Λίγη βοήθεια πριν

minoxidilis

Active Member
σ
Πυκνότερη δότρια όπως και επανεκφυση στο υπόλοιπο. Έστω όση είναι. Έχει και αυτός αυτήν την ψόφια άρρωστη λεπτή τρίχα και έχει πολύ περισσότερες από ότι φαίνεται. Σε μένα η ΑΑ από πρόπερσι πήγαινε ύπουλα δλδ δεν έβλεπες τρίχες να πέφτουν όπως βλέπει κάποιος συχνά αλλά η τρίχα γινόταν όλο και πιο λεπτή και δεν μακραινε πέρα από μερικά εκατοστά μέχρι που δεν την έβλεπες. Με τη φίνα όλο αυτό άλλαξε. Δεν μπορώ να μην μιλάω καλά για ένα φάρμακο που μου κάνει καλό στο μαλλί. Σίγουρα στο μέλλον μπορεί να με κάνει χαλια από δέκα διαφορετικες μεριες αλλά τι να κάνουμε... Ο φίλος σίγουρα θα επωφεληθεί από το φάρμακο αυτό και στην κατάσταση του κάθε βοήθεια μετράει. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Συμφωνω για μενα το εχω ξαναπει το καλυτερο φαρμακο ειναι φινα,απλα εχει παρενεργειες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

turnfiji123

Active Member
Ακριβώς Μάκη. Κάθε μέρα λέω αν είχα πάρει φινα πριν μερικά χρόνια ποσο μαλλί θα είχα σώσει...

minoxidilis

Active Member
ο GHV , εχασε τα περισσοτερα μαλλια του απο τα 28 ως τα 31 , μεσα σε 3 χρονια εγινε ετσι , με ταυτοχρονη χρηση μινοξιδιλης μαλιστα. Η καθε τριχα που θα σωσεις εχει σημασια . Αν δε δοκιμασει αναστολεα dht , δε μπορει να ξερει κανεις τι θα κερδισει πισω και ποσα , αλλα το προτεινα γιατι τα εχασε προσφατα.Τουλαχιστον θα εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σωσει τη δοτρια. Το παιδι ειναι 31 οχι 50 . Αν δε κανει τιποτα ετσι οπως παει στα 35 μπορει να ειναι και νοργουντ 6 ή 7 . Οι γιατροι του ειπαν να παρει φιναστεριδη γιατι πολυ απλα εχουν δει αυτη τη περιπτωση αμετρητες φορες και ξερουν πολυ καλα τι ερχεται στο μελλον . Θα αρχισει η φαλακρα να τρωει και τη δοτρια και μετα τι . Αν ο πελατης πει ψεμματα , τοτε θα το βρει μπροστα του , δε θα φταιει ο γιατρος . Ποσο ανοητο αφελες και ανευθυνο ειναι να λες ψεμματα στο γιατρο σου !
Συμφωνω δεν θα ελεγα ψεμματα ποτε,απλα δεν θα πηγαινα εγω,γιατι φινα δεν ξαναπερνω,αλλα ειναι δικη μου αποψη

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οπότε για την δότρια θα γίνει η λήψη φίνας?Που υποτίθεται είναι safe zone?
Καλό θα ήταν οι γιατροί να μας λένε τις αλήθειες αυτό είναι ανεύθυνο.

John_HDC

Εγώ με την φίνα ρε παιδιά ούτε μαλακία μπορούσα να τραβήξω ειδικά με το προσκαρ. Εαν θέλετε μαλλί και το το πουλί down town οκ τότε. Βέβαια κάποια μέλη λένε είναι ντούροι που αν θέλω τους πιστεύω πάλι
Its up to you.

makis25

Well-Known Member
Για ολο το κεφαλι ειναι ο αναστολεας dht . Δουλευει παντου . Λεπτες τριχες θα παχυνουν , χνουδακια θα γινουν παλι τριχες , και θα σταματησει η θα επιβραδυνει τη φθορα και στη δοτρια . Ριξε μια ματια σε φωτογραφιες απο νοργουντ 5 και πανω να δεις τη ζημια που παθαινει η δοτρια .

John_HDC

ο ghv μπορεί να έχει πολύ κάλο αποτέλεσμα και χωρίς φίνα.Δεν χρειάζεται να μπει σε αυτο το τριπακι.
Χρειάζεται καλή κλινική.

minoxidilis

Active Member
fina.jpg fina.jpg
απλά μπουσταρουν και το αποτέλεσμα με τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά + ότι μιλάνε και για σοκλος για να μην φανεί μέτριο το τελικό αποτέλεσμα. Σκοπός είναι να γίνει δουλειά χωρίς φίνα και όχι να εξαρτιέσαι με το κολοχαπι μια ζωή.
Και εγω αυτο καταλαβα,πως τα αποτελεσματα με φινα δειχνουν καλυτερα εγω οταν επερνα φινα και ειχα κανει επεμβαση στην laser line ελεγες τι εκανε το παιδι που πηγε,κοιτα φωτο
Εγώ με την φίνα ρε παιδιά ούτε μαλακία μπορούσα να τραβήξω ειδικά με το προσκαρ. Εαν θέλετε μαλλί και το το πουλί down town οκ τότε. Βέβαια κάποια μέλη λένε είναι ντούροι που αν θέλω τους πιστεύω πάλι
Its up to you.
αυτες ειναι με φινα και μεταμοσχευση σε laser line μονο front line,$R5WYVQQ.jpg $RFSRT19.jpg $RWT9MRI.jpg

minoxidilis

Active Member
Προβολή συνημμένου 17235 Προβολή συνημμένου 17235
Και εγω αυτο καταλαβα,πως τα αποτελεσματα με φινα δειχνουν καλυτερα εγω οταν επερνα φινα και ειχα κανει επεμβαση στην laser line ελεγες τι εκανε το παιδι που πηγε,κοιτα φωτο

αυτες ειναι με φινα και μεταμοσχευση σε laser line μονο front line,Προβολή συνημμένου 17232 Προβολή συνημμένου 17233 Προβολή συνημμένου 17234
Μην ξεγελιετε κανεις τα αποτελεσματα ειναι χαρη στην φινα οχι στην laser line.

John_HDC

Ανηξε νήμα και βαλέ τις φωτογραφίες σου. Βάλε και πανοραμικές να σε βοηθήσουμε.
Ηλικία?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

minoxidilis

Active Member
Μην ξεγελιετε κανεις τα αποτελεσματα ειναι χαρη στην φινα οχι στην laser line.

Συγγνώμη για να έκανες laserline άρα έχει πολλά χρόνια. Ήξερες την φίνα τότε?
Ειχα κανει χρηση φινα το μαιο του 2005,μου την συστησε μια διευθυντρια του νοσοκομειο συγγρου

makis25

Well-Known Member
John_John η προσωπικη σου εμπειρια με ενα φαρμακο και ενδεχομενες ενεργειες και παρενεργειες ειναι ακριβως αυτο , προσωπικη εμπειρια . Οι μεγαλου ευρους μελετες , διπλες τυφλες μελετες , long term 5ετιας και δεκαετιας μελετες δειχνουν πως το φαρμακο ειναι εξαιρετικα ασφαλες , με χαμηλο ποσοστο παρενεργειων , και το συμαντικο ειναι πως και μετα απο τοσα χρονια συνεχιζει τα δουλευει . Αν καπνιζεις κοψε το καπνισμα , αν τρως κοψιδια κοψε τα , αν κανεις καθιστικη ζωη , μεσα στο αγχος , αλλαξε το , κανε πραγματα που οντως καταστρεφουν τη στύση στον αντρα 100 τις 100 , και μη σκας για ενα χαπι που χαλαει τη σεξουαλικη διαθεση 2-3% των χρηστων , και μαλιστα σε πολλους μονο προσωρινα .

John_HDC

Ανηξε νηματακι να μας τα πεις αναλυτικά.
Ενδιαφέρον περίπτωση είσαι.

minoxidilis

Active Member
John_John η προσωπικη σου εμπειρια με ενα φαρμακο και ενδεχομενες ενεργειες και παρενεργειες ειναι ακριβως αυτο , προσωπικη εμπειρια . Οι μεγαλου ευρους μελετες , διπλες τυφλες μελετες , long term 5ετιας και δεκαετιας μελετες δειχνουν πως το φαρμακο ειναι εξαιρετικα ασφαλες , με χαμηλο ποσοστο παρενεργειων , και το συμαντικο ειναι πως και μετα απο τοσα χρονια συνεχιζει τα δουλευει . Αν καπνιζεις κοψε το καπνισμα , αν τρως κοψιδια κοψε τα , αν κανεις καθιστικη ζωη , μεσα στο αγχος , αλλαξε το , κανε πραγματα που οντως καταστρεφουν τη στύση στον αντρα 100 τις 100 , και μη σκας για ενα χαπι που χαλαει τη σεξουαλικη διαθεση 2-3% των χρηστων , και μαλιστα σε πολλους μονο προσωρινα .
Το 3% εχει αποδειχθει πως ειναι λαθος

makis25

Well-Known Member
Το 3% εχει αποδειχθει πως ειναι λαθος
ωραια , δωσε μου σε παρακαλω λινκ με τις μελετες που δειχνουν την αληθεια , θα ηθελα να διαβασω

edit : ειδα πως στη δεκαετη μελετη το συνολο αυτων που ειχαν παρενεργειες ειναι 5,9% . Αυτο δε σημαινει πως ολες οι παρενεργειες ειναι σχετικες με τη στυση . Γραφει η μελετη πως πολλοι δε σταματησαν παραταυτα το φαρμακο επειδη ειχαν καλα αποτελεσματα . in conclusion, the authors found that Propecia is a safe and effective hair loss medication, even when used long-term. It is effective in patients older than 40 years and it is particularly beneficial for patients over 30

John_HDC

Δεν καπνίζω και δε κάπνισα πότε. Όσο για την στύση είμαι 39 πλέον και είμαι σαν 20.
Πέρασε 1-2 χρονιά μέχρι να έρθω στα ίσα μου άλλα ειλικρινά τώρα είμαι πολύ καλά όσο πότε άλλοτε.
Κατά ταλλα ναι δεν αθλούμαι άλλα δεν είμαι χόντρος είμαι 1,75 ύψος με 75 κιλά.

minoxidilis

Active Member
Δεν καπνίζω και δε κάπνισα πότε. Όσο για την στύση είμαι 39 πλέον και είμαι σαν 20.
Πέρασε 1-2 χρονιά μέχρι να έρθω στα ίσα μου άλλα ειλικρινά τώρα είμαι πολύ καλά όσο πότε άλλοτε.
Κατά ταλλα ναι δεν αθλούμαι άλλα δεν είμαι χόντρος είμαι 1,75 ύψος με 75 κιλά.
Περασαν 6 χρονια για να γινω καλα,σε αυτην την διαρκεια αποχης απο φινα εχασα και εναν δικο μου ανθρωπο οποτε επεξε και αυτο ρολο στο recovery,κατα τα αλλα ειμαι οπως ημουν.Βεβαια στο recovery ελιωσα στο γυμναστηριο λογο μελαγχολιας απο το φινα.

Μπλουζα