Κλινική στην Αθηνα

karuffles

New Member
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος χρήστης και έχω αρχίσει να ψάχνονται για μεταμόσχευση. Είμαι 32 ξεκίνησε η αποχώρηση στα 26, τώρα είναι ήδη γουλί απλά θα ήθελα να ξαναενισχυσω οικονομικά τους μπαρμπερηδες και ετσι ψάχνω για κλινική. Μίλησα με seneca και μου ζήτησαν 6500κ για διπλό σεσσιον. Επίσης χρησιμοποιώ τοπική μινοξ 5 αλλά είμαι έναντιον της fin. Προτεινόμενη μέθοδος FUE. Έχετε να προτείνετε εσείς κάποια κλινική στην Αθήνα?? Σας ευχαριστώ πολυ. Προτεινόμενο μπάτζετ 3000-3500€.

ΥΓ έχω εταιροχρωμια και τα μαλλιά μου στο μπροστά αριστερό μέρος είναι ξανθα

Συνημμένα

• PXL_20260830_062117852.jpg
    PXL_20260830_062117852.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 57
  • PXL_20260830_061611072.jpg
    PXL_20260830_061611072.jpg
    2 MB · Προβολές: 55
  • PXL_20260830_070815458.MP~2.jpg
    PXL_20260830_070815458.MP~2.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 29
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
26 ξεκίνησε και είσαι 32.Δεν θέλεις να λάβεις Θεραπεία οπότε λέω να το ξανασκεφτείς.Όσο θα περνάνε τα χρόνια τόσο θα αραιώνεις.Το σωστό είναι να κρατήσεις ότι έχει μείνει και να προχωρήσεις έπειτα

karuffles

New Member
26 ξεκίνησε και είσαι 32.Δεν θέλεις να λάβεις Θεραπεία οπότε λέω να το ξανασκεφτείς.Όσο θα περνάνε τα χρόνια τόσο θα αραιώνεις.Το σωστό είναι να κρατήσεις ότι έχει μείνει και να προχωρήσεις έπειτα
Δεκτό, ίσως τοπική φιν. Αλλά ακόμα μήπως γνωρίζεις κάποια κλινική?

Dival

Member
Φαινεται να εχεις μεγάλο θέμα καταρχην και χωρις φιναστεριδη ειναι δυσκολα τα πράγματα...Οπότε πριν προχωρησεις σε επέμβαση θα έπρεπε να πάρεις φιναστεριδη για 1 χρονο τουλάχιστον και μετα να το ξαναδεις...αν δεν πάρεις τοτε δεν ξερω αν φτάνουν τα μοσχευματα για να εχεις ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, οπότε και αν αξιζει ο κόπος να μπεις...
Οσον αφορά τις κλινικές που λες στο μπάτζετ σου ειναι ο Βελημβασάκης (Antiagers) που εχει και εναν γιατρό που κανει και στη Seneca επεμβάσεις αλλα χρεώνει λιγοτερα στην κλινική του Βελημβασάκη...από οτι θυμάμαι λέγεται Dr Άκης Πατεδάκης
Αλλιως μπορεις να κοιτάξεις για τον Τυρκαλά στη θεσσαλονικη που χρεώνει 4κ για διήμερο session.

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Δεκτό, ίσως τοπική φιν. Αλλά ακόμα μήπως γνωρίζεις κάποια κλινική?
Αδερφέ Υπάρχουν αρκετές τίμιες κλινικές-Γιατροί σε Αθήνα Θεσσαλονίκη αλλά και Κύπρο.Το να σου προτείνω κάποια εγώ δεν νομίζω να έχει κάποια βαρύτητα.Απο παρουσιάσεις και εμπειρίες μελών εδώ μέσα μπορείς να δείς να κρίνεις και να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει περισσότερο.

karuffles

New Member
Φαινεται να εχεις μεγάλο θέμα καταρχην και χωρις φιναστεριδη ειναι δυσκολα τα πράγματα...Οπότε πριν προχωρησεις σε επέμβαση θα έπρεπε να πάρεις φιναστεριδη για 1 χρονο τουλάχιστον και μετα να το ξαναδεις...αν δεν πάρεις τοτε δεν ξερω αν φτάνουν τα μοσχευματα για να εχεις ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, οπότε και αν αξιζει ο κόπος να μπεις...
Οσον αφορά τις κλινικές που λες στο μπάτζετ σου ειναι ο Βελημβασάκης (Antiagers) που εχει και εναν γιατρό που κανει και στη Seneca επεμβάσεις αλλα χρεώνει λιγοτερα στην κλινική του Βελημβασάκη...από οτι θυμάμαι λέγεται Dr Άκης Πατεδάκης
Αλλιως μπορεις να κοιτάξεις για τον Τυρκαλά στη θεσσαλονικη που χρεώνει 4κ για διήμερο session.
Αλλιως μπορεις να κοιτάξεις για τον Τυρκαλά στη θεσσαλονικη που χρ

Ευχαριστώ για την απάντηση τοπική φιν πως θα βρω??? Δεν έχω δει κατι το ίντερνετ

karuffles

New Member

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φαινεται να εχεις δοτρια αλλα θα ηταν πιο ευκολο αν ηταν λιγο πιο μακρυ το μαλλακι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα