Παιδιά, καλησπέρα σας! Είμαι καινούρια στο φόρουμ, αλλά δυστυχώς όχι και στην τριχόπτωση :
Πάνε 6 χρόνια από τότε που τα ωραία μου μαλλάκια άρχισαν να πέφτουν, σε ηλικία 25 ετών. Από τότε μονίμως πέφτουν και πέφτουν... Έχω πάει στο Συγγρός (τριχοριζόγραμμα κτλ πριν απο 4 χρόνια), έχω κάνει εξετάσεις αίματος επανειλημμένως, αλλά όλα πηγάζουν λέει από το στρες! Αισθάνομαι πολύ άσχημα με την αίσθηση ότι μονίμως πιάνω τρίχες κολλημένες στα ρούχα μου ή πεσμένες στο πάτωμα, όπως πιστεύω και πολλοί από εσάς, και όοολο αυτό έχει αρνητικότατες επιδράσεις στη θηλυκότητά μου
Για να μην αναφέρω ότι όλες οι φίλες μου έχουν τέλεια μαλλιά και φυσικά ζηλεύω αυτή την κατάσταση.
Άρχισα τώρα να ψάχνω το πρόβλημα κοιτάζοντας στο ίντερνετ για Πλαστικούς Χειρουργούς και είδα ότι στα περισσότερα site εκτός από την Μεταμόσχευση γίνεται και αναφορά και στην Μεσοθεραπεία. Η ερώτησή μου, λοιπόν, είναι: Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Και, κυρίως, την έχει δοκιμάσει κάποιος για να μου πει αν είναι αποτελεσματική;
Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χαίρομαι που είμαι σε έναν χώρο που οι περισσότεροι συμπάσχουν..
Άρχισα τώρα να ψάχνω το πρόβλημα κοιτάζοντας στο ίντερνετ για Πλαστικούς Χειρουργούς και είδα ότι στα περισσότερα site εκτός από την Μεταμόσχευση γίνεται και αναφορά και στην Μεσοθεραπεία. Η ερώτησή μου, λοιπόν, είναι: Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Και, κυρίως, την έχει δοκιμάσει κάποιος για να μου πει αν είναι αποτελεσματική;
Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χαίρομαι που είμαι σε έναν χώρο που οι περισσότεροι συμπάσχουν..