ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FINASTERIDE 1mg

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Ισως εχει γραφει και αλλου στο φορουμ,αλλα πραγματικα πως λειτουργει το PROPECIA? Τωρα που το χρησιμοποιω ~3μηνες ειδικα καπου στους 2,5 σταματησα να χανω "χοντρες" τριχες και οι τριχες που πεφτουν (οι οποιες ειναι λιγοτερες απο πριν αρχισω) ειναι καπως πιο αδυναμες...ειναι λογικο αυτο?Σαν οι υγιεις τριχες να μην εχουν την ταση να πεσουν και βλεπω μονο αδυναμες οταν λουζομαι και τις οποιες που φευγουν οταν τα πειραζω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member
Απ: ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FINASTERIDE 1mg

Λογικα οι χοντρες ειναι οι υγιεις που θα ξαναβγουν. Οι πιο λεπτες και αχρωμες πεφτουν και στη θεση τους βγαινουν ολο και καλυτερες. Νομιζω αυτο συμβαινει. Αν κανω λαθος ας με διορθωσουν τα παιδια του φορουμ :p

Για περισσοτερες λεπτομεριες ψαξε στην ''Αναζητηση''

magic810

New Member

georgehairs είπε:
Ισως εχει γραφει και αλλου στο φορουμ,αλλα πραγματικα πως λειτουργει το PROPECIA? Τωρα που το χρησιμοποιω ~3μηνες ειδικα καπου στους 2,5 σταματησα να χανω "χοντρες" τριχες και οι τριχες που πεφτουν (οι οποιες ειναι λιγοτερες απο πριν αρχισω) ειναι καπως πιο αδυναμες...ειναι λογικο αυτο?Σαν οι υγιεις τριχες να μην εχουν την ταση να πεσουν και βλεπω μονο αδυναμες οταν λουζομαι και τις οποιες που φευγουν οταν τα πειραζω...

εξηγησε το παλι.......

Άκης

Administrator

O μηχανισμός της φινας (να στο πω απλά) είναι να αποτρέπει την σύνθεση της DHT, αιτία της ανδρ.αλωπεκίας.

Αυτό που βλέπεις εσύ είναι κάτι το normal. Δεν μπορεί η φινα να δράσει άμεσα. Αν και από την 1η ημέρα "δουλεύει" στην μείωση της DHT, πιστεύω πρέπει να περιμένεις 6 μήνες. Οι τρίχες που χάνεις, είναι αυτές που θα έχανες ούτος ή άλλος. Να στο θέσω αλλιώς, οι ποιο ευαίσθητες (αδύναμες) θα έπεφταν ποιο γρήγορα, σωστά; Οι ποιο "χοντρές", ποιο αργά. Με το να μειώνεις την DHT, δίνεις ποιο πολύ "κουράγιο" πρώτα στις χοντρές και μετά στις αδύναμες, μιας και θέλει λίγο καιρό να μειωθεί η DHT και να ξεκινήσουν όλα να λειτουργούν σαν να μην είχες πρόβλημα με τριχόπτωση.
Εγώ την 2η φορά που πήρα φινα, περίπου στο 4μηνο έπαψα να βλέπω τρίχες στα χέρια μου (τουλάχιστον σε υπερβολικό βαθμό).

αυτο που θελω να πω ειναι οτι περιπου για καμια 10αρια μερες τωρα η τριχοπτωση μου ειχε σταματησει η ειχε περιοριστει πολυ...τωρα παλι τις τελευτεες 3-4 μερες βλεπω να πεφτουν τριχες αλλα αυτες που βλεπω ειναι αδυναμες οχι χοντρες μαυρες η ερωτηση μου ειναι αν αυτες οι αδυναμες που πεφτουν τωρα ευθυνονται στη ΦΙΝΑ και αν θα ξαναβγουν νεες ποιο γερες στη θεση τους..και κατα ποσο νορμαλ και σωστο ειναι

Άκης

Administrator

Πολύ πιθανό να οφείλεται και στην φυσιολογική τριχόπτωση (κύκλος τρίχας).

εγω να ρωτησω κατι αλλο.. γνωριζετε κανεναν κατω των 20 που να τον εχει βοηθησει η φινα? σε λιγο θα φτασω στα 1/3 την ημερα και ακομα να δω βελτιωση..

GK

New Member

dimitris1991 είπε:
εγω να ρωτησω κατι αλλο.. γνωριζετε κανεναν κατω των 20 που να τον εχει βοηθησει η φινα? σε λιγο θα φτασω στα 1/3 την ημερα και ακομα να δω βελτιωση..

1/3 του Proscar ? και είσαι μόλις 19 ετών (εάν τα έχεις κλείσει) ?
Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε, έχει ξεκαθαριστεί ότι πάνω από τα 18 είναι η ασφαλής ηλικία αλλά και αυτό σχετικό γιατί μπορεί να είσαι μέχρι τα 21 σου στην ανάπτυξη, η ασφαλής δοσολογία είναι ένα mg δλδ 1/5 του proscar. Και επίσης τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από ένα χρόνο χρήσης της φιναστερίδης. Πόσο καιρό πέρνεις εσύ?

αυτα που λενε για 1 χρονο ειναι ολα βλακιες.. οσοι βλεπουν, βλεπουν σε 2-3 μηνες αν δεν δουν δεν βλεπουν καθολου .. εγω περνω 3-4 μηνες δν εχω την παραμικρη παρενεργεια :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris1991 είπε:
αυτα που λενε για 1 χρονο ειναι ολα βλακιες.. οσοι βλεπουν, βλεπουν σε 2-3 μηνες αν δεν δουν δεν βλεπουν καθολου .. εγω περνω 3-4 μηνες δν εχω την παραμικρη παρενεργεια :(

καταρχην χαλαρωσε και περιμενε τουλαχιστον 6-8 μηνες! 3-4 μηνες ειναι λιγος καιρος...δες και στο site www.propecia.com το διαγραμμα.Μην ανεβαζεις τη δοσολογια...μπορει να παθεις τπτ πολυ χειροτερο απο το να χασεις τα μαλλια σου...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

dimitris1991 είπε:
μην είσαι απόλυτος και μην γράφεις γενικά πράγματα - ότι είδαμε από φινα <1mg,ήρθε μετά από 6-8 μήνες (σταμάτημα τριχόπτωσης,πύκνωση) και η επανέκφυση παίζει μετά τον 1ο χρόνο (πάντα θεωρητικά-ανάλογα την κατάσταση των τριχοθυλακίων) και πάντα σε συνδυασμό με growth stimulant :grandpa:

GK

New Member

dimitris1991 είπε:

Μητσάρα, μην ανεβάζεις την δοσολογία μην πάθεις τίποτα άσχημο και κάνε υπομονή.
Αλλά προς Θεού, το ξανατονίζω μην ανεβάζεις την δοσολογία, το ότι δεν υπάρχει παρενέργεια εμφανής δεν σημαίνει και πολλά, μπορεί η ζημιά που μπορεί να γίνει να γίνει και να μην την πάρεις χαμπάρι.... Ίσως είσαι και πολύ μικρός ώστε να έχει αποτέλεσμα η φίνα πάνω σου.
Μην πάθεις τίποτα ρε παιδί μου και μην είσαι ανυπόμονος.

Σπύρος είπε:
[quote author=dimitris1991 link=topic=1818.msg32870#msg32870 date=1272814400]
μην είσαι απόλυτος και μην γράφεις γενικά πράγματα - ότι είδαμε από φινα <1mg,ήρθε μετά από 6-8 μήνες (σταμάτημα τριχόπτωσης,πύκνωση) και η επανέκφυση παίζει μετά τον 1ο χρόνο (πάντα θεωρητικά-ανάλογα την κατάσταση των τριχοθυλακίων) και πάντα σε συνδυασμό με growth stimulant :grandpa:
[/quote]

Σπυρο εγω επειδη ειχα σμηγμ δερματιτιδα ,δε μπορω να βαλω μινοξ πανω στο κεφαλι γτ ασχετα με το οτι την εχω εξαλειψει πιστευω οτι με μινοξ θα χειροτερεψει...τι προσδοκιες να εχω απο τη ΦΙΝΑ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κοίτα λίγο τι προβλέπεται από το επίσημο site-αν υπάρχουν ληθαργικά τριχοθυλάκια,παίζει να δεις σε 66% επανέκφυση μετά τον 2ο χρόνο χρήσης

υ.γ : από το επίσημο site propecia :
"PROPECIA (1mg finasteride) will not work faster or better if you take it more than once a day"

Συνημμένα

• chart_after_2_years.gif
    chart_after_2_years.gif
    9.3 KB · Προβολές: 42

αρχηγος!ελπιζω να ισχυουν τα εχω τσεκαρει και εγω αυτα αδερφε!

παιδια δεν θελω να γινομε κουραστικος αλλα γνωριζετε κανεναν φιλο μας απο το φορουμ σε ηλικια μικροτερη των 20 και να εχει παρει αποτελεσματα απο φινα?

dimitris1991 είπε:
παιδια δεν θελω να γινομε κουραστικος αλλα γνωριζετε κανεναν φιλο μας απο το φορουμ σε ηλικια μικροτερη των 20 και να εχει παρει αποτελεσματα απο φινα?
δημητρη κουραστικος δε γινεσαι,μην αγχωνεσαι ηρεμησε χαλαρωσε αστο να δεις πως θα παει σε 6 μηνες τουλαχιστον μην αλλαζεις δοσολογιες,σκεψου οτι κανεις το καλυτερο δυνατον για τα μαλλια σου δε μπορεις να κανεις κατι καλυτερο!χαλαρωσε ηρεμησε και βλεπεις! Υπομονη και επιμονη!

τελικα σημερα στο λουσιμο με μια πιο προσεκτικη παρατηρηση στα χερια μενουν λεπτες καπως αδυναμες τριχες...!!!οι χοντρες=υγιεις ειναι ελαχιστες δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τη φινα...πραγματικα θα ηθελα να μαθω αν αυτεσ οι αδυναμες φευγουν λογως φινας !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα