Λορέντζο ή ερντογάν

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ απολύτως. Θα μπορούσε. Απλά πολύ κόπος και λίγα τα graft.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MariosOik

Active Member
Συμφωνώ απολύτως. Θα μπορούσε. Απλά πολύ κόπος και λίγα τα graft.

Χαίρομαι πολύ που παρεμβαίνεις εσύ προσωπικά γιατι ήσουν παρόν και στο workshop στην Αθήνα. Θα σου μιλήσω λοιπόν έχοντας ως παράδειγμα εμένα στην φώτο που επισυνάπτω. Δεν θέλω κατέβασμα αλλά δεξιά αριστερά και 2-3 πόντους προς τα μέσα μπορούσε άνετα να μπει και εγώ θα ρωτήσω το εξής, γιατί δεν εφαρμόζει την πολιτική χρέωσης ελάχιστων γκραφτς. Εφόσον εμένα κάτι με ενοχλεί αισθητικά και κάνω την δυνατότερη δυνατή θεραπεία από πάρα πολύ αρχή γιατί να μην μπορώ να το συνδυάσω με κάτι που θα με χαροποιήσει. Ας χρεώνει λοιπόν μίνιμουμ 2500 ευρώ και από 1000 και πάνω κανονική πολιτική. Οκ έχει κόπο η περίπτωσή μου αλλά δεν θα άξιζε να βάλει 400 γκραφτς και να πάρει 2500? Μπορείς άλλωστε και από την φώτο να καταλάβεις τί είναι άσχημο αισθητικό. Εννοείται ότι με μια μμ μπροστά δεν καθαρίζω πχ έχοντας μια διάχυση δεν θα μπορώ να τα χτενίζω ούτως ή άλλως εμπρός αλλά με μια μμ ικανοποιείσαι στον βαθμό που θέλεις. Γιατί λοιπόν κατά την γνώμη σου δεν το κάνει?

Συνημμένα

• 2CDF30E2-CD66-4F0D-A41C-5CD119C68401.jpeg
    2CDF30E2-CD66-4F0D-A41C-5CD119C68401.jpeg
    198.9 KB · Προβολές: 61

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί δεν έχει νόημα για αυτόν. Εδώ μιλάμε για μεγάλο σουπερ μάρκετ. Τέτοια μαγαζιά δεν ζουν με περιπτώσεις σαν την δικιά σου και από τη στιγμή που έχει πολύ δουλειά δεν τον απασχολεί. Εξάλλου τέτοιου είδους min χρεώσεις θα έκαναν κακό και στο μαρκετινγκ (μην ξεχνάς ότι η Τουρκία έχει πολύ ανταγωνισμό). Αυτό που περιγράφεις πρακτικά είναι πολιτική Lorenzo ο οποίος χρεώνει τα πρώτα 2000g 5€ και μετά η τιμή πέφτει κατακόρυφα. Πρακτικά τι θέλει να κάνει? Να αποθαρύνει αυτούς που θέλουν 400-500g μέσω της τιμής. Στη δικιά σου περίπτωση, έχοντας δει τις πυκνώσεις που κάνει, θα το επιχειρούσε.

Τελευταία επεξεργασία:

MariosOik

Active Member
Γιατί δεν έχει νόημα για αυτόν. Εδώ μιλάμε για μεγάλο σουπερ μάρκετ. Τέτοια μαγαζιά δεν ζουν με περιπτώσεις σαν την δικιά σου και από τη στιγμή που έχει πολύ δουλειά δεν τον απασχολεί. Εξάλλου τέτοιου είδους min χρεώσεις θα έκαναν κακό και στο μαρκετινγκ του (μην ξεχνάς ότι η Τουρκία έχει πολύ ανταγωνισμό). Αυτό που περιγράφεις πρακτικά είναι πολιτική Lorenzo ο οποίος χρεώνει τα πρώτα 2000g 5€ και μετά η τιμή πέφτει κατακόρυφα. Πρακτικά τι θέλει να κάνει? Να αποθαρύνει αυτούς που θέλουν 400-500g μέσω της τιμής. Στη δικιά σου περίπτωση, έχοντας δει τις πυκνώσεις που κάνει, θα το επιχειρούσε.
Επομένως αναγκαστικά αν θες κάτι τέτοιο πας Ισπανία μεριά και πληρώνεις 5 χιλιαρικα με το καλημερα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν «ξύνεσαι» τόσο πολύ και θες να μην το διακινδυνεύσεις ναι. Αν θέλεις να περιμένεις έχεις περισσότερες επιλογές.

MariosOik

Active Member
Αν «ξύνεσαι» τόσο πολύ και θες να μην το διακινδυνεύσεις ναι. Αν θέλεις να περιμένεις έχεις περισσότερες επιλογές.

Βλέποντας μέσα από εδώ και χάρις εσάς ευτυχώς ότι τα κουκιά είναι μετρημένα και ότι παιδιά που είχαν δυστυχώς μμ που απέτυχαν και καταλήγουν πάλι εκεί, προφανώς και θα επιλεγεί αποκλειστικά γιατρός με ζωντανά και δυνατά αποτελέσματα. Είδωμεν γιατί χρήματα για πέταμα δεν υπάρχουν. Το σίγουρο είναι ότι τα μειονεκτήματα του ενός ο άλλος τα κάνει πλεονεκτήματα και αντίστροφα. Κάτι τελευταίο @CVIAL , τι γνώμη έχεις για την μινοξιδίλη? Συμφωνείς με την συμβουλή του να την κόψω ή της πρότασης χρήσης propecia και όχι φτιαχτής φίνα ή προσκάρ? Η αλήθεια είναι ότι εφαρμόζοντας πλέον ανά 3 μέρες μίνοξ η τριχόπτωση έχει μειωθεί τουλάχιστον στο 50%. Υπάρχει όμως όντως περίπτωση να κάνει σε κάποιον όντως κακό παρά καλό ή πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι πολιτικές?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όλα τα φάρμακα έχουν τα συν και τα πλην τους. Η μίνο μόνο αθώα δεν είναι και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η μακροχρόνια χρήση της προκαλεί θέματα, τα οποία πολύ καλά στα ανάλυσε ο Εrdo. Την ίδια απόψη έχει και ο Lorenzo, ο οποίος είναι μακροχρόνιος χρήστης (10+ χρόνια) φίνας. Αυτό νομίζω κάτι λέει.

Harris_G

Well-Known Member
Νταξει παιδια τι καθομαστε και συγκρινουμε τωρα και οι δυο ειναι βουνά. Απλα ο Erdo υπο προυποθεσεις ειναι οικονομικα ακρως πιο εφικτος οποτε για μενα το κερδιζει το παιχνιδι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νταξει παιδια τι καθομαστε και συγκρινουμε τωρα και οι δυο ειναι βουνά. Απλα ο Erdo υπο προυποθεσεις ειναι οικονομικα ακρως πιο εφικτος οποτε για μενα το κερδιζει το παιχνιδι.

Συμφωνώ με την ακόλουθη διευκρίνηση. Αν το οικονομικό είναι η βασική παράμετρος (ή έχει σημαντικό ποσοστό στην απόφαση) και τα graft (συνολικά) είναι κάτω από 5000-5500g ο Erdo είναι η καλύτερη επιλογή. Αν δεν ισχύουν τα προηγούμενα, ο Lorenzo είναι η καλύτερη επιλογή για έναν και μόνο λόγο: η "καρδιά" της μμ, δηλαδή το implantation, γίνεται μόνο από αυτόν (εν αντιθέσει με τον Erdo). Είναι προφανές ότι μιλάμε για τα καλύτερα χέρια αυτή τη στιγμή στην αγορά, κάτι που ίσως αν είσαι εύκολη περίπτωση (αλλά φυσικά δεν το ξέρεις πριν την μμ) μπορεί να γίνει "match" και από άλλους γιατρούς ή κλινικές. Αν όμως είσαι δύσκολη, ή αν θες πυκνώσεις αλά Marios, ή temple points, ή..... εκεί υπερέχει. Στη δική μου περίπτωση, λόγω εξαιρετικής σκληρότητας δέρματος, μικρού εύρους δότριας, χαμηλού λόγου θα το πω με μια λέξη μόνο: "Σώθηκα". Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μπορείς να το πεις και τύχη αν και στην δική μου περίπτωση η πάγια τακτική μου σε θέματα υγείας να μην κοιτάω το οικονομικό και το vfm έπιασε τόπο.

MariosOik

Active Member
Συμφωνώ με την ακόλουθη διευκρίνηση. Αν το οικονομικό είναι η βασική παράμετρος (ή έχει σημαντικό ποσοστό στην απόφαση) και τα graft (συνολικά) είναι κάτω από 5000-5500g ο Erdo είναι η καλύτερη επιλογή. Αν δεν ισχύουν τα προηγούμενα, ο Lorenzo είναι η καλύτερη επιλογή για έναν και μόνο λόγο: η "καρδιά" της μμ, δηλαδή το implantation, γίνεται μόνο από αυτόν (εν αντιθέσει με τον Erdo). Είναι προφανές ότι μιλάμε για τα καλύτερα χέρια αυτή τη στιγμή στην αγορά, κάτι που ίσως αν είσαι εύκολη περίπτωση (αλλά φυσικά δεν το ξέρεις πριν την μμ) μπορεί να γίνει "match" και από άλλους γιατρούς ή κλινικές. Αν όμως είσαι δύσκολη, ή αν θες πυκνώσεις αλά Marios, ή temple points, ή..... εκεί υπερέχει. Στη δική μου περίπτωση, λόγω εξαιρετικής σκληρότητας δέρματος, μικρού εύρους δότριας, χαμηλού λόγου θα το πω με μια λέξη μόνο: "Σώθηκα". Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μπορείς να το πεις και τύχη αν και στην δική μου περίπτωση η πάγια τακτική μου σε θέματα υγείας να μην κοιτάω το οικονομικό και το vfm έπιασε τόπο.
Δεν είναι μόνο ότι κάνει εκείνος το grafting είναι απ ότι φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν αναλαμβάνει μικρά session ο Έρντο. Κατά την άποψή μου και εφόσον πλέον διαφημίζεται, θα ήμουν ιδανική περίπτωση και για long hair fue, τεσπα μπορεί όντως να ασχολούμαι υπερβολικά αλλά βλέποντας την περίπτωση του konaki στο athens workshop και ότι ο Έρντο σχεδίασε πολύ επιθετικά προς τα μέσα την χερλάιν(πόσο ήταν 2-3 πόντους από τα μαμά μαλλιά) αμφιβάλλω αν είμαι όντως ακατάλληλος ή απλά ασύμφορος γι αυτό που θέλω χωρίς εννοείται να αλλάζω γνώμη, ήταν και θα είναι για μένα η κορυφαία επιλογή η ASMED.

athenian

Well-Known Member
Εσυ Μαριε τρωγεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη...δεν λες να βαλεις μυαλο και θα μπλεξεις.Ειπες θα σταματησεις να ασχολεισαι με τα μαλλια σου και αντι αυτου πηγες τουρκια.Η εμμονη συνεχιζεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MariosOik

Active Member
Εσυ Μαριε τρωγεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη...δεν λες να βαλεις μυαλο και θα μπλεξεις.Ειπες θα σταματησεις να ασχολεισαι με τα μαλλια σου και αντι αυτου πηγες τουρκια.Η εμμονη συνεχιζεται.
Κάτσε να δεις τώρα που θα πάω Λορέντζο, πλάκα κάνω... Σου έχω στείλει ένα pm αν μπορείς απάντησέ το μου κιόλας. Εννοείται ότι τρώγομαι για το μαλλί. Παίρνω τόσες αηδίες για να διατηρώ τα μαλλιά και εφόσον έχω δει δυσκολότερο γκράφτινγκ ναι πιστεύω γίνεται να μπει κάποιος στην δική μου α ζωνη, αλλά επειδη παει αλλου η συζητηση για να μην χαλασει το νημα σταματαω εδω.

athenian

Well-Known Member
Φιλε Μαριε δεν λεω σε κανεναν που εχω το κομμωτηριο γιατι δεν ειμαι εδω για να τσιμπησω πελατες οπως κανουν αλλοι...
Αν ποτε θα εκανα κατι τετοιο θα πληρωνα κανονικα για διαφημιση στο φορουμ και εννοειται μονο μετα απο την αδεια των διαχειριστων.

MariosOik

Active Member
Φιλε Μαριε δεν λεω σε κανεναν που εχω το κομμωτηριο γιατι δεν ειμαι εδω για να τσιμπησω πελατες οπως κανουν αλλοι...
Αν ποτε θα εκανα κατι τετοιο θα πληρωνα κανονικα για διαφημιση στο φορουμ και εννοειται μονο μετα απο την αδεια των διαχειριστων.
Μα δεν το έμαθα από το forum φίλε μου για να θεωρηθεί διαφήμιση, να με εξυπηρετήσεις σαν πελάτη θέλω απλά, καλημέρα.

Μπλουζα