ΜΜ 2020 - Έρευνα αγοράς

Hairsick

Member
Χαιρετώ το φόρουμ.

Μετα από πολλά χρόνια αποφάσισα να ξαναδώ το θέμα μεταμόσχευση. Κατά το παρελθόν υπήρξα πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση μιας επέμβασης αλλά τελικά δεν προχώρησα. Είμαι 41 και με λεπτή τρίχα όπως θα φαίνεται από την φωτό. Θα ήθελα την άποψη σας και την εμπειρία σας επί του θέματος. Αξίζει να μπω στον κόπο στην περίπτωση μου; Υπάρχει κάποιος αξιόλογος γιατρός Ελλάδα;
 

Συνημμένα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Καλησπέρα φίλε,
Έχεις πολύ καλή ηλικία για να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση.
Πρώτα θα έπρεπε να δούμε και φωτογραφίες από τα πλαϊνά και πίσω δότριας περιοχής όπως και φωτογραφία σκυφτός διότι αυτή και μόνο η φωτογραφία δεν βγάζεις συμπεράσματα και στην συνέχεια μελετάμε αν αξίζει.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Φίλε δυστυχώς θα σε κουράσω λίγο παραπάνω.
Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ σκοτεινές και πάλι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Κάνε ένα κόπο να σε βοηθήσει κάποιος και σε εξωτερικό φωτισμό.
Σαν μια πρώτη ματιά τα πλαϊνά σου δεν τα θεωρώ και τα καλύτερα και δεν ξέρουμε αν και πίσω είσαι το ίδιο..Κάνε ένα κόπο αύριο και ξανά τοποθέτησε φωτογραφίες.
 

Hairsick

Member
Μια εκτίμηση εξ Ανατολας...

Thank you for your interest to our clinic. According to Dr.Koray ERDOGAN’s evaluation from your photos the doctor is planning 3600 grafts frontline- midline and vertex FUE operation. You should start Finasteride in order to strenghten your telogen hair.

The price is 2,5 euro per graft by FUE ( 2,5 euro x 3600 grafts =9000 euro ) 300 euro medications and transfers.
 

piros75

Well-Known Member
Αουτς... τσιμπημένη η τιμή... να σου πω όπως βλέπω από τις σκοτεινές φωτογραφίες σου ότι η δότρια σου με προβληματίζει. Θα σου πρότεινα να πας να κάνεις κάποιες μετρήσεις και να δουν τη δότριά σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.
 

manly_Man

Active Member
μπορεις να επιλεξεις να μη κανει τις τομές ο erdogan και να κατέβει η τιμή στο 1.4 / graft νομιζω, ρωτα τους για αυτη την επιλογη αν θελεις κατι πιο οικονομικο.

και οντως συμφωνω οτι η δοτρια σου δεν φαινεται ιδιαιτερα καλη ... βαλε πιο καθαρες φωτο να γινει καλυτερη αξιολογηση.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic.
Σίγουρα πρέπει να υπάρχει θεματακι με την δότρια.
Καλό θα ήταν να σε δει κάποιος γιατρός από κοντά να σε κρίνει καλύτερα.
Μπορείς να βγάλεις κάποια μοσχεύματα σίγουρα άλλα μην έχεις μεγάλες προσδοκίες και επισης αν έχεις θεμα στην δότρια στυλ dupa υπάρχει περίπτωση μελλοντικά σε σύντομα διάστημα να σου πέσουν και μερικά μεταμοσχευμενα.
Εκ του ασφαλούς στα λέω όλα αυτά,οι φωτογραφίες δεν είναι καλές.
 

Hairsick

Member
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και το θέμα από ότι καταλαβαίνω είναι ότι και να γίνει η μμ στο νέο μέρος που θα μπουν δεν βλέπω να μπορούν να κάνουν την διαφορά. Σε κάθε περίπτωση θα φροντίσω να ενημερωθώ από κοντά από κάποιον ειδικό και βλέπουμε. Αφού γίνει αυτό θα ενημερώσω και το νήμα εδώ σχετικά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα