Μεταμοσχευση, βοηθεια και γνωμες. σας ευχαριστω :)

Angel13

Member
Νομιζω οτι οι 2 γιατροι που κοιταζω πετυχαινουν πολυ καλες πυκνοτητες, που μαλιστα δεν θελω καν, η καλυτερα δεν μπορω να φτασω με το θεμα που εχω και να θελα. Οποτε στην πυκνοτητα που θελω και με τα grafts που θα βαλω θα ειμαι μια χαρα πιστευω :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Νομιζω οτι οι 2 γιατροι που κοιταζω πετυχαινουν πολυ καλες πυκνοτητες
Πολύ σωστά!!!

Βασικα αποψη κ μαλιστα προσωπικη εχω για τον Ευαγγελατο τον Ηλια.Θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατος στην δουλεια του.Για τον Παπανικολαου επισης ξερω οτι ειναι πολυ καλος κ εμπειρος.Υπαρχουν κ αλλοι βεβαια εμπειροι.Εχω μεινει ευχαριστημενος απο την dhi παρολο που εκανα 2 φορες μμ σε μικρο χρονικο διαστημα για να δω το αποτελεσμα που ηθελα.Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα οσο εχει ο φιλος.Εγω επιμενω παντος στο να βρεις καποιους ανθρωπους με τοσο μεγαλο προβλημα και να συζητησεις μαζι τους.Τον n094 μπορεις να τον δεις αν πας στην dhi στην Αθηνα.Απο εκει κ περα προσπαθησε να βρεις κ αλλους που να εχουν επιχειρησει κατι τετοιο κ απο αλλες κλινικες.μην βιαστεις φιλε.Ναι οι μεταμοσχευσεις εχουν παει μπροστα τα τελευταια χρονια κυριως ομως στο τομεα της φυσικοτητας κ οχι στον τομεα της πυκνοτητας.Εσυ χρειαζεσαι και τα 2.
Τελείως ΑΣΤΟΧΟ το επιχείρημά σου @ΜΙΚΕΣ!

Δέν μπορούμε να συγκρίνουμε τα 30-35/ανά τετραγωνικό της DHI που με τα χίλια ζόρια τα φτάνει και αυτό με Choi-Implanters...
Με τα 45-60 του Bissanga ή τα 60-75 του Dense Pack του Hasson !!!

Έλεος...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει δουλειες του Bissanga η του Hasson οποτε δεν εχω αποψη.Για Ελλαδα κ Κυπρο εχω.Το θεμα πυκνοτητας ειναι καθαρα θεμα σχεδιασμου.ο γιατρος θα βαλει οσα εχουν κανονιστει.Δεν νομιζω δηλ οτι ειναι θεμα ικανοτητας.Καλη επιτυχια στον φιλο σε οτι αποφασισει και να ενημερωνει το site οσο μπορει.

Stripar

Established Member
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει δουλειες του Bissanga η του Hasson οποτε δεν εχω αποψη.

Επειδή όμως , εγώ έχω δεί από κοντά δουλείες άλλων γιατρών όπως Rahal & Erdogan και αρκετές μάλιστα (Καναδά έκατσα 10 ημέρες , και Τουρκία 2-3 και είδα πάνω απο 15 περιστατικά στο σύνολο) σύν ότι έχουμε ένα μέλλος τον Πάνο που έκανε Hairline Dense Pack στον Hasson και έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς που τον είδανε από κοντά όταν είχε κλείσε 14-16μηνο (χωρίς Topic) το οποίο αποτέλσμά του , τους είχε αφήσει άναυδους (όσον αφορά την πυκνότητα)...θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου :

Το θεμα πυκνοτητας ειναι καθαρα θεμα σχεδιασμου.ο γιατρος θα βαλει οσα εχουν κανονιστει.Δεν νομιζω δηλ οτι ειναι θεμα ικανοτητας.

Και να πώ ότι είναι :
ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ !!!...απλά όσα δέν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ή τα βαφτίζει "θέμα σχεδιασμού" όπως είπες...
(2-3 συνεδρίες για να φτάσουν το αποτέλεσμα - πυκνότητα άλλων που επιτυγχάνουν με το καλημέρα )

Καλή επιτυχία στον φίλο και απο εμένα...άν και από ότι έχω καταλάβει ΔΕΝ την πολύ χρειάζεται , γιατί κινείτε μεθοδικά , έξυπνα & σοβαρά...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε stripar εγω λεω απλα την γνωμη μου.Μπορει να εχω δικιο μπορει κ οχι.Οποιος θελει μπορει να παει σε Ραχαλ χασον Μπισανγκα και να δωσει ενα καρο λεφτα.Εγω παντος αποφασισα να την κανω Ελλαδα κ δεν το μετανοιωσα παρολο που ταλαιπωρηθηκα.Ο φιλος ειναι διαφορετικη περιπτωση κ χρειαζεται τα 5πλασια μοσχευματα απο αυτα που εβαλα εγω.Και ξαναλεω για τελευταια φορα οτι ειναι δυσκολη περιπτωση κ δεν ξερω αν αξιζει καν να μπει σε τετοια διαδικασια ακομα κ αν τον αναλαβει ο καλυτερος γιατρος του κοσμου.Καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους και μην υποκινουμε καποιον λεγοντας οτι κινειται εξυπνα μεθοδικα κτλ να ξοδεψει ενα σωρο λεφτα για ενα μετριο το πολυ αποτελεσμα.Για αυτο του εχω πει να ψαξει να δει περιπτωσεις παρομοιες.

Stripar

Established Member
Φίλες @ΜΙΚΕΣ

Σίγουρα δέν είναι ανάγκη να συμφωνούμε....όμως επειδή και εμένα μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους:

Πώς είναι να δυνατόν να μιλάς για υποκίνηση , επειδή κάποιος λέει ότι ένα μέλος κινείται έξυπνα , μεθοδικά και σοβαρά...που ούτε σι άλλως το κάνει έκτων πραγμάτων!...

Όταν εσύ από την άλλη :

Εγω επιμενω παντος στο να βρεις καποιους ανθρωπους με τοσο μεγαλο προβλημα και να συζητησεις μαζι τους.
να ψαξει να δει περιπτωσεις παρομοιες.
Και ποίον προτείνεις να δεί?...μια παρόμοια περίπτωση που απο NW6 έγινε ΝW1

.Τον n094 μπορεις να τον δεις αν πας στην dhi στην Αθηνα..
Τον Πωλητή των Consultations της κλινικής σου , της DHI !!! :eek:

Λίγο διακριτικότητα…ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Στο μέλος που μετακόμισε Νέα Υόρκη και πήγε για μτχ στον Feller...θυμάσαι τί έλεγες?...:
φιλε μου πολλα τα λεφτα.Δεν εχω ακουσει τιποτα για την συγκεκριμενη κλινικη αλλα εδω Ελλαδα υπαρχουν πλεον καλες κλινικες
Ο άνθρωπος θα πάει Νέα Υόρκη ούτως ή άλλως και εσύ του λες να έρθει Ελλάδα για μμ;
Είμαστε με τα συγκαλά μας;

SERIOUSLY?...?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
στο συγκεκριμενο νημα ειχα απολογηθει κ ειχα πει οτι ηταν λαθος μου διοτι δεν ειχα καταλαβει οτι ο συγκεκριμενος χρηστης θα μενει μονιμα Αμερικη.Μου αρεσει παντος οτι με παρακολουθεις στο τι γραφω.Απο εκει κ περα ναι επιμενω να δει ατομα με τοσο μεγαλο προβλημα και τυχαινει να εχω δει μονο τον N094.Παντος μου αρεσει οτι γραφεις αυτα που βολευουν απο οσα εχω πει ωστε να ερθεις σε αντιπαραθεση μαζι μου.Γιατι δεν γραφεις οτι εχω επανελιμενα αναφερει οτι ειναι τεραστιο ρισκο να μπει σε μμ ενα τοσο μεγαλο NW ΑΚΟΜΑ και με τον καλυτερο γιατρο του κοσμου.Καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει εδω μεσα ο πολεμος μεταξυ μας και να εστιασουμε στο να βοηθησουμε καποιους χρηστες λιγοτερο εμπειρους χωρις γκρινιες.Για πες εσυ τι του προτινεις?Να δωσει 20 χιλιαρικα και να παει εκει που ειχες παει εσυ?Εισαι σιγουρος οτι θα λυσει το προβλημα του και θα εχει ενα αξιοπρεπεστατο αποτελεσμα?

Stripar

Established Member
@ΜΙΚΕΣ ...

Και βέβαια σε παρακολουθώ , όπως και παρακολουθώ ότι γράφεται στο forum τα τελευταία τρία χρόνια (ειδικά αυτά που κάνουν μπάμ) είτε με ενδιαφέρουν άμεσα , είτε έμμεσα.

Αυτό γιατί όταν πριν μερικά χρόνια ήρθα και εγώ αντιμέτωπος με το πρόβλημά μου (όπως όλοι μας) αποφάσισα να ασχοληθώ , διαβάσω (ακόμα και σκουπίδια) , αποκτήσω γνώσεις - εμπειρίες τρίτων αλλά και δικιές μου προκειμένου να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου όσο ποιο αποτελεσματικά γίνεται & χωρίς λάθη , δεδομένου ότι η λύση για την Α.Α δεν έχει βρεθεί και πολύ αμφιβάλω και άν βρεθεί , συνεπώς θα πρέπει να παλεύω με ημίμετρα όπως και αρκετός κόσμος προκειμένου να δαμάσω την ματαιοδοξία μου!.

Τώρα ΔΕΝ γράφω ότι με βολεύει όπως λές...αλλά είναι αδύνατο όπως καταλαβαίνεις να ψάξω και να βρώ και να επισυνάψω ΟΛΕΣ τις αναρτήσεις κάποιου , απλά εστιάζω στα βασικά "Up to the point" που λένε , για συντόμευση χρόνου και ΔΕΝ είναι ο σκοπός μου να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου , όπως και εσένα φαντάζομαι (άσχετα τα σχόλια που υπονοούσες μερικά πόστ παραπάνω) , απλά να απαντήσω σε ότι θεωρώ ότι με θίγει , διαστρεβλώνει την πραγματικότητα , παραπληροφορεί ή προπαγανδίζει!.

Τώρα όσον αφορά την προτροπή σου να σταματήσει ο "¨ΠΟΛΕΜΟΣ" μεταξύ μας και η γκρίνια...θα σου πώ ότι εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς!.

Το να έχεις διαφορετική άποψη απο κάποιον ΔΕΝ σημαίνει και απόλυτα ότι έχεις βάλει κράνος , έχεις καθαρίσει τα όπλα σου και ετοιμάζεσαι για μάχη , αρκεί να το κάνεις με δημοκρατικό ύφος και ήθος...φαντάσου για παράδειγμα:

Αν όλοι σε αυτό το fοroum συμφωνούσαν στα πάντα τα τελευταία χρόνια και για να σε βοηθήσω θα στο πάω λίγο μακρύτερα...άν όλοι συμφωνούσαν ότι η DHI είναι η καλύτερη κλινική.:D

Ούτε HDC θα υπήρχε ούτε MHRC ούτε ένα κάρο κλινικές στον κόσμο , δέν θα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους , ούτε ιατρικός , ούτε οικονομικός....ΌΛΟΙ θα έτρεχαν στη DHI να έπαιρναν ότι δουλειά τους έκανε στην τιμή που θα τους έδινε (γιατί θα ήταν και μονοπώλιο) , το forum δεν θα είχε λόγο ύπαρξης ΚΑΝ , και πολύ αμφιβάλω άν η DHI θα είχε εξελιχτεί ΚΑΝ (όπως έχει τα τελευταία χρόνια) γιατί ΔΕΝ θα είχε λόγο απλά να το κάνει.

Να χαίρεσαι όταν σε μια κοινωνία ιντερνετική η μή υπάρχει πολυλογία & διαφορετικότητα στις απόψεις γιατί αυτό σημαίνει πρόοδος , που αυτός νομίζω είναι και ο αυτοσκοπός του forum και των μελλών που είναι εδώ.Να βελτιώσουν την εικόνα τους δηλ. κατά τον πιό ασφαλές , ποιοτικό και cost effective τρόπο

Όσο αφορά το "παράπoνο" που βγαίνει απο αυτήν την πρόταση:
Γιατι δεν γραφεις οτι εχω επανελιμενα αναφερει οτι ειναι τεραστιο ρισκο να μπει σε μμ ενα τοσο μεγαλο NW ΑΚΟΜΑ και με τον καλυτερο γιατρο του κοσμου.

Ναί το έχεις κάνει!...και θα συμφωνήσω μαζί σου , αλλά μέχρι εκεί !!!

Γιατί την ίδια στιγμή που το γράφεις , μία πρόταση παραπάνω γράφεις αυτό:
Απο εκει κ περα ναι επιμενω να δει ατομα με τοσο μεγαλο προβλημα και τυχαινει να εχω δει μονο τον N094.

Και όπως καταλαβαίνει ένας νοήμων άνθρωπος αυτό είναι άκρως ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΌ !!!

Να λές ότι είναι ρίσκο ένα μεγάλο NW να πηγαίνει για μτχ ακόμα και στον καλύτερο γιατρό του κόσμου (και να εκφράζεις και παράπονο ότι δέν στο προσάπτω ότι το λές) και την ίδια στιγμή να προτείνεις και πάλι να δεί απο κοντά τον N094 που όλος τυχαίος είναι ο πωλητής των Consultations της DHI , όλος τυχαίος ήταν NW6 και έγινε NW1 (αναιρεί το επιχείρημά σου για μεγάλο NW ρίσκο μτχ) και όλος τυχαίος έκανε την μτχ στην κλινική σου , και που όλος τυχαίος την εποχή που την έκανε η DHI ΔΕΝ ήταν το καλύτερο χαρτί της Ελληνικής αγοράς (αναιρεί το επιχείρημά σου ΑΚΟΜΑ και στον καλύτερο γιατρό του κόσμου)!!!.

Τυχαίο?...ΔΕΝ νομίζω!

Σίγουρα πάντως είναι ρίσκο η μτχ σε ένα μεγάλο NW...πηγάζοντας όμως από αυτά που προανέφερες και δεδομένου ότι ξέρουμε την ιστορία του n094 προκύπτει ότι:

Όταν ένα NW5-6 θέλει να γίνει ΝW1-2 είναι εφικτό αρκεί ο ίδιος ο ασθενής να δέίξει αποφασιστικότητα, διορατικότητα , ρεαλισμό, επιμονή και προσήλωση στον στόχο του.Αν δέν κάνει ΛΑΘΗ ακόμα και σε μία μέτρια κλινική να πάει υπάρχει πιθανότητα να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα...πηγαίνοντας όμως σε ένα καλύτερο , εμπειρότερο γιατρό που επιτυγχάνει καλύτερες ή και διπλάσιες πυκνότητες , με καλύτερες τεχνικές και εργαλεία μεγιστοποιεί τις πιθανότητες να πάρει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και μικρότερα-λιγότερα ρίσκα!!!.

Τώρα άν αξίζει κάποιος να δώσει το κάτι τίς παραπάνω?...Εμένα η ζωή μου , μου έχει δείξει ότι , ΌΤΙ πληρώνεις - παίρνεις.
Όπως & η ιστορία αυτού του forum & οι πολυάριθμες ιστορίες των μελλών του , όπου πέσανε σε λάθος χέρια , χάσανε grafts , καταστρέψανε δότριες , κάνανε την μία μτχ μετά την άλλη για να αποκαταστήσουνε το πρόβλημα της προηγούμενης , κάποιοι τα καταφέρανε , κάποιοι άλλοι όχι , άλλοι αποδέχτηκαν το μοιραίο και τα λάθη που τους οδήγησαν εκεί , άλλοι πάνε σε ψυχολόγους για να τους προετοιμάσει για το μέλλον...

Σίγουρα τα grafts , τα ψυχικά αποθέματα που χάσανε και η ταλαιπωρία που υπέστησαν είναι πολύ πιό πολύτιμα και ανεκτίμητα απο μερικά χιλιάδες ευρώ παραπάνω που θα δίνανε εξ αρχής για να αποφεύγανε όλα τα ευτράπελα .

Φιλικά...

Υ.Γ:Εγώ ΔΕΝ έχω πάει (κάνει) ακόμα πουθένα...είμαι απο αυτούς που το ξεψαχνίζουν ΠΡΙΝ φάνε...

Τελευταία επεξεργασία:

sven

Active Member
Για μένα το πρώτο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι το θέμα πυκνότητας και φυσικότητας που ακούστηκε αλλα να φυτρώσουνε αρχηκά και να μην έχεις μια μέτριοτατη επανέκφηση που θα σε χαλάσει εντελως και θα χάσεις απο την δοτρια. Λίγοι ειναι αυτοί που πάνε και βάζουνε π.χ. 1000 grafts και βγαίνουνε τα μισά ; Αν το πρόβλημα ήτανε φυσικότητα - πυκνότητα έκανες εδώ μια μμ και μετά πήγαινες έξω για συμπλήρωμα ώστε να πετύχεις και την πυκνότητα και να διορθωθεί η φυσικότητα.

Κάπως έτσι είμαι και εγώ σε μαλλί,είμαστε δύσκολη περίπτωση. Αν έχεις αρκετό χρήμα και πλούσια δότρια με την σώστη δουλειά σήγουρα θα βγεί κατι θετικό. Δυστυχώς ακόμα και οι top έχουνε αποτυχίες. Όσα περισσότερα θα δώσεις τόσο μειώνεις την πιθανότητα αποτηχίας αλλά δυστηχως αυτο το ποσοστό ποτε δεν μηδενίζεται. Σε βλέπω αποφασισμένο για μμ και σου εύχομαι οποιον γιατρό και επιλέξεις να σου κάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα :)

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Για μένα το πρώτο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι το θέμα πυκνότητας και φυσικότητας που ακούστηκε αλλα να φυτρώσουνε αρχηκά και να μην έχεις μια μέτριοτατη επανέκφηση που θα σε χαλάσει εντελως και θα χάσεις απο την δοτρια. Λίγοι ειναι αυτοί που πάνε και βάζουνε π.χ. 1000 grafts και βγαίνουνε τα μισά ; Αν το πρόβλημα ήτανε φυσικότητα - πυκνότητα έκανες εδώ μια μμ και μετά πήγαινες έξω για συμπλήρωμα ώστε να πετύχεις και την πυκνότητα και να διορθωθεί η φυσικότητα.

Κάπως έτσι είμαι και εγώ σε μαλλί,είμαστε δύσκολη περίπτωση. Αν έχεις αρκετό χρήμα και πλούσια δότρια με την σώστη δουλειά σήγουρα θα βγεί κατι θετικό. Δυστυχώς ακόμα και οι top έχουνε αποτυχίες. Όσα περισσότερα θα δώσεις τόσο μειώνεις την πιθανότητα αποτηχίας αλλά δυστηχως αυτο το ποσοστό ποτε δεν μηδενίζεται. Σε βλέπω αποφασισμένο για μμ και σου εύχομαι οποιον γιατρό και επιλέξεις να σου κάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα :)

Ετσι ακριβως ειναι συμφωνω σε ολα.
Πιστευω ομως πως κανενας Γιατρος στον Πλανητη δεν μπορει να δωσει Πυκνοτητα για πολλους και διαφορους λογους.
Επισης οι φωτογραφιες παραπλανουν και δειχνουν καλυτερα την εικονα απο οτι στην πραγματικοτητα ειναι.

Angel δειχνεις οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα μ/μ και εχεις ερθει σε επαφη με τους μεγαλογιατρους που αναφερεις.
Δεν σου προτεινε κανενας απο αυτους να παρεις Φιναστεριδη ?
Και αν εχεις κανει την συγκεκριμενη θεραπεια, ποια τα αποτελεσματα που ειδες ?

Τελευταία επεξεργασία:

sven

Active Member
Ετσι ακριβως ειναι συμφωνω σε ολα.
Πιστευω ομως πως κανενας Γιατρος στον Πλανητη δεν μπορει να δωσει Πυκνοτητα για πολλους και διαφορους λογους.
Επισης οι φωτογραφιες παραπλανουν και δειχνουν καλυτερα την εικονα απο οτι στην πραγματικοτητα ειναι.

Angel δειχνεις οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα μ/μ και εχεις ερθει σε επαφη με τους μεγαλογιατρους που αναφερεις.
Δεν σου προτεινε κανενας απο αυτους να παρεις Φιναστεριδη ?
Και αν εχεις κανει την συγκεκριμενη θεραπεια, ποια τα αποτελεσματα που ειδες ?

Αν έχει να καλύψει μεγάλη επιφάνεια η πυκνότητα είναι δύσκολο πράγμα.Πολλοί συμβιβάζονται με μέτρια πυκνότητα άλλοι δεν συμβιβάζονται άλλοι δεν κάνουν μετ/σχεις καθόλου γιατί δεν αξίζει άλλοι μπλα μπλα μπλα, είναι ανάλογος τι θέλει ο καθένας μας.

Aς μετρήσει πρώτα την δότρια και με τα βγάζει ένα πλάνο ποσα cm2 μπορεί καλήψει και με τι πυκνοτητα να βάλει και να μείνουν κάμποσα για τα πλαϊνά που ίσως χρειαστεί αργότερα και αν του αρέσει έτσι όπως θα βγούν τα νούμερα εμένα μου περισσέυει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Angel13

Member
Παιδια χαιρετω το φορουμ και παλι :) . Αρχικα δεν υπαρχει λογος για τσακωμους, αν και πιστευω οτι προκειται για υγιη αντιπαραθεση στην προκειμενη περιπτωση :) . Ναι το εχω ψαξει, ναι ξερω πανω κατω τι να περιμενω και πιστεψτε με στις φοτος φαινεται χειροτερα απ οτι ειναι το κεφαλι. Αλλωστε δεν χειροτερευω οσο περναει ο καιρος αλλα καλυτερευω ε πολυ αργο ρυθμο βεβαια. Φιναστεριδη χρησιοποιησα για κανενα μηνα οταν ημουν 19-20 και λογω παρενεργειων την εκοψα. Φυσικα και μου το προτειναν οι γιατροι, αλλα δεν το επεβαλαν. Δεν νομιζω να παρω, εκτος αν δοκιμασω καποιο τοπικο σκευασμα. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τις αποψεις σας, με εχετε βοηθησει ολοι!
Α...εχω δει παρομοιες περιπτωσεις με τη δικη μου και χειροτερες που ειχαν παρα πολυ καλο αποτελεσμα, απ το συγκεκριμενο γιατρο. :)
Χρημα σιγουρα θα σπαταληθει πολυ αλλα ελπιζω πως θα αξιζει ο κοπος :)

irontail

New Member
χαίρεται...παιδιά εγώ πήγα στη d*η ρώτησα δεν μου γέμισαν το μάτι και μετά από ένα μηνα πήγα έκανα τη επέμβαση στον γκ**ρα ,τώρα μετά από περίπου 6,5 μήνες είδα πολύ λίγα αποτελέσματα έως και καθόλου! σκεφτομαι να κανω αλλη μια μεταμοσχευση.. εχετε να μ προτεινεται γ καπου αλου??

Δημητρης38

Active Member
χαίρεται...παιδιά εγώ πήγα στη d*η ρώτησα δεν μου γέμισαν το μάτι και μετά από ένα μηνα πήγα έκανα τη επέμβαση στον γκ**ρα ,τώρα μετά από περίπου 6,5 μήνες είδα πολύ λίγα αποτελέσματα έως και καθόλου! σκεφτομαι να κανω αλλη μια μεταμοσχευση.. εχετε να μ προτεινεται γ καπου αλου??

Ποσα μοσχευματα σου εβαλε φιλε ?

Το κακο με περιπτωσεις οπως η δικη σου δεν ειναι οτι υποφερεις τα πετσοκοματα στα χειρουργεια που αφηνουν ελευθερα να εχυν αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πλουτιζουν εις βαρος ανυποψιαστων πελατων. Ουτε οτι δεν υπαρχει καποια προστασια, εστω ενας στοιχειωδης ελεγχος για τον κοσμο που θα πληρωσει το υστερημα του. Ουτε η απογοητευση απο το απελπιστικο αποτελεσμα. Ουτε οι ουλες και τα σημαδια στην Δοτρια που κληρονομουν για το υπολοιπο της ζωης τους και κανει απαγορευτικη την ξουρα στο κεφαλι.

Αλλα αυτα τα μοσχευματα που καταστρεφουν, πως θα γινει να ξαναβρεθουνε ?

irontail

New Member

Το κακο με περιπτωσεις οπως η δικη σου δεν ειναι οτι υποφερεις τα πετσοκοματα στα χειρουργεια που αφηνουν ελευθερα να εχυν αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πλουτιζουν εις βαρος ανυποψιαστων πελατων. Ουτε οτι δεν υπαρχει καποια προστασια, εστω ενας στοιχειωδης ελεγχος για τον κοσμο που θα πληρωσει το υστερημα του. Ουτε η απογοητευση απο το απελπιστικο αποτελεσμα. Ουτε οι ουλες και τα σημαδια στην Δοτρια που κληρονομουν για το υπολοιπο της ζωης τους και κανει απαγορευτικη την ξουρα στο κεφαλι.

δεν μπορω να σ πω ακριβως ποσα γιατι τοτε ουτε ηξερα τ παω να κανω φιλε μου . εχω αραιωση στο πανω μεροςς τ κεφαλιου και εκεινο το διαστημα ειχα φτασει να μην εχω καθολου μαλι στουσ κροταφουσ ..τωρα απλα εχω πολυ λιγο μαλλι στουσκροταφους και ολο το υπολοιπο κεφαλι ειναι ακομη χειροτερα,,

Μπλουζα