Κορυφαίοι χειρουργοι γιατροί και κλινικές σε ελλάδα και ευρώπη για μεταμόσχευση μαλλιών

Alex Niklp.

New Member
Αξιότιμα μέλη το φόρουμ,

σκέφτομαι εδω και καιρό για μεταμόσχευση μαλλιών FUT ή FUE. Κανω την έρευνα μου σχετικά με το θέμα, διαβάζω και παρακολουθώ αξιόλογες συζητήσεις που γίνονται στο φόρουμ. Θα ηθελα να ρωτήσω, γιατι όπως καταλαβαίνω καποια μέλη εδω έχουν χρονια εμπειρία στο θέμα, ποιοι χειρουργοί γιατροί ειδικευμένοι στον εν λόγω θέμα σε Ελλάδα και Ευρώπη ειναι οι κορυφαίοι τωρα με χρονια εμπειρία και πολυ καλα αποτελέσματα στο θέμα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Παρακαλω αυτη η συζήτηση δεν εχει καμία πρόθεση για οποιαδήποτε διαφήμιση, αλλα απλά για σωστή πληροφόρηση ενός νέου μέλους, σαν κι εμενα, που μπορεί να πέσει θύμα λάθος πληροφόρησης και να παει σε λάθος χέρια. Ευχαριστω πολυ για οποιαδήποτε πληροφορία.
Με εκτίμηση, Α.Ν
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Οι καλυτεροι ιατροι και κλινικες για τη δικη σου περιπτωση ειναι αυτοι που θα κρινεις εσυ συμφωνα με τις απαιτησεις σου και τα οικονομικα σου αφου μαθεις βασικα πραγματα για τη μεταμοσχευση και διαβασεις τα νηματα με τις παρουσιασεις οπως σου εγραψε ο anargiros.
Στρωσου λοιπον και καλη επιτυχια.. δωσε περιθωριο καποιους μηνες στον εαυτο σου ωστε να εισαι διαβασμενος οπου και αν πας.
 

Alex Niklp.

New Member
Ευχαριστω πολυ Tsek κατι τέτοιο χρειαζόμουν. Απο οτι εχω διαβάσει στην Ευρωπη το Βέλγιο θεωρείται πολυ καλό αν οχι το κορυφαίο σε μ.μ. Ειναι ετσι ; Αν ναι εκεί τι ονόματα γιατρών παίζουν ; Ευχαριστω πολυ
 

Harris_G

Well-Known Member
Ευχαριστω πολυ Tsek κατι τέτοιο χρειαζόμουν. Απο οτι εχω διαβάσει στην Ευρωπη το Βέλγιο θεωρείται πολυ καλό αν οχι το κορυφαίο σε μ.μ. Ειναι ετσι ; Αν ναι εκεί τι ονόματα γιατρών παίζουν ; Ευχαριστω πολυ[/QUOTE Feriduni και Bisanga. Αν και απο τον πρωτο εχουμε 0 στα 1 στο φορουμ σαν αποτελεσμα.
 
Μπλουζα