Μεταμοσχευση ελλαδα-κυπρο

mimis giova

Active Member
φιλε μετα την φινα τα αλλα ειναι νερακι.. με τα τοπικα δεν κανεις τιποτα.. δεν πρωτινω φινα..οπως δεν την πιρα κ εγω..αλλα ειναι οτι καλητερο με τα δεδομενα που εχουμε ως τωρα.η επιλογη δικη σ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας επι του προβληματος. Αρα εαν καταλαβα καλα ξανα αρχιζω θεραπειες να κρατησω οτι μπορω και στο μελλον αφηνουμε ανοιχτο το ενδεχομενο της μμ..Απο φινα επερνα propecia 1 καθε μερα απο παρανεργειες ειχα αραιο σπερμα και ισως οχι τοσο δυνατες στησεις (αυτο ισως οφειλεται και σε πεσμενη ψυχολογια). Πραγματικα τωρα που την εκοψα ξανανιωσα και θα ηθελα να την αποφυγω οσο ειναι δυνατο.. Εαν βαλω καποιο τοπικο DHT blocker? Θα κανει δουλεια? Σκεφτομαι να μπω σε προγραμμα παλι με μινοξ μια φορα την μερα μαζι με shen min που διαβασα εδω οτι κανει καλα ή to folligen + fungoral shampoo. Με τις μμ παντως θα παω σε consultations με τις ανω κλινικές να δω τι θα πουν και αυτοι και θα επανελθω! Αυριο ερχεται ο φιουρης θεσνικη αλλα δυστηχως μου ειπε οτι γεμισαν οι θεσεις για ραντεβου..μα τι γινετε ολοι για μμ εκει πανε?
Σίγουρα η φίνα έχει τα ρίσκα της αλλα είσαι και πιτσιρικάς αλλα έχεις ώριμη σκέψη και αυτό έιναι καλό .

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ξεκινα finar που πιστευω ειναι πιο ηπιο χαπι απο proscar & propecia και δες πως θα πας.
Εγω αυτο περνω και ειμαι σταθερος,δεν εχω δει διαφορα στο μαλλι.
Κατα ταλλα ισως περιμενα ακομη 2 χρονακια στην θεση σου,αλλα στα 25 θα κανα κινηση για μεταμοσχευση.
Δεν θα αντεχα να με βλεπω σαυτην την κατασταση τοσο νεος.
Βεβαια με τα παλια δεδομενα πριν 11 χρονια που ημουν 25 και εφοσον υπηρχε ενημερωση στο ιντερνετ δεν θα κανα τιποτα μαλλον.
Πλεον εχουμε ελπιδες.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν είσαι καλός υποψήφιος για μμ φίλε μου γιατί έχεις επιθετικότατη τριχόπτωση σε μικρή ηλικίας και διαφαίνεται ο σχηματισμός μεγάλου nw. Μην σπαταλάς χρόνο να αναλύεις κληρονομικότητες. Εαν δεν θες να κάνεις θεραπεία, θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς καν με το σπορ της μμ, θα χαλάσεις τρελό χρήμα και ποτέ δεν θα ικανοποιηθείς. ΜΜ έχει νόημα να κάνεις σε μικρά προς μεσαία nw, με σχετικά σταθεροποιημένη τριχόπτωση ή χρήση ισχυρής θεραπείας. Το να σου πω πάρε φίνα, δεν θέλω, ειναι ύπουλο φάρμακο με άγνωστες συνέπειες σε βάθος χρόνου. Θα σου ομολογήσω όμως πως ειναι το μόνο που ίσως σε σώσει. Φίνα, και μινοξ. Μπορείς να ξεκινήσεις με propecia μισό χάπι την ημέρα (0,5 mg ημερήσια δηλαδή) και να δεις πως θα πας. Εναλλακτικά πάλεψε το μόνο με μινόξ και τόπικ αλλά σύντομα το τόπικ δεν θα πιάνει στο κρανίο και η μμ στο ξαναλέω, ειναι σπορ περίεργο, και στον καλύτερο να πας, με δότρια μέτρια και τεράστια αραίωση, τα μοσχεύματα απλά δεν φτάνουν για να πεις πως έχεις έστω ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Είσαι μικρός και για μμ και για θεραπεία, αλλά προτιμότερο να ρισκάρεις με θεραπεία παρά με μμ απο τώρα.

gianniskritikos2

Active Member
Ρε παιδιά γιατι όλοι θεωρείτε ως δεδομένο οτι οποίος αραιώνει απο 20 θα ειναι nw 6 καποτε ;;; Ο πατερας μου εχω φωτο 23 να εχει όσα μαλλιά εχει τωρα και ειναι κοντα 60 nw4 στα 23 και τωρα το ιδιο εγω εχω την εντύπωση πως εχουμε στο Dna να χάσουμε καποιες τρίχες αυτες ητα ξεκηνησεις η αραίωση στα 20 η στα 30 το ιδιο ειναι ειναι προγραμματισμένες να πέσουν καποιες συγκεκριμένες τρίχες τι σχεση εχει η ηλικια ...

poseidonas77

Well-Known Member
συμφωνω απολυτα με τον γιαννη....εγω αραιωσα το 2002 ..απο τοτε ειμαι στην ιδια κατασταση....
μαλιστα μουταριξε τοσο γρηγορα που δεν πηρα χαμπαρι...τωρα παταω στα 40 και κοιτοντας φωτο απο το 2002 τωρα ειμαι σε καλυτερη κατασταση λογο μινοξ .....εαν επαιρνα και φινα ισως να ξεχνουσα για πολλα χρονια το προβλημα η να κανω μμ....ελπιζω μηπως σταθουμε τυχεροι και βγει θεραπεια με τα αποτελεσματα της φινας χωρις τα ρισκα της....ειμαι αισιοδοξος ..γιατι ετσι πρεπει να ειμαι!!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Τότε ας περιμένει το παιδί μερικά χρόνια να δει που θα πάει και αποφασίζει, κάνοντας έστω μια θεραπεία παράλληλα. Οι περιπτώσεις σας ειναι σπάνιες, συνήθως τέτοιος βαθμός αραίωσης σε τόσο μικρή ηλικία οδηγεί σε μεγάλα nw.

gianniskritikos2

Active Member
πιστευω πρεπει να υπολογιζει ότι στο μελλον θα χασει όλα αυτά γιατι είναι ποιο λεπτεσ οι τριχες τα υπολιπα φενεται να μξν είναι πειραγμενα από αα μπορει να χασει και από τα αλλα αλλα αυτά που δειχνω σε καποια χρονια λογικα θα τα χασει σιγουρα....

Συνημμένα

• 20150425_132604.jpg
    20150425_132604.jpg
    366.9 KB · Προβολές: 46

Corfu Rider

Active Member
Διάβαζα χθες στο internet για μμ μέσω 'κλωνοποίησης' υγειών και δυνατών θυλακίων..
Υπάρχει καμία πιθανότητα να εφαρμοστούν αυτά τα concepts στην πράξη και σε ορίζονται πχ 2ετίας??

Μπλουζα