Παιδια λιγο ακομα και θα αρχισω να ξερναω πεταλουδιτσες απ το στομαχι....
φτανει με τον ερντο μη τον θεοποιειτε.
Ειναι απλα ενας πολυ καλος επαγγελματιας με πολυ καλους συμβουλους διπλα του και εχει φτιαξει μια πολυ καλα οργανωμενη επιχειρηση, γι αυτο κ εχει επιτυχει στον τομεα του οπως και καθε αλλος επιχειρηματιας σε αλλους κλαδους που φερεται με αναλογο τροπο.
Θα συμφωνησω με τον
@PROF οτι ειναι αρκετα εξυπνος στο να διαβλεπει τι πρεπει να κανει κ πως να το πλασαρει.
Αλλα θα διαφωνησω ως προς το προσωπικο... τι θελατε να κανει το προσωπικο να κλαιει ή να δειχνει δυστηχισμενο ?
Εχει μια κλινικη που απευθυνετε κατα κορον σε αντρες κ την εχει στελεχωσει με παρα παρα πολλες και εμφανισημες γυναικες για να αισθανεται ο ασθενης τελεια. Κ ολο το περιβαλλον γενικα σε θεματα υγιεινης σε θεματα χειρουργειου ολα κυλανε τελεια.
Αλλα για εμενα ειναι πρωτα στυγνος επαγγελματιας και μετα ανθρωπος οπως ειναι περιπου η Γερμανικη νοοτροπια ανθρωπων , αλλα προσωπικα προτιμω αυτους που ειναι πρωτα ανθρωποι κ μετα οτιδηποτε αλλο.
Π.χ αν και δε μου αρεσει να αναφερομαι σε τετοια θεματα , οσο ημουν εκει απελυσε μια ευγενεστατη κοπελα και δε θελω να αναφερω τον λογο,
και 2ον την προσωπικη μου assistant η οποια επισης ηταν μια πολυ καλοσυνατη και χαμογελαστη κοπελα παντα ευδιαθετη να με καθοδηγει σε οτιδηποτε χρειαζομουν, της εκανε μια ακομψη παρατηρηση οταν ημουν στο χειρουργειο επειδη απλα η οθονη μπροστα μου δεν ηταν ακριβως εκει που πεφτει το ματι μου την ωρα που ημουν ξαπλωμενος για να βλεπω τα γραφτ στην οθονη κ της ειπε κατι στα τουρκικα με επιτακτικο υφος κ η κοπελα αγχωθηκε και ηρθε και μου σηκωσε λιγο την οθονη ( την οποια προηγουμενος -πριν ερθει ο ερντο- με ειχε ρωτησει αν βλεπω καλα και της ειχα πει ναι μια χαρα ειναι )
ΕΝ ολιγης δε συμπαθω τους εργοδοτες μιας και ειμαι κ εγω ενας τετοιος, που προκαλουν εκνευρισμο η αγχος στους υπαλληλους. ( ποσο μαλλον οταν αυτο γινεται μπροστα σε πελατες)
Κατα τα αλλα σαν πελατης ειναι δυσκολο να μην μεινεις ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες που παρεχει ο ερντο.
Επισης του βγαζω το καπελο για το οτι καταφερνει σε καποιους οπως π.χ τον
@MariosOik να τους ριχνει ναι μεν ακυρο επειδη δεν ειναι καταλληλοι για μμ ακομα και αυτοι φευγουν ικανοποιημενοι κ ευδιαθετοι απ το ολο κλιμα .
Καταλαβαινεις ποσο μεγαλο ρολο παιζει η ψυχολογια ( ενω κατι τον βασανιζε πριν λιγους μηνες, πλεον δε τον βασανιζει)
και ο ερντο ειναι πολυ καλος σε αυτο το κομματι, στον πως να διαχειριζεται τον ασθενη οχι μονο πρακτικα αλλα και ψυχολογικα.
το εχω δει να γινεται κατα κορον σε σαιτ εξωτερικου κ τελευταια ριχνει πολλα ακυρα σε πολλους ασθενεις,
αν και προσωπικα πιστευω οτι κ αυτο ακομα ειναι θεμα μαρκετινγκ θελει να αναλαμβανει μονο τα περιστατικα που χρειαζονται 1ον πολλα θυλακια για οικονομικους λογους και 2ον που ξερει οτι σιγουρα θα εχουν ενα καλο οπτικο αποτελεσμα για να μην διαρευσουν μετρια αποτελεσματα στο ιντερνετ κ πληγει η δουλεια του ας πουμε.
γι αυτο κ αναλαμβανει μικροτερα συνηθως nw οπως ειπε παλι ο
@PROF .
Κ οταν λεω μετρια , Οχι γιατι δε θα φυτρωσουν τα μαλλια ουτε γιατι θα ειναι αποτυχημενο το αποτελεσμα απλα επειδη δε θα ειναι ενα ομογενοποιημενο κεφαλι απ την αρχη ως το τελος και δε θα θεωρειτε ενα top αποτελεσμα που αυτος θελει να αναπαραγει μονο τετοια για λογους μαρκετινγκ προφανως επειδη ειναι η γραμμη του αυτη.
Για εμενα Ανθρωπος με ολη τη σημασια της λεξεως και πολυ καλος γιατρος ταυτοχρονα ειναι ο muresanu της hattingen.
Ειναι λες και μιλας στον αδερφο σου και σου περναει πραγματικα οτι νοιαζεται πρωτα απ ολα για σενα και το καλυτερο δυνατο που μπορει να σου παρεχει και μετα για ολα τα αλλα... τα λεφτα δλδ η την φημη του ή την υστεροφημια του η οτι αλλο θες....