Κυπριακες κλινικες μεταμοσχευσης μαλλιων!!!

Flosk

Well-Known Member
Να κάνω τωρα και τον δικηγόρο του διαβολου..Στην Αμερική παίζουν τιμές τύπου 10 € το graft..Νομίζω πως οι τιμές στην Κύπρο ειναι αρκετά καλές!Καλυτερες ειναι οι τιμές στα lazer line και σε κάτι αστείες κλινικές που απλα χαριζεις τα χρήματα για να σου κάνουν μόνο ζημιά στο κεφάλι ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
συμφωνω ολα σχετικα ειναι...παντως το 10 ευρω το γκραφτ δε παιζουν πουθενα ισως 10 δολαρια το γραφτ εκει ναι...7 ευρω δλδ το μαξιμουμ που χω ακουσει απο τις κορυφες τυπου ραχαλ κλπ

koskar

Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Οχι φιλε δεν ειναι ακριβως το ιδιο.Η μεταμοσχευση δεν εχει εξοδα σχεδον καθολου.Απο την αλλη ομως εχεις ενα δικιο στο οτι ακομα δεν μπορουμε να ξερουμε τι θα γινει.Σε καμια περιπτωση δεν μπορω μονος μου να ριξω τις τιμες ουτε θελω με το ζορι.Δεν ειμαι σε πολυ προχωρημενο norwood οποτε εχω χρονο μπροστα μου και θα κανω αυτο που πιστευω καλυτερα.Εδω ειμαστε και θα δουμε τι θα γινει με τον καιρο.
Απλώς πρόσεξε που θα εχεις τα λεφτα σου σε καταθεσεις μην βρεθεις στην ίδια θέση με τους Κυπριους, καθως εδω στην Ελλαδα μετα τις Γερμανικες εκλογες μας βλεπω να πηγαινουμε και εμεις για κουρεματακι...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Flosk είπε:
Να κάνω τωρα και τον δικηγόρο του διαβολου..Στην Αμερική παίζουν τιμές τύπου 10 € το graft..Νομίζω πως οι τιμές στην Κύπρο ειναι αρκετά καλές!Καλυτερες ειναι οι τιμές στα lazer line και σε κάτι αστείες κλινικές που απλα χαριζεις τα χρήματα για να σου κάνουν μόνο ζημιά στο κεφάλι ..
Πλακα κανεις φανταζομαι.Στον Καναδα ενας σερβιτορος απλος παιρνει 120 ευρο μεροκαμματο.Τι συγκρινουμε?Εδω ο μισθος ειναι πλεον 500 ευρω αν σε πληρωσει κ οταν ο εργοδοτης.Καλο θα ειναι να μην λεμε οτι μας κατεβαινει.Και στην Κυπρο επειδη εχω φιλους και ειχα καθησει αρκετες μερες λιγο πριν μπει στο ευρω οι μισθοι ηταν οι διπλασιοι απο οτι ειναι εδω.

meandros

Member
πραγματι στην ελλαδα ο μισθος ειναι 500ευρω.υπαρχουν ομως και κλινικες που κανουν μεταμοσχευση με 1000ευρω τελικη τιμη και λυνεις το προβλημα σου.ετσι λεει η διαφημιση στην τηλεοραση.
αν δεν θες να πληρωσεις αυτους που εχουν ακριβες τιμες πηγαινεις στη λυση που εγραψα πιο πανω.ουτως η αλλως ολοι τριχοθυλακομεταφορεις ειναι.

jmirko

New Member
meandros είπε:
πραγματι στην ελλαδα ο μισθος ειναι 500ευρω.υπαρχουν ομως και κλινικες που κανουν μεταμοσχευση με 1000ευρω τελικη τιμη και λυνεις το προβλημα σου.ετσι λεει η διαφημιση στην τηλεοραση.
αν δεν θες να πληρωσεις αυτους που εχουν ακριβες τιμες πηγαινεις στη λυση που εγραψα πιο πανω.ουτως η αλλως ολοι τριχοθυλακομεταφορεις ειναι.

Και ξαναλέω, καλύτερα παίξε στον ιππόδρομο ένα under άλογο γιατί θα έχεις περισσότερες ελπίδες να "κερδίσεις" κάτι με αυτά τα λεφτά από το να κάνεις ΜΜ (θεός φυλάξει)..

Flosk

Well-Known Member
Ρε Μικε και τσάμπα αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι εγω .. Αφού εξυπηρετούν ομως και άλλες εθνότητες θα δινουν μεχρι τωρα τιμές Ευρώπης και όχι Ελλάδας! Τις τιμές του Καναδά ή της Αμερικής τις αναφέρω προς σύγκριση η οποία δεν πρέπει να γινεται μόνο με Ινδία και Ελλάδα θεωρώ ! Από δω και πέρα βλέπουμε..

horhitto4

Member
Flosk είπε:
Ρε Μικε και τσάμπα αν γινόταν δεν θα έλεγα όχι εγω .. Αφού εξυπηρετούν ομως και άλλες εθνότητες θα δινουν μεχρι τωρα τιμές Ευρώπης και όχι Ελλάδας! Τις τιμές του Καναδά ή της Αμερικής τις αναφέρω προς σύγκριση η οποία δεν πρέπει να γινεται μόνο με Ινδία και Ελλάδα θεωρώ ! Από δω και πέρα βλέπουμε..
σωστος ο φλοσκ....απο δω και περα φλοσκ προκυπτουν αλλα οικονομικα δεδομενα παγκοσμιως....ντομινο ειναι μαγκες οι κατασταση δδυστηχως.....οσοι φροντισαν και αφησαν μια δραχμουλα στην ακρη θα τη παλεψουν...εκτος και αν βαλουν χερι και σε αυτη....

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
επειδη καποιοι απο εδω πιστευουν οτι ειναι φθηνη η μεταμοσχευση στην Ελλαδα η στην Κυπρο σε σχεση με αλλες χωρες δεν σημαινει οτι ειναι ετσι.Στον Καναδα μια μεση τιμη μεταμοσχευσης ειναι 8-10 χιλιαδες ευρω και ο Μισθος ειναι το λιγοτερο 3000ευρω.Εδω μια μεση μεταμοσχευση ειναι 3500-4000 ευρο με ενα μεσο μισθο 500 ευρο.Δεν θελει κ πολυ σκεψη να καταλαβει καποιος οτι οι τιμες ειναι εντελως δισαναλογες.Και οσοι δεν εχεται ασχοληθει με μεταμοσχευση μην περιμενετε οτι δινοντας 3-4-5 χιλιαρικα ξεμπερδευεται.Αν ειστε πισω απο 30 και κανετε μεταμοσχευση κ χωρις φιναστεριδη δυσκολα θα κρατηθειτε πανω απο 3-4 χρονια.

horhitto4

Member
ειπαμε 200 φορες οτι οι κλινικες δε κοιτανε το σε τι κατασταση ειναι η χωρα που ευδρευει η κλινικη και ποια η κατασταση των πολιτων και των πελατων γιατι ειναι ειδος πολυτελειας αλλα και συναμα εχουν και πελατες απο αλλες χωρες...αλλα εσυ εκει το βιολι σου

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ρε φιλε τι πινεις?Τι κοιτανε δηλ?Τι χρωμα εχουν οι μυγες?Τοσο καιρο δεν ειχαν προβλημα ακομα κ οι Ελληνικες.....γνωριζω πολυ καλα.....τωρα βαρανε μυγες.το γνωριζω καλα.Για Ελληνικες μιλαω παντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
χυμο καροτο πινω...αν ηταν να δεις καποια δραματικη αλλαγη θα την ειχες δει ηδη...3.500 εχουν αυτοκτονησει επισημα και οι μισοι ζουνε κατω απο τα ορια της φτωχιας στο ελαντα...τι νομζεις οτι θα γινει ολυ χειροτερο??σε πληροφορω οτι ακομα και τωρα μια χαρα πελατεια εχουν μη περιμενεις στην ελλαδα να δεις και πολυ χειροτερη κατασταση...συμφωνα με τη δικη σου <<λογικη>> που δεν εχεις λογιη φυσικα εγω απο πιτσιρικας που ηθελα να παρω πορσε αφου εινα τοσο χαλι η κατασταση στην ελλαδα ε απο 60000 ας μου την αφησουν 40000 γιατι ειναι χαλια εδω περα....ενω ο γιος του λεφτα θα τα σκασει τα 60 σιγα μη τη μειωσουν σε 40 σε μενα....δε πανε ετσι τα πραγματα λοιπον και οσο σκεφτεσε ετσι θα απογοητευεσε.....

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε μου το X5 ειχε 80 χιλιαρικα κ το βρισκεις 6-7 ετων με 10-15 χιλιαρικα σημερα.Τελος παντων για να το κλεινουμε εδω θελω να πω οτι κωλοτουμπας δεν γινομαι και αυτο που λεω θα το υποστηριξω κιολας.Πανω απο 2500 δεν δινω για μεταμοσχευση και θα απαιτησω και καλη δουλεια.Καποιους απο εδω τους φαινονται οι τιμες των κλινικων φθηνες.Ισως αυτοι ειχαν μαθει τοσο καιρο με το ευκολο χρημα απο τις τραπεζες και τις πιστωτικες καρτες η ζουν ακομα με τον μπαμπα την μαμα κ την γιαγια και δεν εχουν καταλαβει ακομα την κατασταση την οικονομικη.Οταν καποιος καταλαβει απο μονος του πως βγαινει το χρημα την σημερινη εποχη τοτε θα μπορει να εχει κ αποψη.

horhitto4

Member
το τι θες να δωσεις η οχι ειναι δικο σου θεμα εγω προσπαθω να σου εξηγησω οτι τα δικα μας θελω δεν συμβαδιζουν με τα θελω των κλινικων...αλλο ι θελεις εσυ και εγω αλλο τι θελουν αυτοι....και το θεμα ειναι οτι αυτο που θελουν το κανουν γιατι εσυ και εγω μπορει να ειμαστε σφυγμενοι οικονομικα αλλα υπαρχουν πολλοι που μπορουν να τα σκασουν....εκει πονταρουν λοιπον και δε πεφτουν οι τιμες...και αν πεφτουν πεφτουν πολυ λιγο...το παραδειγμα σου με το αμαξι με συγχωρεις ειναι ατοπο γιατι συγκρινεις ενα προιον μεταχειρισμενο...μεταχειρισμενη μμ δεν υπαρχει οποτε......

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
καταλαβες τι θελω να πω κ μην κολλας στο μεταχειρισμενο.Αλλες τιμες θα υπηρχαν αν δεν υπηρχε κριση,αυτο εννοω.

meandros

Member
γιατι να ειναι ιδιεταιρο θεμα η τιμολογιακη πολιτικη των κλινικων μεταμοσχευης?
η αγορα ειναι πλουραλιστικη.οπως παντου και σε ολα.
δεν σαρεσει η τιμη του καγιεν παρε γκολφ.δεν σαρεσει η τιμη του γκολφ παρε σμαρτ.δεν σαρεσει η τιμη του σμαρτ παρε ποδηλατο.
δεν σαρεσει η τιμη του κοουλ και του χασον.πηγαινε hdc.δεν σαρεσει η τιμη της hdc πηγαινε μεντι ζενες,προσφατα εβλεπα διαφημηση τους 690ευρω νεα μαλλια τελικη τιμη...
δυστυχως πουθενα στον κοσμο δεν θα ψωνισεις κατι στην τιμη που εσυ νομιζεις οτι θα επρεπε να εχει.απλα αδυνατο.

horhitto4

Member
μικε η αληθεια ειναι οτι στην ελλαδα ειδικα καπου αλλου κολαει το θεμα...εχουν υιοθετησει μια πολιτικη του τριχιλιαρου....οποιον εχω ρωτησει κ εχει κανει μμ εδω ακομα και τελευταια εχει δωσει 3 χιλιαρικα και κατω...καλυπτοντας βεβαια μικρες περιοχες παντα και κανοντας στριπ....μονο ενας fue λιγο στη dhi πανε να το σωσουν τελευταια αλλα και παλι αυτοι υποπεφτουν σε αλλα λαθη ..τυπου μετραμε με τις τριχες και οχι τους θυλακες και αλλα τετοια...οπως και να χει εγω μαζι σου ειμαι να πεσουν και να γινουν μαξιμουμ 3 χιλιαρικα...και παλι κερδοφορες επιχειρησεις ειναι και ειναι τοσα πολλα τα παιδια αλλα και οι μεσηλικες ακομα που θελουν να κανουν που δε θα χασουν...αλλα σου ανεφερα και πριν οτι οσο εχουν πελατεια θα κρατανε τις τιμες στα υψη.......μιλωντας παντα για ελλαδα...για εξωτερικο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο....

αυτα εξηγω ρε μεανδρε τοση ωρα...οτι δωσεις θα παρεις....δε σημαινει οτι επειδ στο μικε του φαινεται τοσο απλο μια μεταφορα θυλακα στο κεφαλι οτι θα πρεπει να τι κανει με χαμηλη τιμη....γιατι αν ειναι ετσι γιατι τα αποτελεσματα στην ελλαδα δεν ειναι τα ιδια με τις καλες στο εξωτερικο??γιατι εκει κανουν καλυτερη δουλεια...που σημαινει οτι δεν ειναι μονο η μεταφορα αλλα και πολλα αλλα οτι δωσεις θα παρεις

meandros

Member
ετσι ειναι.και αυτοι λειτουργουν οπως ολες οι επιχειρησεις του ειδους.δεν τους νοιαζει τοσο ποσο ειναι το μεροκαματο σε μια χωρα αλλα το ποσο καλοι ειναι οι ιδιοι στον εσωτερικο τους ανταγωνισμο.δηλαδη το ποσο κανουν την δουλεια τους καλυτερα απο τον αλλον που κανει το ιδιο πραγμα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Τυχαινει να εχω ραντεβου σε λιγες μερες με καποια απο τις κλινικες και θα εχω καινουργια νεα.Επειδη ειμαι μικρο σχετικα norwood ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω την τιμη που θα μου πουν.

Μπλουζα