Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ σωστά!!!Νομιζω οτι οι 2 γιατροι που κοιταζω πετυχαινουν πολυ καλες πυκνοτητες
Τελείως ΑΣΤΟΧΟ το επιχείρημά σου @ΜΙΚΕΣ!Βασικα αποψη κ μαλιστα προσωπικη εχω για τον Ευαγγελατο τον Ηλια.Θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατος στην δουλεια του.Για τον Παπανικολαου επισης ξερω οτι ειναι πολυ καλος κ εμπειρος.Υπαρχουν κ αλλοι βεβαια εμπειροι.Εχω μεινει ευχαριστημενος απο την dhi παρολο που εκανα 2 φορες μμ σε μικρο χρονικο διαστημα για να δω το αποτελεσμα που ηθελα.Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα οσο εχει ο φιλος.Εγω επιμενω παντος στο να βρεις καποιους ανθρωπους με τοσο μεγαλο προβλημα και να συζητησεις μαζι τους.Τον n094 μπορεις να τον δεις αν πας στην dhi στην Αθηνα.Απο εκει κ περα προσπαθησε να βρεις κ αλλους που να εχουν επιχειρησει κατι τετοιο κ απο αλλες κλινικες.μην βιαστεις φιλε.Ναι οι μεταμοσχευσεις εχουν παει μπροστα τα τελευταια χρονια κυριως ομως στο τομεα της φυσικοτητας κ οχι στον τομεα της πυκνοτητας.Εσυ χρειαζεσαι και τα 2.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει δουλειες του Bissanga η του Hasson οποτε δεν εχω αποψη.
Το θεμα πυκνοτητας ειναι καθαρα θεμα σχεδιασμου.ο γιατρος θα βαλει οσα εχουν κανονιστει.Δεν νομιζω δηλ οτι ειναι θεμα ικανοτητας.
Εγω επιμενω παντος στο να βρεις καποιους ανθρωπους με τοσο μεγαλο προβλημα και να συζητησεις μαζι τους.
Και ποίον προτείνεις να δεί?...μια παρόμοια περίπτωση που απο NW6 έγινε ΝW1να ψαξει να δει περιπτωσεις παρομοιες.
Τον Πωλητή των Consultations της κλινικής σου , της DHI !!!.Τον n094 μπορεις να τον δεις αν πας στην dhi στην Αθηνα..
φιλε μου πολλα τα λεφτα.Δεν εχω ακουσει τιποτα για την συγκεκριμενη κλινικη αλλα εδω Ελλαδα υπαρχουν πλεον καλες κλινικες
Ο άνθρωπος θα πάει Νέα Υόρκη ούτως ή άλλως και εσύ του λες να έρθει Ελλάδα για μμ;
Είμαστε με τα συγκαλά μας;
Γιατι δεν γραφεις οτι εχω επανελιμενα αναφερει οτι ειναι τεραστιο ρισκο να μπει σε μμ ενα τοσο μεγαλο NW ΑΚΟΜΑ και με τον καλυτερο γιατρο του κοσμου.
Απο εκει κ περα ναι επιμενω να δει ατομα με τοσο μεγαλο προβλημα και τυχαινει να εχω δει μονο τον N094.
Για μένα το πρώτο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι το θέμα πυκνότητας και φυσικότητας που ακούστηκε αλλα να φυτρώσουνε αρχηκά και να μην έχεις μια μέτριοτατη επανέκφηση που θα σε χαλάσει εντελως και θα χάσεις απο την δοτρια. Λίγοι ειναι αυτοί που πάνε και βάζουνε π.χ. 1000 grafts και βγαίνουνε τα μισά ; Αν το πρόβλημα ήτανε φυσικότητα - πυκνότητα έκανες εδώ μια μμ και μετά πήγαινες έξω για συμπλήρωμα ώστε να πετύχεις και την πυκνότητα και να διορθωθεί η φυσικότητα.
Κάπως έτσι είμαι και εγώ σε μαλλί,είμαστε δύσκολη περίπτωση. Αν έχεις αρκετό χρήμα και πλούσια δότρια με την σώστη δουλειά σήγουρα θα βγεί κατι θετικό. Δυστυχώς ακόμα και οι top έχουνε αποτυχίες. Όσα περισσότερα θα δώσεις τόσο μειώνεις την πιθανότητα αποτηχίας αλλά δυστηχως αυτο το ποσοστό ποτε δεν μηδενίζεται. Σε βλέπω αποφασισμένο για μμ και σου εύχομαι οποιον γιατρό και επιλέξεις να σου κάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα![]()
Ετσι ακριβως ειναι συμφωνω σε ολα.
Πιστευω ομως πως κανενας Γιατρος στον Πλανητη δεν μπορει να δωσει Πυκνοτητα για πολλους και διαφορους λογους.
Επισης οι φωτογραφιες παραπλανουν και δειχνουν καλυτερα την εικονα απο οτι στην πραγματικοτητα ειναι.
Angel δειχνεις οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα μ/μ και εχεις ερθει σε επαφη με τους μεγαλογιατρους που αναφερεις.
Δεν σου προτεινε κανενας απο αυτους να παρεις Φιναστεριδη ?
Και αν εχεις κανει την συγκεκριμενη θεραπεια, ποια τα αποτελεσματα που ειδες ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χαίρεται...παιδιά εγώ πήγα στη d*η ρώτησα δεν μου γέμισαν το μάτι και μετά από ένα μηνα πήγα έκανα τη επέμβαση στον γκ**ρα ,τώρα μετά από περίπου 6,5 μήνες είδα πολύ λίγα αποτελέσματα έως και καθόλου! σκεφτομαι να κανω αλλη μια μεταμοσχευση.. εχετε να μ προτεινεται γ καπου αλου??
Ποσα μοσχευματα σου εβαλε φιλε ?
Το κακο με περιπτωσεις οπως η δικη σου δεν ειναι οτι υποφερεις τα πετσοκοματα στα χειρουργεια που αφηνουν ελευθερα να εχυν αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πλουτιζουν εις βαρος ανυποψιαστων πελατων. Ουτε οτι δεν υπαρχει καποια προστασια, εστω ενας στοιχειωδης ελεγχος για τον κοσμο που θα πληρωσει το υστερημα του. Ουτε η απογοητευση απο το απελπιστικο αποτελεσμα. Ουτε οι ουλες και τα σημαδια στην Δοτρια που κληρονομουν για το υπολοιπο της ζωης τους και κανει απαγορευτικη την ξουρα στο κεφαλι.
Αλλα αυτα τα μοσχευματα που καταστρεφουν, πως θα γινει να ξαναβρεθουνε ?
Ποσα μοσχευματα σου εβαλε φιλε ?
Το κακο με περιπτωσεις οπως η δικη σου δεν ειναι οτι υποφερεις τα πετσοκοματα στα χειρουργεια που αφηνουν ελευθερα να εχυν αδεια ασκησεως επαγγελματος και να πλουτιζουν εις βαρος ανυποψιαστων πελατων. Ουτε οτι δεν υπαρχει καποια προστασια, εστω ενας στοιχειωδης ελεγχος για τον κοσμο που θα πληρωσει το υστερημα του. Ουτε η απογοητευση απο το απελπιστικο αποτελεσμα. Ουτε οι ουλες και τα σημαδια στην Δοτρια που κληρονομουν για το υπολοιπο της ζωης τους και κανει απαγορευτικη την ξουρα στο κεφαλι.
Αλλα αυτα τα μοσχευματα που καταστρεφουν, πως θα γινει να ξαναβρεθουνε ?