Λίγη βοήθεια πριν

vlafo

Well-Known Member
Εισαι αρχοντας,αν δεν εχεις sides,για μενα ηταν το καλυτερο φαρμακο με διαφορα,τα αλλα ειναι μαρμελαδα σε σχεση με την φινα,οταν επερνα φινα μαζι με τοπικο μινοξ το μαλλι ηταν βουρτσα.
Μα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην παγκόσμια αγορά μόνο αυτό.Και μετά τα 40 φθίνει και αυτό.Και στα 50 κοντά το κόβεις.
Και αρχίζουν μετά τα άλλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

minoxidilis

Active Member
Ειναι ερευνα,καποια ατομα κανουν αλλαγη φυλου κανοντας θεραπεια αντικαταστασης ορμονων,δλδ αλλαζει το σεξουαλικο τους προφιλ μαζι με τα δευτερευων χαρακτηριστικα μαλλια τριχες κλπ.Αν τωρα ο χρηστης δεν εχει παρενεργειες στα πρωτευων χαρακτηριστικα δλδ σεξουαλικοτητα ορχεις κλπ.Ειναι ο ιδανικος πιστευω.

minoxidilis

Active Member
Μα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην παγκόσμια αγορά μόνο αυτό.Και μετά τα 40 φθίνει και αυτό.Και στα 50 κοντά το κόβεις.
Και αρχίζουν μετά τα άλλα.
Η αληθεια ειναι πως το πηρα μονο για 10 μηνες φιλε και εκανε θαυματα,δεν ξερω μετα απο καιρο αν δεν κανει δουλεια,το μινοξ κλαταρε μετα απο καποια χρονια,τουλαχιστον σε εμενα.

vag25

Well-Known Member
John_John η προσωπικη σου εμπειρια με ενα φαρμακο και ενδεχομενες ενεργειες και παρενεργειες ειναι ακριβως αυτο , προσωπικη εμπειρια . Οι μεγαλου ευρους μελετες , διπλες τυφλες μελετες , long term 5ετιας και δεκαετιας μελετες δειχνουν πως το φαρμακο ειναι εξαιρετικα ασφαλες , με χαμηλο ποσοστο παρενεργειων , και το συμαντικο ειναι πως και μετα απο τοσα χρονια συνεχιζει τα δουλευει . Αν καπνιζεις κοψε το καπνισμα , αν τρως κοψιδια κοψε τα , αν κανεις καθιστικη ζωη , μεσα στο αγχος , αλλαξε το , κανε πραγματα που οντως καταστρεφουν τη στύση στον αντρα 100 τις 100 , και μη σκας για ενα χαπι που χαλαει τη σεξουαλικη διαθεση 2-3% των χρηστων , και μαλιστα σε πολλους μονο προσωρινα .
πως εξηγεις οτι το 99% σε ολα τα φορουμ του κοσμου εχει εμφανισει απο πολυ μικρες ως πολυ δυνατες παρενεργειες?

makis25

Well-Known Member
Καλο θα ηταν να εισαι διαβασμενος οταν αναφερεσε σε πραγματα που ειναι σοβαρα,πρωτεινη και γυναικομαστια ελεος,στο ξανα εγραψα αν ξερεις πως λειτουργουν οι ορμονες,να σου κανω μια ερωτηση δεν ξερεις τα στοιχειωδη για το ενδοκρινολογικο μας συστημα και περνεις avodart?.Διαβασε πως λειτουργουν οι ορμονες,και θα τα ξαναπουμε,πως λειτουργει η τεστο η ελευθερη τεστο η οιστρονη η dht και τα νευροστεροειδη κλπ.
ναι το ειπα γιατι σκεφτηκα το ενδεχομενο να πηρες πρωτεινη σογιας ισως ταυτοχρονα με φιναστεριδη.Επισης μπορει το αυξημενο igf-1 λογω διατροφης και ασκησης να συνεβαλε στη γυναικομαστια . Συνοπτικα , μηπως επαιρνες μεγαλες δοσεις απο πρωτεινες , εκανες ασκησεις αντιστασεων , και ταυτοχρονα επερνες φιναστεριδη. Οσο για το τι ξερω και τι οχι , τις επιλογες μου για θεραπειες και τις γνωσεις μου , θα αποφυγω να μπω σε διαλογο γιατι το νημα ειναι και εκτος θεματος και απλα μετραμε τα πουλια μας και εσυ εχεις ενα θυμο και μια πικρια γιατι επελεξες φιναστεριδη και δεν εχει να κανει με εμενα , μονο με εσενα. Νομιζω πως καποια πρεπει να διαγραφουν απο αυτο το νημα , και δικα μου και δικα σου

• Like
Reactions: GHV

vlafo

Well-Known Member
πως εξηγεις οτι το 99% σε ολα τα φορουμ του κοσμου εχει εμφανισει απο πολυ μικρες ως πολυ δυνατες παρενεργειες?
Μ
Μπορούμε να φύγουμε από την αοριστολογία και να μπούμε με νούμερα:Στο δικό μας το forum.Πόσοι παίρνουν συνολικά από όλα τα μέλη και πόσοι έχουνε προβλήματα;

minoxidilis

Active Member
ναι το ειπα γιατι σκεφτηκα το ενδεχομενο να πηρες πρωτεινη σογιας ισως ταυτοχρονα με φιναστεριδη.Επισης μπορει το αυξημενο igf-1 λογω διατροφης και ασκησης να συνεβαλε στη γυναικομαστια . Συνοπτικα , μηπως επαιρνες μεγαλες δοσεις απο πρωτεινες , εκανες ασκησεις αντιστασεων , και ταυτοχρονα επερνες φιναστεριδη. Οσο για το τι ξερω και τι οχι , τις επιλογες μου για θεραπειες και τις γνωσεις μου , θα αποφυγω να μπω σε διαλογο γιατι το νημα ειναι και εκτος θεματος και απλα μετραμε τα πουλια μας και εσυ εχεις ενα θυμο και μια πικρια γιατι επελεξες φιναστεριδη και δεν εχει να κανει με εμενα , μονο με εσενα. Νομιζω πως καποια πρεπει να διαγραφουν απο αυτο το νημα , και δικα μου και δικα σου
Πικρια γιατι πηρα φινα και αναφερω πως ειναι το κορυφαιο φαρμακο?και εγω μπορω να πω πως εσυ θες να δικαιολογησεις το φαρμακο απο την πικρια που τρως απο τα side,δεν εχει νοημα αυτο το πραγμα,το πας προσωπικα εγω δεν το παω,ας σβησει ο cvial το νημα και τελειωνει το θεμα.Επισης πρωτεινη σογιας για γυμναστηριο?τεσπα.

minoxidilis

Active Member
Vag μην το συνεχιζεις φιλε,οποιος καταλαβε καλος,να εισαι καλα γιαυτο που ειπες για τα αλλα forum,αλλα σου λεω εχουμε τρελανει και τον cvial και δεν λεει.

makis25

Well-Known Member
απ τη στιγμη που επαιρνες πρωτεινες και προφανως το igf-1 ηταν στα υψη , και επαιρνες και φιναστεριδη , τι περιμενες , να μη πρηστεί το στηθος σου?

vag25

Well-Known Member
παιδια δικαιωμα σας να μεινετε στα νουμερα.

Η φιναστεριδη κανει πολυ καλο στα μαλλια, ΟΛΟΙ θα ηθελαν να εχει παρενεργειες ασπιρινης.
Αυτο το debate που γινεται παγκοσμιως για την φινα δεν υπαρχει για κανενα αλλο φαρμακο στο πλανητη που γραφει για 3% παρενεργειες.

Τελος, εχω παει σε 15 δερματολογους, 2-3 ενδοκρινολογους, εναν ανδρολογο.

Μονο ενας μου ειπε παρε φινα και ηταν δερματολογος, οι υπολοιποι δερμ. ειτε δεν το προτειναν ποτε ειτε ηταν αντιθετοι.
Οι ανδρολογοι, ενδοκρινολογοι μου ειπαν ''με τιποτα μη παρεις'' για το μαλλι τετοιο φαρμακο.

Υπαρχει κανα αλλο φαρμακο παγκοσμιως εγκεκριμενο που αρνουνται οι γιατροι να το δωσουν(ενω θα μπορουσαν με την πλατες του fda)? Εγω δεν θυμαμαι καποιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
Καλα , αν ειχα παρενεργειες θα το εκοβα μαχαιρι δε το συζητω . Και θα το ελεγα . Γιατι να μη το πω . Εγω μετανοιωθω που δεν πηρα συστηματικα θεραπειες ακομα νωριτερα .

minoxidilis

Active Member

Η φιναστεριδη κανει πολυ καλο στα μαλλια, ΟΛΟΙ θα ηθελαν να εχει παρενεργειες ασπιρινης.
Αυτο που γινεται παγκοσμιως με την φινα δεν υπαρχει για κανενα αλλο φαρμακο στο πλανητη που γραφει για 3% παρενεργειες.

Μονο ενας μου ειπε παρε φινα και ηταν δερματολογος, οι υπολοιποι δερμ. ειτε δεν το προτειναν ποτε ειτε ηταν αντιθετοι.
Οι ανδρολογοι, ενδοκρινολογοι μου ειπαν ''με τιποτα μη παρεις''.

Υπαρχει κανα αλλο φαρμακο παγκοσμιως εγκεκριμενο που αρνουνται οι γιατροι να το δωσουν? Εγω δεν θυμαμαι καποιο.
Vag ειναι το καλυτερο φαρμακο αλλα το τιμημα μεγαλο,εγω με διαφορα ατομα που μιλαγα στο ιντερνετ μου λεγανε για παρενεργειες.Τεσπα εγω το σταματαω εδω.

tasos33

Well-Known Member
Παιδες το μελος εκανε νημα για να παρει γνωμες μμ και οχι αναλυσεις φινας,ας τον βοηθησουμε προς αυτην την κατευθυνση. Αλλωστε υπαρχει αποκλειστικο νημα που αναφερει για παρενεεγειες και μη της φινας.

vlafo

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι πως το πηρα μονο για 10 μηνες φιλε και εκανε θαυματα,δεν ξερω μετα απο καιρο αν δεν κανει δουλεια,το μινοξ κλαταρε μετα απο καποια χρονια,τουλαχιστον σε εμενα.
Φίνα,μόνο το μίνοξ δεν λύνει το πρόβλημα όπως η φίνα αλλά είπαμε την κόβεις αν είδες παρενέργειες.Τέλος.

Αυτο το debate που γινεται παγκοσμιως για την φινα δεν υπαρχει για κανενα αλλο φαρμακο στο πλανητη που γραφει για 3% παρενεργειες.

Οι ανδρολογοι, ενδοκρινολογοι μου ειπαν ''με τιποτα μη παρεις'' για το μαλλι τετοιο φαρμακο.

Υπαρχει κανα αλλο φαρμακο παγκοσμιως εγκεκριμενο που αρνουνται οι γιατροι να το δωσουν? Εγω δεν θυμαμαι καποιο.
Η ασπιρίνη αν την παίρνει κάποιος για 30 συναπτά έτη καθημερινά θα βγάλει πρόβλημα οργανικό ή δεν θα βγάλει;Δεν το ξέρουμε αλλά δεν υπάρχουν και αντίστοιχες μελέτες για τόσα χρόνια χρήσης.Αντίστοιχα σου απαντάω και για φίνα.

makis25

Well-Known Member

Υπαρχει κανα αλλο φαρμακο παγκοσμιως εγκεκριμενο που αρνουνται οι γιατροι να το δωσουν(ενω θα μπορουσαν με την πλατες του fda)? Εγω δεν θυμαμαι καποιο.
Στο εξωτερικο το δινουν . Τα δινουν και τα δυο βασικα , και φιναστεριδη και ντουτα . Η ντουτα ειναι πλεον χορηγουμενη και για την ανδρογενη αλλωπεκια σε κορεα και ιαπωνια

minoxidilis

Active Member
απ τη στιγμη που επαιρνες πρωτεινες και προφανως το igf-1 ηταν στα υψη , και επαιρνες και φιναστεριδη , τι περιμενες , να μη πρηστεί το στηθος σου?
Καταρχην δεν επερνα πρωτεινες,περα απο αυτο η igf1 η insulin growth factor δεν εχε σχεση με αυτα που λες,δεν ειχα αναγκη να παρω πρωτεινες γιατι ειχα απο μικρος πρηξιματα ευκολα οταν σηκωνα κιλα,λογο αυξημενης test απο την φυση μου.

minoxidilis

Active Member
Παιδες το μελος εκανε νημα για να παρει γνωμες μμ και οχι αναλυσεις φινας,ας τον βοηθησουμε προς αυτην την κατευθυνση. Αλλωστε υπαρχει αποκλειστικο νημα που αναφερει για παρενεεγειες και μη της φινας.
Σωστος

Μπλουζα