτιμα grafts που θα σπαταλήσεις και αυτά άν και εφόσον βγούν!!!:mad:


Προσοχή λοιπόν στο τί διαβάζουμε και τί ακούμε...διότι πολλοί στην αφέλειά τους , μπορούνε να μας βάλουνε σε επικίνδυνες , χρονοβόρες και δαπανηρές καταστάσεις!!!!

;)

Υ.Γ: Θα μπορούσα να σου γράψω και το τί και πώς ακριβώς και σε ποίες περιπτώσεις κάνει το Fraction Lazer ....δέν το κάνω όμως!...
Θεωρώ ότι είναι πιό δόκιμο να μπείς ο ίδιος σε μιά διαδικασία αναζήτησης γνώσης , internetική , με τον γιατρό σου Bissanga (όπου και πέρασες consultation - F.Laser)....έτσι ώστε να αποκτήσεις γνώση και άποψη !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα