Μεταμοσχευση, βοηθεια και γνωμες. σας ευχαριστω :)

Angel13

Member
Χαιρετω την ομαδα. Παιδια ειστε η μονη πραγματικη βοηθεια και σας αξιζουν πολλα μπραβο!
Παρακολουθω χρονια το φορουμ αλλα δεν ημουν μελος, αργοτερα εγινα αλλα γραφω πολυ σπανια.
Ειμαι 25 και σε 2-3 μηνες κλεινω τα 26. Εχω αποφασισει οτι ηρθε η καταλληλη ωρα να ξεκινησω τις μεταμοσχευσεις, καταλληλη απ ολες τις αποψεις. Μονο μινοξιδιλη χρησιμοποιω, δοκιμασα φινα μερικα χρονια πριν, ειχα παρενεργειες και την εκοψα αμεσως. Σας παραθετω και φωτογραφιες. Θα ηθελα την γνωμη σας για κλινικες και ειδικοτερα για την περιπτωση μου. Ειμαι αναμεσα σε Ελλαδα (συγκεκριμενη κλινικη dhi και ισως και συγκεκριμενος γιατρος), Κυπρο και Τουρκια.
Κυπρο ενω ελεγα οτι ο κ. Γεωργιου θα ηταν μια πολυ καλη λυση, υπηρξαν οι ατυχιες που υπηρξαν απο τα μελη εδω και ειμαι σκεπτικος. Τουρκια ενω υπαρχουν πολυ καλα αποτελεσματα δεν εχω δει παραδειγματα απο μελη (απ οσο θυμαμαι).
Το σκεπτικο μου ειναι να κανω 3 μεταμοσχευσεις συνολικα. Αναλογα και με τα grafts που διαθετει η δοτρια μου 2.000-2.500 οι πρωτες 2 μεταμοσχευσεις και η τριτη οσες μπορω, ισως και συνδιαστικα με graft απο μουσι κ στηθος 1.000 - 2.000 grafts.
Δεν θελω να κατεβασω hairline, μονο πυκνωση με ενδιαφερει και να μην υπαρχει κενο σημειο στο κεφαλι μου. Επισης δεν θα με πειραζε να χρησιμοποιω και μια μικρη ποσοτητα τοπικ για το επιθυμητο αποτελεσμα. (χρησιμοποιω ηδη τοπικ αρκετα χρονια)
Παραθετω μερικες φωτογραφιες μου τωρινες και κατω απο φως, μονο με minox πλεον καθημερινα, την οποια εχω σκοπο να συνεχισω, αλλα δεν προκειται να ξαναρισκαρω με φινα. Ευχαριστω εκ των προτερων! Οτοδηποτε θελετε, ρωτηστε ελευθερα και οποιαδηποτε πληροφορια και προταση καλοδεχουμενη! :D

Συνημμένα

• 2015-03-02 21.35.37.jpg
    2015-03-02 21.35.37.jpg
    647.2 KB · Προβολές: 106
  • 2015-03-02 21.36.13.jpg
    2015-03-02 21.36.13.jpg
    655.2 KB · Προβολές: 97
  • 2015-03-02 21.36.32.jpg
    2015-03-02 21.36.32.jpg
    790.4 KB · Προβολές: 93
  • 2015-03-02 21.38.10.jpg
    2015-03-02 21.38.10.jpg
    664.6 KB · Προβολές: 99
  • 2015-03-02 21.52.26.jpg
    2015-03-02 21.52.26.jpg
    740.9 KB · Προβολές: 89
  • 2015-03-02 21.54.56.jpg
    2015-03-02 21.54.56.jpg
    860.9 KB · Προβολές: 90
  • 2015-03-02 21.54.59.jpg
    2015-03-02 21.54.59.jpg
    579.4 KB · Προβολές: 92
  • 2015-03-02 21.56.00.jpg
    2015-03-02 21.56.00.jpg
    537.4 KB · Προβολές: 96
  • 2015-03-02 21.56.23.jpg
    2015-03-02 21.56.23.jpg
    566.6 KB · Προβολές: 103
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
τι κλιμακα εισαι?και με βαση το οικογενειακο σου ιστορικο που πιστευεις οτι ισως θα φτασεις???

Angel13

Member
τι κλιμακα εισαι?και με βαση το οικογενειακο σου ιστορικο που πιστευεις οτι ισως θα φτασεις???
Μπορειτε να κρινετε απο τις φωτογραφιες. Κανενας στην οικογενεια μου δεν εχει φτασει σε χειροτερο σημειο απ αυτο που βλεπεις. Δηλαδη απο την αραιωση στα σημεια που ηδη εχω...ευτυχως εδω που εχω φτασει. Επισης κανενας δεν ηταν καραφλος εντελως, απλως ειχαν μεγαλη αραιωση οσοι ειχαν. Θα ημουν πολυ καλυτερα αν δεν ειχα περασει καποιες μεγαλες στενοχωριες και στρες σε συνδιασμο με το λαθος να βαζω τοπικ μικρος και να μην το ξεπλενω καλα με αποτελεσμα να δημιουργηθει μια "κρουστα" μαυρη η οποια αργοτερα εφυγε μαζι με τις περισσοτερες τριχες. Μετα απ αυτο ειχα μεγαλη βελτιωση με μινοξ αλλα δεν επανηλθα ποτε εντελως. Εχω και αδερφο 30 + και εχει κυριως αραιωση πισω, οχι οπως εγω.

Δημητρης38

Active Member
Ρε σε poseidonas πλακα μας κανεις?
Τι τον ρωτας τον ανθρωπο τι κλιμακα ειναι ?
25 χρονων και παει για 6-7, του πεσανε ολα (και αυτα τα λιγα που του μεινανε σε λιγα χρονια θα εξαφανιστουνε)

Αδερφε σου ευχομαι καλη τυχη, δυσκολα τα πραγματα αλλα αν εχεις κουραγιο και χρημα να το σκεφτεις πολυ καλα, να προσεξεις να μην κανεις λαθος επιλογες και να μην στεναχωριεσαι για τιποτα!!! Αν συνεχισεις να εισαι αποφασισμενος οπως δειχνεις, απλα να επιλεξεις τον καλυτερο Γιατρο για να δωσεις στον εαυτο σου την καλυτερη ευκαιρια!!
Σημερα εμαθα οτι δωσανε φως σε τυφλο με μεταμοσχευση βλαστοκυτταρων (ερχονται και στην Καραφλα) ;)

poseidonas77

Well-Known Member
αδερφε μην ασχοληθεις καθολου με ελλαδα....εσυ χρειαζεσαι γιατρο με aaa...κεφαλαιο
εαν δεν εχεις οικονομικο προβλημα προχωρα....θες πανω απο 7.000 μοχευματα για να παρεις
ενα καλο αποτελεσμα που θα σου αλαξει τη ζωη...εαν εχεις σκοπο να διαθεσεις ενα πολυυυυυ μεγαλο ποσο εφυγες η για καναδα η βελγιο....αλλιως ...φυγε πηγαινε κυπρο ριξε 3.500μοσχ μπροστα και μεχρι τη μεση
να φτιαξεις βιτρινα και να αλαξει η ψυχολογια σου...και μετα αλλα 3..500 μεχρι πισω ....βλεπεις εαν σε ικανοποιει η αλλιως μετα μια τελικη να καλυψεις κενα...εγω αυτο θα εκανα....και προσευχη μη πας για 7αρι....

Stripar

Established Member
Εχει δίκιο ο poseidon...στην αρχή δέν είχε βάλει τις φωτό το μέλος οπότε εύλογη η ερώτησή του!

@angel θές πολύ πράγμα φίλε....το καλό είναι ότι τουλάχιστον έχεις ψηλές κορυφές!

Angel13

Member
Αρχικα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! να πω 2 πραγματα. Αρχικα οτι οι φωτος ειναι κατω απο δυνατο φως και δεν πρεπει να φαινεται οτι δεν υπαρχει κανενα σημειο αδειο εντελως αλλα εχω παντου αδυναμες λεπτες τριχουλες. Και αφου ξεκινησα συστηματικα τη μινοξ βλεπω βελτιωση συνεχως αλλα πολυ αργη. Το δευτερο πραγμα που εχω να πω ειναι οτι και απο τις 2 πλευρες των γονιων μου ολοι εχουν πολλα περισσοτερα μαλλια, αλλα εγω μετα απ αυτο που επαθα με το τοπικ πεσαν σχεδον ολα! Α τελος να πω οτι αν τα κανω χωριστρα με τοπικ ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα, ετσι τα εκανα για να τα δειτε εσεις.
Κουραγιο εχω ορεξη επισης και ειμαι αποφασισμενος. Όπως σας ειπα και στο αρχικο ποστ μετα τις 3 επεμβασεις θελω να εχω ενα καλο αποτελεσμα. Νομιζω οτι ειναι εφικτο :) Επισης και χρημα διαθετω αλλα οχι για τους τοπ τοπ. Δηλαδη να πουμε 2-3 ευρω το graft σε μεγαλες συνεδριες το θεωρω μια καλη τιμη αν και θα μπορουσα να δωσω και παραπανω.
υ.γ. Ειχε δικιο το παιδι που ρωτησε πατησα καταλαθος ποστ πριν το ολοκληρωσω με φωτογραφιες!
υ.γ. 2 θα ενοχλησω και με προσωπικα μηνυματα παιδια που θεωρω πολυ αξιολογα εδω μεσα απ οσα εχω διαβασει τοσα χρονια αν μπορεσουν να μου απαντησουν θα ημουν ευγνωμων :)

poseidonas77

Well-Known Member
εγω λεω να διαβασεις ολλο το νημα των μεταμοσχευσεων πολυ καλα και θα καταληξεις μονος σου...
ολλες οι απαντησεις βρισκονται εκει μεσα...το συγκεκριμενο θεμα πιστευω ειναι ενας απο τους θησαυρους του φορουμ ....διοτι βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα με ντοκουμεντα φωτογραφικα και πληρη εξελιξη
της πορειας της καθε μμ...
πιστεψε με ...απο τι στιγμη που εισαι αποφασισμενος πρεπει να παρεις σωστες αποφασεις...η δοτρια σου δεν ειναι απειρη και το προβλημα που εχεις εχει αναγκη το καθε θυλακα....

Angel13

Member
κατα καιρους τα εχω διαβασει σχεδον ολα τα τωρινα θεματα των μεταμοσχευσεων. Παρολα αυτα δεν εχω καταληξει ακομα! συνεχιζω ομως! :)

poseidonas77

Well-Known Member
ε τοτε περιμενε μερικους μηνες ακομα...εχουμε εξελιξεις σε καινουργιες μμ που εκαναν παιδια στο φορουμ και εδω ελλαδα και κυπρο και αμερικη....θα εχουμε και δειγμα δουλειας του φελερ που θεωρειται απο τους τοπ ......υπομονη αδερφε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Angel13

Member
Θα σας συμβουλευομαι μεχρι να αποφασισω παντως οποτε θα μαθετε τι θα κανω τελικα! :)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλως ηρθες Angel.
Oντως για αρχη θελεις 3500 grafts για βιτρινα και μετα εχει ο θεος.
Θα σου προτεινα στην περιπτωση σου μην ασχοληθεις με Ελλαδα.
Εισαι δυσκολη περιπτωση και αφου διαθετεις και καποιο χρημα δες εξωτερικο η Κυπρο.
Καλη Συνεχεια.Αναμενουμε Εξελιξεις.

Angel13

Member
Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Μολις αποφασισω θα σας ενημερωσω! Για εξωτερικο με βλεπω :)

Angel13

Member
Χαιρετω και παλι το φορουμ! Εχω επικοινωνια με Βisanga και Ηasson! Ποια πιστευετε οτι ειναι η ενδεδειγμενη λυση μεταξυ των δυο? Η εαν εχετε και καποια αλλη προταση! Προς το παρον θα κανω καποιες εξετασεις για να δω ποσα graft μπορει να δωσει η δοτρια μου και αν γινεται να ελενξω και την ελαστικοτητα και την ενδεχομενη σμικρυνση στη δοτρια. :)

poseidonas77

Well-Known Member
σε οποιον απο τους 2 και να πας θα εχεις πολλες πιθανοτητες να παρεις το αποτελεσμα που θες..(σε λογικα πλαισια πυκνοτητας)

Angel13

Member
Να στε καλα παιδια! Ευχαριστω πολυ @Stripar για την βοηθεια! Κλεινω ελαφρως προς Bisanga αυτη τη στιγμη αλλα συνεχιζω το ψαξιμο και θα σας ενημερωνω...οποιαδηποτε προταση και αποψη δεκτη :)

Flosk

Well-Known Member
Angel13 που θα τις κανείς αυτές τις εξετάσεις; Στο ζήτησε κάποιος απο τους 2 γιατρούς; Τιμές σου έχουν δώσει; Νομίζω πως κινείσαι παρά πολύ καλά..

Μπλουζα