Μεταμοσχευση ελλαδα-κυπρο

Black-Wolf

New Member
Καλησπερα παιδια. Ειμαι 23,5.Ειμαι χρονια στο φορουμ και εχω ριξει πολυ διαβασμα σε πολλα θεματα πανω στην τριχόπτωση . Η τριχοπτωση ξεκινησε στα 18 .τα τελευταια 3 χρονια εφαρμοζα big 3 αλλα το τελευταιο 6μηνο τα εκοψα ολα μαχαιρι και πηρα αποφαση για μεταμοσχευση-σεις ωστε να απαλαγω μια και εξω απο τα φαρμακα και το προβλημα γενικοτερα.
Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας αφου δειτε τις φωτο μου να μου πειτε περιπου ποσα grafts θα χρειστω κυριος για μπροστα Α και Β ζωνη.Εγω νομιζω για αρχη να κινηθω καπου στα 2000 grafts ισως και λιγο παραπανω αλλα φοβαμαι το shock loss στις μαμα τριχες.. δεν εχουμε κανενα με αραιωση στο σοι ειμαι ο πρωτος και δν ξερω μεχρι που θα φτασει γιαυτο θελω να κινηθω συντηρητικα. Το καλο ειναι οτι η δοτρια μου φαινεται καλη Σας εχω βαλει και φωτο. Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για τις κλινικες D*I και H*C.

Συνημμένα

• 20150425_132604.jpg
    20150425_132604.jpg
    406.5 KB · Προβολές: 128
  • 20150425_132601.jpg
    20150425_132601.jpg
    416.1 KB · Προβολές: 116
  • 20150425_132700-1.jpg
    20150425_132700-1.jpg
    581.1 KB · Προβολές: 109
  • 20150425_132153-1.jpg
    20150425_132153-1.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 105
  • 20150425_132149-1.jpg
    20150425_132149-1.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 125
  • 20150425_133758-1.jpg
    20150425_133758-1.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 113
  • 20150425_133612-1.jpg
    20150425_133612-1.jpg
    2.9 MB · Προβολές: 98

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
ποσο διαστημα εχεις κοψει το big 3??πραγματι η δοτρια φαινεται καλη..εισαι μικρος..συνολο υπολογιζαι τουλαχιστων 3 μεταμοσχευσεις..απο τα δυο π ανεφερες..κυπρο πρωτιμοτερο.

Black-Wolf

New Member
Εδω και 6 μηνες τα εκοψα ολα μαχαιρι (φινα και μινοξ). Το μονο που χρησιμοποιω ειναι ενα σαμπουαν απο βοτανα που αμφιβαλω εαν προσφερει τιποτα.. Δεδομενου οτι δεν εχουμε ιστορικο στην οικογενεια και βλέποντας και αλλα περιστατικα μεγαλυτέρων που παλια ηταν στην κατασταση μου πιστευω οτι στο μελλον το πολυ πολυ να φτασω κλιμακα 5. Οποτε αρχιζω και σχεδιαζω τα βηματα μου με βαση αυτο το σεναριο.. Δεν ξερω βεβαια εαν ειναι σωστο αυτο.. Και εγω προσωπικα απο τα 2 προτιμω κυπρο αλλα το αυξημενο κοστος ειναι που με αποτρεπει και με κανει να σκεφτομαι και την ελλαδα.. Το ιδανικο πλανο που σκεφτομαι εγω ειναι να κανω μια επεμβαση τωρα περι τα 2500 graft ολα μπροστα για βιτρινα και μετα απο λιγα χρονια που θα εχει ανοιξει και το crown αλλη μια 2000 graft, 1000 στο crown και τα υπολοιπα πυκνωση.. Ο βασικος λογος που το σκεφτομαι ετσι ειναι γιατι θελω να αποφυγω να αδειασω εντελως..μεχρι στιγμης το παλευω με τοππικ και κανεις δεν ξερει το μεγεθος του προβληματος εκτος απο καποιους πολυ κοντινους φιλους..δεν θελω να αδειασω και μετα ξαφνικα απο το πουθενα να σκασω με φραντζα και ολοι οι γνωστοι-φιλοι να ρωταν τι και πως...

Δημητρης38

Active Member
Εδω και 6 μηνες τα εκοψα ολα μαχαιρι (φινα και μινοξ). Το μονο που χρησιμοποιω ειναι ενα σαμπουαν απο βοτανα που αμφιβαλω εαν προσφερει τιποτα.. Δεδομενου οτι δεν εχουμε ιστορικο στην οικογενεια και βλέποντας και αλλα περιστατικα μεγαλυτέρων που παλια ηταν στην κατασταση μου πιστευω οτι στο μελλον το πολυ πολυ να φτασω κλιμακα 5. Οποτε αρχιζω και σχεδιαζω τα βηματα μου με βαση αυτο το σεναριο.. Δεν ξερω βεβαια εαν ειναι σωστο αυτο.. Και εγω προσωπικα απο τα 2 προτιμω κυπρο αλλα το αυξημενο κοστος ειναι που με αποτρεπει και με κανει να σκεφτομαι και την ελλαδα.. Το ιδανικο πλανο που σκεφτομαι εγω ειναι να κανω μια επεμβαση τωρα περι τα 2500 graft ολα μπροστα για βιτρινα και μετα απο λιγα χρονια που θα εχει ανοιξει και το crown αλλη μια 2000 graft, 1000 στο crown και τα υπολοιπα πυκνωση.. Ο βασικος λογος που το σκεφτομαι ετσι ειναι γιατι θελω να αποφυγω να αδειασω εντελως..μεχρι στιγμης το παλευω με τοππικ και κανεις δεν ξερει το μεγεθος του προβληματος εκτος απο καποιους πολυ κοντινους φιλους..δεν θελω να αδειασω και μετα ξαφνικα απο το πουθενα να σκασω με φραντζα και ολοι οι γνωστοι-φιλοι να ρωταν τι και πως...

Aρχηγε ολοι αισθανομαστε στο μελλον οτι θα φτασουμε norwood μικροτερο (ελπιζοντας). Για να σχηματιζεται μεγαλο norwood σε εσενα σε τοσο μικρη ηλικια ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Και να ξερεις οτι κανενας δεν μπορει να προβλεψει τι norwood θα φτασει παρα ολοι ελπιζουν στην καλυτερη πιθανοτητα.

Την φινα γιατι την εκοψες?
Αν κρινω απο τις φωτογραφιες δεν ειχε κανενα αποτελεσμα η θεραπεια που εκανες μαζι της.
Εκτος και αν η τριχοπτωση ξεκινησε μετα την διακοπη της.

Η δοτρια σου ειναι καλη γιατι εισαι μικρος ηλικιακα ακομα. Οσο περνανε τα χρονια θα εκφυλιστει και αυτη.
Στην θεση σου θα τα εριχνα μια ξουρα και θα μελετουσα καλα τι αποτελεσματα θα μπορουσα να περιμενω απο ενα μεγαλο norwood που ενδεχετε να εχεις. Περιμενε να δεις πως θα παει το crown και μεχρι που θα φτασει η η γραμμη της φαλακρας στην δοτρια. Αν πας τωρα για μ/μ ισως να σου παρουν απο μη safe area και σε βαθος χρονου να τα χασεις και αυτα.

Απο τις κλινικες, σκεπτομενος λογικα, η Κυπριακη εχει τον Μαρα που ειναι στην λιστα με τους top Γιατρους οποτε δειχνει προτιμητεα αν και δεν εχω καμια εμπειρια με καμια απο τις 2.

Black-Wolf

New Member
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια και σεβαστες οι γνωμες. Το ξερω οτι ειμαι μικρος αλλα οπως σας ειπα δεν θελω να καταφυγω στην λυση του ξυρισματος ή της αναμονης μεχρι να αδειασω τελειως..εαν τα ξυρισω και το αποδεχτω τοτε πλεον δεν θα με ενδιαφερει το θεμα τριχες και δεν υπαρχει λογος να ασχολειθω με επεμβασεις στο μελλον.. οποτε λοιπον θα το πολεμησω με επεμβασεις μεχρι να σταματησει η αυτο η εγω (λογω ελλειψης μοσχευματων η χρηματων)! Με συντηρητικο σχεδιασμο της νεας hairline μου και φειδω στα graft πιστεύω δεν θα δείχνω άσχημα στο μέλλον σε οτι κλίμακα και να φτάσω.. Σχετικα με το shock loss γνωριζεται κατι παραπανω?To παθαινουν ολοι? Διαβασα εδω οτι ειναι κυριως θεμα γιατρου και ποσο σωστα κανει την δουλεια.. Οπως βλεπεται εχω καποια μαλλάκια ακομη μπροστα και δεν θα ηθελα να τα εχανα αμεσως μετα την επεμβαση..

Νικολας νικ

Well-Known Member
black wolf, ο δημητρης38 εχει απολυτο δικιο... ειναι πολυ νωρις για μμ απο τωρα, δυστυχως εισαι μικρος για επεμβαση και αυτη ειναι η αληθεια, μπορεις ομως να τη βαλεις ως μελλοντικο στοχο...εως τοτε ασχολεισου με αλλα πιο σημαντικα πραγματα και μη σε καταβαλει η ιδεα της φαλακρας (οπως εχει συμβει με πολλους απο εμας) . Για να φτασεις στη στιγμη της πετυχημένης χρονικα και ποιοτικά μμ, πρεπει πρωτα να διαβασεις παρα πολυ, να κανεις πολλα consultation, να σταθεροποιηθεις γαι αρκετα χρονια σε βαθμιδα nor, να την παλαιψεις οσο μπορεις με θεραπεια και τελος να εισαι σιγουρος για αυτο που πας να κανεις και στο τι ζητας,
Να εισαι καλα και καλωσηρθες στο φορουμ εδω θα διαβασεις και θα μαθεις πολλα

poseidonas77

Well-Known Member
αδερφε δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις καποιον με προβλημα στο σοι...μαλον ισως δεν εψαξες καλα,,
πας για μεγαλο norwood ...και χωρις κληρονομικοτητα δεν υπαρχει περιπτωση να επαθες απο αλλη αιτια τετοια ζημια....τουλαχιστον με τα σημερινα δεδομενα η κληρομικοτητα παιζει το σημαντικοτερο ρολο..
να ησουν το πολυ norwood 2 τοτε ναι ισως απο αλλες αιτιες με μικρες ομως πιθανοτητες να επαθες τετοια ζημια..εισαι και μικρος ...αρα ψαξε καλα το οικογενειακο σου ιστορικο ωστε να εχεις μια εκτιμηση που θα φτασεις και μετα χαραζεις στρατηγικη....ξεκινα θεραπειες..κακος σταματησες αφου σκοπευεις να επενδυσεις σε μμ....ενοειται ελλαδα το ξεχνας....η περιμενεις μερικα χρονια μηπως φτασουν τοουλαχιστον τα στανταρ της κυπρου...για κυπρο μιλαμε για την h..c ..καλο ειναι να μιλαμε με τη γλωσσα της αληθειας
@εαν εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει οικογενειακο ιστορικο με αραιωση στο σοι ξεκινα εξετασεις με καποιον δερματολογο...αν και επιμενω οτι αν ψαξεις θα βρεις τον ενοχο......
καλη επιτυχια και καλο αγωνα με το θηριο

poseidonas77

Well-Known Member
να συμπληρωσω..το σοκλος ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!!και ενα απο τα ρισκα που παιρνεις σε καθε μμ

Black-Wolf

New Member
Poseidona εψαξα και τις 2 μεριες μου και κανεις απο τους ενζωη δεν εχει αραιωση..μονο ενα μακρινος θειος του πατερα μου που πεθανε εδω και πολλα χρονια ειχε αλλα εαν ειναι ετσι τοτε ελεος..ο καθενας θα εχει σιγουρα εναν! Το τελευταιο 6μηνο που σταματησα τις θεραπειες σε συνδυασμο με το τοππικ που βαζω σχεδον καθημερινα εχουν αποδυναμωσει πολυ το μαλλι μου..Ομως ειχα ηρεμησει καπως γιατι το ειχα παρει αποφαση για μμ! τωρα βλεπω ολοι ειστε αρνητικοι και λετε οτι ειμαι μικρος και αυτο με ανησυχεί ιδιαίτερα.. Τι θα κανω μεχρι να σταματησει η τριχοπτωση? Και οπως λετε παω για μεγαλο nr δηλαδη να περιμενω να γυαλισω τελειως? Μα εαν συμβει αυτο τοτε λογικα πλεον θα το εχω ξεπερασει το προβλημα.. το θεμα ειναι να μην περασω την καλυτερη δεκαετια της ζωης μου με καραφλα! μετα τα 30 τα προβληματα μου θα ειναι αλλα! Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα η κατασταση μου..

sadman73

Member
3500 και πανω grafts να υπολογιζεις φιλε για μια αξιοπρεπη εικονα-(ΟΧΙ 18χρονου) με τη προυποθεση να φυτρωσει τουλαχιστον το 90% των μοσχευματων Θελει μεγαλη προσοχη στην επιλογη γιατρου,και οχι βιαστικες κινησεις,εφοσον εισαι σε μικρη ηλικια,και η ΑΑ σε σενα εξελισεται.Πρεπει να κινηθεις συντηρητικα,αν κανες μμ,γιατι σιγουρα θα χρειαστεις και δευτευρη.Nομιζω οτι πρεπει να περιμενεις λιγο κανα δυο χρονια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπερα παιδια. Ειμαι 23,5.Ειμαι χρονια στο φορουμ και εχω ριξει πολυ διαβασμα σε πολλα θεματα πανω στην τριχόπτωση . Η τριχοπτωση ξεκινησε στα 18 .τα τελευταια 3 χρονια εφαρμοζα big 3 αλλα το τελευταιο 6μηνο τα εκοψα ολα μαχαιρι και πηρα αποφαση για μεταμοσχευση-σεις ωστε να απαλαγω μια και εξω απο τα φαρμακα και το προβλημα γενικοτερα.
Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας αφου δειτε τις φωτο μου να μου πειτε περιπου ποσα grafts θα χρειστω κυριος για μπροστα Α και Β ζωνη.Εγω νομιζω για αρχη να κινηθω καπου στα 2000 grafts ισως και λιγο παραπανω αλλα φοβαμαι το shock loss στις μαμα τριχες.. δεν εχουμε κανενα με αραιωση στο σοι ειμαι ο πρωτος και δν ξερω μεχρι που θα φτασει γιαυτο θελω να κινηθω συντηρητικα. Το καλο ειναι οτι η δοτρια μου φαινεται καλη Σας εχω βαλει και φωτο. Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για τις κλινικες D*I και H*C.
καλησπερα.
πας να κανεις τραγικο λαθος,συνεχιζεις θεραπεια ξεχνας μεταμοσχευση.
αν εκοψες φινα λογω παρενεργειων καλος, αν οχι ξεκινησε την αμεσα.
οσες μεταμοσχευσεις και να κανεις δεν θα φτασει ποτε αυτα που θα σου κρατησει η φινα,ασε που θα δεις δραματικη αραιωση χωρις φιναστεριδη,και δεν ειμαι υπερ του συγκεκριμενου χαπιου...

poseidonas77

Well-Known Member
μηπως αυτος ο θειος ειναι γαμπρος στο σοι η ειναι αδερφος του παππου σου???
αμα ειναι στη δευτερη περιπτωση ψαξε πληροφοριες ποτε αρχισε να χανει μαλια και σε ποια ηληκια ξεκαθαρισε το τοπιο...δε λεω να πηγε 80 και να εγινε norwood 5 καταλαβαινεις τι εννοω...
αστα να πανε αδερφε αμα ισχυει οτι το κολογονιδιο πηδαει γενιες τη βαψαμε....
εισαι δυσκολη περιπτωση...κοιτα και αυτο που σου λεει ο καπα διοτι το κολοφαρμακο αυτο μπορει να σε κρατησει χρονια..και αμα πας και μετα στη ντουντα μπορει να κερδισεις 10ετια...αμα παρακολουθεις το φορουμ θα διαβαζεις οτι εχουμε καποιες αχτιδες φωτος με νεες θεραπειες στο προσκηνιο...αρα με φινα
και μια καλη μμ(προσευχη να φυτρωσουν ολλα ) εγινες norwood 1...και βλεποντας και κανοντας αλλα...
το κολοφαρμακο αυτο μπορει να σου τσακισει την σεξουαλικη σου ζωη...ειναι το αγιο δισκοποτηρο του σατανα..δυστηχως και σε αυτο ατυχοι ειμαστε...μια γ@μημενη θεραπεια υπαρχει στο συμπαν να δουλευει και αυτη με ρισκο στο σεξουαλικο...τι να σου πω πραγματικα με αγχωσες διοτι στη θεση σου δεν θα ηξερα τι να εκανα...η λογικη λεει να περιμενεις καποια χρονια με μινοξ χωρις φινα να δεις που παει το πραμα αλλα εισαι και μικρος και θες τη ζωη σου πισω!!!!σε καταλαβαινω..αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω...

Δημητρης38

Active Member
Bρε το παιδακι ειναι 23 χρονων που πατε να το μπλεξετε με φινα και αντιανδρογονα.
Fina πηρε ο αδερφος μου που ειναι 3 χρονια μικροτερος απο εμενα για να μην παθει την επιθετικη τριχοπτωση που επαθα εγω και δεν τον επιασε. Μαλιστα τα χανει και γρηγοροτερα απο εμενα και εχω και τυψεις που του την προτεινα παντρεμενος ανθρωπος ο αδερφος μου με ιστορικα καρκινου στην οικογενεια. Ο αλλος σημερα εγραψε οτι ειναι 22 χρονων επαιρνε φινα και του κρατησε τριχες και αν δειτε την φωτο ειναι norwood6 τουλαχιστον . Η δερματολογος του, ηταν καθετα αρνητικη στην ληψη αντιανδρογονου αλλα αυτος επηρρεαστηκε απο οσα γραφουμε στο Φορουμ και την ξεκινησε παλι. Τι να σωσει δεν μπορεσα να καταλαβω.

------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλος ακου
Εαν εισαι αποφασισμενος να κανεις μ/μ καταρχην θα πρεπει να βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη.
Επισης θα ερθεις σε επαφη με την κλινικη που θελεις να σε αναλαβει και θα κλεισεις ενα ραντεβου με τον υπευθυνο να σε δει απο κοντα και να μιλησετε. Εσυ θα τον ακουσεις προσεχτικα και θα αποφασισεις τι θελεις να κανεις.
Το φορουμ σου εγραψε οτι εισαι μικρος ακομα και πρεπει να περιμενεις να δεις πως θα εξελιχθει η κατασταση σου.
Λαμβανεις σοβαρα ολες τις πληροφοριες και αποφασιζεις.. it's up to you και εδω ειμαστε εμεις για οτι πληροφορια θελεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα σας δωσω ενα προχειρο παραδειγμα για να καταλαβετε τι ειναι φιναστεριδη και τι μεταμοσχευση.
ο φιλος εδω εχει χασει καπου στα 30.000 graft ηδη μπορει και 40.000.
μελοντικα βαση ηλικιας του θα παει για ενα nw5 ανετα και λιγο λεω, μπορει και 6.
αν παει nw5 θα εχει χασει καπου στα 60.000graft.
τι να σου κανουν τα 5.000 που μπορει να δωσει η δοτρια?και παλι θα δωσεις ενα 12χιλιαρο τουλαχιστον γι αυτα.
αν μου κανανε μια προταση η οποια θα ελεγε μπορεις να παρεις φιναστεριδη χωρις παρενεργειες αλλα θα δωσεις 10.000 χαλαρα θα το εκανα.
αν μου λεγανε να δωσω 10.000 για να βαλω 3,500graft για να καλυψω τον μισο μου δεξι κροταφο απλα θα γελουσα
η ωμη αληθεια.
και η αποφαση δικη του

Δημητρης38

Active Member
θα σας δωσω ενα προχειρο παραδειγμα για να καταλαβετε τι ειναι φιναστεριδη και τι μεταμοσχευση.
ο φιλος εδω εχει χασει καπου στα 30.000 graft ηδη μπορει και 40.000.
μελοντικα βαση ηλικιας του θα παει για ενα nw5 ανετα και λιγο λεω, μπορει και 6.
αν παει nw5 θα εχει χασει καπου στα 60.000graft.
τι να σου κανουν τα 5.000 που μπορει να δωσει η δοτρια?και παλι θα δωσεις ενα 12χιλιαρο τουλαχιστον γι αυτα.
αν μου κανανε μια προταση η οποια θα ελεγε μπορεις να παρεις φιναστεριδη χωρις παρενεργειες αλλα θα δωσεις 10.000 χαλαρα θα το εκανα.
αν μου λεγανε να δωσω 10.000 για να βαλω 3,500graft για να καλυψω τον μισο μου δεξι κροταφο απλα θα γελουσα
η ωμη αληθεια.
και η αποφαση δικη του

Σκεψου και το αλλο ομως
Μιλαμε για εναν νεο ανθρωπο που στην καλυτερη ηλικια αντιμετωπιζει προβλημα τριχοπτωσης και αποκτα γεροντιστικη οψη. Κατι που ψυχολογικα ειμαι σιγουρος πως τον επηρεαζει σε υπερβολικο βαθμο.
Οχι οτι αν γινει 30-40-50 κτλ κτλ δεν θα το απασχολει...αλλα σε αυτες τις ηλικιες τουλαχιστον θα βλεπει και αλλους σαν αυτον στον περιγυρο του και θα το αντιμετωπιζει καλυτερα παρα τωρα στην ηλικια που ειναι.

Βλεπει την μ/μ σαν μια λυση στο προβλημα του και υποσυνειδητα δεν στεναχωριεται γιατι ελπιζει πως ξερει τον τροπο να το αντιμετωπισει. Κατι που ολοι εμεις ξερουμε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για μεγαλα περιστατικα norwood... ..
αλλα αντε να του δωσεις να καταλαβει τωρα νεο παιδι (και οχι αδικα)

Κατα τα αλλα συμφωνω σε οσα εγραψες (εκτος απο την Φινα)

kapa

Μέλος του προσωπικού
Σκεψου και το αλλο ομως
Μιλαμε για εναν νεο ανθρωπο που στην καλυτερη ηλικια αντιμετωπιζει προβλημα με την κωλοκαραφλα και αποκτα γεροντιστικη οψη. Κατι που ψυχολογικα ειμαι σιγουρος πως τον επηρεαζει σε υπερβολικο βαθμο.
Οχι οτι αν γινει 30-40-50 κτλ κτλ δεν θα το απασχολει...αλλα σε αυτες τις ηλικιες τουλαχιστον θα βλεπει και αλλους σαν αυτον στον περιγυρο του και θα το αντιμετωπιζει καλυτερα παρα τωρα στην ηλικια που ειναι.

Βλεπει την μ/μ σαν μια λυση στο προβλημα του και υποσυνειδητα δεν στεναχωριεται γιατι ελπιζει πως ξερει τον τροπο να το αντιμετωπισει. Κατι που ολοι εμεις ξερουμε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει για μεγαλα περιστατικα norwood... ..
αλλα αντε να του δωσεις να καταλαβει τωρα νεο παιδι (και οχι αδικα)

Κατα τα αλλα συμφωνω σε οσα εγραψες (εκτος απο την Φινα)
με λιγα λογια η φιναστεριδη εχει να του κρατησει ακομα 30.000graft ενω η μεταμοσχευση με πολυ χρημα εχει να δωσει 5.000.
ειναι το σκεπτικο λαθος...
παντα υπο την προυποθεση οτι δεν εχει παρενεργειες.
ειναι μολις 23 χρονων και αν κρινω οτι τα τελευταια χρονια ακολουθει αυτην την θεραπεια θα φτασει nw6 πριν τα 30.
προκειται για επιθετικη αραιωση

Stripar

Established Member
Όπως τα λέει ο @kapa είναι !

Τώρα άν κάποιοι δέν μπορούν να καταπιούν την αλήθεια-χάπι...
Ας συνειδητοποιήσουν τουλάχιστον ότι αργά ή γρήγορα θα χάσουνε σίγουρα την "μάχη" και πιθανόν και τον "πόλεμο".

Βέβαια ακόμα και αυτό είναι μια "νίκη" , αν σκεφτεί κανείς ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν αξίζει κάποιος να ασχοληθείς καθόλου αν δεν είναι αποφασιμένος να πάρει κάποια ρίσκα…

Που και η μτχ , αυτή κάθε αυτή και αυτή ρίσκο είναι...

Τελευταία επεξεργασία:

salonikios30

Active Member
με λιγα λογια φιλε μου (ασχετα αμα δεν το συμεριζεσαι) αποδεξου την πραγματικοτητα......εχεις διαχυτη αραιωση και εισαι μικρος για μ.μ ( χωρις να ειμαι απο τα εμπειρα μελη αλλα ξημερωμαζιαζομαι στο forum)

Black-Wolf

New Member
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας επι του προβληματος. Αρα εαν καταλαβα καλα ξανα αρχιζω θεραπειες να κρατησω οτι μπορω και στο μελλον αφηνουμε ανοιχτο το ενδεχομενο της μμ..Απο φινα επερνα propecia 1 καθε μερα απο παρανεργειες ειχα αραιο σπερμα και ισως οχι τοσο δυνατες στησεις (αυτο ισως οφειλεται και σε πεσμενη ψυχολογια). Πραγματικα τωρα που την εκοψα ξανανιωσα και θα ηθελα να την αποφυγω οσο ειναι δυνατο.. Εαν βαλω καποιο τοπικο DHT blocker? Θα κανει δουλεια? Σκεφτομαι να μπω σε προγραμμα παλι με μινοξ μια φορα την μερα μαζι με shen min που διαβασα εδω οτι κανει καλα ή to folligen + fungoral shampoo. Με τις μμ παντως θα παω σε consultations με τις ανω κλινικές να δω τι θα πουν και αυτοι και θα επανελθω! Αυριο ερχεται ο φιουρης θεσνικη αλλα δυστηχως μου ειπε οτι γεμισαν οι θεσεις για ραντεβου..μα τι γινετε ολοι για μμ εκει πανε?

Μπλουζα