Κωνσταντίνος κ. (fue, μπίρου, 2089 grafts, 21/06/2017)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παρακαλώ να μην συνεχισθεί αυτή η συζήτηση εδώ. Θα ανοίξω νέο νήμα αρχές Φθινοπώρου όταν θα μπορεί και o Pithikas να απαντήσει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Zob

Active Member
Όσον αφορά τις φαρμακοβιομηχανίες θα συμφωνήσω, αλλά την ευθύνη της έγκρισης δεν την έχουν αυτές αλλά ανεξάρτητες κρατικες υπηρεσίες βάσει αυστηρών πρωτοκόλλων αξιολόγησης. Προφανώς και λάθη γίνονται και πιέσεις υπάρχουν αλλά εν γένει το σύστημα λειτουργεί.

Σε κάθε φαρμακο υπάρχει και μια αρνητική πλευρά, η παρενέργεια. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι δεν εμβαθύνουν αλλά στέκονται σε ένα αρνητικό ή θετικό σχόλιο κάποιου, επηρεάζονται, παίρνουν μια απόφαση χωρίς έρευνα, επιπόλαια. Μόνο η πλήρης και χωρίς παρωπίδες ενημέρωση βοηθάει στη σωστή απόφαση. Ακόμα και στο φόρουμ ξέρεις πόσες φορές χρήστες, ακόμα και έμπειροι, εκφράζουν εντελώς λάθος απόψεις; πάμπολλες.



Sent from my iPhone using Tapatalk

Cvial, έχεις δίκιο και συμφωνώ με όλα όσα αναφερεις περί πρωτοκόλλων και ανεξάρτητων υπηρεσιών.
Αλλά, συγκεκριμένα για την ουσία της φιναστεριδης αυτά που διατείνονται οι υπηρεσίες αυτες για τις παρενέργειες του φαρμακου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα. Τα ποσοστά εμφάνισης αυτών των παρενεργειών είναι πολύ μεγαλύτερα του 2% που υποστηρίζουν, και το πιο σημαντικό κατα την άποψη μου, σημαντικές σωματικές και σεξουαλικές παρενέργειες συνοδεύουν τους χρήστες ακόμη και μετά την διακοπή του φαρμακου (π.χ γυναικόμαστια, στυτική δυσλειτουργια).
Κατά την άποψη μου λοιπον, και όπως εχεις υποστηριξει κι εσύ παλαιότερα, για κοσμητικους λόγους δεν αξίζει να καταναλώσει κανείς τέτοιου είδους φάρμακα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ δεν το κάνω και το έχω δηλώσει ευθαρσώς. Ο λόγος όμως είναι αυστηρά προσωπικος και δεν μπορώ να τον επιβάλω σε άλλους. Σαν επιστήμονας δεν μπορώ να δεχθώ απόψεις που δεν βασίζονται σε control studies με συγκεκριμένες μεθοδολογίες ανάλυσης. Επισήμως η ιατρική κοινότητα δέχεται το 2%, όπως επίσης και το ότι οι παρενέργειες είναι αναστρέψιμες. Αν υπήρχαν λόγοι για τη χρήση του θα το έψαχνα παρά πολύ και σε βάθος και σίγουρα δεν θα το έπαιρνα αλόγιστα.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

anargiros88

Well-Known Member
Τι έγινε και σε αυτήν την μ.μ ? Εξαφανιζολ και ο Κωνσταντίνος _κ ? Και αυτός και ο Mark84 την κάνανε με ελαφρά !
 

Konstantinosk91

New Member
μετά απο ένα χρόνο, επέστρεψα να δούμε μαζί τι άλλαξε...
received_10215289293006140.jpeg
received_10215289293006140.jpeg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Adriano

Well-Known Member
Καλησπέρα,

Έχεις χρησιμοποιήσει καθόλου toppik;

Οι φωτογραφίες δεν είναι καλές. Οκ καλή η αλλαγή αλλά εδώ αξιολογούμε αποτελέσματα μεταμόσχευσης όχι πρόσωπα. Δες πως παρουσιάζονται μεταμοσχεύσεις σε άλλα threads.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης
 

anargiros88

Well-Known Member
Το χτένισμα και η ποιότητα των φώτο δεν βοηθάν να βγουν σωστά συμπεράσματα . Ελπίζω εσύ να το γουστάρεις και να άλλαξε η ψυχολογία σου .
 

tasos33

Well-Known Member
Οι φωτο ειναι επιεικώς απαραδεκτες, δειχνουν ρετουσαρισμενες, γενικοτερα δεν φαινεται τιποτα ουσιαστικο από την δουλεία που εχει γίνει.
 

Dim1989

Member
Φιλε αποψη μου αν εχεις την οικονομικη δυνατότητα να μπεις και για 2η μμ να φτιάξεις hairline και crown, μη το αφησεις ετσι.. Αφου μπηκες στο χορό να χορεψεις
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
Πάντως πρέπει να σε ικανοποίησε το αποτέλεσμα και αυτό μετράει ... Διαφορά υπάρχει και η εικόνα σου έχει αλλάξει πολύ .
 

dimitris50423

Well-Known Member
Πολυ καλη η αλλαγη για τα μοσχευματα που εβαλες.. φαινεται οτι εχει πολλες αδυναμιες το μαλλι σου ειδικα μπροστα αλλα η βελτιωση ειναι σημαντικη.. βαλε και καλυτερες φωτογραφιες.. χτενισε τα και ολα πισω..
Μια δευτερη τη χρειαζεσαι σιγουρα. Για το προβλημα σου δεν αρκουν τα μοσχευματα που εβαλες
 

Tsek

Well-Known Member
Εγώ θα κάνω έναν διαχωρισμό γιατί σαν αξιολόγηση δουλειάς καλύτερα να μην σχολιάσω αλλά σαν συνολική αλλαγή στην εμφάνιση ο φίλος έγινε ωραίος. Δεν υπάρχει hairline αλλά του καθεται μια χαρά σαν patern και θα το άφηνα ως έχει γιατί του πάει. Καλορίζικος
 
Μπλουζα