Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

geo.

Member
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

Για την «κυρία» Μαχ**ρα αλλά και για τον «κύριο» Καρ**τη μπορώ να σας ενημερώσω εγώ και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες.
Οι συγκεκριμένοι εκπροσωπούν τη μία από τις δύο εταιρίες , οι οποίες μου είχαν προτείνει την μέθοδο με τα βλαστοκύτταρα , η οποία δοκιμασμένα αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απ@τη στη μέχρι σήμερα ιστορία στο θέμα μαλλιά. Ο αδελφός του Καρ**τη συγκεκριμένα είναι ο πρόεδρος της bio$ell€nika μιας από τις δύο εταιρίες οι οποίες έφεραν στην Ελλάδα αυτή την «επαναστατική» μέθοδο για να μην πω τίποτα πιο χοντρό , και μάλιστα τη στιγμή που οι ανταγωνιστές τους ζητάγανε για την εν λόγο επέμβαση 3000-3500 αυτά τα λαμ@γι@ μου ζήτησαν 12000 ευρώ για κάτι που ξέρανε απο πρίν ότι δεν δουλέβει και απλά ήτανε αρπαχτη :knup: :knup: :knup:. Τώρα λοιπών που ξεφούσκωσε το θέμα με τα βλαστοκύτταρα πουλάνε τρέλα για φοβερές μεταμοσχεύσεις. Επειδή την έχω πληρώσει ακριβά την μ@λ@κι@ μου γνώμη μου μακριά από αυτούς. Όσο για την "κυρία" αυτή δεν νομίζω οτι πουλάει τρέλα την έχει έμφυτη, ένα ραντεβού μαζι της στην «κλινική» της στο Κεφαλάρι και θα καταλάβετε .......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geo.

Member

Όσο για τον Καρούτη αυτός είναι πιο καραφλός και από τον Βέγκο , και αναρωτιέμαι αφού κάνουν τόσο φοβερή δουλεία γιατί δεν φτιάχνει πρώτα τον εαυτό του για να είναι και ένα ζωντανό παράδειγμα της «φοβερής» δουλειάς που κάνουνε. Ρε μας δουλεύουνε ; furious3 furious3 furious3

aprilianos

New Member

Μαλλον για την χρεωση λεει, διοτι οποιος εχει λογικη καταλαβαινει, ειδικα εαν καποιος εχει παρακολουθησει και μεταμοσχευση FUE τοτε σιγουρα οχι μονο θα γελαει αλλα....
Οποτε μαλλον το target group ειναι ο ασχετος aka τοσα εβαλα τοσα πληρωσε....

12000ευρο??? αν ειναι δυνατον...με τοσα φτιαχνεις προβλημα NW4...ελεος

geo.

Member

Φίλε τα 12000 ευρώ που ζήτησαν σε μένα δεν ήταν κάν για μεταμόσχευση , αλλά για θεραπεία με βλαστοκύτταρα τα οποία αποδείχτηκαν απάτη.
Για μεταμόσχευση δεν συζήτησα γιατί υποτίθεται πως το πρόβλημα θα λυνόταν με την θεραπεία αλλά ……..

dim74

Member

εγω πριν λιγο καιρο μιλησα με την μαχαιρα στο τηλ...τις εστειλα και φωτο μου επειδη δεν μενω αθηνα...μου ειπε πως για 4000 μοσχευματα που χρειαζομαι θελει 12000 ευρω!μου ειπε να με δει και απο κοντα...μειναμε εκει...

παιδια θα τον αναφερω με μεγαλη ευχαρίστηση οταν και μονο οταν ενα παιδι απο το forum εδω μεσα με ειρωνευόταν οτι λεω ψεματα.. θα παει στο γιατρο που πηγα και εγω.ειπε οτι θα παει,μπορει να εχει παει είδη. οταν μου ζητήσει συγνωμη γι ανα μην λενε οτι απλα λεω ψεματα τοτε θα τα πω ολα.
Ευχαριστώ πολυ και συγγνώμη απλα εχουμε και ενα εγωισμο.
Καλεσ γιορτες

Αξιότιμε <<κύριε>> geo
Ως Διευθύντρια των Εργαστηρίων της Biohellenika θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η Biohellenika ουδέποτε εισήγαγε μέθοδο από το εξωτερικό που να αναφέρεται σε προβλήματα αλωπεκίας ή τριχόπτωσης. Η Biohellenika διαθέτει εργαστήρια επεξεργασίας και φύλαξης βλαστοκυττάρων τα οποία λαμβάνονται από διάφορες πηγές του ανθρωπίνου σώματος, μεταξύ αυτών και του λιπώδους ιστού, την οποία ανέπτυξε μόνη της και ουδέποτε την εισήγαγε από το εξωτερικό. Συνεργάζεται με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, και όχι μόνο πλαστικούς χειρουργούς, εφ όσον οι ίδιοι αποφασίσουν οτι τα βλαστοκύτταρα αποτελούν κύρια ή συμπληρωματική μέθοδο της θεραπείας που επέλεξαν για τους ασθενείς τους.
Με εκτίμηση
Κ Κολιάκου ιατρός
Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής

hairlosscursed

Well-Known Member

Και με το θεμα μαλλια τι κανετε;υπαρχει κατι ή μια απο τα ιδια;ρωταω καθαρα για προσωπικη ενημερωση.ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

καλως ηρθες βασιλη.με τον καιρο μεσα στο forum θα δεις οτι υπαρχουν και κλινικες με καλα αποτελεσματα,τυχερος εισαι που εκανες μονο laser,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ομως

intermedic

New Member

Καλησπέρα παιδιά,

Ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει για τους ιατρούς του Metropolitan να πει καμιά γνώμη,

επίσης, πιστεύεται ότι εάν στην DHI αναλάβει αποκλειστικά πλαστικός χειρουργός τη διαδικασία θα είναι τόσο χάλια?

Ευχαριστώ

(δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα για Αμερική, για Κύπρο το σκέφτομαι)

geo.

Member

«Κυρία» Κολικου το λιγότερο που έχω να σας πω , είναι ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτά που λέτε.
Αμφισβητείτε τα λεγόμενα μου ρε λαμ@για ; ο Καρ***ης ο πρόεδρος σας μου έκανε την παρουσίαση και μάλιστα μου έχει στείλει και e-mail με την τεχνολογία σχετικά με τα βλαστοκύτταρα και τις «ευεργετικές επιπτώσεις» που τάχαμου θα έχουν στα μαλλιά μου . Αυτή λοιπών την μέθοδο την οποία εσείς σαν biohellenika την χρεώνατε και 12.000 ευρώ τώρα δεν την θυμάστε καν ; και αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να σας μαμησω στις μηνύσεις και εσάς , αλλά και το άλλο λαμόγιο τον Βου*@δη μπας και θυμηθείτε λίγο τα φούμαρα που μου πουλήσατε πριν από ένα χρόνο στα γραφεία σας στον πρώτο όροφο του πύργου Αθηνών ; Εκει δεν είναι τα γραφεία σας ή σας μπερδευω με άλλους ; ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ μην με αναγκάσετε και έρθω από εκεί να σας τα θυμίσω μια και καλή……….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kkathi

Member

Πάντα πίστευα ότι το Forum παρακολουθείτε στενά από ιδιώτες γιατρούς και κλινικάρχες!
Νομίζω οτι όσο πιο ανοικτά αλλά και επώνυμα συζητάμε τις εμπειρίες μας απο τις επισκέψεις μας σε αυτούς, τα αποτελέσματα της θεραπείας που ακολουθήσαμε και τέλος τα χρήματα που μας ζητήθηκαν, τόσο πιο ασφαλείς αισθανόμαστε σε σχέση με τις επιλογές που κάνουμε αφενός και αφετέρου τόσο πιο εκτεθειμένοι αισθάνονται οι ίδιοι επομένως και περισσότερο υποχρεωμένοι να τελούν έντιμα και σωστά τον όρκο που δώσανε στον Ιπποκράτη.
(Εκείνο που στ΄αλήθεια με ενοχλεί είναι που κανείς επιστήμων στην Ελλάδα δεν ασχολείτε σοβαρά με την έρευνα πάνω σε αυτο το ζήτημα.)

Hercules

New Member

...γράψτε λάθος, μόλις βρήκα το σχετικό θέμα...

Aslan

New Member

Κάτι μου θυμίζει αυτη η κλινική
Εγώ είχα παει παλιά στη bo**line και μου κάνανε λειζερ με πήρανε 800 ευρώ σχεδόν και αποτέλεσμα μηδεν
Είδα δερματολόγους στην Κω στη Ρόδο αλλά και στην Αθήνα το πάλεψα με βιταμίνες έκοψα το αλκοόλ πήρα χάπια το πάλεψα με το rigein τελικά το αποτέλεσμα που ήθελα δεν ήρθε
Σαν να μην έφτανε αυτό τρέχω και σε ουρολόγο τώρα γιατί το 1/4 προσκαρ που έπαιρνα μου έκανε το σπέρμα νερουλό και είχα τσουκσίματα στην ούρηση. Ο ουρολόγος εδώ βρήκε φλεγμονή προστάτη και με τη θεραπεία του άρχισα να συνέρχομαι
Με τα μαλλια ομως τι κανω τωρα
Σκεφτομαι μεταμοσχευση αλλα δεν εμπιστευομαι ελλαδα καποια κλινικη. Πηγα μια φορα στη ber**man k**d αλλα μου φάνηκαν λίγο απ@τεώνες
Στη Κύπρο τι γινεται εχω συγγενεις εκει μπορώ να μεινω αν χριαστει

max_os

New Member

στο νησί (Κύπρος), καλοί είναι , λίγο ακριβοί για τα Ελλην. δεδομένα........ κάνουν όμως καλή δουλειά. ;D

alekontas

Member

Φίλε Μάχο,καταρχας πολλα συγχαρητήρια.....είσαι λαμπρό παραδειγμα.....απο την άλλη φίλε μου χωρίς ίχνος κακίας και ειρωνείας οπου παίζει το όνομα HDC είσαι παρών....και σε συνδιασμό πως και απο την κλινηκή σε χρησιμοποιούν....σαν παράδειγμα εννοώ μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις γιατί τόσο πάθος...και αφού εισαι ένας ανθρωπος που το λυσε το θέμα του
Με πολύ συμπάθεια...μη με παρεξηγήσεις...

sakismantis

New Member

Καλησπερα και απο μενα. Ειμαι νεο μελος. Αποφασισα οτι θα μπορουσα τωρα στα 42 να ξανανοιξω το κεφαλαιο που λεγεται μαλλια, και σερφαροντας επεσα πανω σας, συγχαρητηρια για το δυσκολο αλλα και δυνητικα σωτηριο εργο σας. Η επιλογη μου ηταν και ειναι η μεταμοσχευση. Εντυπωσιαστηκα που δεκαπεντε χρονια μετα, το επιπεδο στην Ελλαδα ειναι στο ιδιο χαλι. Αρπα κολλα, αντι να επενδυουν στην ποιοτητα επενδυουν στην διαφημιση και μαλιστα στην παραπλανητικη της μορφη. Τα ψεματα δινουν και παιρνουν καθως και τα κακα αποτελεσματα. Ως γνωστο τα καλα αποτελεσματα ειναι για τους αλλους. Απορω πως στην εποχη του ιντερνετ και της πληροφορισης ακομα μπορουν και κανουν τα εγκληματα τους και δεν εχουν μαζευτει τα εκατονταδες θυματα τους να τους παρουν λεφτα και αδειες! Κριμα, νομιζα οτι θα ηταν καλυτερα τσ πραγματα. Οπως και να εχει οταν καεις με το χυλο φυσας και το γιαουρτι. Για μενα η λυση συνεχιζει να βρισκεται στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου. Στα νεα παιδια λεω ενα πραγμα: οσο και αν αισθανεστε οτι το προβλημα σας θελει λυση αμεσα, μην βιαστειτε, ερευνηστε ολες τις επιλογες που σας δινονται, δεν ειναι μονο αυτες οι 3-4 οπου εχετε να διαλεξετε απο τους στραβους τους μονοφθαλμους, μην αποκλειετε το εξωτερικο ως κατι δυσκολο (το να ζησετε το υπολοιπο της ζωης σας με ενα αποτελεσμα χειροτερο απο αυτο που θα μπορουσατε να εχετε ειναι πιο δυσκολο), και τελος μην τσιγγουνευτειτε , τα καλα πραγματα κοστιζουν λιγο παραπανω, αλλα μην σκορπατε και ασκοπα χρημα, ψαξτε.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@sakismantis :welc: και καλή συνέχεια...

sakismantis είπε:
Στα νεα παιδια λεω ενα πραγμα: οσο και αν αισθανεστε οτι το προβλημα σας θελει λυση αμεσα, μην βιαστειτε, ερευνηστε ολες τις επιλογες που σας δινονται, δεν ειναι μονο αυτες οι 3-4 οπου εχετε να διαλεξετε απο τους στραβους τους μονοφθαλμους, μην αποκλειετε το εξωτερικο ως κατι δυσκολο (το να ζησετε το υπολοιπο της ζωης σας με ενα αποτελεσμα χειροτερο απο αυτο που θα μπορουσατε να εχετε ειναι πιο δυσκολο), και τελος μην τσιγγουνευτειτε , τα καλα πραγματα κοστιζουν λιγο παραπανω, αλλα μην σκορπατε και ασκοπα χρημα, ψαξτε.

:bravo: , ακριβώς έτσι είναι!

Μπλουζα