ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

CHRIS2206

New Member
Καλησπέρα,

Μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης μέσα στο forum αποφάσισα να προβώ σε μ/μ στην Κύπρο. Εχω κάνει ήδη 2 αποτυχημένες μ/μ στην B.K. στην Θεσσαλονίκη με την μέθοδο strip. Η πρώτη επέμβαση έγινε το 2001 και η δεύτερη το 2005. Το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρή πυκνότητα αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν υπάρχει φυσικότητα. Σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι πλέον είμαι norwood 7. Είμαι 34 ετών και αυτή τη στιγμή τα μόνα μαλλιά που έχω είναι αυτά της μ/μ τα οποία κάνουν μπαμ. Μέσα στην εβδομάδα έχω προγραμματίσει να κάνω την 3η επέμβαση strip στην H*C από την οποία προσδοκώ πολλά. Μετά από συνάντηση που είχα με εκπρόσωπο της κλινικής μου είπε ότι μπορούν να πάρουν περίπου 2000 grafts

Η αλήθεια είναι ότι στην οικογένεια μου έχουμε αρκετούς φαλακρούς οι οποίοι περιμένουν να δουν ένα καλό αποτέλεσμα για να προβούν και οι ίδιοι σε μ/μ.

Συνημμένα

• DSC00895.JPG
    DSC00895.JPG
    224.3 KB · Προβολές: 304
  • DSC00897.JPG
    DSC00897.JPG
    217.7 KB · Προβολές: 328
  • DSC00926.JPG
    DSC00926.JPG
    221.1 KB · Προβολές: 295

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
πόσα χρήματα θα σ κόστίσει τα 2000 γκραφτς? φυε να υποθέσω ε?
αυτά σε ποια περιοχη θα τοποθετηθούν?

καλή τύχη από μένα!!!

CHRIS2206

New Member
krhtikos21 είπε:

καλή τύχη από μένα!!!

Ευχαριστώ πολύ Krhtikos21 και Ν094

Η μέθοδος που θα ακολουθήσω είναι η strip και η τιμή είναι περίπου 4300€

Τα 2000 grafts θα μπουν στις μπροστινές περιοχές μεταξύ των μ/μ μαλλιών τα οποία έχω για να δοθεί φυσικότητα και καλύτερη πυκνότητα

pantel

Active Member
krhtikos21 είπε:

καλή τύχη από μένα!!!

γεια σου φιλε μου. θελω να ζητησω την γνωμη σου οσον αφορα τη μεταμοσχευση μαλλιων. βασικα στις 30 του οκτωμβρη εχω κλεισμενο να κανω μεταμοσχευση στον γιαννη γκουρα στην αθηνα. θα ήθελα τη γνώμη σου για τον γιατρο αυτο. αν ακουσεσ κατι. ευχαριστω πολυ.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε pantel ο Γκουρας ειναι απο τους πιο παλιους γιατρους πανω στην μεταμοσχευση.Ενας φιλος μου εκανε εκει και το αποτελεσμα ηταν σχετικα καλο.Εκανε καλη δουλεια στο strip το οποιο δεν φαινοταν σχεδον καθολου μετα απο μηνες και του κατεβασε σωστα την hairline.Ειδα ομως κ καποια αρνητικα.Η φορα των μεταμοσχευμενων δεν ηταν πολυ σωστη και φαινεται ασχημο αν μεγαλωσουν τα μαλλια κ 2ον επειδη δουλευει με νυστερι φαινονται οι ουλες λιγο πιο εντονα απο οτι θα φαινοντουσαν αν γινοντουσαν οι τρυπες με το implanter.καλο ειναι να ανοιξεις ενα θεμα με καποια στοιχεια οπως ηλικια και να βαλεις κ καμια φωτογραφια να σου πουμε οι πιο εμπειροι τις αποψεις μας.Η μεταμοσχευση δεν θελει βιασυνη.

pantel

Active Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε pantel ο Γκουρας ειναι απο τους πιο παλιους γιατρους πανω στην μεταμοσχευση.Ενας φιλος μου εκανε εκει και το αποτελεσμα ηταν σχετικα καλο.Εκανε καλη δουλεια στο strip το οποιο δεν φαινοταν σχεδον καθολου μετα απο μηνες και του κατεβασε σωστα την hairline.Ειδα ομως κ καποια αρνητικα.Η φορα των μεταμοσχευμενων δεν ηταν πολυ σωστη και φαινεται ασχημο αν μεγαλωσουν τα μαλλια κ 2ον επειδη δουλευει με νυστερι φαινονται οι ουλες λιγο πιο εντονα απο οτι θα φαινοντουσαν αν γινοντουσαν οι τρυπες με το implanter.καλο ειναι να ανοιξεις ενα θεμα με καποια στοιχεια οπως ηλικια και να βαλεις κ καμια φωτογραφια να σου πουμε οι πιο εμπειροι τις αποψεις μας.Η μεταμοσχευση δεν θελει βιασυνη.

ευχαριστω πολυ φιλε μου. εσυ εχεις κανει μεταμοσχευση?

Gio

New Member
Ναι, έχει κάνει και ο φίλος MIKEΣ μεταμόσχευση. Έχει ανεβάσει και το σχετικό θέμα φίλε pantel στην ενότητα "παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων". Σου απαντάω εκ μέρους του επειδή βλέπω οτι είναι offline..

pantel

Active Member
Gio είπε:
Ναι, έχει κάνει και ο φίλος MIKEΣ μεταμόσχευση. Έχει ανεβάσει και το σχετικό θέμα φίλε pantel στην ενότητα "παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων". Σου απαντάω εκ μέρους του επειδή βλέπω οτι είναι offline..

ευχαριστω πολυ να εισαι καλα φιλε μου

Gio

New Member
Όσον αφορά τον φίλο Chris, καταρχήν καλώς όρισες στην κοινότητα μας. Θα ήθελα να σου ευχηθώ απο καρδιάς κάθε επιτυχία αν και είμαι σίγουρος οτι θα την έχεις. Είσαι σε καλά χέρια. Ναι, η περίπτωση σου είναι δύσκολη ωστόσο αν εστιάσεις στην hairline, στην A ζώνη και στον δέσιμο τον κροτάφων με τα πλαϊνά σου θα αλλάξει πραγματικά η εικόνα σου.
Η τιμή είναι πολύ προσιτή αλλά.... φίλε μου, 3 strip σε ήδη βεβαρημένη περιοχή; Εγώ στην θέση σου θα έκανα fue ασυζητητί. Σαφώς το κόστος θα ανέβει, αλλά θα έχεις την ηρεμία σου τόσο απο πλευράς μετεγχειρητικής κατάστασης όσο και γρηγορότερη επούλωση της δότριας. Είτε έτσι είτε αλλιώς όμως, θεωρώ οτι θα τα καταφέρεις.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Πόσο χρονών είσαι φίλε μου;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
καλη επιτυχια chris αλλα να ξερεισ οτι θα βελτιωθεις μεν παρα πολυ αλλα δεν θα λυσεισ το προβλημα σου...θα χρειαστει να κανεις και αλλη μια στο crown που σιγουρα θα θες αλλα 3000 grafts..το ποιο πιθανον ειναι να χρειαστουν grafts απο μουσι και στηθος για να πετυχεις αυτα του νουμερα..εκανες σωστη επιλογη κλινικης παντος για μενα..ευχομαι οτι καλυτερο

Adriano

Well-Known Member
Βασικά για μένα ο φίλος κινείται λάθος.Συνδυαστική ίσως ήταν το καλύτερο.Να βγούν κανα 3500 με 4000 grafts.Και μετά smp σε ουλές και για πύκνωση.Με 2000 grafts δεν κάνει και πολλά.Πως θα δεθούν οι κρόταφοι.Άποψή μου.

giwrgos athina

Active Member
μπορει να μην μπορει οικονομικα να ανταπεξελθει το παιδι ωστε να κανει συνδοιασμο...παντος οντως θα ηταν το καλυτερο....και με 2000γραφτσ μονο hairline θα γινει αξιοπρεπεστατη.....αλλα μετα θα χρειαστει να επεκταθει και στις υπολοιπες ζωνες

Panos1982

Well-Known Member
Φιλε η εκταση της αραιωσης σου ειναι τεραστια φουλ nw7 τα πλαινα επισης πολυ χαμηλα...και τα θυλακια που πας να βαλεις ειναι ελαχιστα....δε θα δεις ουσιαστικη διαφορα....
συμφωνω με τον αντριανο...δε θα πω αν κινεισαι λαθος η οχι..ο καθενας εχει την δικη του οπτικη γωνια και εσυ μπορεις να μεινεις ικανοποιημενος απ αυτη την μικρη αναδειξη που θα παρεις....δε ξερω της προσδοκιες σου....αλλα κ η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να συνδιασεις στριπ κ φυε και φυσικα να μην ριξεις τα θυλακια μπροστα αλλα να τα μοιρασεις σε ολο το κεφαλι σου...να εχεις παντου μια εστω μετρια η μικρη καλυψη απο τριχες και μετα να πας για SMP σε ολο το κεφαλι και να υοθετησεις το κοντοξυρισμενο look στα 2-3 χιλιοστα...ειναι και μοντερνο και θα δειχνει φυσικο και ωραιοτερο απ οτιδηποτε αλλο πας να κανεις κατα την γνωμη μου.....επισης το smp που ενδυκνειται για περιπτωσεις σαν την δικη σου που οι μεταμοσχευσεις δεν επαρκουν ακομα κι αν εχεις φουλ δοτρια...ποσο μαλλον μονο 2000....και δεν ειναι κ πολυ ακριβο σε σχεση με αυτο που θα προσφερει οπτικα...καπου στα 1500 ευρω νομιζω...

Μπλουζα