ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FINASTERIDE 1mg

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FINASTERIDE 1mg

georgehairs είπε:
τελικα σημερα στο λουσιμο με μια πιο προσεκτικη παρατηρηση στα χερια μενουν λεπτες καπως αδυναμες τριχες...!!!οι χοντρες=υγιεις ειναι ελαχιστες δεν εχω καταλαβει τι παιζει με τη φινα...πραγματικα θα ηθελα να μαθω αν αυτεσ οι αδυναμες φευγουν λογως φινας !

δε χρειαζεται ιδιαιτερη φιλοσοφια αυτο που ρωτας.....οι χοντρες τριχες ειναι αυτες που δεν εχουν πρεσαριστει ακομα απο την dht......ενω οι λεπτες ειναι αυτες που πρεσαρονται......!!!!
οταν μειωνεις την dht....αυτοματα δινεις ανασα σε αυτες τις λεπτες τριχες που λες....και αυτες με την σειρα τους πεφτουν για να βγουν καινουργιες πιο δυνατες......ετσι δουλευει η φινα ρε.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akol

Member

ειμαι στον ογδοο μηνα χρησηS προσκαρ.μου φαινεται απιστευτο αλλα η τριχοπτωση σταματησε.και λεω απιστευτο γιατι εχω εντονη τριχοπτωση απο τα 17.ευτυχωs ομωs ειμαι μολιs nw1,5 στα 37 μου χρονια.ειχα τετοια εντονη τριχοπτωση τα μαλλια φευγανε τουφεs τουφεs.απορω πωs δεν εμεινα φαλακροs.δεν πιστευα οτι το προσκαρ θα σταματησει την τριχοπτωση ειδικα πανω στο τριμηνο ειχα απογοητευτει.ευτυχωs δεν το σταματησα.παντωs οσοι δεν εχουν αποτελεσματα αs κανουν υπομονη αργει αρκετα να δρασει η φινα.σε μενα εκανε 8 μηνεs σε αλλουs μπορει να χρειαστει 1χρονο.καλη επιτυχια σε ολουs.

giannis1991

Well-Known Member

akol είπε:
ειμαι στον ογδοο μηνα χρησηS προσκαρ.μου φαινεται απιστευτο αλλα η τριχοπτωση σταματησε.και λεω απιστευτο γιατι εχω εντονη τριχοπτωση απο τα 17.ευτυχωs ομωs ειμαι μολιs nw1,5 στα 37 μου χρονια.ειχα τετοια εντονη τριχοπτωση τα μαλλια φευγανε τουφεs τουφεs.απορω πωs δεν εμεινα φαλακροs.δεν πιστευα οτι το προσκαρ θα σταματησει την τριχοπτωση ειδικα πανω στο τριμηνο ειχα απογοητευτει.ευτυχωs δεν το σταματησα.παντωs οσοι δεν εχουν αποτελεσματα αs κανουν υπομονη αργει αρκετα να δρασει η φινα.σε μενα εκανε 8 μηνεs σε αλλουs μπορει να χρειαστει 1χρονο.καλη επιτυχια σε ολουs.

εισαι απο τους τυχερους που ειχαν απο μικροι τριχοπτωση αλλα δεν καραφλιασαν...μακαρι να ανηκω και εγω εκει :-[
στο σοι σου εχεις καποιον απο nw5 και πανω????

akol

Member

εχω τον αδερφο μου που ειναι 42 και ειναι nw5-6 και αυτο παρακαλω απο τα 24.αυτοs ειναι και ο λογοs που φοβομουν απο μικροs και εβαζα στο κεφαλι μου οτι χαζο υπηρχε στο εμποριο.πρεπει να εμοιασα τον πατερα μου μοιαs και υπαρχει καταπληκτικη ομοιοτητα.ειναι 70 και nw2.5.αλλα και μαλλια να εχειs οταν βλεπειs εντονη τριχοπτωση σε πiανει εναs πανικοs....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα