Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

kasfam

New Member
Απ: Κορυφαίοι γιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών

geofish είπε:
Πες μας σε παρακαλώ αν δεν σε κάνει κόπος τι ηλικία έχεις και πόσα χρήματα έχεις δώσει συνολικά.
Επίσης σε ποια σε κλινική έχεις κάνει μεταμόσχευση (γράψε μονό το αρχικό γράμμα τα άλλα με αστερίσκο)
Όταν λες δεν είσαι ευχαριστημένος σε τι αναφέρεσαι στην πυκνότητα (αριθμό τριχών) ή στην φυσικότητα της εμφάνισης.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ,,,,ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,,(ΒΓΑΛΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ))ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

kasfam είπε:
ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΟΝ,,,ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΜΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ 19 ΣΤΟ Π.. ΣΕΝΤΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,,(ΜΙΑ ΟΥΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ),ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΝΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙ ΖΕΝ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΛΗ,,ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,,,ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΦΤΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΙ,,,,ΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΟΥΕ,,,,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ,,ΕΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ,,,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΕΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΜΠΟΣΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΠΤΩ ΜΟΝΟ,,,ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,,,ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΦΥΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ,,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Η ΕΛΛΙΠΗΣ ΦΥΤΡΩΣΗ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,,ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ,,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ,,,,ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΝΑΡΧΗ ΦΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΡΑΝΤΕΒΟΥ,,ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,,ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ,,

φιλε 5 επεμβασεις με ποσα τριχοθυλακια συνολο?αν δεν ειχες κανει τις μεταμοσχευσεις τι nw θα ησουν.αν θες πες αναλυτικα τον αριθμο θυλακιων και το κοστος της καθε επεμβασης.ειναι επαρκης η δοτρια περιοχη σου μετα απο 5 επεμβασεις?τελος εκανες επεμβαση για να φυγει η ουλη?για καλους γιατρους δες εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,120.0.html κι εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,721.225.html

kasfam

New Member

NGL είπε:
[quote author=kasfam link=topic=120.msg14891#msg14891 date=1247828948]
ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΟΝ,,,ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΜΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΑ 19 ΣΤΟ Π.. ΣΕΝΤΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,,(ΜΙΑ ΟΥΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ),ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΝΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙ ΖΕΝ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΛΗ,,ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,,,ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΦΤΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΙ,,,,ΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΟΥΕ,,,,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ,,ΕΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ,,,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΕΛΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗ ΜΠΟΣΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΠΤΩ ΜΟΝΟ,,,ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,,,ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΦΥΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ,,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Η ΕΛΛΙΠΗΣ ΦΥΤΡΩΣΗ ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ,,ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ,,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ,,,,ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΝΑΡΧΗ ΦΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΡΑΝΤΕΒΟΥ,,ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,,ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ,,

φιλε 5 επεμβασεις με ποσα τριχοθυλακια συνολο?αν δεν ειχες κανει τις μεταμοσχευσεις τι nw θα ησουν.αν θες πες αναλυτικα τον αριθμο θυλακιων και το κοστος της καθε επεμβασης.ειναι επαρκης η δοτρια περιοχη σου μετα απο 5 επεμβασεις?τελος εκανες επεμβαση για να φυγει η ουλη?για καλους γιατρους δες εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,120.0.html κι εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,721.225.html
[/quote\\\

ΝΑ ΧΟΥΝ ΦΥΤΡΟΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4500 ΤΡΙΧΕΣ,,ΑΛΛΑ ΕΧΟ ΒΑΛΕΙ ΟΠΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΟΛΟ,,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ,,ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΘΑ ΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ Η ΕΙΚΟΝΑ,,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,,(ΗΜΙΚΑΡΑΦΛΟΣ ΓΑΡ,,)ΑΛΛΑ; ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,,ΟΙ 3 ΤΕΛΑΙΤΕΥΕΣ ΦΟΥΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ 5000 ΕΚΑΣΤΟΣ,,,ΟΙ ΣΤΡΙΠΣ 1-5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΝΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Η ΠΡΟΤΗ..ΔΟΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΦΟΥΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΙΣΤΕΨΩ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΝΙ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,,,ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ??ΕΥΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ??

NGL

Member

απ τους καλυτερους στην ευρωπη για fue και γενικοτερα απ τους καλυτερους στον κοσμο λενε οτι ειναι ο dr bisanga στις βρυξελλες.

kasfam

New Member

[quote author=Χριστίνα link=topic=120.msg12312#msg12312 date=1242307330]
Τον Συσσοβίτη τον είχα πετύχει σε κάποια σειρά και νόμιζα ότι είχε κάνει μεταμόσχευση. Την ίδια χρονιά το καλοκαίρι είμασταν στο ίδιο καράβι και μαλλιά δεν είχε. Επειδή το έχω ξαναδιαβάσει εδώ για τον συγκεκριμένο ηθοποιό και έτυχε να τον δώ από κοντά γι' αυτό σας το λέω. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν ανθρώπους που

ΠΑΙΔΙΑ ο συσσοβιτης εχει κανει στη d,,το γνωριζω γιατι το συζηταγαν οι γιατροι μου μολισ εκανα εγο εκει την επεμβαση,,ομολογουμενως πολυ καλο αποτελεσμα,,

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

kasfam είπε:

εγω θα κοιτουσα Hasson & Wong αν ποτε εκανα μεταμοσχευση

για το να κανεις και 6 μετμοσχευση θα πρεπει να εχει περασει αρκετο διαστημα

περισσοτερα θα σου πει καποιος γιατρος ειδικος στης μεταμοσχευσεις

υπολογιζε κανενα 20 χιλιαρικα πανω κατω και πανε εξωτερικο

δυστυχως εδω ειμαστε ετη φωτος πισω στην μεταμοσχευση

alexXXX

Active Member

ρε παιδια πως ειναι δυνατον καποιος να εμπιστευτει αυτα που δειχνουν οι hasson wong οταν ο hasson ειναι καραφλας???μπηκα στο σαιτ τους και ειδα φωτο και ο τυπος δεν εχει μαλλια.δεν θα επρεπε κανονικα να ειναι κομπλε απο την στιγμη που πουλαει αυτο???

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν είναι απόλυτα σωστό αυτό που λες - αν και για εμπορικούς λόγους,πράγματι χάνει... :chinscratch

δλδ σκέψου διάφορα επαγγέλματα και επαγγελματίες που δεν διαφημίζουν με τον τρόπο ζωής και στάσης το ίδιο τους το επάγγελμα (ο καρδιοχειρουργός Σπύρου πίνει και τρώει τον άβακα..) - δεν σημαίνει τίποτα,απλά δημιουργεί ένα ερωτηματικό για την αξιοπιστία τους.. :-\

NGL

Member

alexXXX είπε:
ρε παιδια πως ειναι δυνατον καποιος να εμπιστευτει αυτα που δειχνουν οι hasson wong οταν ο hasson ειναι καραφλας???μπηκα στο σαιτ τους και ειδα φωτο και ο τυπος δεν εχει μαλλια.δεν θα επρεπε κανονικα να ειναι κομπλε απο την στιγμη που πουλαει αυτο???

φιλε εχεις δει τον comb?

alexXXX

Active Member

oxi ποιος ειναι αυτος?πιο καραφλας απο τον χασσον?

NGL

Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

omar77

New Member

kasfam είπε:
[quote author=Χριστίνα link=topic=120.msg12312#msg12312 date=1242307330]
Τον Συσσοβίτη τον είχα πετύχει σε κάποια σειρά και νόμιζα ότι είχε κάνει μεταμόσχευση. Την ίδια χρονιά το καλοκαίρι είμασταν στο ίδιο καράβι και μαλλιά δεν είχε. Επειδή το έχω ξαναδιαβάσει εδώ για τον συγκεκριμένο ηθοποιό και έτυχε να τον δώ από κοντά γι' αυτό σας το λέω. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν ανθρώπους που

ΠΑΙΔΙΑ ο συσσοβιτης εχει κανει στη d,,το γνωριζω γιατι το συζηταγαν οι γιατροι μου μολισ εκανα εγο εκει την επεμβαση,,ομολογουμενως πολυ καλο αποτελεσμα,,

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Στην τηλεοραση φαινεται καλος επειδη βαζει τοππικ κτλ.
απο κοντα που τον εχω δει τα μαλλια του ειναι ΧΑΛΙΑ

comb

Member

Χαχαχα! Παιδιά ας μην υπερβάλλουμε, ο Dr Hasson δεν είναι και καράφλας! Μια χαρά μαλλί έχει για την ηλικία του. Αν έκανε βέβαια μια μεταμόσχευση θα γινόταν τέλειος, αλλά φαντάζομαι(χωρίς να τον έχω ρωτήσει) πως δεν τον ενοχλεί και δεν θέλει να μπει στη διαδικασία.

Για το Συσσοβίτη έχω αναρωτηθεί και εγώ, εμφανίζεται μια με μαλλί μια χωρίς, αλλά δεν ξέρω ποια εμφάνιση είναι πριν από την άλλη(τον έχω δει μόνο στην τηλεόραση). Πάντως με μαλλί δείχνει απείρως καλύτερος.

alexXXX

Active Member

comb είπε:

Χαχαχα! Παιδιά ας μην υπερβάλλουμε, ο Dr Hasson δεν είναι και καράφλας! Μια χαρά μαλλί έχει για την ηλικία του. Αν έκανε βέβαια μια μεταμόσχευση θα γινόταν τέλειος, αλλά φαντάζομαι(χωρίς να τον έχω ρωτήσει) πως δεν τον ενοχλεί και δεν θέλει να μπει στη διαδικασία.

Για το Συσσοβίτη έχω αναρωτηθεί και εγώ, εμφανίζεται μια με μαλλί μια χωρίς, αλλά δεν ξέρω ποια εμφάνιση είναι πριν από την άλλη(τον έχω δει μόνο στην τηλεόραση). Πάντως με μαλλί δείχνει απείρως καλύτερος.
ρε παιδια μην τρελλαθουμε τι παει να πει δεν τον ενδιαφερει? αν ηταν ετσι να πηγαιναμε σε φαφουτη οδοντιατρο,σε στραβο οφθαλμιατρο ,σε κουραδα γυμναστη...η γνωμη μου ειναι οτι δεν παει ετσι και οταν προκειτε για τετοια ποσα.οχι φιλε εμενα αν και δεν εχω σοβαρο προβλημα μολις τον εβλεπα θα μου κοβονταν τα ποδια και θα εκανα πισω !

alexXXX

Active Member

NGL είπε:
[quote author=alexXXX link=topic=120.msg15102#msg15102 date=1248176579]

οχι ειναι μελλος του φορουμ ,πελατης του hasson.

για δες http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,721.225.html

ο συγκεκριμενος γιατρος φαινεται κορυφη. φιλε μου εχω τελειως διαφορετικη αποψη για το τι παει να πει εχω μαλλια και εχω καποιες τριχες πανω στο κεφαλι μου.ο comb σαφως και ειναι καλυτερα απο πριν αλλα δεν εχει μαλλια ακομα και απο οτι διαβασα εδωσε ενα καρο λεφτα.απο την στιγμη που δεν γινεται να πας στον χασσον φαλακρος και να βγεις με μαλλι αλλα με μαλλι κανονικα για μενα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων!
[/quote]

NGL

Member

alexXXX είπε:
φιλε μου εχω τελειως διαφορετικη αποψη για το τι παει να πει εχω μαλλια και εχω καποιες τριχες πανω στο κεφαλι μου.ο comb σαφως και ειναι καλυτερα απο πριν αλλα δεν εχει μαλλια ακομα και απο οτι διαβασα εδωσε ενα καρο λεφτα.απο την στιγμη που δεν γινεται να πας στον χασσον φαλακρος και να βγεις με μαλλι αλλα με μαλλι κανονικα για μενα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων!

ρε φιλε alex πλακα μας κανεις? ???οσα περιστατικα του hasson εχω δει ειναι απο πολυ καλα εως τελεια.
εσυ τι νομιζεις κανει η μεταμοσχευση δηλαδη?αν εχεις προχωρημενη τριχοπτωση να γινεις οπως ησουν στο γυμνασιο?
ξεχασε το φιλε.Ο hasson ειναι μεγαλος μαγκας και γι αυτο κι εχει μαζεψει ολο το χαρτι...

comb

Member

απο την στιγμη που δεν γινεται να πας στον χασσον φαλακρος και να βγεις με μαλλι αλλα με μαλλι κανονικα για μενα ειναι χασιμο χρονου και χρηματων!

Παιδιά ένα πράγμα είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει όποιος ενδιαφέρεται για μεταμόσχευση: Υπάρχουν όρια. Το να αποκτήσεις τα μαλλιά που είχες στην πυκνότητα που είχες δεν γίνεται, ξέχασε το. Αν αυτό είναι που αναζητας η μεταμόσχευση δεν είναι για σένα. Ωστόσο το αποτέλεσμα το δικό μου έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Όσο για την φαλάκρα του Dr Hasson, αν και δεν έχει σημασία, ίσως ξενίζει κάποιους, αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Εγώ προσωπικά κοιτάω τα αποτελέσματα και δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο. Και σε φαφούτη οδοντίατρο θα πάω και σε στραβό οφθαλμίατρο αν κάνουν καλή δουλειά αποδεδειγμένα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιλε AlexXXX

υπαρχει καποιος που πουλαει μια λοσιον ο συγκεκριμενος εχει μαλλια αρκετα
αλλα αν με την λοσιον του δεις αποτελεσμα εμενα τηλεφωνισε μου

τι θελω να πω οτι επειδη καποιος δεν εχει προβλημα με την αα αλωπεκια και πουλαει κατι
τι σημαινει οτι πρεπει να ειναι και σωστο ??? δεν νομιζω

Panos1982

Well-Known Member

Καλα alex δες πως θα γινει ο comb σε 3-4 μηνες απο τωρα και θα τριβεις τα ματακια σου.....
Αυτη θα ειναι κ η μονη αποδειξη που ζητας γιατι τωρα οτι κ να σου λεμε δε θα πειστεις....μια εικονα χιλιες λεξεις...απλα περιμενε λιγο να περασουν οι μηνες να κανει upload τις φοτο του.
και μιλαμε για τον comb που ειναι μια περιπτωση πολυ εκτεταμενης αλωπεκειας και ο γιατρος απο οτι ειδες ειχε να καλυψει πολυ μεγαλη επιφανεια...φαντασου να ειχε και πιο πολλα φυσικα μαλλια δηλαδη....θα ηταν ακομα καλυτερος....

alexXXX

Active Member

panos1982 είπε:
Καλα alex δες πως θα γινει ο comb σε 3-4 μηνες απο τωρα και θα τριβεις τα ματακια σου.....
Αυτη θα ειναι κ η μονη αποδειξη που ζητας γιατι τωρα οτι κ να σου λεμε δε θα πειστεις....μια εικονα χιλιες λεξεις...απλα περιμενε λιγο να περασουν οι μηνες να κανει upload τις φοτο του.
και μιλαμε για τον comb που ειναι μια περιπτωση πολυ εκτεταμενης αλωπεκειας και ο γιατρος απο οτι ειδες ειχε να καλυψει πολυ μεγαλη επιφανεια...φαντασου να ειχε και πιο πολλα φυσικα μαλλια δηλαδη....θα ηταν ακομα καλυτερος....
και εγω μαζι σου ειμαι φιλε μακαρι το παιδι να γινει οσο καλυτερα γινεται!αλλα ρε μαγκες τοσο δυσκολο θα ηταν για τον γουοννκ μια μερα που δεν θα ειχαν πολυ δουλεια να βαλει κατω τον χασσον και του βαλει 5000 ,6000 τρχθλακια?δεν μπορω να το χωνεψω με τιποτα!χαχαχχχαχα.τελως παντων αναμενουμε να δουμε τον φιλο μας το comb

Μπλουζα