ria
Member
καλησπερα παιδια, γραφω πρωτη φορα. Εχω ψαχτει πολυ γενικα με το προβλημα το μαλλιων μου, εχω αραιωση απο μικρη σε ολο το κεφαλι, εχω κανει πολλες θαραπιες αλλα ξαναγυρισα οπως ημουν πριν. βρηκα και αρχησα θαραπεια
και επειδη εχω απογοητευτει ειπα να το δοκιμασω! Λοιπον στις 1 φορα που το χρησιμοποιησα και εγω και οι γονεις μου, σταματησε η τριχοπτωση!! δεν εχω λογια ειναι απιστευτο! 

και συνεχιζω με την θαραπεια αυτη 1κρεμμυδι, 5 σκορδα 1 κουταλια σουπας μηλοξηδο μεχρι να βγαλω νεα μαλλια ειιμαι θετικη με αυτα που εχω δει οποτε θα δειξει ειμαι στις 20 μερες ακομα.. και προσπαθω καθε βραδυ τις τελευταιες 10 μερες κανονικα ειναι καθημερινα, το πρωι που σηκωνομαι για να παω στην δουλεια μου η μυρωδια εχει φυγει, κανενας δεν του μυριζει παρα μονο οταν τα βρεξεις η ιδρωσει το κεφαλι, αρα αυτα που λενε περι μυρωδιας ειναι βλακιες. Αρχισα και σαμπουαν οργανικο με βιοτινη οπου βαζω το 1/3 δενρολιβανο και 1/3 δαφνη σε 750ml σαμπουαν..και τρωω μαγια μπυρας σε σκονη η ιπποφαες.θα σας ενημερωσω στο μελλον την εξελιξη της θαραπειας