Απ: Καταρρέει η Ελλαδα σιγα σιγα!
Μαλάκες...
Οι πολίτες που εκλεγουν λαμογια-κλέφτες-απ@τεών€ς πολιτικους τι ειναι;;;
Μαλάκες...
Οι πολίτες που εκλεγουν λαμογια-κλέφτες-απ@τεών€ς πολιτικους τι ειναι;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπα... Το πολύ πολύ να φτιάξουμε καμιά σελίδα στο Facebook για να διαμαρτυρηθούμε...ANAR είπε:ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ :knup: :knup:
Μπα... Το πολύ πολύ να φτιάξουμε καμιά σελίδα στο Facebook για να διαμαρτυρηθούμε...Άκης είπε:[quote author=ANAR link=topic=1383.msg28168#msg28168 date=1267716876]
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ :knup: :knup:
geofish είπε:Από όλο το video τα τελευταία σχόλια ήταν τα πιο σημαντικά. Σταματήστε να βγάζετε την οργή σας στο νέτ. Αυτό θέλουν και αυτοί να ανεβάζουμε ένα σωρό video, να κάνουμε ένα σωρό σχόλια να τους βρίζουμε αλλά στο τέλος να μην κάνουμε τίποτα.
Στην απεργία που είχε τις προάλλες η ΑΔΕΔΥ ζήτημα να έκανε το 10% απεργία, οι υπόλοιποι λυπηθήκαν τα 50 ευρώ που θα έχαναν. Αλλά και αυτοί που έκαναν οι μισοί πιστεύω την άραξαν στις καφετερίες όπως λέει και Gomi. Την επόμενη των μέτρων οι μισοί έλληνες τσακωνόταν μεταξύ τους για το ποιος έκλεψε και πόσα και άλλοι μισοί αν είδαν το video της Αλεξανδράτου.
Το μόνο που έχω να πω σε αυτούς που μας κυβερνάνε αλλά και σε όλους εμάς που τους ψηφίζουμε αλλά και με τον τρόπο που αντιδράμε στην καθημερινή ζωή μας είναι αυτό.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΣΩΣΤΟΣmindtrapper είπε:Έλεγα να πάω Γερμανία για την ειδικότητα μου, μιας και μιλάω τη γλώσσα και ήταν εκεί πολλά χρόνια οι παππούδες μου και ο θείος μου (και η μητέρα μου μέχρι τα 20). Ύστερα από αυτά μπορούν να πάρουν τα άγραφα μου, έσβησαν για μένα σαν λαός και σαν χώρα. Να χαίρονται τα εκατομμύρια Τούρκους τους, που τους πληρώνουν επειδή έχουν 10 παιδιά ο καθένας και είναι οι περισσότεροι άνεργοι.
Θα δώσω εξετάσεις και θα πάω USA. Τουλάχιστον εκεί ξέρεις ακριβώς με τι σκατά μπλέκεις.
iammaria είπε:ολοι μας φταιμε για αυτην τη κατασταση τουλαχιστον οι πιο παλιοι
http://www.rotise.gr/erotisi/pisteyete-oti-tha-ptwcheysei-i-ellada.html