Κυριοι, τα φωτα σας..

PANOS101

Member
Η ιστορια γνωστη..
1 strip πριν 13 χρονια(οταν ειχα αραιωση μονο μπροστα) Ελλαδα περιπου 700/900 τρφ(ουτε που θυμαμαι ποσα)
και τωρα 13 χρονια μετα nw 6 γεματο και ψαχνουμε λυσεις μιας και εδω και 1,5 χρονο αδειασα πολυ και τωρα σταματησε η τριχοπτωση
Υπαρχει κληρονομικο απο θειο και οχι απο γονεις.Ηλικια 35.Δεν εχω παρει ποτε τιποτα
Παρακολουθω το site λιγο καιρο και εχω μαθει καποια πραγματα αλλα δεν εχω καταληξει.
Αυτο που θελω να κανω ειναι να γεμισω τα κενα και ας μην εχω καλη πυκνοτητα(ξερω οτι με κλαση 6 ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα το ψαχνω)
Σας δινω και καποιες φωτο και ακουω λυσεις για ποσα τρφ,ποσες μεταμοσχευσεις και που.
Ευχαριστω εκ των προτερων..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Κυριοι, τα φωτα σας..

Καλησπερα φιλε,

συμφωνα με οση πειρα εχω.....θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με μεταμοσχευση......δεν εισαι καθολου καλη περιπτωση....και κατα πασα πιθανοτητα δε θα εχεις καλα αποτελεσματα.....

το μονο που θα μπορουσες να κανεις....ειναι φυε...και να βαλεις μαλλια μπροστα να φτιαξεις ενα χερλαιν....και να τα ξυριζεις....αλλα τουλαχιστον να μαυριζει λιγο μπροστα...να μην δειχνει ασχημο το προφιλ σου ;) θα μπορουσες να σπειρεις και λιγα στο υπολοιπο κεφαλι σου να υπαρχει ετσι λιγο μαυριλα διασπαρτη.....ειναι το μονο που θα σε κανει να δειχνεις καλυτερος......με την προυποθεση οτι θα εχεις το μαλλι ειτε σχεδον ξυρισμενο ειτε 1η σκαλα.....

μια κανονικη επεμβαση για να γεμισεις το κεφαλί σου δε θα πετυχει πιστευω.....γιατι εχεις πολυ μεγαλη επιφανεια να καλυψεις....και πολυ φτωχη δοτρια....το να πας να τα καλυψεις ολα....θα οσυ δωσει ενα πολυ φτωχο αποτελεσμα...που και δε θα σου αρεσει....και θα δειχνει λιγο κουλο....θα εχεις παντου μαλλι αλλα πολυ αραιο....δε θα σου αρεσει...και θα χαλασεις και πολλα λεφτα χωρις να ευχαρηστηθεις....

stpanos

New Member

Λοιπόν για να καλύψεις το nw σου ευπρεπέστατα μια εκτίμηση είναι περίπου στα 6000 grafts και λέω περίπου γιατί παίζουν ρόλο πολλά όπως η ποιότητα της τρίχας η ποσότητα των πολύτριχων δότριας ….

Λέμε τώρα χονδρικά ……σίγουρα θες μια strip πρώτον για να πάρεις ένα αριθμό μοσχευμάτων και να διορθωθεί και η ουλή από την προηγούμενη μεταμόσχευση με την καινούργια τεχνική κλεισίματος…και σε συνδυασμό με fue ….στόχος σου θα είναι μια πολύ καλή hairline-middle που είναι η μόστρα και αλλάζει όλο το πρόσωπο ..εκεί θα δεις διαφορά…

Βεβαία αν η δότρια δεν είναι επαρκή να βγάλει αυτό τον αριθμό μοσχευμάτων μπορείς υποστηρικτικά στα ήδη υπάρχοντα να πάρεις και από το body και να φτιάξεις και την πυκνότητα και να καλύψεις κενά πιο πίσω αλλά σε λογικά πλαίσια…

Θέλω να τονίσω ότι άλλους στόχους έχει κάποιος που είναι nw 6 και άλλους ένας που είναι 3-4 φυσικά κάποιος με χαμηλά nw βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει άλλες απαιτήσεις.( βλέπε τροφέας )

Σίγουρα η εικόνα σου θα αλλάξει πάντα προς το καλύτερο αλλά αν οι απαιτήσεις σου είναι να έχεις την εικόνα που είχες στην εφηβεία είναι ουτοπικό να το έχεις σαν στόχο.

Εγώ ξεκινώ με 4000 grafts και βλέπουμε για τα άλλα 2000……κοίτα υπάρχουν κλινικές που έχουν δώσει πολύ καλά αποτελέσματα σε nw6 αλλά όλες εκτός ελλάδας …σαφώς και η δότρια σε αυτά τα nw είναι φτωχή τι θα περίμενε δηλαδή κάποιος να έχει ένας nw 6 μην τρελαθούμε αλλά παρόλα αυτά κάτι γίνεται.

Εγώ ήδη είμαι στην διαδικασία όπως γνωρίζεις για την επέμβαση οπότε βλέπεις και κρίνεις και αποφασίζεις.

PANOS101

Member

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες
Ξερω οτι απο 6 δεν γινεσαι normal αλλα νομιζω γινεσαι 2 η 3.
Οπως ειπε και ο φιλος stpanos οταν εισαι 6 και πας 2 η 3 για μονιμα,(ισως), εισαι :)
Δεν περιμενουμε θαυματα αλλα μια γενικη καλυτερευση της υπαρχον καταστασης
Οι φωτο βγηκαν με φουλ φως,το μαλλι ειναι πολυ κοντο και ξανθιζει πολυ.Επισης απο αυτα που εβαλα παρατηρω οτι υπαρχουν πολλα διτριχα-τριτριχα μπροστα οποτε ισως και τα υπολοιπα πισω να ειναι ετσι
Απο αυτα που εχω δει, γνωμη μου οτι εφοσον εχω καμια 700 μπροστα,και μπορω να βαλω οπως ο stpanos
4000 grafts-2500 strip,1500 fue (με τα περισσοτερα 2τριχα-3τριχα) θα μπορουσα να εχω ενα αποτελεσμα που θα με ικανοποιει ,και βλεπουμε..

stpanos

New Member

Συνονόματε εμείς δεν είμαστε ειδικοί και αυτά που γνωρίζουμε τα γνωρίζουμε είτε επειδή έχουμε διαβάσει σχετικά, η από την γνώμη των γιατρών η των συμβούλων που έχουμε απευθυνθεί…σαφώς και η γνώμη ενός ειδικού έχει άλλη βαρύτητα αλλά σε γενικές γραμμές εκεί κυμαίνεσαι.

Επίσης κάθε περιστατικό έχει τις ιδιομορφίες του τους περιορισμούς του και εκείνες πρέπει να ληφθούν υπ όψιν των ειδικών οπότε όπως προανέφερα η γνώμη τους έχει σημασία και όχι τόσο η δική μας χωρίς να σε απογοτεύσω αλλά ούτε να σε ενθαρρύνω.

Πάντως καλή επιλογή και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξεις..

giannis1991

Well-Known Member

PANOS101 είπε:
Οπως ειπε και ο φιλος stpanos οταν εισαι 6 και πας 2 η 3 για μονιμα,(ισως), εισαι :)
Οι φωτο βγηκαν με φουλ φως,το μαλλι ειναι πολυ κοντο και ξανθιζει πολυ.Επισης απο αυτα που εβαλα παρατηρω οτι υπαρχουν πολλα διτριχα-τριτριχα μπροστα οποτε ισως και τα υπολοιπα πισω να ειναι ετσι
Απο αυτα που εχω δει, γνωμη μου οτι εφοσον εχω καμια 700 μπροστα,και μπορω να βαλω οπως ο stpanos
4000 grafts-2500 strip,1500 fue (με τα περισσοτερα 2τριχα-3τριχα) θα μπορουσα να εχω ενα αποτελεσμα που θα με ικανοποιει ,και βλεπουμε..

ξεχνα το 2,3 και με ανοιχτο βερτεξ....

stpanos

New Member

PANOS101 είπε:

Εγώ μίλησα για ένα ευπρεπές αποτέλεσμα δεν καθόρισα κλίμακα για να μην παρεξηγηθώ.
Κοίταξε photo στις κλινικές άτομα με μεγάλα nw 6-7 για να εχεις μια εικόνα του που μπορείς περίπου να φτάσεις, αν είσαι ικανοποιημένος με αυτό το αποτέλεσμα προχωράς, αν όχι μένεις ως έχει…

PANOS101

Member

καμια παρεξηγηση..εννοειται!
απλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη για την περιπτωση μου πριν προχωρησω
( η οχι )στο οτιδηποτε
μην παω σαν το προβατο..
εχω δει αποτελεσματα στην δικια μου κλαση ικανοποιητικα
αν εχετε καποιο site(περαν της HDC που εχω δει) για nw6 σε Ευρωπη..
stpanos η δικια σου περιπτωση(κενα-δοτρια) διαφερει απο την δικη μου;

stpanos

New Member

PANOS101 είπε:
καμια παρεξηγηση..εννοειται!
απλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη για την περιπτωση μου πριν προχωρησω
( η οχι )στο οτιδηποτε
μην παω σαν το προβατο..
εχω δει αποτελεσματα στην δικια μου κλαση ικανοποιητικα
αν εχετε καποιο site(περαν της HDC που εχω δει) για nw6 σε Ευρωπη..
stpanos η δικια σου περιπτωση(κενα-δοτρια) διαφερει απο την δικη μου;
Μια από τα ίδια είμαι…..κοίτα το δικό μου αποτέλεσμα όταν θα τελειώσω και βγάλε την απόφαση σου αν αξίζει και ανάλογα παίρνεις τις αποφάσεις σου..

PANOS101

Member

Επόμενη κίνηση λοιπον να επικοινωνήσω με τους -ειδικούς-
Το θέμα είναι ποιοι είναι οι ειδικοί;
Εσυ κοιταξες και αλλού;πως κατεληξες στο νησί;είδες κάποιον live η μόνο απο site/forum?
πάντως το αποτέλεσμα της hdc που αναφέρεις και που ταιριάζει σε μας δεν με χαλάει καθόλου.ίσως με 1000-1500 grafts ακόμα φαντάζει ιδανικό!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stpanos

New Member

PANOS101 είπε:
Επόμενη κίνηση λοιπον να επικοινωνήσω με τους -ειδικούς-
Το θέμα είναι ποιοι είναι οι ειδικοί;
Εσυ κοιταξες και αλλού;πως κατεληξες στο νησί;είδες κάποιον live η μόνο απο site/forum?
πάντως το αποτέλεσμα της hdc που αναφέρεις και που ταιριάζει σε μας δεν με χαλάει καθόλου.ίσως με 1000-1500 grafts ακόμα φαντάζει ιδανικό!

Από το forum πήρα αρκετές πληροφορίες από παιδιά που έκαναν εκεί, και σε σχέση με ελλάδα σαφώς καλύτερα δεν το συζητάμε …
Βέβαια αν είχα τον χρόνο και το χρήμα θα πήγαινα σε hasson που ειδικεύετε σε μεγάλα nw.
Και στο νησί όμως δεν πάνε πίσω, είναι μια από τις καλύτερες κλινικές και πάνω από όλα επαγγελματίες με καλά αποτελέσματα, αυτό μου αρκεί.

PANOS101

Member

οκ stpanos
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου
Εύχομαι να σου πανε ολα καλα και να δεις το αποτέλεσμα που θέλεις
Εγώ προς το παρον θα κάνω έρευνα αγοράς και αποτελεσμάτων

tropheus

Well-Known Member

Φίλε PANOS101,

Με το χέρι στην καρδιά θα σου έλεγα τα εξής :
Η περίπτωση σου είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς όπως προείπαν και τα υπόλοιπα παιδιά έχεις πολύ μεγάλη επιφάνεια προς κάλυψη και αρκετά φτωχή δότρια.
Εγώ θα σου έλεγα να μην επιχειρήσεις να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση.

Παρόλα αυτά επειδή για να βρίσκεσαι εδώ μάλλον σε "καίει" το θέμα (όπως όλους μας) αν τελικά αποφασίσεις να προχωρήσεις για μεταμόσχευση θα πρέπει να είσαι έτοιμος να
βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη σου γιατί είναι σίγουρο ότι εκτός των άλλων θα πρέπει να κάνεις και BHFUE (λήψη τριχών εκτός κεφαλιού π.χ γένια) τα αποτελέσματα της οποίας είναι αμφιλεγόμενα.

Πιθανώς να σε στεναχωρώ και εγώ αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές ...

Δεν ξέρω αν έχεις δει το παρακάτω περιστατικό :
http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=67&threadid=87525&enterthread=y

Σου εύχομαι ότι καλύτερο ...

PANOS101

Member

Δεν με στεναχωρεις καθόλου γιατί στην κατάσταση αυτή είμαι 4-5 χρονια τωρα(λίγο Καλύτερα τότε) και δεν είχα θέμα.είχα πει απο την πρώτη στριπ ότι λόγω πόνου και σημαδιου δεν θα ξανακανω,Αλλά τωρα λόγω καλύτερης ράφης λιγότερου πόνου και επιρροή απο το site άρχισα να το ξανασκεφτομαι.Σταμάτησε και η τριχοπτωση αραιωσα και περισσότερο οπότε άρχισα να ψαχνομαι.ξέρω ότι η περίπτωση είναι Πολύ δύσκολη Αλλά έχω Πολύ σκληράλαι πολλα γενιά πολλές καλές τρίχες στο στήθος και πολλα διτριχα Τρίτριχα τετρατριχα πίσω οπότε λέω με όπλα αυτά να δω αν γίνετε τίποτα Καλό.οι προσδοκίες μου είναι Πολύ συγκεκριμένες και χαμηλές.ΓΕμισμα στο πάνω μέρος και μπροστΑ με μικρύ πυκνωση και κάτι για πίσω έστω να φαίνονται κάτι τρίχες να μην είναι μόνο κενό.στην περίπτωση που με strip fue και γενιά δεν θα βγει κάτι Καλό τότε δεν προχωραω σε τιποτα

SHOOTER

Member

tropheus είπε:

Πράγματι πολύ καλό αποτέλεσμα δεδομένου του nw και του μήκους που τα κόβει.

Φίλε Πάνο, αν έχεις τα χρήματα την όρεξη και τα γένια,καν' το.Αμφίβολο το αποτέλεσμα βέβαια αλλά...δεν ξέρω εγώ στη θέση σου, και αν τα είχα(τα χρήματα, γιατί από γένια ουουουουοου)θα το έκανα.
Εύχομαι τα καλύτερα για ότι και αν αποφασίσεις.

PANOS101

Member

Ευχαριστώ shooter.θα το παλέψω Αλλά δεν τρελαινομαι κιόλας
Θα εξέτασω κάποια αποτελέσματα που είδα και αναλόγως θα πράξω
Δεν το πιστεύω πάντως ότι εδώ ο κόσμος καιγεται και εμεισ μιλάμε για τριχες :D

Hopefull

New Member

Γεια σου φιλε

Με στεναχωρησε λιγο η περιπτωση σου, γιατι ειναι πολυ κλασσικη πολυ την εχουν παθει ετσι αλλα οταν το βλεπεις ειναι αλλο πραγμα. Θα σου πω ενα πραγμα πολυ σημαντικο για τη περιπτωση σου εκτος απο αλλα πολυ σωστα που ακουσες. Τα πλαινα σου ειναι πολυ χαμηλα, εχεις παει nw6-7

Επειδη πολλα ακους στα forum και ψηθηκες θα σου πω ενα πραγμα για τα forums. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια μερικες φορες. Σου δωθηκαν καλες συμβουλες αλλα και μερικες που ισως σε οδηγησουν σε μεγαλες περιπετειες

Σκεψου το εξης για να καταλαβεις λιγο τι γινεται

Η μεταμοσχευση δημιουργει ενα illusion

Οι συνηθεις γωνιες που βλεπει καποιος το κεφαλι σου ειναι

a. Απο μπροστα

β. Απο πλαι

γ. Απο πισω

δ. απο πανω

Ξεκιναμε απο τη παραδοχη

Τα μεταμοσχευμενα μαλλια ειναι πιο αραια απο τα φυσικα. Ακομα και αν καποιος εχει μικρο προβλημα δεν σημαινει οτι μπορει να πιασει την κανονικη πυκνοτητα διοτι πολυ απλα γινονται τομες για να μπουν τα μαλλια. το εσωτερικο ταλαιπωρειται και αλλαζει με τοσες ουλες δημιουργειται και scar tissue εσωτερικα οποτε υπαρχουν ορια στη πυκνοτητα.

Το illusion που λεγαμε για να εχεις ενα αποτελσμα σχετικα καλο αρκει να δουλεψει απο 2 γωνιες . Μπροστα και πλαγια. Απο πισω και απο πανω δεν ειναι τα καλυτερα του και δεν χρειαζεται κιολας γιατι παμε να frame the face που λενε.

Για να πετυχει μπροστα το illusion χρειαζεται κατι. Ενα δυνατο middle area. Αν παρατηρησεις στη κλιμακα του NW το progression ειναι ανοιγουμε μπροστα και πισω και στο τελος φευγει το κεντρο. Αυτο λοιπον το κεντρο οσο μενει η επαναφερεται με θεραπειες τοτε το μπροστινο illusion εχει καλες πιθανοτητες να λειτουργησει διοτι πολυ με μια σχετικα καλη πυκνοτητα μπροστα ακομα και seethrough λογω των προβληματων της διαδικασιας, το ματι του αλλου που σε κοιταει θα σταματησει στο midarea! Το illusion πετυχε!Ακομα και να μην εχεις τη πυκνοτητα που χρειαζεται μπροστα το ματι σταματησε. Εσυ αυτο το mid crown δεν το εχεις οποτε το illusion δεν θα δουλεψει

Τι γινεται με το πλαι. Εκει αν εχεις ψηλα πλαινα τοτε το ματι παλι δεν περναει ευκολα απο μεσα οποτε παλι το illusion πετυχε. Εσυ εχεις χαμηλα πλαινα, οποτε και εκει το illusion δεν θα δουλεψει οπως πρεπει.

Αρα στα δυο σημαντικα point of views(μπροστα και πλαι) που η μεταμοσχευση μπορει να μαιμουδιασει τα πραγματα εσυ δεν εισαι καλος candidate για το illusion. Το πισω και το πανω απλα δεν το συζηταμε.

Τι μενει, μια περιεργη μεταμοσχευση που κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα ειναι ωραια. ΝΑ πεις θα τα κραταω πολυ κοντα σαν buzz σαν τη περιπτωση του stephen απο τον bisanga με FUE.Στην καλυτερη περιπτωση που σου πει ο bisanga γινεται ελα πλεον αρχιζει ενας δρομος με πολλα λεφτα για ξοδεμα πολλα χρονια στα χειρουργεια. Σκεψου οτι εχεις και το strip απο πισω θα φαινεται και περιεργα το πανω...δυσκολο να ξεπερασεις τα εντονα βλεματα.

Γενικα να ξερεις για να κρινεις αυτα τα καλα αποτελσματα σε μεγαλα NW που βλεπεις θα κοιτας τα εξης.

1. οσο καραφλος και αν ειναι αλλος αρχισε θεραπεια λιγο πριν η μετα τη μεταμοσχευση. υπαρχουν καποιοι που απλα αντιδρουν εκπληκτικα στη θεραπεια ακομα και αν φαινονται πολλοι καραφλοι σε καποιες φωτογραφιες. Φαντασου λιγο να ανεβουν τα πλαινα η να γεμισει λιγο η μεση το illusion αρχιζει και δημιουργειται ακομα και σε αυτους

2. Ποσο ψηλα ειναι τα πλαινα του σε σχεση με τα δικα μου? ακομη και αραια πολυ να ειναι τα πανω το να συνδεονται τα μεταμοσχευμενα αψοφα με τα πλαινα μπορει να αλλαξει τελειως μια μεταμοσχευση σε μεγαλα nw. Αλλο να ειναι ετοιμα και ψηλα και απλα να χαμηλωνει η πυκνοτητα και αλλο να πρεπει να τα ανεβασει ο γιατρος που δε θα πιασουν ποτε τη πυκνοτητα των φυσικων ετσι κι αλλιως. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ NW5(Οπως ενα γνωστο αποτελσμα της HDC που εσφαλμενα η κλινικη μιλαει για NW6) ΚΑΙ ΑΛΛΟ NW6-7.

To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις τις photo που εστειλες σε εμας σε

Dr.WOODS
Dr. Bisanga
H&W και HDC και να ακουσεις τις δικες του γνωμες για αρχη.

Αφου κανεις αυτο μετα να στειλεις σε αλλους 4-5 γιατρους για να ακουσεις πολλες και διαφορετικες γνωμες. Μετα ελα να τα βαλουμε κατω ολοι μαζι τι σου ειπαν να πουμε παλι αποψεις.

Σε καθε περιπτωση εγω σου ευχομαι τα καλυτερα, αν δεν ειχες την ουλη πισω θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις με τη διαδικασια καθολου οπως ειπαν σωστα και αλλοι. Ομως ψαχτο δες τι θα σου πουν για τη δοτρια και το κοιτας. Να θυμασαι παντα αν πας για μακρυ μαλλι και οχι buzz μη κοιτας video και φωτογραφιες μονο...να ξερεις οτι σε καποια φωτα, ειδικα εκεινο το απογευματινο που πεφτει ο ηλιος τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα και τα πραγματα ειναι τελειως see through ειδικα στα μεγαλα nw που δεν εχουν φυσικο μαλλι και στηριζονται στα μεταμοσχευμενα

PANOS101

Member

φιλε μου σε ευχαριστω για το ενημερωτικο σου ανακοινωθεν
Γιαυτο αλλωστε ειμαστε εδω για να μιλαμε με καποιους που γνωριζουν το αντικειμενο πριν κανουμε το οτιδηποτε και μετα ισως το μετανιωσουμε
στην παρακατω περιπτωση της hdc θελω την συμβουλη σας
ο τυπος εχει πιο ψηλα πλαινα και καλυτερη καλυψη πισω και εβαλε 3000
στην δικη μου περιπτωση με ανεβασμα λιγο στα πλαινα και λιγο πισω με επιπλεον 1500 grafts(αν πουμε οτι βγαινουν) δεν θα δειξει κατι σαν συνολο;Το αποτελεσμα που βλεπω,με δεδομενο οτι μπροστα εχω 600-700 απο παλιο strip,που θα φτιαξει λιγο την πυκνοτητα σε σχεση με τον τυπο της φωτο πως το βλεπετε;
Οι προσδοκιες μου ειναι αρκετα χαμηλες.Να φανταστειτε οτι οταν αυτα που βλεπετε μπροστα(ναι οι 5 τριχες) πανε 1,5 ποντο και βλεπω την σκατοφατσα μου στον καθρεφτη νιωθω πιο γεματος!Φανταστειτε να γινω σαν το τυπο με λιγα ακομα επιπλεον.θα αισθανομαι σαν 18αρης!Ειπαμε το θεμα ειναι να καλυφτουν τα κενα με μετρια πυκνοτητα,που στο κοντο κουρεμα δειχνει ψιλονορμαλ.Με την σημερινη μου κατασταση δεν εχω προβλημα, αλλωστε ειμαι αρκετα χρονια ετσι(καπελο δεν φοραω ουτε στην παραλια)και ξεχναω οτι εχω ραφλα.Τον τελευταιο καιρο με το site της νεες μεθοδους αρχισα να ψηνομαι..

Συνημμένα

• before1_l.jpg
    before1_l.jpg
    63.4 KB · Προβολές: 40

PANOS101

Member

το λογοτυπο της εταιρειας δεν μπορεσα να το βγαλω.Ας το φροντισει καποιος απο δω..

Μπλουζα