Λορέντζο ή ερντογάν

Stripar

Established Member
Ρε συ Harry αυτά είναι βασικά, όταν ο Lorenzo εφτιαχνε το Lion, καμμία 10 χρόνια πριν, ο Erdo ήταν φανατικός υπέρμαχος της κλασικής μεθόδου με τα incisions. Μετά από πολλά χρόνια και σχετικά πρόσφατα (πριν 1.5 χρόνο) το γύρισε στο keep. Η τεχνογνωσία του Lorenzo στο pen είναι μοναδική και εκεί δεν συγκρίνεται με κανέναν. Εξάλλου αυτή τη στιγμή είναι και ο μόνος γιατρός (από τους μεγάλους) που πραγματικά δουλεύει.

Σαν γιατρός είναι σαφώς μια κλάση πιο πάνω από τους άλλους. Σαν κλινική θεωρώ ότι ο Erdo είναι πολύ κοντά σε αυτή του Lorenzo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δέν νομίζω ο Erdo να έχει να ζηλέψει τίποτα απο τον Loretzo.
H διαφορά της κλινικής του απο του Loretzo είναι χαώδη , μακράν ανώτερη η ASMED!
Μην ξεχνάμε και το R&D που κάνει ο Erdo,
o μοναδικός απο τους πρωτοκλασσάτους που ασχολείται και δαπανά ποσά για την βελτίωση των τεχνικών και των μτχ.

Για το Spitting και επειδή έχουν ανοιχτεί νήματα και νήματα και σχόλια των σχολίων θα πώ μόνο ότι
πολύς λόγος για το τίποτα,
ενώ η υπερανάλυση των μαθηματικών σε μία ασθητική επέμβαση πολλές φορές στερεί την δημιουργικότητα και την φυσικότητα όπου είναι υπεράνω των μαθηματικών...

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Εγώ θέλω να ρωτήσω @CVIAL γιατί ας πούμε θεωρούμε τον Lorenzo πιο ηθικό όταν σε μια χώρα που έχει το κατά κεφαλήν ΑΕΠ που έχει χρεώνει τιμές κορυφαίων κλινικών της Αμερικής? Επίσης γιατί ας πούμε δεν είναι σωστό να χρεώνονται τα grafts που εισάγονται και να χρεώνονται ta grafts που εξάγονται?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θέλω να ρωτήσω @CVIAL γιατί ας πούμε θεωρούμε τον Lorenzo πιο ηθικό όταν σε μια χώρα που έχει το κατά κεφαλήν ΑΕΠ που έχει χρεώνει τιμές κορυφαίων κλινικών της Αμερικής? Επίσης γιατί ας πούμε δεν είναι σωστό να χρεώνονται τα grafts που εισάγονται και να χρεώνονται ta grafts που εξάγονται?

Η ηθική δεν έχει καμμία σχέση με το πόσο χρεώνεις, ελεύθερη αγορά είναι, τόσο αξιολογείς τον εαυτό σου τόσα ζητάς, καθαρά και ξάστερα δεν «κοροϊδεύεις» κανέναν. Το δεύτερο ερωτημά σου δεν το κατάλαβα πλήρως αν θες το επαναδιατυπώνεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δέν νομίζω ο Erdo να έχει να ζηλέψει τίποτα απο τον Loretzo.
H διαφορά της κλινικής του απο του Loretzo είναι χαώδη , μακράν ανώτερη η ASMED!
Μην ξεχνάμε και το R&D που κάνει ο Erdo,
o μοναδικός απο τους πρωτοκλασσάτους που ασχολείται και δαπανά ποσά για την βελτίωση των τεχνικών και των μτχ.

Για το Spitting και επειδή έχουν ανοιχτεί νήματα και νήματα και σχόλια των σχολίων θα πώ μόνο ότι
πολύς λόγος για το τίποτα,
ενώ η υπερανάλυση των μαθηματικών σε μία ασθητική επέμβαση πολλές φορές στερεί την δημιουργικότητα και την φυσικότητα όπου είναι υπεράνω των μαθηματικών...

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ

Όταν έγραφα «κλινική» εννοούσα το σύνολο των ανθρώπων που δίνει το αποτέλεσμα και όχι μόνο τον γιατρό. Προφανώς, όπως έχω γράψει και εγώ στο νήμα μου στο παρελθόν, η ASMED στο επίπεδο των υποδομών έχει χαωτική διαφορά σε σχέση με την Injertocapilar. Βέβαια εκεί που μετράει, όπως έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο, δηλαδή εξοπλισμός χειρουργείων, ιατρικά εργαλεία, κλπ μιλάμε για τα ίδια πράγματα.

Τέλος θεωρώ ότι κάθε κλινική έχει την δικιά της φιλοσοφία και είτε αποδέχεσαι τον τρόπο που δουλεύει είτε όχι. Ο σκοπός του νήματος και της ανάλυσης του splitting (μοιραία με μαθηματικό τρόπο για να είναι αντικειμενική) είχε σαν σκοπό την ποσοτικοποίηση του θέματος της τιμής όσον αφορά το splitting και μόνο.

Για τον συγκεκριμένο ασθενή (ο οποίος αποτέλεσε και την αφορμή του νήματος περί splitting) η διαφορά μεταξύ 3.8€ και 2.5€ είναι πολύ μεγάλη και αν το ήξερε από την αρχή πιθανώς να είχε οδηγηθεί σε άλλη κλινική για να κανει την μμ.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: Zob

Harris_G

Well-Known Member
ελεύθερη αγορά είναι, τόσο αξιολογείς τον εαυτό σου τόσα ζητάς,
Ναι αλλά για τον Erdogan γραφανε εδω μεσα οτι εκμεταλλευεται το προσωπικό του με μισθους Τουρκιας και τετοια, ο Lorenzo δεν εκμεταλλευεται?Ουτε καν σε ευρωστη Ευρωπαικη χωρα δραστηριοποιειται πχ Γερμανια,Σουηδια κλπ. Και τι παει να πει ελευθερη αγορα ειναι οσο θελει χρεωνει πανω στον ανθρωπινο πονο παταει και κονομαει. Και ο Ερντογαν που ειναι πανω απο τις δυνατοτητες των πιο πολλων εδω μεσα εχει μπει στο μυαλο μας για τα καλα ως επιλογη. Και επισης γιατι να μην παει ο Erdogan την τιμη 3,5 και 4 παλι φθηνοτερος θα ειναι και παλι δουλεια θα εχει οταν ερχονται κοπαδια απο Αμερικη να κανουν εκει.

Το δευτερο ερωτημα εχει να κανει με το splitting ας πουμε οτι βγαζει 2000grafts, σπλιταρει καποια και βαζει 2500. Γιατι να μη χρεωσει τα 2500 που εβαλε και να χρεωσει τα 2000 που εβγαλε?

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλά για τον Erdogan γραφανε εδω μεσα οτι εκμεταλλευεται το προσωπικό του με μισθους Τουρκιας και τετοια, ο Lorenzo δεν εκμεταλλευεται?Ουτε καν σε ευρωστη Ευρωπαικη χωρα δραστηριοποιειται πχ Γερμανια,Σουηδια κλπ. Και τι παει να πει ελευθερη αγορα ειναι οσο θελει χρεωνει πανω στον ανθρωπινο πονο παταει και κονομαει. Και ο Ερντογαν που ειναι πανω απο τις δυνατοτητες των πιο πολλων εδω μεσα εχει μπει στο μυαλο μας για τα καλα ως επιλογη. Το δευτερο ερωτημα εχει να κανει με το splitting ας πουμε οτι βγαζει 2000grafts, σπλιταρει καποια και βαζει 2500. Γιατι να μη χρεωσει τα 2500 που εβαλε και να χρεωσει τα 2000 που εβγαλε?

Καταρχήν δεν τίθεται θέμα, από την δική μου πλευρά τουλάχιστον, μομφής για εκμετάλλευση του προσωπικού του, αυτοί είναι οι μισθοί Τουρκίας τέτοιους πρέπει να δώσει. Τώρα, ως προς την «κονόμα», όλοι ίδιοι είναι από τον Lorenzo, τον Erdo, έως τον Β., όλοι επιχειρήσεις έχουν και επιδιώκουν το κέρδος. Πιθανώς ο Erdo καθαρά, αφορολόγητα και χωρίς ΦΠΑ (90% ξένοι πελάτες, μετρητοίς) να βγάζει πιο πολλά από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που ζουν σε χώρες με αυστηρό φορολογικό καθεστώς αλλά ακόμα και έτσι δεν τον κατακρίνω.

Εννοείται ότι πρέπει να μπει σαν επιλογή, ήμουν (και είμαι) από τους πρώτους που τον υποστήριξαν. Είναι άριστος γιατρός και έχει εξαιρετική κλινική. Απλά όπως για όλους τους άλλους πρέπει και για αυτόν να υπάρχει καλόπιστη και τεκμηριωμένη κριτική.

Για το splitting, μάλλον το μπερδεύεις με την FUT. Ο Erdo ότι βγάζει, βάζει. Ο διαχωρισμός γίνεται in vivo, ζωντανά μέσα στο σώμα. Δηλαδή αντί να βγάλει ένα 3τριχο, επιλέγει να βγάλει την μια τριχα, να το «σπλιταρει» δηλαδή.

Stripar

Established Member
Τέλος θεωρώ ότι κάθε κλινική έχει την δικιά της φιλοσοφία και είτε αποδέχεσαι τον τρόπο που δουλεύει είτε όχι. Ο σκοπός του νήματος και της ανάλυσης του splitting (μοιραία με μαθηματικό τρόπο για να είναι αντικειμενική) είχε σαν σκοπό την ποσοτικοποίηση του θέματος της τιμής όσον αφορά το splitting και μόνο.

Θεωρώ ότι είναι υπερβολικός και μονόπλευρος
(δεδομένου ότι δέν αναλύθηκε το C.V που πιθανόν να είχε άν και εφόσον δέν γινόταν αυτό
και δεδομένου ότι αδύνατον να κάνουμε εικασίες πώς θα ήταν στην αντίθετη περίπτωση,
μπορεί να ήταν και χειρότερα δεδομένου ότι θα είχε μεγαλύτερη πυκνότητα αλλά μικρότερη κάλυψη.

Για τον συγκεκριμένο ασθενή (ο οποίος αποτέλεσε και την αφορμή του νήματος περί splitting) η διαφορά μεταξύ 3.8€ και 2.5€ είναι πολύ μεγάλη και αν το ήξερε από την αρχή πιθανώς να είχε οδηγηθεί σε άλλη κλινική για να κανει την μμ.

Κανείς δέν μπορεί να ξέρει απο την αρχή το ποσοστό των πολύτριχων ή και μονότριχων που μπορεί να έχει και το Coverage Value που θα χρειαστεί.
Οι περισσότεροι που οδηγούνται στην Asmed, οδηγούνται σάν Safe επιλογή δεδομένου ότι μπορεί να αναλάβει και τις ποιό δύσκολες περιπτώσεις...

Να θυμήσω τον Konaki hotel που άν δέν του γινόταν το Parcial spliting απο συγκεκριμένους γιατρούς και δεδομένου του περιορισμένου αριθμού μονότριχων που είχε για το χτήσιμο που έπρεπε να κάνει,
θα πήγαινε άκλαφτος !

Συνεπώς τί νόημα έχει ΑΝ και εφόσον και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχει μια μικρή διαφορά?

Σημασία έχει να μήν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο για μερικά euroλάκια...

Τέλος θα συμφωνήσω
Τέλος θεωρώ ότι κάθε κλινική έχει την δικιά της φιλοσοφία

και θα πώ ότι υπάρχει και η άλλη "σχολή" ή άλλη ματιά στην αισθητική επέμβαση της μτχ

Η ομογειονοποίηση της δότριας και της λήπτριας μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο συνολικό αποτέλεσμα,
στην φυσικότητα αυτού, στο περιορισμένο scaring και την καλή κατάσταση της δότριας.

Μπορεί ο Erdo να βγαίνει κατά μία έννοια κερδισμένος σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις ,
κερδισμένος όμως βγαίνεις και ο ασθενής.

Σημασία όμως πάντα έχει ΠΩΣ βλέπει κάποιος τα πράγματα...

Αν το κύριο κριτήριο είναι το οικονομικό , οι μεγάλοι λόγοι σε Grafts , τα περισότερα δυνατόν πολύτριχα,
τα απόλυτα δηλ. μαθηματικά που έχει γίνει το TREND στο forum τα τελευταία 4-5 χρόνια της κρίσης,
υπάρχουν και ανάλογες "σχολές" και στην Ελλάδα όπως DΗΙ, Βεκρής κ.ο.κ
με κάποιο Twist , μικρότερες δηλ. φυτρώσεις κ.λ.π

Υπάρχουν ομως και άλλες σχολές και κοσμοθεωρίες!

Σημασία έχει ΤΙ είναι πιό σημαντικό για τον καθένα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θεωρώ ότι είναι υπερβολικός και μονόπλευρος
(δεδομένου ότι δέν αναλύθηκε το C.V που πιθανόν να είχε άν και εφόσον δέν γινόταν αυτό
και δεδομένου ότι αδύνατον να κάνουμε εικασίες πώς θα ήταν στην αντίθετη περίπτωση,
μπορεί να ήταν και χειρότερα δεδομένου ότι θα είχε μεγαλύτερη πυκνότητα αλλά μικρότερη κάλυψη.

Κανείς δέν μπορεί να ξέρει απο την αρχή το ποσοστό των πολύτριχων ή και μονότριχων που μπορεί να έχει και το Coverage Value που θα χρειαστεί.
Οι περισσότεροι που οδηγούνται στην Asmed, οδηγούνται σάν Safe επιλογή δεδομένου ότι μπορεί να αναλάβει και τις ποιό δύσκολες περιπτώσεις...

Να θυμήσω τον Konaki hotel που άν δέν του γινόταν το Parcial spliting απο συγκεκριμένους γιατρούς και δεδομένου του περιορισμένου αριθμού μονότριχων που είχε για το χτήσιμο που έπρεπε να κάνει,
θα πήγαινε άκλαφτος !

Συνεπώς τί νόημα έχει ΑΝ και εφόσον και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχει μια μικρή διαφορά?

Τέλος θα συμφωνήσω

και θα πώ ότι υπάρχει και η άλλη "σχολή" ή άλλη ματιά στην αισθητική επέμβαση της μτχ

Η ομογειονοποίηση της δότριας και της λήπτριας μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο συνολικό αποτέλεσμα,
στην φυσικότητα αυτού, στο περιορισμένο scaring και την καλή κατάσταση της δότριας.

Μπορεί ο Erdo να βγαίνει κατά μία έννοια κερδισμένος σε ΚΑΠΟΙΕΣ περιπτώσεις ,
κερδισμένος όμως βγαίνεις και ο ασθενής.

Σημασία όμως πάντα έχει ΠΩΣ βλέπει κάποιος τα πράγματα...

Αν το κύριο κριτήριο είναι το οικονομικό , οι μεγάλοι λόγοι σε Grafts , τα περισότερα δυνατόν πολύτριχα,
τα απόλυτα δηλ. μαθηματικά που έχει γίνει το TREND στο forum τα τελευταία 4-5 χρόνια της κρίσης,
υπάρχουν και ανάλογες "σχολές" και στην Ελλάδα όπως DΗΙ, Βεκρής κ.ο.κ
με κάποιο Twist , μικρότερες δηλ. φυτρώσεις κ.λ.π

Υπάρχουν ομως και άλλες σχολές και κοσμοθεωρίες!

Σημασία έχει ΤΙ είναι πιό σημαντικό για τον καθένα...

Μα νομίζω ότι αναλύθηκε, θα είχε το ίδιο CV, για αυτό συζητάμε. Από την στιγμή που η επιφάνεια προς κάλυψη είναι η ίδια και ο συνολικός αριθμός τριχών ίδιος και στις 2 περιπτωσεις (απλά με διαφορετικό λόγο/πυκνότητα) τότε το CV είναι ίδιο.

Δεν τίθεται θέμα "απόλυτων" μαθηματικών ούτε "trend", μην δαιμονοποιούμε τα μαθηματικά, μια απλή φόρμουλα είναι που οποίος αντιληφθεί πως λειτουργεί ξέρει ακριβώς τι του γίνεται και που βαδίζει.

Ασχέτως του ποιού κριτηρίου θέτει ο καθένας (οικονομικό, κλπ) η γνώση και η κατανόηση των διαφορετικών σχολών (με τά συν και πλην) είναι πάντα χρήσιμη.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: Zob

Tsek

Well-Known Member
Ναι αλλά για τον Erdogan γραφανε εδω μεσα οτι εκμεταλλευεται το προσωπικό του με μισθους Τουρκιας και τετοια, ο Lorenzo δεν εκμεταλλευεται?Ουτε καν σε ευρωστη Ευρωπαικη χωρα δραστηριοποιειται πχ Γερμανια,Σουηδια κλπ. Και τι παει να πει ελευθερη αγορα ειναι οσο θελει χρεωνει πανω στον ανθρωπινο πονο παταει και κονομαει. Και ο Ερντογαν που ειναι πανω απο τις δυνατοτητες των πιο πολλων εδω μεσα εχει μπει στο μυαλο μας για τα καλα ως επιλογη. Και επισης γιατι να μην παει ο Erdogan την τιμη 3,5 και 4 παλι φθηνοτερος θα ειναι και παλι δουλεια θα εχει οταν ερχονται κοπαδια απο Αμερικη να κανουν εκει.

Το δευτερο ερωτημα εχει να κανει με το splitting ας πουμε οτι βγαζει 2000grafts, σπλιταρει καποια και βαζει 2500. Γιατι να μη χρεωσει τα 2500 που εβαλε και να χρεωσει τα 2000 που εβγαλε?
Τα περί μισθών τα έγραφε ο Τζων-Τζων όταν ήταν ακόμα σε hide-mode για να ανεβάσει την Κύπρο.
Μην τα λαμβάνεις υπόψιν.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

θα πήγαινε άκλαφτος !

Θα συμφωνήσω για τα μερικά "εuroλάκια". Εδώ όμως η διαφορά είναι μεγάλη. Το 3.8€ με το 2.5€ είναι 50% πάνω και ο μαμίσιος λόγος 2.18 που υποστήριζε η δότρια είναι απολύτως μέσα στα όρια της "φυσικότητας", αν κάποιος είχε αντίρρηση για χρήση πολύ μεγάλων λόγων (που θα μπορούσε να υποστηρίξη η δότρια). Το 1.45 και 2500+ μονότριχα είναι extreme όπως και να το δούμε και αν ήμουν εγώ στη θέση του δεν θα μου άρεσε καθόλου, ειδικά όταν ξέρουμε ότι τα 1τριχα είναι τα πιο ευαίσθητα.

Αυτή η περίπτωση είναι που μου κίνησε το ενδιαφέρον για ανάλυση και των υπολοίπων περιπτώσεων, για τις οποίες όντως η διαφορά του 2.5 στο 3.0 μεταφράζεται σε "euroλάκια" και είναι σε λογικά πλαίσια λαμβάνοντας υπόψιν και όλα τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει η ASMED.

Τέλος, σωστό είναι επίσης και το ότι κανείς δεν ξέρει από πριν τον ακριβή ποσοστό πολύτριχων/ μονότριχων για αυτό καλό είναι να κάνει 1-2 live consultation (σε σοβαρές κλινικές) έτσι ώστε να μπορεί να καταλάβει καλύτερα τις επιλογές του πριν προχωρήσει.

Harris_G

Well-Known Member
Τα περί μισθών τα έγραφε ο Τζων-Τζων όταν ήταν ακόμα σε hide-mode για να ανεβάσει την Κύπρο.
Μην τα λαμβάνεις υπόψιν.
Δε ξερω Τσεκ ζωαρα κανουν οι υπάλληλοι του δειτε insta και θα καταλαβετε και φαινονται φουλ χαρουμενοι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagosx

Well-Known Member
Δε ξερω Τσεκ ζωαρα κανουν οι υπάλληλοι του δειτε insta και θα καταλαβετε και φαινονται φουλ χαρουμενοι.

Παιδιά ο Koray πρέπει να είναι πολυ large τύπος, πρέπει να έχει πάρει μαζί του στη Λισαβόνα μέχρι και τις καθαρίστριες της κλινικης. Μέτρησα 18 άτομα που ήταν μαζί του στις φωτό στο instagram.

MariosOik

Active Member
Επειδή το έζησα και εγώ από κοντά στην Asmed, η προθυμία που σε εξυπηρετεί το προσωπικό και κάθεται πραγματικά δίπλα σου για όσο περιμένεις χωρίς να κάνεις εν τέλει καν μμ δείχνει ένα πραγματικά ευχαριστημένο προσωπικό που δικαιολόγει ότι παίρνει. Μάλιστα κάναμε και χαβαλέ για το πόσο ο Έρντο σου φτιάχνει τη διάθεση με το χιούμορ του. Εν κατακλείδι σκεφτείτε ότι πληρώνει μέχρι και πιανίστα για την αίθουσα αναμονής.

Panos1982

Well-Known Member
Παιδια λιγο ακομα και θα αρχισω να ξερναω πεταλουδιτσες απ το στομαχι....
φτανει με τον ερντο μη τον θεοποιειτε.
Ειναι απλα ενας πολυ καλος επαγγελματιας με πολυ καλους συμβουλους διπλα του και εχει φτιαξει μια πολυ καλα οργανωμενη επιχειρηση, γι αυτο κ εχει επιτυχει στον τομεα του οπως και καθε αλλος επιχειρηματιας σε αλλους κλαδους που φερεται με αναλογο τροπο.
Θα συμφωνησω με τον @PROF οτι ειναι αρκετα εξυπνος στο να διαβλεπει τι πρεπει να κανει κ πως να το πλασαρει.
Αλλα θα διαφωνησω ως προς το προσωπικο... τι θελατε να κανει το προσωπικο να κλαιει ή να δειχνει δυστηχισμενο ?
Εχει μια κλινικη που απευθυνετε κατα κορον σε αντρες κ την εχει στελεχωσει με παρα παρα πολλες και εμφανισημες γυναικες για να αισθανεται ο ασθενης τελεια. Κ ολο το περιβαλλον γενικα σε θεματα υγιεινης σε θεματα χειρουργειου ολα κυλανε τελεια.
Αλλα για εμενα ειναι πρωτα στυγνος επαγγελματιας και μετα ανθρωπος οπως ειναι περιπου η Γερμανικη νοοτροπια ανθρωπων , αλλα προσωπικα προτιμω αυτους που ειναι πρωτα ανθρωποι κ μετα οτιδηποτε αλλο.

Π.χ αν και δε μου αρεσει να αναφερομαι σε τετοια θεματα , οσο ημουν εκει απελυσε μια ευγενεστατη κοπελα και δε θελω να αναφερω τον λογο,
και 2ον την προσωπικη μου assistant η οποια επισης ηταν μια πολυ καλοσυνατη και χαμογελαστη κοπελα παντα ευδιαθετη να με καθοδηγει σε οτιδηποτε χρειαζομουν, της εκανε μια ακομψη παρατηρηση οταν ημουν στο χειρουργειο επειδη απλα η οθονη μπροστα μου δεν ηταν ακριβως εκει που πεφτει το ματι μου την ωρα που ημουν ξαπλωμενος για να βλεπω τα γραφτ στην οθονη κ της ειπε κατι στα τουρκικα με επιτακτικο υφος κ η κοπελα αγχωθηκε και ηρθε και μου σηκωσε λιγο την οθονη ( την οποια προηγουμενος -πριν ερθει ο ερντο- με ειχε ρωτησει αν βλεπω καλα και της ειχα πει ναι μια χαρα ειναι )
ΕΝ ολιγης δε συμπαθω τους εργοδοτες μιας και ειμαι κ εγω ενας , που προκαλουν εκνευρισμο η αγχος στους υπαλληλους. ( ποσο μαλλον οταν αυτο γινεται μπροστα σε πελατες)
Κατα τα αλλα σαν πελατης ειναι δυσκολο να μην μεινεις ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες που παρεχει ο ερντο.

Επισης του βγαζω το καπελο για το οτι καταφερνει σε καποιους οπως π.χ τον @MariosOik να τους ριχνει ναι μεν ακυρο επειδη δεν ειναι καταλληλοι για μμ ακομα και αυτοι φευγουν ικανοποιημενοι κ ευδιαθετοι απ το ολο κλιμα .
Καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια ( ενω κατι τον βασανιζε πριν λιγους μηνες, πλεον δε τον βασανιζει)
και ο ερντο ειναι πολυ καλος σε αυτο το κομματι, στον πως να διαχειριζεται τον ασθενη οχι μονο πρακτικα αλλα και ψυχολογικα.
το εχω δει να γινεται κατα κορον σε σαιτ εξωτερικου κ τελευταια ριχνει πολλα ακυρα σε πολλους ασθενεις,
αν και προσωπικα πιστευω οτι κ αυτο ακομα ειναι θεμα μαρκετινγκ θελει να αναλαμβανει μονο τα περιστατικα που χρειαζονται 1ον πολλα θυλακια για οικονομικους λογους και 2ον που ξερει οτι σιγουρα θα εχουν ενα καλο οπτικο αποτελεσμα για να μην διαρευσουν μετρια αποτελεσματα στο ιντερνετ κ πληγει η δουλεια του ας πουμε.
γι αυτο κ αναλαμβανει μικροτερα συνηθως nw οπως ειπε παλι ο @PROF .
Κ οταν λεω μετρια , Οχι γιατι δε θα φυτρωσουν τα μαλλια ουτε γιατι θα ειναι αποτυχημενο το αποτελεσμα απλα επειδη δε θα ειναι ενα ομογενοποιημενο κεφαλι απ την αρχη ως το τελος και δε θα θεωρειτε ενα top αποτελεσμα που αυτος θελει να αναπαραγει μονο τετοια για λογους μαρκετινγκ προφανως επειδη ειναι η γραμμη του αυτη.

Για εμενα Ανθρωπος με ολη τη σημασια της λεξεως και πολυ καλος γιατρος ταυτοχρονα ειναι ο muresanu της hattingen.
Ειναι λες και μιλας στον αδερφο σου και σου περναει πραγματικα οτι νοιαζεται πρωτα απ ολα για σενα και το καλυτερο δυνατο που μπορει να σου παρεχει και μετα για ολα τα αλλα... τα λεφτα δλδ η την φημη του ή την υστεροφημια του η οτι αλλο θες....

Τελευταία επεξεργασία:

MariosOik

Active Member
Παιδια λιγο ακομα και θα αρχισω να ξερναω πεταλουδιτσες απ το στομαχι....
φτανει με τον ερντο μη τον θεοποιειτε.
Ειναι απλα ενας πολυ καλος επαγγελματιας με πολυ καλους συμβουλους διπλα του και εχει φτιαξει μια πολυ καλα οργανωμενη επιχειρηση, γι αυτο κ εχει επιτυχει στον τομεα του οπως και καθε αλλος επιχειρηματιας σε αλλους κλαδους που φερεται με αναλογο τροπο.
Θα συμφωνησω με τον @PROF οτι ειναι αρκετα εξυπνος στο να διαβλεπει τι πρεπει να κανει κ πως να το πλασαρει.
Αλλα θα διαφωνησω ως προς το προσωπικο... τι θελατε να κανει το προσωπικο να κλαιει ή να δειχνει δυστηχισμενο ?
Εχει μια κλινικη που απευθυνετε κατα κορον σε αντρες κ την εχει στελεχωσει με παρα παρα πολλες και εμφανισημες γυναικες για να αισθανεται ο ασθενης τελεια. Κ ολο το περιβαλλον γενικα σε θεματα υγιεινης σε θεματα χειρουργειου ολα κυλανε τελεια.
Αλλα για εμενα ειναι πρωτα στυγνος επαγγελματιας και μετα ανθρωπος οπως ειναι περιπου η Γερμανικη νοοτροπια ανθρωπων , αλλα προσωπικα προτιμω αυτους που ειναι πρωτα ανθρωποι κ μετα οτιδηποτε αλλο.

Π.χ αν και δε μου αρεσει να αναφερομαι σε τετοια θεματα , οσο ημουν εκει απελυσε μια ευγενεστατη κοπελα και δε θελω να αναφερω τον λογο,
και 2ον την προσωπικη μου assistant η οποια επισης ηταν μια πολυ καλοσυνατη και χαμογελαστη κοπελα παντα ευδιαθετη να με καθοδηγει σε οτιδηποτε χρειαζομουν, της εκανε μια ακομψη παρατηρηση οταν ημουν στο χειρουργειο επειδη απλα η οθονη μπροστα μου δεν ηταν ακριβως εκει που πεφτει το ματι μου την ωρα που ημουν ξαπλωμενος για να βλεπω τα γραφτ στην οθονη κ της ειπε κατι στα τουρκικα με επιτακτικο υφος κ η κοπελα αγχωθηκε και ηρθε και μου σηκωσε λιγο την οθονη ( την οποια προηγουμενος -πριν ερθει ο ερντο- με ειχε ρωτησει αν βλεπω καλα και της ειχα πει ναι μια χαρα ειναι )
ΕΝ ολιγης δε συμπαθω τους εργοδοτες μιας και ειμαι κ εγω ενας τετοιος, που προκαλουν εκνευρισμο η αγχος στους υπαλληλους. ( ποσο μαλλον οταν αυτο γινεται μπροστα σε πελατες)
Κατα τα αλλα σαν πελατης ειναι δυσκολο να μην μεινεις ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες που παρεχει ο ερντο.

Επισης του βγαζω το καπελο για το οτι καταφερνει σε καποιους οπως π.χ τον @MariosOik να τους ριχνει ναι μεν ακυρο επειδη δεν ειναι καταλληλοι για μμ ακομα και αυτοι φευγουν ικανοποιημενοι κ ευδιαθετοι απ το ολο κλιμα .
Καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια ( ενω κατι τον βασανιζε πριν λιγους μηνες, πλεον δε τον βασανιζει)
και ο ερντο ειναι πολυ καλος σε αυτο το κομματι, στον πως να διαχειριζεται τον ασθενη οχι μονο πρακτικα αλλα και ψυχολογικα.
το εχω δει να γινεται κατα κορον σε σαιτ εξωτερικου κ τελευταια ριχνει πολλα ακυρα σε πολλους ασθενεις,
αν και προσωπικα πιστευω οτι κ αυτο ακομα ειναι θεμα μαρκετινγκ θελει να αναλαμβανει μονο τα περιστατικα που χρειαζονται 1ον πολλα θυλακια για οικονομικους λογους και 2ον που ξερει οτι σιγουρα θα εχουν ενα καλο οπτικο αποτελεσμα για να μην διαρευσουν μετρια αποτελεσματα στο ιντερνετ κ πληγει η δουλεια του ας πουμε.
γι αυτο κ αναλαμβανει μικροτερα συνηθως nw οπως ειπε παλι ο @PROF .
Κ οταν λεω μετρια , Οχι γιατι δε θα φυτρωσουν τα μαλλια ουτε γιατι θα ειναι αποτυχημενο το αποτελεσμα απλα επειδη δε θα ειναι ενα ομογενοποιημενο κεφαλι απ την αρχη ως το τελος και δε θα θεωρειτε ενα top αποτελεσμα που αυτος θελει να αναπαραγει μονο τετοια για λογους μαρκετινγκ προφανως επειδη ειναι η γραμμη του αυτη.

Για εμενα Ανθρωπος με ολη τη σημασια της λεξεως και πολυ καλος γιατρος ταυτοχρονα ειναι ο muresanu της hattingen.
Ειναι λες και μιλας στον αδερφο σου και σου περναει πραγματικα οτι νοιαζεται πρωτα απ ολα για σενα και το καλυτερο δυνατο που μπορει να σου παρεχει και μετα για ολα τα αλλα... τα λεφτα δλδ η την φημη του ή την υστεροφημια του η οτι αλλο θες....
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για διαφήμιση από την συγκεκριμένη κλινική πλέον. Επομένως ως εργοδότης και εγώ ο ίδιος δεν θεωρώ ότι σε κάνει “κακό” κάποιες φορές να βάλεις τις φωνές πάνω στην ένταση της δουλειάς...! Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να κρίνουμε. Το αν μου έριξε άκυρο ή όχι είναι άλλο θέμα. Εξήγησα ότι δεν με ικανοποιούσε αυτό που μου πρότεινε. Έχω διάχυτη αραίωση στο άνω μέρος και αν δεν βελτιωθώ με φαρμακευτική θεραπεία ή θα παω σε avodart που το απορρίπτω ή θα μπω μόλις αραιώσω χειρουργείο. Δεν σκοπεύω να κουράσω πλέον στέλνοντας πάλι φωτογραφίες προφανώς. Αλλά σκεφτείται την άποψη που αφήνει σε έναν απλό υποψήφιο. Άθελά μου να το πω και έτσι κάνω ξεκάθαρο μάρκετινγκ επειδή οι εντυπώσεις μου είναι άριστες από ένα world class περιβάλλον. Όμορφες γυναίκες έχουν και άλλες κλινικές αυτό όμως δεν τις κάνει ελκυστικές. Εσύ φαντάζομαι φίλε μου πρέπει να έμεινες πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Και ξαναλέω δεν θεοποιούμαι απλά οι χαώδεις διαφορές με άλλους είναι εμφανέστατες.

Panos1982

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη για διαφήμιση από την συγκεκριμένη κλινική πλέον.

Δεν θα το ελεγα καθολου..... Η διαφιμηση ειναι must σε αυτη τη δουλεια, γινεται σφαγη βασικα οχι απλα ειναι must.
Οσοι ασχολουντε χρονια ξερουν οτι οι κλινικες δεν παραγουν παντα τα ιδια αποτελεσματα και το προσωπικο δεν ειναι παντα το ιδιο....
το οτι ο ερντο παραγει τωρα καλα αποτελεσματα η παρηγαγε στο παρελθον δεν εξασφαλιζει οτι θα παραγει κ στο μελλον....
ειναι ουκ ολιγα τα παραδειγματα γιατρων που ξεκινησαν δυνατα και μετα τα εκαναν μανταρα....
Ειναι must το να αποδυκνυει συνεχως οτι βρισκεται στην κορυφη και να εισαι σιγουρος οτι το κανει :)

Επομένως ως εργοδότης και εγώ ο ίδιος δεν θεωρώ ότι σε κάνει “κακό” κάποιες φορές να βάλεις τις φωνές πάνω στην ένταση της δουλειάς...! Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να κρίνουμε.

Καταρχην τα παντα μπορουμε να κρινουμε.... τι ειναι ιερο ή αβατο ? Που και ιερο να ηταν παλι θα το κριναμε.
Φυσικα και δικαιολογειτε το να νευριασει καποιος επανω στην δουλεια ok, αλλα ας το κανει οταν υπαρχει και σοβαρος λογος κ οχι για ψυλου πηδημα.
Χαλας το κλιμα μονο οταν εχεις απηυδησει κ οχι χωρις λογο ( οπως στην περιπτωση που ανεφερα ) αλλα δεν ανεφερα το περιστατικο τοσο γι αυτο ,
οσο για να περαστει το μυνημα οτι δεν ειναι επιγειος παραδεισος εκει μεσα, γιατι καπως ετσι παρουσιαζεται
αλλα δεν ισχυει αυτο...
εμενα επειδη πηγα με λεωφορειο Τουρκια δεν ηρθε το βαν της asmed να με παρει και πληρωσα 80 ευρω ταξι ( πηγαινε κ αλλα τοσα ελα)... γιατι ταχα μου παραλαμβανουν μονο απ το αεροδρομειο, το οποιο ειναι μολις 5 λεπτα απ το otogari που βρισκομουν κ ειναι ο σταθμος λεωφορειων.... (γκουγκλαρε στο googlearth να δεις αποσταση otogari με αεροδρομειο ) ενω η κλινικη βρισκεται στην αλλη ακρη, στην ανατολικη πλευρα της Τουρκιας μετα την γεφυρα του βοσπορου.
πως σου φανηκε αυτο ας πουμε ? 160 πεταμενα ευρω για πιο λογο ? Anyway....

Το αν μου έριξε άκυρο ή όχι είναι άλλο θέμα. Εξήγησα ότι δεν με ικανοποιούσε αυτό που μου πρότεινε. Έχω διάχυτη αραίωση στο άνω μέρος και αν δεν βελτιωθώ με φαρμακευτική θεραπεία ή θα παω σε avodart που το απορρίπτω ή θα μπω μόλις αραιώσω χειρουργείο. Δεν σκοπεύω να κουράσω πλέον στέλνοντας πάλι φωτογραφίες προφανώς. Αλλά σκεφτείται την άποψη που αφήνει σε έναν απλό υποψήφιο.

Αυτο ακριβως ηθελα να πω κι εγω, την τελευταια σου φραση, "σκεψου την αποψη που αφηνει σε εναν υποψηφιο".
Με λιγα λογια χωρις να γινει καμμια αλλαγη στο κεφαλι σου και ενω το προβλημα ειναι ακριβως το ιδιο που ειχες μια μερα πριν βρεθεις με τον ερντο, το οποιο προβλημα σε απασχολουσε κ σε εκανε να παρεις αεροπλανο να πας μεχρι τουρκια , ξαφνικα πλεον δεν σε ενοχλει προς το παρων και αισθανεσαι πολυ καλυτερα.
Αυτο δειχνει ποσο μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια και το πως βλεπουμε εμεις οι ιδιοι το προβλημα, και ενω την μια μας περνει απο κατω την αλλη χωρις καμμια αλλαγη αισθανομαστε μια χαρα. Αυτο ανεφερα οτι ειναι κ ενα ταλεντο του ερντογαν που οφειλετε σε ολην αυτην την επιχειρηση που εχει στησει και σου περναει εφ ολης της υλης αυτην την θετικη εντυπωση και εικονα + τον τροπο που σε προσεγγιζει και σου πλασσαρει την δουλεια του.

Εσύ φαντάζομαι φίλε μου πρέπει να έμεινες πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Και ξαναλέω δεν θεοποιούμαι απλά οι χαώδεις διαφορές με άλλους είναι εμφανέστατες.

Ναι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος γενικοτερα κ εγω απ την ολη εικονα κλινικης κ απο το αποτελεσμα μου εννοειται και θεωρω την κλινικη μια απ τις καλυτερες του κοσμου αυτη τη στιγμη.
Δε ξερω τι θα γινεται αυριο αλλα προς το παρων απ οσες εχω παει ειναι η καλυτερη.
Χαωδεις διαφορες ως προς το αποτελεσμα της επεμβασης με τις αλλες τοπ κλινικες (hasson, hattingen, saphiro ktlp) δεν εχει, μικροδιαφορες εχει ( προς το καλυτερο φυσικα ) με τις Ελληνικες ομως εχει σιγουρα χαωτικες διαφορες...

Τελευταία επεξεργασία:

MariosOik

Active Member
Δεν θα το ελεγα καθολου..... Η διαφιμηση ειναι must σε αυτη τη δουλεια, γινεται σφαγη βασικα οχι απλα ειναι must.
Οσοι ασχολουντε χρονια ξερουν οτι οι κλινικες δεν παραγουν παντα τα ιδια αποτελεσματα και το προσωπικο δεν ειναι παντα το ιδιο....
το οτι ο ερντο παραγει τωρα καλα αποτελεσματα η παρηγαγε στο παρελθον δεν εξασφαλιζει οτι θα παραγει κ στο μελλον....
ειναι ουκ ολιγα τα παραδειγματα γιατρων που ξεκινησαν δυνατα και μετα τα εκαναν μανταρα....
Ειναι must το να αποδυκνυει συνεχως οτι βρισκεται στην κορυφη και να εισαι σιγουρος οτι το κανει :)

Καταρχην τα παντα μπορουμε να κρινουμε.... τι ειναι ιερο ή αβατο ? Που και ιερο να ηταν παλι θα το κριναμε.
Φυσικα και δικαιολογειτε το να νευριασει καποιος επανω στην δουλεια ok, αλλα ας το κανει οταν υπαρχει και σοβαρος λογος κ οχι για ψυλου πηδημα.
Χαλας το κλιμα μονο οταν εχεις απηυδησει κ οχι χωρις λογο ( οπως στην περιπτωση που ανεφερα ) αλλα δεν ανεφερα το περιστατικο τοσο γι αυτο ,
οσο για να περαστει το μυνημα οτι δεν ειναι επιγειος παραδεισος εκει μεσα, γιατι καπως ετσι παρουσιαζεται
αλλα δεν ισχυει αυτο...
εμενα επειδη πηγα με λεωφορειο Τουρκια δεν ηρθε το βαν της asmed να με παρει και πληρωσα 80 ευρω ταξι ( πηγαινε κ αλλα τοσα ελα)... γιατι ταχα μου παραλαμβανουν μονο απ το αεροδρομειο, το οποιο ειναι μολις 5 λεπτα απ το otogari που βρισκομουν κ ειναι ο σταθμος λεωφορειων.... (γκουγκλαρε στο googlearth να δεις αποσταση otogari με αεροδρομειο ) ενω η κλινικη βρισκεται στην αλλη ακρη, στην ανατολικη πλευρα της Τουρκιας μετα την γεφυρα του βοσπορου.
πως σου φανηκε αυτο ας πουμε ? 160 πεταμενα ευρω για πιο λογο ? Anyway....

Αυτο ακριβως ηθελα να πω κι εγω, την τελευταια σου φραση, "σκεψου την αποψη που αφηνει σε εναν υποψηφιο".
Με λιγα λογια χωρις να γινει καμμια αλλαγη στο κεφαλι σου και ενω το προβλημα ειναι ακριβως το ιδιο που ειχες μια μερα πριν βρεθεις με τον ερντο, το οποιο προβλημα σε απασχολουσε κ σε εκανε να παρεις αεροπλανο να πας μεχρι τουρκια , ξαφνικα πλεον δεν σε ενοχλει προς το παρων και αισθανεσαι πολυ καλυτερα.
Αυτο δειχνει ποσο μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια και το πως βλεπουμε εμεις οι ιδιοι το προβλημα, και ενω την μια μας περνει απο κατω την αλλη χωρις καμμια αλλαγη αισθανομαστε μια χαρα. Αυτο ανεφερα οτι ειναι κ ενα ταλεντο του ερντογαν που οφειλετε σε ολην αυτην την επιχειρηση που εχει στησει και σου περναει εφ ολης της υλης αυτην την θετικη εντυπωση και εικονα + τον τροπο που σε προσεγγιζει και σου πλασσαρει την δουλεια του.

Ναι εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος γενικοτερα κ εγω απ την ολη εικονα κλινικης κ απο το αποτελεσμα μου εννοειται και θεωρω την κλινικη μια απ τις καλυτερες του κοσμου αυτη τη στιγμη.
Δε ξερω τι θα γινεται αυριο αλλα προς το παρων απ οσες εχω παει ειναι η καλυτερη.
Χαωδεις διαφορες ως προς το αποτελεσμα της επεμβασης με τις αλλες τοπ κλινικες (hasson, hattingen, saphiro ktlp) δεν εχει, μικροδιαφορες εχει ( προς το καλυτερο φυσικα ) με τις Ελληνικες ομως εχει σιγουρα χαωτικες διαφορες...
Με κάλυψες σε όλα φίλε, καλημέρα...! Για να πούμε και την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, density η περίπτωση μου παίρνει γιατί η μετωπιαία γραμμή φαίνεται άσχημη και η σκίαση από πάνω όταν πέφτει μαλλί το κάνει να γυαλίζει μέσα. Αλλά προφανώς η τοποθέτηση 300-400 γκραφτς είναι τελείως ασύμφορη για μια κλινική τέτοιου βεληνεκούς.

Panos1982

Well-Known Member
@MariosOik ισχυει οτι ειναι κ αυτο πολιτικη της εταιριας..... δεν ασχολειτε με πολυ μικρα περιστατικα ο ερντο...
Αλλοι ασχολουντε βεβαια, θυμαμαι περιστατικο παλια που ειχε μπει ατομο στον χασσον να κανει στριπ παρακαλω για 700 θυλακια. Για να φτιαξει ενα απειροελαχιστο την χερλαιν.
Βεβαια μπορει να σε ενοχλει λιγο προς το παρων αυτο, αλλα θα σου βγει σε καλο μελλοντικα γιατι θα αφησεις να προχωρησει περεταιρω η αραιωση και θα φτιαξεις πιο ολοκληρωμενα το κεφαλι μετα.

MariosOik

Active Member
@MariosOik ισχυει οτι ειναι κ αυτο πολιτικη της εταιριας..... δεν ασχολειτε με πολυ μικρα περιστατικα ο ερντο...
Αλλοι ασχολουντε βεβαια, θυμαμαι περιστατικο παλια που ειχε μπει ατομο στον χασσον να κανει στριπ παρακαλω για 700 θυλακια. Για να φτιαξει ενα απειροελαχιστο την χερλαιν.
Βεβαια μπορει να σε ενοχλει λιγο προς το παρων αυτο, αλλα θα σου βγει σε καλο μελλοντικα γιατι θα αφησεις να προχωρησει περεταιρω η αραιωση και θα φτιαξεις πιο ολοκληρωμενα το κεφαλι μετα.
Σίγουρα και καταλαβαίνω τί λες...! Άλλωστε με ρώτησε ποιές είναι οι προσδοκίες μου και αν θέλω να κάνω κατέβασμα και temples. Όταν του είπα θέλω απλά ένα density, συντηρητικό μοτίβο, μου είπε ότι αν μπει ανάμεσα θα κάνει ζημιά στα υπάρχοντα. Επιτρέψτε μου βέβαια αν και υπερβολικός, αν ήθελε θα μπορούσε να μπει, υπάρχουν ουκ ολίγα τέτοια περιστατικά.

Μπλουζα