Κwstakis, fue, λιόσης, 1920 grafts, 4-5/12/2015

Hope

Active Member
ti shampoo κ τι αγωγη σου εχει δωσει ο λ,,,ς @Hope k ?σ χει προτεινει να κανεις κ τακτικα prp?
Δεν μου ειπε κάτι ιδιαίτερο για σαμπουάν πέραν του 2μηνου.
Προσωπικά με την προσφορά είχα πάρει και 3 prp δώρο τα οποια τα έκανα πριν την μμ (ανα 2μηνο περίπου). Σε καμία περίπτωση δεν είδα επαναφυτρωση, αλλα είδα σημαντική αλλαγή στην ποιότητα της τρίχας (πάχος και υφή). Για σταμάτημα της τριχόπτωσης δεν μπορω να πω καθώς ήμουν ήδη σταθερός.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

βαγγελης

Active Member
Καλά θα πας κωστακη το έλυσες το προβλημα..
Σε κανα τρίμηνο απο τώρα θα δεις διαφορά...
Απο τα γενιά σου πήραν γιατί δεν είχες άλλη δοτρια;;;
Απο ότι βλέπω έκανες unshaven συνέδρια.
Πως σου φάνηκε σε σχέση με την πρώτη φορά;;
Το σκέφτομαι κι εγώ για unshaven αλλά φοβάμαι μήπως μου βάλουν λιγότερα...
 

kwsTakis

Active Member
στην δοτρια περιοχη επεσε ξουρα παιδια..πηραμε απο τε γεννια για δυο σημαντικους λογους.1ον επειδη αποτι μου πε ο γιατρος ειχα πολυ καλη ποιοτητα τριχας(σε αντιθεση με τα μαλλια μου χαχααα)που θα μ εδινε πολυ καλυτερη πυκνοτητα και 2ον για να χρηςιμοποιηςω τα 1200 με 1500 μοσχευματα που μου εχουν απομεινει σε περιπτωση που χρειαστω μελλοντικα καποια διορθωτικη κινηση
 

kwsTakis

Active Member
IMG_1005[1].JPG
IMG_1005[1].JPG
IMG_1005[1].JPG
IMG_4073[1].JPG
IMG_4085[1].JPG
 

kwsTakis

Active Member
καλησπερα,10 μηνες μετα τημ β μμ στο crown,,αυτο ειναι το αποτελεσμα μου μεχρι στιγμης,το θεωρω αρκετα καλο(ανεβασα φωτος κ πως ημουν πριν),την παρασκευη πηγα στην κλινικη και με ειδε ο γιατρος μου,,,αφου μου συνεστησε μια νεα συγκεκριμενη αγωγη με hairgen dialyma+minoxidil 5% μ εκανε κ ενα δωρεαν prp κυριως περιμετρικα του crown γιατι οπως μου ειπε θα βοηθησει περισσοτερο την πασχουσα περιοχη(προσωπικα φοβαμαι πως ειναι επιφοβο να ανοιξει κ αλλο)...οσον αφορα το τελικο αποτελεσμα μου ειπα θα παρει βελτιωση λιγο ακομη(15-20% περιπου)
 

tasos33

Well-Known Member
Εαν οι δυο τελευταίες φωτογραφιες ξανά τραβηχτούν με την ίδια ενταση φωτισμού όπως οι τρεις πρωτες,πιστεύω θα έχουμε την πραγματική εικόνα του έως τώρα αποτελέσματος ,πιστεύω πως τα 1920 που μπήκα ,που πολύ αμφιβάλλω αν η φυτρώση φτανει το 60% αυτή τη στιγμη,είναι τραγικά λιγα για την περίπτωση σου Κωστάκη,βάλε κ μια πανοραμική με επαρκή φωτισμό να δουμε ολοκληρη την επιφανεια
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν ξερω ακριβως ποσα grafts χρειαζονται για να κλεισει ενα τοσο αδειο crown που ειναι και το δυσκολο κομματι και με ενδιαφερει μελλοντικα αλλα πιστευω εισαι σε ενα ικανοποιητικο σημειο.Μακαρι να δωσει λιγο ακομη,μην ξεχναμε ισουν τελειως γυαλι πανω.
Λιγα ακομη να μπορουσες να βαλεις οπως και λιγο να φτιαχνες Hairline και θα εισαι σουπερ.
Απο δοτριες κεφαλι,γενια πως πας?
 

dimitris50423

Well-Known Member
kwstaki ριξτα και ενα χτενισμα ολα πισω να δουμε τη hairline. αυτο το χτενισμα κολακευει και κρυβει ολη τη hairline.
θα ηθελα να δω πως ειναι η hairline. δεν νομιζω να εχεις βαλει φωτο με πισω τα μαλλια.
καλα κανεις και τα χτενιζεις ετσι αλλα πρεπει να δουμε και να καταλαβουμε τι εγινε με hairline και γενικοτερα τη φυτρωση που ετσι δεν φαινεται ;)
επισης οι φωτο απο το crown ειναι πολυ σκοτεινες και το μαλλι που φυτρωσε πολυ μακρυ.
οπως και να εχει εχεις διαφορα παντως συμφωνα με το χτενισμα και το μηκος του μαλλιου
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
μην βάζεις με χτενισμένα τα μαλλιά όλα προς τα κάτω..και βάλε και καμιά φωτό από μπροστά,εβαλες και μπροστά τριχοθυλακια για πύκνωση,οχι μόνο πίσω..βασικά πόσα εβαλες crown και πόσα μπροστά αυτή τη φορά?
 

andy.k

Active member
Κωστακη για περιπου 4500gts που εχεις ριξει σε αδειο κεφαλι, σαφως υπαρχει βελτιωση, αλλα στο crown 1900gts δεν εχουν φυτρωσει ακομα. Αν θυμαμαι καλα αλλωστε στη δευτερη μμ δε τα εβαλες ολα πισω. Για την εκταση που ειχες να καλυψεις στο crown νομιζω επρεπε να βαλεις 2500gts μονο εκει...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε παιδια αφηστε την Hairline την ξερουμε.Ο κωστακις εβαλε να πουμε αποψεις για το crown.
 

aeratos28

Just aeratos
αυτό λέμε andy.k. ο κωστακις έβαλε το πολύ 1200 grafts στο crown και τα άλλα περίπου 700 νομίζω μπροστά.με 1200 πίσω εννοείται πως δεν θα μπορούσε να κλείσει το crown του..και εγώ πιστεύω πως ήθελε περίπου όσα είπες..
 

andy.k

Active member
Ε αν ειναι 1200 αυτα που εβαλε πισω τοτε καλα ειναι. Απο θεμα φυτρωσης εννοω. Γιατι απο θεμα καλυψης σαφως χρειαζοντουσαν περισσοτερα μοσχευματα. Βεβαια εφοσον ειναι μεγαλο nw καλα κανει ο ανθρωπος κ δε τα βαζει ολα για ολα, γτ αν καλυπτε φουλ το μπιφτεκι και μελλοντικα αυτο ανοιξει κι αλλο, θα φαινεται αστειο το θεαμα. Ας εχει καβατζα και κανενα graft...
 

koumparos

Well-Known Member
Τραγικη στρατηγικη.Επρεπε να ριξει το 70% τη δοτριας α,β ζωνη, να φτιαξει μια καλη hairline και οτι περισευε μετα crown μαζι με γενια.Νεος ειναι .Χωρις πυκνη hairline δε πας πουθενα.
Φιλικα....
 

aeratos28

Just aeratos
ρε κουμπαρε δηλαδή εσύ λες ότι όσα grafts έχει βάλει ως τώρα να τα είχε βάλει μόνο α+β ζώνη ??ή εικόνα που θα είχε τώρα θα ήταν τραγική..full μπροστά και από πίσω γυαλί εντελώς.!τραγικό σενάριο.για μένα σωστα έκανε έτσι..και δεν είναι πουθενά κενος,εχει παντού μαλλια..του έχουν απομείνει όπως είπε περιπου 1500 grafts ακόμα που με μία επέμβαση τύπου tsamers αλλά δίνοντας έμφαση περισσότερο στο crown +β ζώνη θα έχει ένα εντελώς ομοιόμορφο αποτέλεσμα και με αρκετή καλή πυκνότητα.αν έκανε αυτό που λες θα ήταν πίσω ακόμα όπως ήταν πριν.
 

tasos33

Well-Known Member
αυτό λέμε andy.k. ο κωστακις έβαλε το πολύ 1200 grafts στο crown και τα άλλα περίπου 700 νομίζω μπροστά.με 1200 πίσω εννοείται πως δεν θα μπορούσε να κλείσει το crown του..και εγώ πιστεύω πως ήθελε περίπου όσα είπες..
1000 έβαλε ,πολύ λιγα ,Κωστάκη αφού μπηκες στο χώρο ρε φιλε ρίξε μια ζεμπεκια ακόμα και βάλε αλλά χίλια από οπου μπορείς μαλλιά γένεια στήθος,να δέσει λιγο ακόμα,κρίμα ειναι
 

koumparos

Well-Known Member
Αν ηταν σοβαρες οι κλινικες εδω και πριν το χρημα σκεφτοντουσαν πρωτα την αισθητικη του αποτελεσματος και μετα την κονομα θα επρεπε να του εξηγησουν πως εχουν τα πραγματα.Αλλα δυστυχως σκεφτονται πρωτα τον μαιντανο και μετα το συνολικο αποτελεσμα.Εδω λοιπον εαν πηγαινε σε μια σοβαρη κλινικη θα του εξηγουσαν οτι για να παρει ενα αξιοπρεπες συνολικα αποτελεσμα με κανονικη hairline και οχι να αναγκαζεται ο ανθρωπος να αφηνει 5 μετρα μαλι και να το ριχνει μπροστα θα επρεπε να χτισουν βημα βημα.Πρωτα α β ζωνη και οτι περισεψει πισω.Εαν στο πλανο που θα εχτιζαν μαζι απο την αρχη δεν τους βγαιναν τα κουκια για μια μετρια καλυψη και πισω
θα συζηταγαν αλλες λυσεις οπως πχ γενια στηθος κτλπ.Στην τελικη εαν δεν ηταν καταληλος για μμ λογο δοτριας θα επρεπε η κλινικη απο την αρχη να του μετρησει τη δοτρια και να του πει την αληθεια.
 
Μπλουζα