ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΔΙΚΑ BAN

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

stalaras

New Member
panoslydios είπε:
ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΞΥΝΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.

σταματα να ξύνεσαι και πήγαινε ενημέρωσε το θέμα του ιωδίου ότι είναι επικίνδυνο και σου έβγαλε παρενέργειες... μην καταστραφεί κανένας ανυποψίαστος στο μέλλον...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Livol

New Member
Στην τελευταία σελίδα του (αντι)επιστημονικού φωτορομάντζου που παρέθεσε ο λύδιος γράφει:

This 108 page booklet is only a “primer” to The School of Self-Applied Prevention. Part II and II continue there and is only the tip of the Ice Berg of health education available on video, books and pictures. The school will for ever grow in volumes of natural education and human historical theories on Longevity.

The school cost $108 per year to join. The price is 108 because this booklet is 108 pages. To take the Christopher Master Herbalist education can cost way over $5,000.00 to obtain the final grade and then they have plenty more courses to spend $$ on, I personally see that what I call BOOK I has more to offer than the entire MH course and BOOK I uses no herbs, while the Master Herbalist Course is an education on how to sell the ill person allot of herbs. Book I is a very small part of The School of Self-Applied Prevention, but the reason I started the school. To continue please join the school now!
Many Blessings,
The “BAREFOOT” Herbalist, M.H.

Όποιος πιστεύει ότι ο panoslydios είναι μια σκάλα λιγότερο χαζός από ένα άτομο που έχει ασπαστεί την σαϊεντολογία να σηκώσει χέρι.


Κανείς..;
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Ντρέπομαι με την καταντια του φόρουμ. Να φύγουμε και εμείς οι παλιοί που σας δίνουμε πολύτιμο feedback μακροχρονιας αποτελεσματικότητας θεραπειων να το κάνετε εδώ cosmopolitan.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ότι να'ναι ρε παιδιά... πραγματικά, εάν εσείς από όλα αυτό καταλάβατε ότι εγώ σιγοντάρω τον panoslydios ε τι να πω..

Κάποιοι μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι έχει προηγηθεί.. το ban του dimit ήταν γιατί έχει ξανα δημιουργήσει θέμα και πιο παλιά και είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές.

Πραγματικά κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν πολιτισμένο διάλογο.. και στην τελική κουράστηκα ρε, κάντε ότι θέλετε, αφού δεν μάθατε να μιλάτε πολιτισμένα πουθενά δεν έχει ουσία να σας λέω εγώ η ο κάθε mod - admin να ακολουθήσετε τους κανόνες.

Μπορεί ο panolydios να λέει ότι παπαριά του κατεβαίνει - διαβάζει - βρίσκει, .ομως δεν προσέβαλλε στα μούτρα κάποιον και ούτε ειρωνεύτηκε ΓΙΑΥΤΟ και δεν τον έκανα ban.

Του είπα ξεκάθαρα να ποστάρει αποδείξεις από εδώ και πέρα στο ότι λέει, και είπα πως έχω ανοίξει θέμα και πριμένω τον Άκη να μου πει την γνώμη του, δεν έχει μπει ακόμα ο άνθρωπος όμως, παρόλα αυτά μερικοί δεν λέτε να το καταλάβετε με την καμία και ψάχνεται χίλιους τρόπους να μου την πείτε γιατί έκανα κάποιους ban και κλείδωσα θέματα, ναι ρε σεις! Προσβάλλετε και βρίζετε και τρολλαρετε αέρα πατέρα και γίνετε ο χαμός του χαμού! Τι να κάνω;;; Ελάτε ρε στη θέση μου να δείτε πως είναι να τρέχει να καθαριζεις τα thread από το μπάχαλο.

Έχετε κάνει ένα forum μπουρδέλο με τις διαμάχες, αντί να μην δώσετε σημασία και να περιμένετε να πάρει το δρόμο του το θέμα.. όχι ο chs φταίει! Δεν πειράζει ας φταίω, ρίχτε τα όλα πάνω μου.

Λοιπόν ο panoslydios θα αποκλειστεί από την κοινότητα, και όταν μπει ο Άκης αν θέλει ας του κάνει lift ban, δεν μπορώ ρε άλλο κουράστηκα.

Κατηγορήστε όσο γουστάρετε, μια φορά εγώ ξέρω πως έκανα καθαρά την δουλειά μου και αυτό που έπρεπε, έχω καθαρή τη συνείδηση μου.

Βρίστε άνετα και ελεύθερα.. κάντε ατό που ΜΑΘΑΤΕ να κάνετε μια ζωή και παντού, δεν θα σας αλλάξω εγώ τώρα, και από που και ως που;; Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες σε ένα forum οκ.. αρκετά έσκασα.

Αθάνατη ελλάδα... 4ever :heart:
 

Dimit

New Member
Ενταξει εχει και καποιο δικιο ο Chs. Με τέτοιο μπάχαλο που δημιουργηθηκε τις τελευταιες μέρες τι να πρωτοκάνει και αυτος.
 

stalaras

New Member
3746741 είπε:
Dimit είπε:
Ενταξει εχει και καποιο δικιο ο Chs. Με τέτοιο μπάχαλο που δημιουργηθηκε τις τελευταιες μέρες τι να πρωτοκάνει και αυτος.

εχει δικιο ο chs....τον γαμησαμε τον ανθρωπο....

δεν είπαμε ότι το έκανε κακοπροαίρετα ίσος ήμουνα λίγο υπερβολικός στο πρώτο post(άμα θέλετε το αλλάζω)... πιστεύω ότι η λύση δεν είναι το ban εκτος άμα βρίσει άσχημα κάποιος...από εκεί και πέρα όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται αλλα σε κάποια πλαίσια πάντα με αποδείξεις και εννοείτε αναφέρουμε και πιθανές παρενέργειες που είναι καταγεγραμμένες στην βιβλιογραφία ...όχι πάρτε κόσμε ιώδια και μετά δεν λέμε τίποτα ότι είναι επικίνδυνο όπως έκανε ο λύδιος... φιλε chs καλύτερα βγάλε το ban του panolidiou γιατί το ban δεν είναι λύση και για να διορθώσει το θέμα με το ιώδιο μην καταστραφεί κανένας άμαχος...
 

Livol

New Member
Όταν βλέπεις ότι πάει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπάχαλο επειδή ένας και μόνο χρήστης εκνευρίζει και προκαλεί -είτε ευγενικά είτε αγενώς- ολόκληρο το φόρουμ (με εξαίρεση ένα άτομο, τον vag25) κάνεις κάτι για να προλάβεις την κατάσταση. Από πλευράς σου ως διαχειριστής. Είπαμε ένα εκατομμύριο φορές ότι δεν μας αφορά το αν αυτά που λέει τα λέει ευγενικά, εφόσον ελάχιστα από αυτά σχετίζονται με την τριχόπτωση, ενώ κάποια από αυτά είναι επικίνδυνα, όπως το θέμα με τον ήλιο όπου προτρέπει τον κόσμο να μη φοράει προστασία ή αυτό με το ιώδιο, το οποίο όπως έμαθα δεν έχει ενημερώσει σχετικά με τις παρενέργειες που είχε, οπότε αν κάποιος διαβάσει το θέμα και αρχίσει να πίνει ιώδιο να έχει προβλήματα με την υγεία του.

Η ίδια του η στάση δεν τον βοηθάει, εφόσον η πλύση εγκεφάλου που έχει πάθει από τις βλακείες που διαβάζει τον έχουν οδηγήσει σε τυφλή πίστη των μαντζουνιών, και έχει μετατραπεί σε ένα άβουλο ον που δεν το ενδιαφέρει να συζητήσει και να συνδιαλλαγεί παρά μόνο να λέει τη γνώμη του και να ακούγεται μόνο αυτός. Παράδειγμα:

panoslydios είπε:
Livol είπε:
Έλα, πες την αλήθεια lydios, το απολαμβάνεις πολύ όλο αυτό που γίνεται ε; Ποιος τη χάρη σου. Έχεις και τους διαχειριστές με το μέρος σου, λουκούμι η υπόθεση.

Φιλε θα απογοητευτεις απο ΟΛΕΣ τις χημικες μεθοδους και θα καταληξεις στα πολυ βασικα. Αυτο να με θυμηθεις θα γινει 100% .Μονος ο οργανισμος σου θα σε οδηγησει εκει. Ολοι ξεκιναμε απο λαθη.

Η απάντησή του στο ότι απολαμβάνει το νταβαντούρι που προκαλεί είναι εκ νέου προπαγανδιστική απάντηση στη βάση της δοξασίας που πιστεύει. Ψάξε πόσες τέτοιες απαντήσεις έχει δώσει και στους υπόλοιπους χρήστες και θα με θυμηθείς. Αν το συγκεκριμένο παιδάκι είχε ίχνος παιδείας και ήθους, και μόνο που έβλεπε ότι εκνευρίζει τον υπόλοιπο κόσμο με αυτά που λέει, θα έπρεπε να αποσυνδεθεί από το φόρουμ για καμιά βδομάδα και να κάνει διακοπές (κατά προτίμηση εκεί που τρώνε μόνο πορτοκάλια). Απ'ό,τι φάνηκε όμως το κόλλημά του ήταν τέτοιο που μόνο με το μπαν βρήκε το φόρουμ την ησυχία του.
 

3746741

Member
εγω προσωπικα συμφωνω με το ban του λυδιου κ να ναι κ μονιμο γιατι δεν μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει....κ ας το λεει χωρις βρισιες!

κ μην ξεχναμε πως ενας ανθρωπος εκανε ενα φορουμ ανω κατω,....κ μαλλον οχι ενα,δυο απο οσο ξερω,κ στο νοιζ τα ιδια γινοντουσαν......αυτο κατι λεει...

ωστοσο,στο τελος ομως την αποφαση δεν θα την παρω εγω,αρα τον τελευταιο λογο τον εχουν οι διαχειριστες.....

εγω απλα παιρνω θεση μιας κ ειχα εμπλακει σε ολο αυτο ενεργα!!
 

sito

Active Member
Επιτέλους...

Ενας τυπος χωρις Α/Α καταφερε να αναστατωσει ολο το φορουμ.... Ελπίζω στον απολογισμό μετα απο αυτες τις μερες να μην λακισαν οι "παλιοι" γιατι οπως πολυ σωστα ειπε ο ντανσγουρλντ, το φιντμπακ των παλιων ειναι πολυ χρησιμο οχι απλα για τους καινουριους αλλα ακομα και για ατομα τα οποια προκειτε να αναπτυξουν Α/Α σε μερικα χρόνια....
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ρε αδέρφια.. κουράστηκα.. ξέρετε πως είναι να διαβάζω πόσες σελίδες χωλή απέναντι μου.. πολύ ωραίο συναίσθημα ρε..

Φίλε Livol - a.k.a TylerD, δεν έχεις και άδικο... έπρεπε νωρίτερα να γίνει κάτι με το θέμα.. όσο για το ban σου να ξέρεις ήταν δίκαιο, είπες χοντρές κουβέντες, όμως πάει πέρασε. Μείνε στην κοινότητα και ας σταματήσουμε του τσακωμούς.

Το ban του panoslydios αν θέλει ας το κάνει lift ο Άκης, και για να καταλάβω ρε αδέρφια.. μέχρι πριν κάποια ώρα έπεφτε λύσσα, αν δεν θέλατε τον αποκλεισμό του από το forum τι άλλο θέλατε;;; Απλά καυγά;
κουράστηκα πραγματικά..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
Chs είπε:
Ρε αδέρφια.. κουράστηκα.. ξέρετε πως είναι να διαβάζω πόσες σελίδες χωλή απέναντι μου.. πολύ ωραίο συναίσθημα ρε..

Φίλε Livol - a.k.a TylerD, δεν έχεις και άδικο... έπρεπε νωρίτερα να γίνει κάτι με το θέμα.. όσο για το ban σου να ξέρεις ήταν δίκαιο, είπες χοντρές κουβέντες, όμως πάει πέρασε. Μείνε στην κοινότητα και ας σταματήσουμε του τσακωμούς.

Το ban του panoslydios αν θέλει ας το κάνει lift ο Άκης, και για να καταλάβω ρε αδέρφια.. μέχρι πριν κάποια ώρα έπεφτε λύσσα, αν δεν θέλατε τον αποκλεισμό του από το forum τι άλλο θέλατε;;; Απλά καυγά;
κουράστηκα πραγματικά..

δεν νομιζω οτι υπηρχε καποιος chs που δεν ηθελε τον αποκλεισμο....κ αν σκεφτεσαι τον σταλαρα νομιζω οτι το πε για να αποκατασταθει το θεμα με το ιωδιο,κατι που μπορει να γινει φυσικα απο ολους εμας!δεν νομιζω οτι το πε για αλλο λογο....ας μιλησει κ ο ιδιος βεβαια..
 

vag25

Well-Known Member
Γυρναμε στα παλια καλα δηλαδη?Φινα μινοξ ,μινοξ φινα ααα και φινα,μινοξ.:D

Περα απο την πλακα θα ηταν αδικο φυσικα ενα μονιμο μπαμ.Οπως ηταν αδικο και του σκεπτιστη καποτε,υπερμαχου της φινας.Τοτε τα ελεγα στον φενιμορ και δεν ημουν ο γλυφτης των Mods οπως διαβασα παραπανω.
Τωρα το εχω γυρισει στα πορτοκαλια ο παλιος υπαρασπιστης του υποστηρικτη της φινας και γλυφω chs.

Τελος παντων.

Πολυ μισος για το τιποτα.

Σωστο το μπαν ομως για να ηρεμισει η κατασταση.Eλπιζω να ειναι προσωρινο.
Θα ηταν αδικο κατι διαφορετικο.
 

sito

Active Member
Κατά την αποψη μου μονιμο γιατι ουτε Α/Α δεν εχει (ακομα, και ελπιζω ποτε να μην εχει) και απο τα 10 πραγματα που ελεγε, εχει δοκιμασει το 1 και για τα αλλα 9 ουτε μια ερευνα. Επισης ολο το υφος του ηταν απαραδεκτο.
 

vag25

Well-Known Member
Το φορουμ φιλοξενει ολα τα ειδη τριχοπτωσης.

Αν και κανεις δεν ξερει αν εχει ΑΑ.
Εδω δεν ξερουν οι δερματολογοι.
 

Dimit

New Member
Από τη μια στεναχωριέμαι για το Πάνο γιατί είναι εμφανές ότι κατι δεν πηγαίνει καλά με το παιδί αυτό και θέλει βοήθεια, από όσα έλεγε. Και το λέω αλήθεια ότι στεναχωριέμαι

Απο την αλλη ρε παιδιά εμένα μου έχει καταστρέψει τα νιατα μου η α/α, φοβάμαι να πάω για μπάνιο με φίλους μου για να μην φανεί η εμφύτευση μου, 'λούζομαι' με regaine καθημερινά και κολλαει το μαλλί μου, έχω απώλεια libido με dht-blockers κτλ κτλ και μπαίνω στο φορουμ να δω αν υπάρχει κάτι νέο σε θεραπεία και βλέπω τον άλλο να γράφει για βόλτες στον ήλιο, για 250χρονους Κινέζους, για μανταρινια και για πυραμιδες. Σου τη δίνει εκείνη τη στιγμή.
 

3746741

Member
Dimit είπε:
Από τη μια στεναχωριέμαι για το Πάνο γιατί είναι εμφανές ότι κατι δεν πηγαίνει καλά με το παιδί αυτό και θέλει βοήθεια, από όσα έλεγε. Και το λέω αλήθεια ότι στεναχωριέμαι

Απο την αλλη ρε παιδιά εμένα μου έχει καταστρέψει τα νιατα μου η α/α, φοβάμαι να πάω για μπάνιο με φίλους μου για να μην φανεί η εμφύτευση μου, 'λούζομαι' με regaine καθημερινά και κολλαει το μαλλί μου, έχω απώλεια libido με dht-blockers κτλ κτλ και μπαίνω στο φορουμ να δω αν υπάρχει κάτι νέο σε θεραπεία και βλέπω τον άλλο να γράφει για βόλτες στον ήλιο, για 250χρονους Κινέζους, για μανταρινια και για πυραμιδες. Σου τη δίνει εκείνη τη στιγμή.

Oσο σκληρο κ να ακουστει εγω δεν στεναχωριεμαι καθολου για τον Πανο!

Σταναχωριεμαι που εχω/εχουμε αυτο το προβλημα!
Που κ εγω ντρεπομαι να παω για μπανιο στην θαλασσα!
Που δεν θελω να μου ακουμπησει καποια τα μαλλια μου!
Που προσπαθω με νυχια κ με δοντια να μαζεψω χρηματα για να κανω την επομενη μεταμοσχευση μου κ να καταφερω τι?Λιγη καλυψη για 4-5 χρονια!

Που τις οικονομικες στερησεις κ τα λεφτα που βαζω στην ακρη τα χαλαω μονο στην μεταμοσχευση κ δεν εχω για να κανω αλλα πραγματα που θα θελα!Μιας κ δεν ειμαι πλουσιος!

Που δεν μπορω να κοψω το μαλλι μου πολυ κοντο γιατι εχω ουλη απο την πρωτη αποτυχημενη μεταμοσχευση κ η ουλη μου δεν θα φυγει αν βαλω καστορελαιο..(το ακουσαμε κ αυτο)

Για ολα αυτα κ ακομη περισσοτερα μιας κ η λιστα ειναι μεγαλη...
Για ολα αυτα που ξερετε καλα κ εσεις ολοι!!

Για το οτι δεν ειναι ενα κακο ονειρο,αλλα μια πραγματικοτητα που πρεπει να την αντιμετωπιζεις καθημερινα κ καμια φορα να εισαι μονιμα στενοχωρημενος!!!

Τοσο στενοχωρημενος που δεν θες,δεν γουσταρεις κ δεν πρεπει κατ εμε να στενοχωρηθεις για εναν Πανο....
 

Dimit

New Member
Φιλε 3746741 συμφωνώ σε όλα από όσα λες αλλά σκέψου ότι και ο άλλος για να πιστεύει όσα λέει (250χρονοι Κινεζοι, λεμόνια, πορτοκάλια, ενεσεις ιωδίου) έχει πρόβλημα. Δηλαδή δεν το κάνει επίτηδες. Πιστεύω ότι σε καμιά μαλακία alternative αίρεση είναι μπλεγμένος ή κάτι τέτοιο.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, αστα να πάνε φίλε... Εγω ζω με το διαρκή φόβο ότι θα χρειαστώ και άλλες μεταμοσχεύσεις και στο τελος δεν θα έχω καθόλου δότρια και θα μείνω με τσουλουφια μπροστά. Και ξέρω ότι με ατον το φόβο θα ξυπνάω και θα κοιμάμαι για μια ζωή. :(

Και κάτι τελευταίο: Εμένα με εκνευρίζουν περισσότερο κάτι τύποι που υποστηρίζουν την ασυδοσία λόγου. Οχι ''ελευθερία λόγου'' αλλα ασυδοσία. Οταν ο αλλος γραφει να κυκλοφορούμε αφοβα στον ήλιο μεσημεριατικα χωρίς αντηλιακό και άλλο μέλος του φόρουμ σου λέει ότι είναι δικαίωμα να το γράφει, εκνευρίζομαι περισσότερο με τον δεύτερο (εκτός αν ειναι ψυχοπαθής και αυτός βέβαια). Θέλω να δώσω τέλος στη διαμάχη, οπότε το αφήνω εδώ και δεν αναφέρομαι σε ονόματα.
 

3746741

Member
Dimit είπε:
Φιλε 3746741 συμφωνώ σε όλα από όσα λες αλλά σκέψου ότι και ο άλλος για να πιστεύει όσα λέει (250χρονοι Κινεζοι, λεμόνια, πορτοκάλια, ενεσεις ιωδίου) έχει πρόβλημα. Δηλαδή δεν το κάνει επίτηδες. Πιστεύω ότι σε καμιά μαλακία alternative αίρεση είναι μπλεγμένος ή κάτι τέτοιο.

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, αστα να πάνε φίλε... Εγω ζω με το διαρκή φόβο ότι θα χρειαστώ και άλλες μεταμοσχεύσεις και στο τελος δεν θα έχω καθόλου δότρια και θα μείνω με τσουλουφια μπροστά. Και ξέρω ότι με ατον το φόβο θα ξυπνάω και θα κοιμάμαι για μια ζωή. :(

δεν με νοιαζει dimit!
ας ειναι μπλεγμενος οπου θελει!!

ετσι κ αλλιως η ιστορια εχει δειξει πως κατι τετοια ατομα που ειναι στην καρακοσμαρα τους θα μας θαψουν ολους!!
 

gpeiraias

Member
Παιδιά , μη στεναχωριέστε, θα ξαναμπεί το παλικαράκι με άλλο account, δεν ειναι και δύσκολο :mad:
Και εγώ ρε παιδιά βάζω μισό κιλό προ'ι'όντα τύπου Τοππικ κάθε φορά που λούζομαι.Το 2004 είχα κανει μια σκατο μεταμόσχευση στη laserine μπροστά στο μέτωπο με 4 τριχα τριχοθυλάκια και απο αυτά ευτυχώς φυτρώσανε καμια 100στη.Πάλι καλά γιατί το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο και απο μαλλιά κούκλας....Άσε που είχα τέτοιες ζαλάδες/ιλλίγους για κάνα τρίμηνο /τετράμηνο που είχα επισκεφτεί απο καρδιολόγο μέχρι παθολόγο κ.λ.π για να δω τι σκατά φταίει ...Και τελικά οι παπάρες πρέπει να μου είχαν πειράξει κανα νεύρο απο τη τομή που μου έκαναν...Ευτυχώς πέρασε και απο τότε ορκίστηκα να μην ξανακάνω μεταμόσχευση ποτέ..Και μονοξυδίλες δοκίμασα και έβγαλα τρίχες στα μπράτσα και στην πλάτη που δεν είχα ποτέ μου.Έβγαλα παντού εκτός απο το κεφάλι χαχαχα.Και μαύρους κύκλους είχα κάθε πρωί λες και με έδειρε ο Tyson ..Επίσης είχα και ταχυκαρδίες/μπούκωμα/στηθάγκη πως να το πω όταν περπατουσα και το έκοψα μαχαίρι ...Πριν κανα δίμηνο είπα να δοκιμάσω Proscar, το πήρα καμια βδομάδα αλλά σκεφτόμουν ότι ρισκάρω επικίνδυνα και το πέταξα στον κάδο και αυτό.Τέσπα, τώρα τελευταία τρώω κανα δυο κουταλάκια του γλυκού ιπποφαές καθημερινά μιας και δε τρώω και πολλά φρούτα , αλλά επειδή λένε στα site ότι βοηθάει και στη τριχόπτωση.Το συνοδέυω βέβαια με κάνα γλυκάκι μιας και είναι θεόπικρο... .Το επόμενο βήμα είναι HAIR SYSTEM lol Δε γαμιέται....τι σκατά άλλο να κάνεις.... Μου έλειψε ήδη ο καμμένος...Σε ποιόν θα τα χώνω τώρα ?
 

Συνημμένα

  • user_6207_ani_teeth.gif
    user_6207_ani_teeth.gif
    16.3 KB · Προβολές: 63
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα