Η παθολόγος μου πε να τη κόψω τη φίνα αμεσως γιατί είναι επικίνδυνη για καρκινο του μαστού σε άνδρες. Μια γυναικομαστια τύπου Β βαθμου την έχω απο τον 1 χρόνο σχεδόν φίνα.
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε με αυτές τις φιναστερίδες.
Αλήθεια, ψέματα δε ξέρεις πλέον τι να πιστέψεις.
Ενταξει....και να θελει κανείς να αγιασει, δεν τον αφηνουν οι αλλοι!!!

Ειπα και εγω να αποστασιοποιηθω...αλλά, βρε παιδια, δεν μπορω να μεινω αμετοχος διαβαζοντας τετοια νηματα/σχολια.
Νιωθω οτι εχω προσωπικο χρεος να παρεμβαινω με απωτερο σκοπο την αποφυγη παραπλανησης των νεων μελων...με απωτερο σκοπο να βοηθησω νεαρα μελη που βρισκονται σε απογνωση λογω της τριχοπτωσης και διαβαζουν "τερατουργηματα" που καλλιεργουν ανυποστατες φοβιες.
Εμφανιστηκε για αλλη μια φορα ο αγαπητος φιλος Κωστας και εριξε "τη ρουκετα" του κατα του διαβολοχαπιου.
Οχι τιποτε αλλο, αλλα θα διαβασει το σχολιο του ο Γιωργος (και ο καθε Γιωργος) και θα αρχισει παλι τα γνωστα...το χαπι του αντιχριστου, το χαπι της αλλαγης φυλου, το χαπι του ευθυνεται για ολα τα κακα "του κουτιου της Πανδωρας".
Εαν θες να εχεις μια συνολικη εικονα μπορεις να κοιταξεις και παλαιοτερες αναρτησεις του φιλου.
Αυτο ακριβως, φιλε Κωστα (συνονοματε του νηματοθετη).
Οταν διαβαζεις σε παλαιοτερες αναρτησεις του Κωστα για συρρικνωση πεους (μετρημενη, μαλιστα, επιστημονικα με χαρακα απο το ιδιο το μελος), οταν διαβαζεις για αυξηση 12 κιλων που οφειλονται στη φιναστεριδη, οταν διαβαζεις για γυναικομαστια ενος χρονου, για καρκινο, για αλλαγες φυλου....και άλλα τετοια χαριτωμενα, τοτε το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι....
Να τώρα να πω ψέμματα, γέλασα με την ψυχή μου
Ειτε να γελασεις, φιλε oreo, ειτε να εξοργιστεις και να παρεμβεις για πολλοστη φορα (οπως ο υποφαινομενος), για να αποκαταστησεις την αληθεια.
Φιλοι μου, σταματηστε, επιτελους, την τρομολαγνεια. Η φιναστεριδη ειναι η μοναδικη επιστημονικα εγκεκριμενη λυση στην τριχοπτωση. Όποιος το συνειδητοποιησει και ξεκινησει απο μικρη ηλικια (στα πρωτα σταδια της τριχοπτωσης), θα κανει το μεγαλυτερο δωρο στον εαυτο του.
Οταν ο φιλος Κωστας που γραφει ολα αυτα τα φοβερα και τρομερα, πριν απο ενα χρονο, χωρις να εχει ξεκινησει ακομη τη ληψη φιναστεριδης, παραδεχοταν ο ιδιος οτι εχει υπερβολικα ψυχοφθορο αγχος και οτι εχει καθημερινα εμετους εξαιτιας του αγχους, δεν ειναι λογικο (ευρισκομενος σε μια τετοια ψυχολογικη κατασταση), οταν ξεκινουσε τη φιναστεριδη, να αποδωσει ολα τα κακα στο χαπι;
Οσον αφορα στη γυναικομαστια και επειδη βρισκομαστε εν μεσω καλοκαιριου... καθημερινα δεν ειμαστε αυτοπτες μαρτυρες (στις παραλιες) ανδρων καθε ηλικιας (ακομη και νεαρων) που πασχουν απο γυναικομαστια;
Και πως να μην πασχουν, αφου μασαμπουκωνουν καθημερινα οποιαδηποτε σαβουρα, οταν η εννοια της καθημερινης αθλησης ειναι αγνωστη για αυτους, οταν εχουν παραμελησει το σωμα τους και διαγουν εναν ανθυγιεινο τροπο ζωης;
Ολοι αυτοι ειναι χρηστες φιναστεριδης;
Αληθεια, πρεπει να πιστεψουμε ολα αυτα τα ευφανταστα σεναρια καποιων;