Κυριοι, τα φωτα σας..

stpanos

New Member
Απ: Κυριοι, τα φωτα σας..

hopefull είπε:
Γεια σου φιλε

Με στεναχωρησε λιγο η περιπτωση σου, γιατι ειναι πολυ κλασσικη πολυ την εχουν παθει ετσι αλλα οταν το βλεπεις ειναι αλλο πραγμα. Θα σου πω ενα πραγμα πολυ σημαντικο για τη περιπτωση σου εκτος απο αλλα πολυ σωστα που ακουσες. Τα πλαινα σου ειναι πολυ χαμηλα, εχεις παει nw6-7

Επειδη πολλα ακους στα forum και ψηθηκες θα σου πω ενα πραγμα για τα forums. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια μερικες φορες. Σου δωθηκαν καλες συμβουλες αλλα και μερικες που ισως σε οδηγησουν σε μεγαλες περιπετειες

Σκεψου το εξης για να καταλαβεις λιγο τι γινεται

Η μεταμοσχευση δημιουργει ενα illusion

Οι συνηθεις γωνιες που βλεπει καποιος το κεφαλι σου ειναι

a. Απο μπροστα

β. Απο πλαι

γ. Απο πισω

δ. απο πανω

Ξεκιναμε απο τη παραδοχη

Τα μεταμοσχευμενα μαλλια ειναι πιο αραια απο τα φυσικα. Ακομα και αν καποιος εχει μικρο προβλημα δεν σημαινει οτι μπορει να πιασει την κανονικη πυκνοτητα διοτι πολυ απλα γινονται τομες για να μπουν τα μαλλια. το εσωτερικο ταλαιπωρειται και αλλαζει με τοσες ουλες δημιουργειται και scar tissue εσωτερικα οποτε υπαρχουν ορια στη πυκνοτητα.

Το illusion που λεγαμε για να εχεις ενα αποτελσμα σχετικα καλο αρκει να δουλεψει απο 2 γωνιες . Μπροστα και πλαγια. Απο πισω και απο πανω δεν ειναι τα καλυτερα του και δεν χρειαζεται κιολας γιατι παμε να frame the face που λενε.

Για να πετυχει μπροστα το illusion χρειαζεται κατι. Ενα δυνατο middle area. Αν παρατηρησεις στη κλιμακα του NW το progression ειναι ανοιγουμε μπροστα και πισω και στο τελος φευγει το κεντρο. Αυτο λοιπον το κεντρο οσο μενει η επαναφερεται με θεραπειες τοτε το μπροστινο illusion εχει καλες πιθανοτητες να λειτουργησει διοτι πολυ με μια σχετικα καλη πυκνοτητα μπροστα ακομα και seethrough λογω των προβληματων της διαδικασιας, το ματι του αλλου που σε κοιταει θα σταματησει στο midarea! Το illusion πετυχε!Ακομα και να μην εχεις τη πυκνοτητα που χρειαζεται μπροστα το ματι σταματησε. Εσυ αυτο το mid crown δεν το εχεις οποτε το illusion δεν θα δουλεψει

Τι γινεται με το πλαι. Εκει αν εχεις ψηλα πλαινα τοτε το ματι παλι δεν περναει ευκολα απο μεσα οποτε παλι το illusion πετυχε. Εσυ εχεις χαμηλα πλαινα, οποτε και εκει το illusion δεν θα δουλεψει οπως πρεπει.

Αρα στα δυο σημαντικα point of views(μπροστα και πλαι) που η μεταμοσχευση μπορει να μαιμουδιασει τα πραγματα εσυ δεν εισαι καλος candidate για το illusion. Το πισω και το πανω απλα δεν το συζηταμε.

Τι μενει, μια περιεργη μεταμοσχευση που κανεις δεν μπορει να εγγυηθει οτι θα ειναι ωραια. ΝΑ πεις θα τα κραταω πολυ κοντα σαν buzz σαν τη περιπτωση του stephen απο τον bisanga με FUE.Στην καλυτερη περιπτωση που σου πει ο bisanga γινεται ελα πλεον αρχιζει ενας δρομος με πολλα λεφτα για ξοδεμα πολλα χρονια στα χειρουργεια. Σκεψου οτι εχεις και το strip απο πισω θα φαινεται και περιεργα το πανω...δυσκολο να ξεπερασεις τα εντονα βλεματα.

Γενικα να ξερεις για να κρινεις αυτα τα καλα αποτελσματα σε μεγαλα NW που βλεπεις θα κοιτας τα εξης.

1. οσο καραφλος και αν ειναι αλλος αρχισε θεραπεια λιγο πριν η μετα τη μεταμοσχευση. υπαρχουν καποιοι που απλα αντιδρουν εκπληκτικα στη θεραπεια ακομα και αν φαινονται πολλοι καραφλοι σε καποιες φωτογραφιες. Φαντασου λιγο να ανεβουν τα πλαινα η να γεμισει λιγο η μεση το illusion αρχιζει και δημιουργειται ακομα και σε αυτους

2. Ποσο ψηλα ειναι τα πλαινα του σε σχεση με τα δικα μου? ακομη και αραια πολυ να ειναι τα πανω το να συνδεονται τα μεταμοσχευμενα αψοφα με τα πλαινα μπορει να αλλαξει τελειως μια μεταμοσχευση σε μεγαλα nw. Αλλο να ειναι ετοιμα και ψηλα και απλα να χαμηλωνει η πυκνοτητα και αλλο να πρεπει να τα ανεβασει ο γιατρος που δε θα πιασουν ποτε τη πυκνοτητα των φυσικων ετσι κι αλλιως. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ NW5(Οπως ενα γνωστο αποτελσμα της HDC που εσφαλμενα η κλινικη μιλαει για NW6) ΚΑΙ ΑΛΛΟ NW6-7.

To καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις τις photo που εστειλες σε εμας σε

Dr.WOODS
Dr. Bisanga
H&W και HDC και να ακουσεις τις δικες του γνωμες για αρχη.

Αφου κανεις αυτο μετα να στειλεις σε αλλους 4-5 γιατρους για να ακουσεις πολλες και διαφορετικες γνωμες. Μετα ελα να τα βαλουμε κατω ολοι μαζι τι σου ειπαν να πουμε παλι αποψεις.

Σε καθε περιπτωση εγω σου ευχομαι τα καλυτερα, αν δεν ειχες την ουλη πισω θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις με τη διαδικασια καθολου οπως ειπαν σωστα και αλλοι. Ομως ψαχτο δες τι θα σου πουν για τη δοτρια και το κοιτας. Να θυμασαι παντα αν πας για μακρυ μαλλι και οχι buzz μη κοιτας video και φωτογραφιες μονο...να ξερεις οτι σε καποια φωτα, ειδικα εκεινο το απογευματινο που πεφτει ο ηλιος τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα και τα πραγματα ειναι τελειως see through ειδικα στα μεγαλα nw που δεν εχουν φυσικο μαλλι και στηριζονται στα μεταμοσχευμενα

Όταν υπάρχει μια σωστή τεκμηρίωση στο συγκεκριμένο θέμα του φίλου μας όπως τοποθετήθηκε ο hopefull απλά παρακολουθείς και δεν εχεις παρά να συμφωνήσεις, αλλά η άποψη του κάθε ενός είναι άποψη του, λανθασμένη η σωστή δεν το αναλύω παραπέρα.

Συμφωνώ ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας αλλά θα διαφωνήσω σε ένα σημείο του ότι η συμβουλή μου ήταν κακοπροαίρετη με σκοπό να βάλω σε περιπέτειες τον φίλο μας, αν λέω, αν το σχόλιο πήγαινε σε μένα (λόγο ότι η άποψη μου ήταν αισιόδοξη σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά) δεν υπήρχε ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Σαφώς και δεν γνωρίζω πολλά στο θέμα μεταμόσχευση όπως εσύ και το ανέφερα, δεν έκανα τον έξυπνο είπα ότι γνωρίζω όσο γνωρίζω και ανέφερα ότι πρέπει να απευθυνθεί σε ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό, επίσης δεν πρότεινα κάτι διαφορετικό από ότι έχω σκοπό να κάνω εγώ ο ίδιος.

Γνωρίζω τους περιορισμούς και για την επιλογή μου και είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος.

Όπως αναγνωρίζω και αποδέχομαι σαν σωστά όσα ανέφερες απλά ήθελα να το διευκρινίσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Φιλικά πάντα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PANOS101

Member

Να μαστε παλι..

Σκεφτομαι το πλανο 2 επεμβασεων
Στην πρωτη μεχρι την μεση,170-180 τετραγ.εκατοστα καλυψης να μπουνε απο strip περιπου 2300,απο fue 1500 και απο γενια 1000
και στην δευτερη για το υπολοιπο 70 τ.ε. απο fue 1000 και αλλα τοσα απο γενια
Οι γιατροι που εχω μιλησει μου επιβεβαιωσαν οτι μπορω να βγαλω τοσα το λιγοτερο(χωρις βεβαια live εξεταση,αλλα δεν θα υπαρχει μεγαλη διαφορα φανταζομαι)
Συνολο περιπου 6800 με μεση πυκνοτητα 27grafts/τετραγ.εκατ εκτος απο μπροστα που εχω τα παλια(+7-8 grafts επιπλεον)
Οι φωτο που εχω βαλει αδικουνε πολυ,εντονο φως πολυ κοντο κουρεμα
Στην πραγματικοτητα ειμαι σαν το τυπο που αναφερομαι παραπανω με φωτο (πελατη κλινικης) με λιγο πιο κατεβασμενα πλαινα και πιο ξανθη τριχα
Ξαναλεω οτι ο στοχος ειναι μια ομοιομορφη εικονα κεφαλιου χωρις κενα εστω και με αραιη πυκνωση και με κυριως κοντο κουρεμα
Δεν προκειται δηλ να αφησω ποτε μακρυ μαλλι ωστε να φαινεται φτωχο και να φεγγιζει πολυ
Θελω την γνωμη σας

Λοιπον φίλε μου πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα για να καταστρώσεις ένα πλάνο είναι να ξέρεις πόσες τρίχες μπορείς να πάρεις από την δότρια σου.Άλλο τι σου λένε απο εμαιλ και άλλο από κοντα.όσο έμπειροι και να είναι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν πέσει έξω.Γνώμη μου είναι να δεις κάποιον γιατρό από κοντά.Εισιτήρια μπορείς να βρεις πολύ φθηνά.
Επίσης όσον αφορά τα γέννια,πρέπει να δεις αποτελέσματα από κάποιον γιατρό που έχει βάλει γέννια και όχι να αρκεστείς στο ''βάζουμε και εμείς απο γέννια''.
Εγώ είμαι λίγο χειρότερα από σένα, ταλαιπωρήθηκα αρκετά μέχρι να καταλήξω αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι να συνεχίσεις την έρευνα και να πάρεις μια γνώμη από κοντα από κάποιον πάντα που έχει καλό όνομα στην αγορά και εφαρμόζει τις μεθόδους που σε ενδιαφέρουν

Και τονίζω το από κοντά γιατί εμένα από τον καναδά μου είπαν από φωτός 3500 στριπ και από το νησί της αφροδίτης 2500 στριπ και 1500 fue.Tα τελικά νούμερα όμως ήταν 1700 στριπ, 500fue.οι φωτός ξεγελάνε

PANOS101

Member

εχεις απολυτο δικιο και ειμαι στις σκεψεις,να αποφασισω κλινικη,και να με δουν πρωτα απο κοντα πριν κανω το οτιδηποτε
Αλλωστε για τοσα πολλα grafts, μια φορα εμεις με μεγαλα nw θα εχουμε ευκαιρια να κανουμε και πρεπει να ειμαστε απολυτα σιγουροι
Το καλυτερο ολων θα ητανε και να βλεπαμε Live 2-3 περιστατικα παρομοιας περιπτωσης
Οσο αφορα τα γενια,ειμαι επιφυλακτικος γιατι με 2κλινικες που ειμαι στο να κλεισω δεν εχουν αποτελεσματα αρκετα να με πεισουν
Εσυ με τα γενια που εβαλες,ευχαριστημενος?

Γνώμη μου είναι να σε δουν απο κοντά πρώτα και μετά να αποφασίσεις.Ειδικά αν οι 2 κλινικές που θέλεις να πας είναι στην κύπρο μπορείς να κανεις την ίδια μέρα 2 consultations.Μην νομίζεις ότι θα σου πουν τα ίδια.Εγώ στο Βέλγιο είδα 2 γιατρούς σε μια μέρα.Ο ένας μου είπε τα νούμερα που σου προείπα και τα οποία προτίμησα ενώ ο άλλος μου είπε για 2000 στήθος,1000 γέννια και για εξαγωγή όλων των γκραφτς απο την πρώτη μεταμόσχευση.
Επίσης είχα πάει και στην Ρώμη από κοντα για να δω τον Χάσσον και αυτός μου πρότεινε εξαγωγή όλων των μοσχευμάτων σε άλλο γιατρό και μετά στριπ σε αυτόν.

Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός με τα παραπάνω, απλά αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι όσα περισσότερα ακούσεις τόσο καλύτερα, ωριμάζεις, κατατοπίζεσαι και ξέρεις τι να περιμένεις και που βρίσκεσαι. Εμείς που κάναμε μια μακακία πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί δεν έχουμε περιθώρια.Το πιο σημαντικό στάδιο είναι αυτό της επιλογής κλινικής και πλάνου και για αυτό θα πρέπει να κάνεις κανα 2 ταξιδάκια και μετά να πάρεις την απόφαση.Και όσο για τα γέννια ψάξτο λίγο καλύτερα και αν η κλινική δεν έχει δείξει πολλά αποτελέσματα από γέννια ξεκίνα απο 50(πενηντα) και όχι απο 1000.Το χειρότερο είναι μετά απο την ουλή να έχεις και σημάδια στα γέννια.Σου εύχομαι πάντως καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις.Κάνε έρευνα, ο χρόνος είναι με το μέρος σου.

PANOS101

Member

θα κανονισω λοιπον ταξιδακι και επανεξεταση του θεματος απο κοντα :grandpa:
Τα γενια θα βοηθησουνε πολυ στο συνολικο αποτελεσμα και θα το ψαξω αρκετα
τα εισιτηρια για Κυπρο ειναι σκοτωμα(τα καλα της κρισης)
marmaromenos σε ευχαριστω για τις συμβουλες

PANOS101

Member
Σκέφτομαι να κατέβω ΣΕπτεμβριο να με δούνε
Και ανάλογα τις δοτριες και τα οικονομικά
μπορει να την κάνω οκτωμβρη

mm05035

New Member
αν δε σου κανει κοπο ενημερωσε με μιας και ειμαστε στον ιδιο παρανομαστη.απο την αλλη εγω ζω μονιμα αμερικη κ έρχομαι μονο καλοκαίρια οποτε μηπως παιζει κ απο κει τιποτα καλο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα